Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Antimon
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Webber

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Antimon »

u koliko sati startaju trening i kvale?
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

u 20 starta trening.. uvijek isto osim ako vozimo subotu..
rFactor F1 HR server Info
slika
Fiore

Post Postao/la Fiore »

dodjem u 20:45 na kvale..
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

meni bi više sutra odgovaralo pošto nemam ni kruga na Brnu...ali ako se i danas vozi nije problem...samo da mi netko pomogne sa setupom :)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

heh, tocno to mi je i bugar rekao prije :)

zapravo prvo je rekao da nemoze stic jer ide na neki rodjendan zeninom bratu, al da ce probat svakako stic do utrke i ne zeli propustit i vec se se poceo ispricavat mansu lol :=, stigao bi negdje do 21:30.. znaci vec na start..
tako da je zamolio ako mozemo kako pocekat..

pa cemo veceras imat duze kvale i sa vise krugova, nadam se da je to ok.. stavio sam 30 min i 15 krugova.. ako smatrate da je to too much i izricito se ne slazite vicite na vrijeme..

al mislim da obzirom da osim nas par, ni ostali nemaju puno krugova, a i fiore ce stic na knap do kvala, tebi pase koji krug vise, pa da za utrku budu manje vise svi relativno spremni..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ok...dakle večeras, FP normalno u 20:00 počinje?

Jer prije neću ni moć doć pošto sam tek doma stigao...

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

može arma, malo ti je čudna ova ideja s duplo dužim kvalama al što se mene tiče može... :) Ako nekom ne paše nek se buni..
super, moglo bi nas onda i bit 10-ak večeras čini se.. :)
samo, di su nam vuksa i cale, niš ih ni čut?
Zadnja izmjena: K1M1, dana/u 11 sij 2013, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

tako je.. practice u 20:00
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

K1M1 je napisao/la:može arma, malo ti je čudna ova ideja s duplo dužim kvalama al što se mene tiče može... :) Ako nekom ne paše nek se buni..
super, moglo bi nas onda i bit 10-ak večeras čini se.. :)

ma da.. sad i ja gledam zasto tako, a ne recimo duzi practice :)

al isao sam malo i guglat da mozda nadjem kakav format kvala su oni vozili, al no luck..

ma ako stavimo duzi practice, onda zapravo velika vecina "gubi" vrijeme da netko ulovi ritam ili + u ovom slucaju sto cemo pocekat 15-ak min do pol ure (jasno, ako ne dodje u neko normalno vrijeme onda necemo cekat, al reko je on javit mi tako da cemo znat na vrijeme zapravo)

a ako dok cekamo vozimo kvale, onda ne cekas besposleno il ne vrtis krugove "bez razloga" vec lovis bolje vrijeme u kvalama..

sad kad malo gledam, sve mi manje jasno, al :) znam da su neki pitali da vozimo vise krugova na kvalama pa eto - zasto ne isprobat..

samo, di su nam vuksa i cale, niš ih ni čut?
zaposleni i zaljubljeni mozda :)

ma siguran sam da ce doc.. obojica..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ok, ja idem odvrtit vec koji krug na server jer sam i ja daleko od pacea..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

kimi sorry za udarac. Bio sam uvjeren da si me totalno prošao i krenuo hvatat tvoju zavjetrinu...sebi sam uništio utrku, nadam se da tebi nisam

slika
Antimon

Post Postao/la Antimon »

ah..što reći..odlična 4 kruga i onda nesretna pasica na ciljnoj ravnini baca me u ogradu. zacudilo me što sam uspio držati priključak uopće sa vama. zato mi je još i više žao što sam izletio :-(
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

evo reportove lude utrke..
slika
Antimon

Post Postao/la Antimon »

ajd nek netko stavi replay utrke...da vidim što je to bilo u zadnjem zavoju ;-)
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

Šta je jučer bio race???
uf...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

evo replay

moj race:

nisam ova 2 dana vozio ni jedan krug ispod 47, niti jedan.. pa tako ni u practicu, 47.0 najbrze sto sam slozio..
quale sam se nadao da cu konacno ic ispod, jer sam imao sektore rasparene i po pol sekunde brze, al nikako da slozim.. i skoro sam odvozio taj krug, imao konacno krug u 46, i to vrlo pristojnih i naravno izjebem se u predzadnjem odnosno zadnjem..
al nije bilo toliko vazno, pretpostavljao sam da ce vuksa okinut brzi krug i tako je i bilo.. ionako govnjar starta utrku famozno u ovom modu..

start sam pogodio vrlo dobro, al su dosta blizu bolidi, kimi je lose startao, pa sam izgubio malo na brzini dok sam ga zaobilazio.. vrlo brzo se sve ispremjesalo i grid se poslozio..
izgubio pozicije i zalijepio se iza kimija koji je pecao culeta ispred, ispred njih vodeci na kupu i nitko se nije odvajao..
i kimi konacno uspije izac i ostat paralelno po unutarnjoj i cule radi taj stvarno cudni potez.. zaiskrilo je, al kimi nastavlja..
i tu radim prvu gresku - nisam pretpostavio da bi kimiju mogao biti sjeban auto od tog dodira, a planirao sam vozit iza njega prvi stint i polakolovit fioreta koji se zabavljao s vuksom cijeli prvi stint..
no, nismo se uspjevali priblizit dovoljno, kad smo uzeli malo grounda onda smo se mi presaltavali po zavojima tako da smo i mi gubili vrijeme..

pred kraj fiore se okrece u prvom zavoju, vuksa bjezi napred, kimi i ja iza njega, fiore odmah iza nas..
uz odlican timski rad i malo tog famoznog bump draftanja (kad vec nismo imali priliku na monzi) i slipa nakon prvog, obranimo se od fioreta i polako se blizili stopovi.. kako je cijeli prvi stint bio voznja u 2 desetinke, dobro da sam se sjetio pogledat koliko jos corbe ima :)
i vozim se ja iza kimija, uhvatim ga zadnji sektor da ga probam skinut na ravnici, pogodim zadnji zavoj valjda najbolje uopce, i srecom skuzim da kimi ide malo vise desno sto ce reci u pit, tako da sam umalo tu napravio sranje, al sam uspio po kocnici malo na izlazu i ne izgubit previse vremena.. fiore prati kimija u box, ja idem sljedeci kad i vuksa koji je bio solidno pobjegao..
i ja u box, kad ono iza zida gdje je moj spot - crveno tocno ispred vukse, al kao da se netko drugi uparkirao, a ne ja :) bio je to za mene perfect entry..

i nis, van iz boxeva, vuksa cca 5 sec prije, kimi prosao takodjer, al ne za puno i ubrzo se opet svi uhvatimo i spojimo..
i ulovim i ja tu veselu druzinu i cim sam im se priblizio umalo izgubio na izlazu na uzbrdicu, tu mi je prvi put stalo srce :)
i drz nedaj natjeravamo se malo tako nas 4..
kimi se drzao s pol razbijenim bolidom sto je poslije doslo na naplatu..
tako da su opet fire i vuks pobjegli malo napred, opet u istoj postavi - fiore se lijepi i napada svaki zavoj, vuksa iznova dokazuje zasto je bolji vozac i od trulija :)
i nis.. furamo se tako mi i ulovim ja konacno taj veseli dvojac.. i malo se previse odvazio i pustio bolid kroz zavoj brze nego sto sam vidio da je moguce zbog ovih ispred i odmah isti tren kad sam uhvatio, previse se priblizim i lupim malo fioreta u bulju sto mi zakrene bolid opasno, iskontrirao sam prakticki nesvjesno i kad sam prezivio to, jos mi malo trebalo da dodjem k sebi kako sam prezivio :)

no.. da zavrsim tu utrku :) vozili se tako, vise manje status quo po pitanju pozicija, vidio da mi nema bas puno sanse da idem probat napadat tu dvojicu i odlucim da cu ic u akciju zadnji krug pa kud puklo jer sam ih lako lovio svaki krug posto su se oni medjusobno usporavali..
i tako, ja mokar mokar, znoj vec i u oci cijedi i dolazim pred zadnji zavoj po pretposljednji put, dakle vrijeme za akciju, ako zadnji zavoj prodjem bez vecih problema, tu sam iza njih i idem u akciju.. al nazalost nakon 20 krugova bez incidenta i voznje vrlo blizu moje granice i spasavanje nekoliko vrlo bliskih situacija (par puta mi se zaneso bolid na izlazu na uzbrdicu, koji put s proklizavanjem zadnjih tik do pasice, sto mi je najveci gust na cijeloj stazi jer je tako blizu sranja, a kad prezivis zivis za jos jedan dan :) i predzadnji prokleti zavoj i morao sam obrisat malo znoj i to me valjda omelo dovoljno i ja se izvrtim na mjestu gdje se valjda nikad nitko nije izvrtio..
kimi nije bio daleko i odmah me prodje, tako da islo to moje krvavo zasluzeno 4. mjesto u k.. takodjer prilika da zavrsim ispred timskog..

i nis.. otpeljam taj zadnji krug kad ono - fiore prema boxevima?? mislim si prosao je cilj pa se zajebava, al gledam cilj je dalje, prodjem i pise da sam 4. poklon s neba..
ne zbog tih par bodova koliko zbog toga sto me to umirilo jer mi je stvarno tesko palo to sto sam se tako glupo izvrtio nakon svih tih krugova (prvi put da sam se okrenuo u ove 4 vozene utrke :)

tako da fiore hvala ti jer nisam bio daleko da napustim vozacku karijeru :)

rezime - jedna od definitivno the best utrka, a utrka za koju je bilo straha da ce bit prilicno dosadna zbog vecih razlika i mozda slabijeg odaziva..
al tako to valjda uvijek bude.. kad se malo nadas i kad ne mirisi na najbolje pokaze se cesto suprotno :)

mansu i dalje necu cestitat :) al zato ocu vuksi koji je izdrzao sve do jednog napada i zavrsio gdje je zasluzio.. zao mi je samo sto nisam uspio doc u priliku da ti se ja zaljepim, jednom sam skoro, al je fiore to brzo umirio :) jer bi ja ovaj put bio taj koji bi isao agresivno napadat :)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

harrahotto je napisao/la:Šta je jučer bio race???
uf...

?
nije valjda da nisi znao?
pa petkom je zapravo termin utrke, osim kada se poklopi da neki rade, ne stignu doma i tako to pa ce uskocit subota u ranijem terminu.. (nedjelju smo otpisali)

btw, danas stavljamo drm koji ce bit do srijede gore!

budite slobodni predlozit stazu ;)
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

nije me bilo na forumu nekoliko dana, pa nisam stekao dojam da se nešto kuha...
jebga..
biće bolje.
drm... super
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ne trebas bit na forumu - bacis oko na stranicu i vidis da se izglasao petak pa nema zabune.. bas steta sto si propustio.. al ajd ima jos utrka..
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Cuky je napisao/la:kimi sorry za udarac. Bio sam uvjeren da si me totalno prošao i krenuo hvatat tvoju zavjetrinu...sebi sam uništio utrku, nadam se da tebi nisam
np cule, dogodi se. Al baš mi skroz cudna situacija bila, ono na pravcu ničim izazvan, baš sam malo u čudu bio ostao hh. :)
Kao što kažeš, nažalost sebi si uništio utrku, šteta. Meni nisi uništio al si mi prilično oštetio bolid, pa je bilo zeznuto za vozit... I pace mi je bio prilično loš. Al nema veze, uspio sam se nekom srećom (poklonima arme i fioreta) dogurat do postolja. :)
Antimon je napisao/la:ajd nek netko stavi replay utrke...da vidim što je to bilo u zadnjem zavoju ;-)
a ništa, fiore u borbi s vuksom za 2. mjesto i izvrtio se jedno 20m od cilja i poklonio mi to 3. mjesto. :) Isto tako i arma, u predzadnjem krugu.

Nemam niš drugo za dodat, arma je sve lijepo opisao. Jedna od boljih utrka definitivno. :)
Jedino je malo bilo frustrirajuce vozit s polomljenim bolidom i zbog toga sam se izmorio i oznojio duplo više nego obično, al sve je to dio utrkivanja. :)
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Arma,ovo je definitivno najduži race edit koji sam pročitao. =D> Imao sam osjećaj da čitam "Jutarnji list" #-o
Što se mene tiče,ovo su prve kvale u kojima sam zadovoljan sa postignutim vremenom.Možda se u prvom sektoru da pronaći još 0,1 sec,ali sve više od toga je skoro pa nemoguče [-X
Trka mi je bila zanimljiva prva tri kruga,Vuksa je navalio ko lud,bio sam siguran da ima goriva za 5-6 krugova,a ni Fiore nije bio bezopasan.
Kad sam se riješio opasnog dvojca,preostalo mi je samo da vrtim krugove...što sam i radio,ovaj puta bez ijedne greške :!:
Pratio sam na monitoru zaostatke i vidio da je iza mene jako jako gusto.Ovaj puta u pitu nisam imao nikakvih smetnji ,tako da sam ga bez problema odradio,odvozio solo zadnjih 10 krugova i to je to. :biggrin:
Čestitam ekipi na odazivu i odličnim borbama,šteta da Antiša i Cuki nisu završili,te kritika Krančijevim mehaničarima na lošem poslu oko volana,kojeg nisu uspjeli osposobiti. #-o :biggrin:
Zadnja izmjena: Mansell, dana/u 12 sij 2013, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

spojeni krugovi sa kvala:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kcIgwjigZOI&[/youtube]

btw, ovaj host je poceo malo kenjkat, svako malo automatski loada reklamnu stranicu umjesto nase, pa sam prebacio na drugi host..

new page is:

f1hracing.co.nf

Arma,ovo je definitivno najduži race edit koji sam pročitao.
da i ja sam se iznenadio nakon sto sam kliknuo posalji i vidio kolik je :)
a mogao sam komotno jos toliko hh..

tko veceras vozi btw?
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

a pazi ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=ZUYFCeCFxC8" onclick="window.open(this.href);return false;

nagrada za najbolji video - vrijednost 8k e sa potpisom alonsa.. - mislim da ne postoji bolja nagrada :) scale 5:1 sick sick... 99 limited edition..

a nagradjeni video je bio ovaj:

http://www.youtube.com/watch?v=G1qpCk4d-n4" onclick="window.open(this.href);return false;

eto, minuta videa za nagradu od 8k e.. eh moj cale da si znao :)

inace taj pablo lopez je postao dosta poznat u sim racing communityu, ima hrpu odlicnih videa (valjda, nisam ni jedan pogledao :)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ako tko slucajno naleti nek se javi.. mi cemo bit na serveru..
slika
Kranči
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Charles Leclerc

Post Postao/la Kranči »

Svaka čast Armanini na reportu... baš je lijepo čitati nečiji report, a da nije moj (ovdje ne mislim na vas, nego na ove moje :biggrin: )

Eh, Mansell, da je barem kakav-takav volan, ali vozio sam na gamepadu, zbog toga niti ne čudi moj rezultat, a tako će biti i za slijedeće 2 utrke, ali neka, kada sam dolazio ovdje i vidio raspored, znao sam da ću morati završne utrke voziti (tj. kružiti oko staze) bez volana... E da, tek sam sad vidio lokaciju, nekako uopće nisam obraćao pažnju na to, a nije baš da nisi često pisao :D
Odgovori