Ajd barem nema vatre. Vidljiv napredak xD
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa zato i sluze testovi da se vidi jel sve uredu i kaj treba mjenjati i popraviti.Dero je napisao/la:Normalno da ce srediti ali problem je u tome što ovakvi fundamentalne greške na bolidu nisu smjele izaći iz tvornice. Vecina timova imaju kompaktnije složene bolide i puno manje sustava hlađenja a nigdje drugdje nisam vidio da itko spominje probleme sa temperaturom ( aj Ferrari - al oni su barem oslobodili vecinu stražnjice na bolidu )
Da ne spominjem da voze na cifra 10°C kolika je temperatura bila ovih dana.
Sve je to rješivo al dok oni slažu bolid da se ne zapali u utrci drugi timovi vrše aero testove i isprobavaju vec razne dijelove na bolidima.
Nekima za to nekima za ubrzat bolidelder je napisao/la:Pa zato i sluze testovi da se vidi jel sve uredu i kaj treba mjenjati i popraviti.Dero je napisao/la:Normalno da ce srediti ali problem je u tome što ovakvi fundamentalne greške na bolidu nisu smjele izaći iz tvornice. Vecina timova imaju kompaktnije složene bolide i puno manje sustava hlađenja a nigdje drugdje nisam vidio da itko spominje probleme sa temperaturom ( aj Ferrari - al oni su barem oslobodili vecinu stražnjice na bolidu )
Da ne spominjem da voze na cifra 10°C kolika je temperatura bila ovih dana.
Sve je to rješivo al dok oni slažu bolid da se ne zapali u utrci drugi timovi vrše aero testove i isprobavaju vec razne dijelove na bolidima.
Jel neko zna šta je ovaj DRD duct?ScarbsF1 profile
ScarbsF1 Mercedes W04 interesting the DRD duct meets the rear wing, rather than blowing up from underneath it like last year http://www.motorsport-magazin.com/image ... 471280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Drag reduction device , aka Pasivni F duct ..Kenny je napisao/la:Da znam da prvi dan isprobavaju jel sve radi kako treba na bolidu, ali Merc je 1 dan napravio 14 krugova i imali kvar, drugi dan valjda 15 i opet kvar, izgubili 2 dana testiranja, tj 1 gdje su mogli isprobavat razne djelove kao ostali, na to sam mislio
Jel neko zna šta je ovaj DRD duct?ScarbsF1 profile
ScarbsF1 Mercedes W04 interesting the DRD duct meets the rear wing, rather than blowing up from underneath it like last year http://www.motorsport-magazin.com/image ... 471280.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Zar će im oba vozača imat žutu kacigu?
Kenny je napisao/la:Jel ovo znači da je Merc na začelju ove sezone? http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2904 ... ree-teams/" onclick="window.open(this.href);return false;
...pa to ti govorim uzmeš 1000 kn 50% uplatiš na Mcl, 30% na Lotus i 20% na Sauberdmarijon je napisao/la:Baš "jeeeeee". Kada sam ovo vidio, prvo sam pomisli - Lauda ih je prokleo, jer ako on tako kaže - znači da će biti obratno.
I za Ferrari je rekao da osvaja prvenstvo?Toon je napisao/la:...pa to ti govorim uzmeš 1000 kn 50% uplatiš na Mcl, 30% na Lotus i 20% na Sauberdmarijon je napisao/la:Baš "jeeeeee". Kada sam ovo vidio, prvo sam pomisli - Lauda ih je prokleo, jer ako on tako kaže - znači da će biti obratno.
I onda FI mazne vam lovuToon je napisao/la:...pa to ti govorim uzmeš 1000 kn 50% uplatiš na Mcl, 30% na Lotus i 20% na Sauberdmarijon je napisao/la:Baš "jeeeeee". Kada sam ovo vidio, prvo sam pomisli - Lauda ih je prokleo, jer ako on tako kaže - znači da će biti obratno.