Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
mene nema ni na ovoj utrci, opet sam u rijeci...tako da....jedva dočekam da lagunu vozimo i sad me nema
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
pa nećemo ni vozit ovaj tjedan onda ako nitko ne može, a nismo ni jedan trening imali, pa i ste strane nema bas smisla... Prebacimo za sljedeci petak/subotu i bok...
a večeras ako netko hoće malo v8 na bathurst do 21:30 ja sam za..

a večeras ako netko hoće malo v8 na bathurst do 21:30 ja sam za..

- Armanini
- Svjetski prvak
ma jasno da.. utrka ce bit sljedeci petak 98% 
treba izvjezbat stazu kako treba (iako je kraca, al nije bas jednostavna) da zavrsnica bude explozivna
mene mislim da nece bit prije 9..

treba izvjezbat stazu kako treba (iako je kraca, al nije bas jednostavna) da zavrsnica bude explozivna

mene mislim da nece bit prije 9..
- Armanini
- Svjetski prvak
- Fiore
ja sam za ak nije kasno za voznju, za par min cu na server..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
hoćemo večeras napokon vozit nešto? mislim da ovaj tjedan uopce nismo vozili...
može v8, ili možda varjanta,što se vozi tamo večeras?

može v8, ili možda varjanta,što se vozi tamo večeras?

- Armanini
- Svjetski prvak
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Cuky
- Moderator
znam da je rano jer za vikend tek završavamo F3000 ligu, ali volio bih predložiti 2 moda za slijedeću 
Pošto sumnjam da se ikome ponovo vozi OW mod odmah čim ovaj završimo, evo dva touring moda
1. DRM - ako se ne varam svi ga volimo, a možemo se dogovoriti da svi vozimo isti auto ili da vozimo kombinacije koje inače vozimo, tj. da se za jednu odlučimo. Također, ako se ne varam postoje templejti za raditi skinove, pa bi mogli kao sa HGTC ligom raditi svoje skinove ili, još bolje, opet napraviti timove kao sad sa F3000 pa da svaki tim ima svoj skin.
2. PCC 2007 - na ovaj smo mod vjerojatno svi zaboravili i ja ga se vjerojatno nebi sjetio da prekjučer nisam sa Krančijem pričao
Uglavnom, vozili smo ga već iako ne u ligi nego onako svakodnevno za zabavu...a mislim da je još uvijek jedan od najboljih touring modova bez obzira na godine
EDIT: I vezano za rezultate, tj. poredak u prvenstvu sa onim strelicama tko je gore a tko dolje...to sve postoji zapisano na papiru, tj. recimo da sam pripreme odradio. Sad čekam da odem doma u petak, pa ću onda napraviti stanje kakvo je bilo nakon Brna u odnosu na Monzu i nakon Melbournea u odnosu na Brno, pa da se može prije zadnje utrke staviti taj poredak na sajt. Onda naravno, kad odvozimo Lagunu stavljam finalni poredak

Pošto sumnjam da se ikome ponovo vozi OW mod odmah čim ovaj završimo, evo dva touring moda
1. DRM - ako se ne varam svi ga volimo, a možemo se dogovoriti da svi vozimo isti auto ili da vozimo kombinacije koje inače vozimo, tj. da se za jednu odlučimo. Također, ako se ne varam postoje templejti za raditi skinove, pa bi mogli kao sa HGTC ligom raditi svoje skinove ili, još bolje, opet napraviti timove kao sad sa F3000 pa da svaki tim ima svoj skin.
2. PCC 2007 - na ovaj smo mod vjerojatno svi zaboravili i ja ga se vjerojatno nebi sjetio da prekjučer nisam sa Krančijem pričao

EDIT: I vezano za rezultate, tj. poredak u prvenstvu sa onim strelicama tko je gore a tko dolje...to sve postoji zapisano na papiru, tj. recimo da sam pripreme odradio. Sad čekam da odem doma u petak, pa ću onda napraviti stanje kakvo je bilo nakon Brna u odnosu na Monzu i nakon Melbournea u odnosu na Brno, pa da se može prije zadnje utrke staviti taj poredak na sajt. Onda naravno, kad odvozimo Lagunu stavljam finalni poredak

- Vuksa_KC
- Veteran
PCC odma prekrižimo, već smo ga raspravili...pregripast je.
Mislim da je neko rekel da postoje i neke nadorađene/izmjenjene verzije tog moda, ali zadnje je bilo kolko se sjećam da to više nećemo voziti, makar i baznu verziju.
Mislim da je neko rekel da postoje i neke nadorađene/izmjenjene verzije tog moda, ali zadnje je bilo kolko se sjećam da to više nećemo voziti, makar i baznu verziju.
- Cuky
- Moderator
postoje dodatak za 2009 ako se ne varam i nekoliko lokaliziranih prvenstva (Australija, Britanija i Francuska mi padaju na pamet)

- harrahotto
veceras??
- Armanini
- Svjetski prvak
dakle, petak ides doma i petak ces napravit, prije zadnje utrke koja je u petak?pa da se može prije zadnje utrke staviti taj poredak na sajt. Onda naravno, kad odvozimo Lagunu stavljam finalni poredak
Sad čekam da odem doma u petak, pa ću onda napraviti stanje
znam da je rano jer za vikend tek završavamo F3000 ligu,

da nebudem neozbiljan

nije uopce rano dapace.. mislit nam je prakticki na sljedecu ligu da sto prije startamo, a ne da opet 3 mjeseca trazimo modznam da je rano

sto se tice pcc.. ja sam se takodjer pred neko vrijeme prisjetio moda, i to nakon sto sam citao neki thread na f1classicsu gdje su se predlagali najrealniji modovi, i tu se cesto predlagao upravo pcc kao jedan od modova koji je najblizi pravoj stvari.. razvoj moda pomogao je i aktivni neki vozac pretpostavljam i navedenog auta pa sam otisao skinut da probam jer me zacudilo kad su svi na serveri rekli kako je to pregripavo.. ja sam ga se sjecao drukcije..
ugl - auto nije pregripav, vec se guma rastopi skroz pa se spoji s asfaltom kao jedna cjelina i zapravo auto vise ne vozi po cesti vec postane cesta

iako sam ja i dalje nekako u nevjerici, jer svi dizu mod nebeski visoko, pr. par komentara sa vrha:
This is the best mod ever without a doubt. Actually these cars are better than anything ISI, or Simbin has ever made. Or LFS. It's amazing what they did considering it's still based on rfactors physics and graphics, it's in a different league. rFactor is worth owning just for this mod
WoW!!! Excellent work! That is one top mod and feels REAL.
mod of the millenium,this is still no:1, physics of this mod are still unbeatable,i had to buy better wheel just for this mod..it's so good,believe you me
This is the highest fidelity Sim racing car that I've ever driven. It is awful perfect.
kao da se radi o nekom drugom autu..
mozda skinem opet i dam sansu, mozda su ukljucene kakve pomoci po defoltu, pa se maknu pod upgradesima (jos nigdje to nije bio slucaj, al bo..)
al svakako u dobrom smjeru ciljate i mislim da sljedecu ligu trebamo vozit s takvim nekim modom (malo brzi autic jednakih performansi)
sto se tice drma, on ce bit svakako u odabiru..
kad skupimo nekoliko dobrih prijedloga, puknut cemo vote pa sto izaberemo to cemo vozit..
btw, sto se tice lige, izjasnite se tko moze vozit ovaj vikend, ako vam vise pase nedjelja mozemo vozit nedjelju..
veceras ja necu vozit, malo prije sam dosao sa paga, sjebo me put, bole me i ledja ("malo" sam se ulijenio pa sam malo istegao/upalio ) tako da kad bi isao brzo u lijevi zavoj sjebale bi me g sile i bila bi velika bol

- Vuksa_KC
- Veteran
Ma tebe bi sjebale G-točke 

- Armanini
- Svjetski prvak
pa koliko ih to imas?
ja se uvijek nadao da ce bit dovoljno nac samo jednu..
ili ste sve drukcije?

ja se uvijek nadao da ce bit dovoljno nac samo jednu..

ili ste sve drukcije?

- Armanini
- Svjetski prvak
na serveru je f3 (stazu promjenite sami, ja sad ne stignem palit igru)..
ja cu probat stic do nekih 22 pa se mozda vidimo, vozi mi se opasno nakon ove pauze..
ja cu probat stic do nekih 22 pa se mozda vidimo, vozi mi se opasno nakon ove pauze..
- Fiore
stavio sam lagunu..
ja sam na serveru, pa ako je jos netko tu, neka dodje
ja sam na serveru, pa ako je jos netko tu, neka dodje
- Armanini
- Svjetski prvak
ok, gotova je zajebancija, blizu je finalna utrka, molim da se svi pripreme maximalno
pocevsi od veceras sa jednim jacim treningom, ocekujem odaziv vecine!
usput, ako nemozete vozit u petak molim da vicete na vrijeme..

usput, ako nemozete vozit u petak molim da vicete na vrijeme..
- Cuky
- Moderator
ja mogu sutra, ali bi mi subota vise odgovarala. Od utrke na Brnu nisam vozio ništa i ne želim doć nespreman

- harrahotto
petak mozda, subota nikako, nedelja tako tako
- Armanini
- Svjetski prvak
subota nije na izboru 
sutra je utrka ako nas bude dovoljno..
ajd na server..

sutra je utrka ako nas bude dovoljno..
ajd na server..
- Armanini
- Svjetski prvak
nema vas ni veceras vidim..
ja i hotto smo na serveru.. tko se jos misli pripremat za zadnju utrku neka dodje..
ja i hotto smo na serveru.. tko se jos misli pripremat za zadnju utrku neka dodje..
- Vuksa_KC
- Veteran
ajd...
- Cuky
- Moderator
a kako da se pripremam ako nisam doma?
sutra ću doć na server bez setupa, jedino sa osnovnim poznavanjem staze...
sutra ću doć na server bez setupa, jedino sa osnovnim poznavanjem staze...

-
- Navijam za: Kimi
Mene nema od sutra do nedjelje oko podne doma. Sretno svima sutra na utrci. Nadam se da ću sljedeću ligu biti redovit