Alonso-champ je napisao/la:znam da je,Real ga posudio Borusiji...al nije ti to bas za hvaliti se salu na stranu,stvarno se nadam da ce se vratiti u formu kao sto je biu tad u Borusiji...dobar je igrac..
A čuj, ako se vrati u formu, taman će zamijeniti Xabi Alonsa.
...jučer ste dobro prošli...trebali su vas razbiti u prvom poluvremenu sa bar 4 gola razlike i još su vam oproštena dva (jedan siguran) crvena kartona...
...a što se ovog sa lovom tiče - samo na nivou cijele Europe se može/treba razgovarati - ovako nema smisla jer s tim samo mogu oslabiti ligu i klubove dok neki u Europi isto tako rade u debelim minusima i još im i država pomaže u tome svemu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Jes da smo igrali protiv Norwicha al opet,uvaliti pet komada u Engleskoj ligi nije bas lako......igra fantasticna...Sturridge i Suarez pokazali da su super tendem....samo tako i protiv velikih klubova i nema zime
Dosta dobra igra danas. Normalno kada krene sa dvojicom naprijed pa Suarez nije usamljen. Urugvajac je sada na 16 golova. Bolji je jedino Van Persie sa 17.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
Bitno da Guardioli nije bio bitan novac,tako da ce zaradivat samo 17 miliona.Ustvari,samo je u Bayern mogao doci u prakticki savrsenu ekipu bas kako je on navikao.Ne daj boze da dode u Chelsea ili bolje City gdje bi ga cekalo pun k posla,ali ne...
Lako tako osvajat naslove,gospodine precjenjeni treneru.
Bibi je napisao/la:Bitno da Guardioli nije bio bitan novac,tako da ce zaradivat samo 17 miliona.Ustvari,samo je u Bayern mogao doci u prakticki savrsenu ekipu bas kako je on navikao.Ne daj boze da dode u Chelsea ili bolje City gdje bi ga cekalo pun k posla,ali ne...
Lako tako osvajat naslove,gospodine precjenjeni treneru.
Sad ćemo vidjeti tko je ustvari vodio Barcu... Tito ili Pep?
Btw., Barca izgubila od Sociedada. Baš neka su, nisu zaslužili da budu u Arsenalovom društvu.
Bibi je napisao/la:Ma tesko da ces vidjeti njegovu klasu u ovakvom Bayernu...I Mancini bi osvojio bundesligu...haha...
sta je tebi guardiola lose ucinio, pa ga tako mrzis, nzm za koji klub navijas al se moze lako procitati tvoja ljubomora prema igri barcelone i njihovim uspijesima
Bibi je napisao/la:Ma tesko da ces vidjeti njegovu klasu u ovakvom Bayernu...I Mancini bi osvojio bundesligu...haha...
Ma jedino me strah za Mandžu da se neće naigrati kod Pepa. Ovaj preferira niske i brze napadače, Ibrahimovića nije znao iskoristiti, a Mario je baš takav sličan tip.
sta je tebi guardiola lose ucinio, pa ga tako mrzis, nzm za koji klub navijas al se moze lako procitati tvoja ljubomora prema igri barcelone i njihovim uspijesima
Da,strasno sam ljubomoran na klub koji nisi ni cuo do pojave Ronaldinha i na kub koji ce propast nakon odlaska Kmessija
A u pm vristim hebote
Kad mi se Guardiola dokaze u prosjecnom timu kao trener onda cu se posut pepelom.
Schumy.d je napisao/la:Ma jedino me strah za Mandžu da se neće naigrati kod Pepa. Ovaj preferira niske i brze napadače, Ibrahimovića nije znao iskoristiti, a Mario je baš takav sličan tip
Moguce,a i Mandzo nije neki tip koji ce sutit ako ce bit zapostavljen.
Da,strasno sam ljubomoran na klub koji nisi ni cuo do pojave Ronaldinha i na kub koji ce propast nakon odlaska messija
A u pm vristim hebote
kako si smijesan, , stvarno ima zatucanih ljudi, koji ne vide dalje od svog nosa, i samo da znas da navijam za barcu vec punih 15 god, otkad sam dobio njihov dres,tad sam imao 5god, i nisi mi odgovorio za koji ti klub navijas
Gledaj klon (trol),uopce nije bitno za koga ja navijam...i zasto te tebe uopce zanima? Navijas za Barcu odkad si prohodao i ok sta me briga.
Umjesto da mi das razlog zasto je Pep BOG svih trenera i po cemu je on to zasluzio placu od 17 miliona (i nemoj mi rec da je osvojio 500 trojefa sa dream timom) ti mene pitas za kog ja navijam sa glupim smajlicima.
Bibi je napisao/la:Gledaj klon (trol),uopce nije bitno za koga ja navijam...i zasto te tebe uopce zanima? Navijas za Barcu odkad si prohodao i ok sta me briga.
Umjesto da mi das razlog zasto je Pep BOG svih trenera i po cemu je on to zasluzio placu od 17 miliona (i nemoj mi rec da je osvojio 500 trojefa sa dream timom) ti mene pitas za kog ja navijam sa glupim smajlicima.
sad mi je sve jasno, navijas za milan, i ja bi bio ljut kad bi znao da ce mi ekipa ispast u ligi prvaka, i jos kad dodamo da je guardiola bio spominjan kao novi trener milana, al nista od toga, njima ni tri guardiole ne bi pomogle, kako imaju jadnu ekipu
Borba za opstanak Newcastla počinje. Kao što sam bio i najavio počelo je veliko pospremanje nakon odlaska Dembe Ba.
Novopridošli igrači u klubu su: Debuchy, Massadio Haidara, Mapou Yanga-Mbiwa, Gouffran i Moussa Sissoko (on još jedini nije potvrđen tj. potrebne su neke formalnosti). U klubu se od sada navija : ALEZZ LE TOON i službeni jezik u svlačionici može mirne duše postati francuski!Iskreno, zadovoljan sam i mislim da sada bez imalo problema možemo izboriti opstanak i nakon toga slijedeće godine pucati jako visoko!
Ono što me "fascinira" opet debelo govno od gazde nije baš odriješio kesu tj. sve skupa je možda 2,5 milijuna funti u minusu s obzirom na prodaju Dembe.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Nemojte mi zamjeriti, ali ja sam još uvijek fasciniran
Stvarno se čudim ovom dečku. Treba ga stavit na stopera ODMAH bez ikakvog razmišljanja. Ova sezona je ionako izgubljena u prvenstvu...
Imponira ta njegova hladnokrvnost, preciznost, ali i brzina. Čovjek je brži od Messija jbte...
A uklizavanja Messiju i Fabregasu se nebi posramili ni najbolji stoperi svijeta.
Ako se Real ovog dečka riješi i prodaju ga iz nekog razloga, e onda ću se razočarati totalno.