Bilo je te 2 sezone, mislio sam da puno duže od 98 nije bila VN EuropeMcLewis je napisao/la:a ja koliko znam 2006. i 2007. je isto nije bilo?Walter je napisao/la:Prvi put od 1998.
Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: NOVOSTI - Veljača 2013.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
...put u raj nije posut ružama...
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Neugodno iznenađenje jer Index smatram najvećim štakornjakom od portala u zemlji i šire.
Ipak, vjerojatno je lova u pitanju pa se ne čudim.

Ipak, vjerojatno je lova u pitanju pa se ne čudim.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Legenda
preživljavanje, bit će. Iako, sama suradnja ne mora direktno utjecati na kvalitetu portala.
Samo neka se trkaju.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Narain to join Force India ?!
Narain to join Force India?
The doors of Sahara Force India Formula One team seem to be opening for Narain Karthikeyan. Ever since Vijay Mallya bought the F1 team in 2007, the businessman has been dismissive of Indian drivers even as he tested Narain and Karun Chandhok in a simulator a couple of years back.
But the 2013 season, scheduled to kick-start on March 15, could finally see an Indian behind the wheel of a tricolour-liveried machine.
The official pre-season test has already begun, but the Silverstone-based team are the only outfit who have not yet confirmed their second driver — a teammate for Scot Paul di Resta.
Sources say that Narain, who has managed to get more financial backing than last year, has already been offered a reserve driver role at Force India, but the 36-year-old is keen on landing a proper race drive.
“As soon as Narain’s long-term sponsors Tata increased the budget for 2013, talks with Force India began. Unlike the past, the negotiation has been a lot more positive. As reserve drivers don’t have much of a role in F1 these days, Narain is only interested in the second driver seat. If talks fail, he will probably go to America for IndyCar series where a couple of teams have already shown interest,”said a source.
Adrian Sutil and Bruno Senna were earlier linked with the Force India seat, but Brazilian Senna on Wednesday signed up with Aston Martin for the World Endurance Series raising Narain’s hope.
Narain represented backmarkers Hispania Racing in 2012 and the beleaguered Spanish team are now out of F1.
At last year’s Indian GP, F1 star Lewis Hamilton and the sport’s flamboyant boss Bernie Ecclestone suggested that a move to Sahara Force India could do wonders for Narain, the team and the country.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Kartikenjan i Di Resta ? sumnjam da mogu nesto napravit i da FI slozi dobar bolid ..Domi je napisao/la:Narain to join Force India ?!
Narain to join Force India?
The doors of Sahara Force India Formula One team seem to be opening for Narain Karthikeyan. Ever since Vijay Mallya bought the F1 team in 2007, the businessman has been dismissive of Indian drivers even as he tested Narain and Karun Chandhok in a simulator a couple of years back.
But the 2013 season, scheduled to kick-start on March 15, could finally see an Indian behind the wheel of a tricolour-liveried machine.
The official pre-season test has already begun, but the Silverstone-based team are the only outfit who have not yet confirmed their second driver — a teammate for Scot Paul di Resta.
Sources say that Narain, who has managed to get more financial backing than last year, has already been offered a reserve driver role at Force India, but the 36-year-old is keen on landing a proper race drive.
“As soon as Narain’s long-term sponsors Tata increased the budget for 2013, talks with Force India began. Unlike the past, the negotiation has been a lot more positive. As reserve drivers don’t have much of a role in F1 these days, Narain is only interested in the second driver seat. If talks fail, he will probably go to America for IndyCar series where a couple of teams have already shown interest,”said a source.
Adrian Sutil and Bruno Senna were earlier linked with the Force India seat, but Brazilian Senna on Wednesday signed up with Aston Martin for the World Endurance Series raising Narain’s hope.
Narain represented backmarkers Hispania Racing in 2012 and the beleaguered Spanish team are now out of F1.
At last year’s Indian GP, F1 star Lewis Hamilton and the sport’s flamboyant boss Bernie Ecclestone suggested that a move to Sahara Force India could do wonders for Narain, the team and the country.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
U neku ruku nebi bilo ni loše da se to ostvari. Prvo zbog toga da stvarno vidimo koja je razlika izmedju jednog solidnog vozača i jednog koji je uvijek smatran među najlosijima na gridu. Čisto me zanima dal bi se u jedom bolidu sredine poretka narain mogao boriti za bodove (dal bi uopve uspio koji bod isvojit) i koliko bi to di resta bio brži od njega (0.5 sec, 1sec?)
Eto, bilo bi mi zanimljivo čisto ovako kao jedan kuriozitet.
Naravno, s druge strane bi ipak volio da bianchi bude u tom bolidu kao jedan mladi talentirani vozač, koji to definitivno zaslužuje...

Naravno, s druge strane bi ipak volio da bianchi bude u tom bolidu kao jedan mladi talentirani vozač, koji to definitivno zaslužuje...

- F1NAC
- Moderator
ja bi rađe bianchija ... Imam filing da bi on bolje odvezo sezonu . Narain nije ni 2005. moga do podija u Americi 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Koga god da uzmu krajnje je vrjeme da ga uzmu, jer ako se ne požure taj vozač se neće stić upoznat sa bolidom

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
RIPLynsay Jackson, sestra Davida Coultharda, pronađena je mrtva u svojem stanu. Imala je samo 35 godina.

- F1NAC
- Moderator
2000. nije bilo nagrade Europe . U kalendaru su bile dvije nagrade njemacke na Hockenheimringu i NurburgringuKenny je napisao/la:Nakon koliko godina će ovo bit da nema VN Europe?

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Nebih baš rekao. 2000. je u hockenheimu bila vn njemačke, a u nurburgringu vn europe (isto kao i od 1999. do 2007.)...
A 1998 nije bilo vn europe, nego su utrku u nurburgringu te godine nazvali vn luxemburga, iskreno ne znam iz kojeg razloga...
A 1998 nije bilo vn europe, nego su utrku u nurburgringu te godine nazvali vn luxemburga, iskreno ne znam iz kojeg razloga...

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
i 1999. mislim da je nurburgring bio vn luxemburga....K1M1 je napisao/la:Nebih baš rekao. 2000. je u hockenheimu bila vn njemačke, a u nurburgringu vn europe (isto kao i od 1999. do 2007.)...
McLaren u <3
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
K1M1 je napisao/la:Nebih baš rekao. 2000. je u hockenheimu bila vn njemačke, a u nurburgringu vn europe (isto kao i od 1999. do 2007.)...
Razlog je taj sto FIA nije dopustala da jedna drzava ima 2 GP vikenda. Tako je VN Spanije bila na Catalunyi dok je i Jerezu bila VN Europe. Posto je u VN Njemacke bila na Hockenheimu, Nurburging je dobio naziv VN Luxemburga posto je granica Njemacke i Luxemburga u blizini staze (80-ak kilometara)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- K1M1
- HNL kladionica majstor
Da, ali 1998. nije bilo utrke u jerezu, dakle samo jedna utrka u španjolskoj je bila. Zašto onda tu u nurbu nisu nazvali vn europe nego luxemburga?

- Ferrari-BiH
- Veteran
Zbog incidenta na podiju u Jerezu 1997. godine (na dodijeli pehara doslo je do nekih zabuna ne da mi se objasnjavati u detalje, na poslu sam) , sljedece, 1998. nije trebalo biti Europskog GP-a ( i otada nikad vise F1 utrka nije vozena na Jerezu), stoga je Nurburgring ponovo bio Luxembourg GP.K1M1 je napisao/la:Da, ali 1998. nije bilo utrke u jerezu, dakle samo jedna utrka u španjolskoj je bila. Zašto onda tu u nurbu nisu nazvali vn europe nego luxemburga?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Cuky
- Moderator
Radilo se o dodjeli pehara, tj. čovjek iz Daimlera je pristao dodijeliti trofej samo vozačima McLarena, pa je oko toga nastala zbrka...
On December 12, 1997, the World Motorsport Council ruled that the mayor of Jerez, Pedro Pacheco, disrupted the podium ceremony. Originally, the verdict was that no further F1 races would occur at the track. However, when Mr Pacheco appeared before the WMSC, this ruling was rescinded.[13]
The people chosen to present the trophies were dependent on the race order, with Daimler-Benz chairman Jürgen Schrempp only willing to make a presentation to a McLaren-Mercedes driver. As the McLarens of Häkkinen and Coulthard passed Villeneuve's Williams on the last lap, this would have meant he could present either the trophy for first or second position or the winning constructor trophy. There was some confusion due to the late changes in position and whilst the Mayor and the president of the region presented trophies, Schrempp did nothing. FIA president Max Mosley later announced "The disruption caused embarrassment and inconvenience to those presenting the trophies and therefore, no further rounds of the FIA Formula 1 World Championship will be held at the Jerez circuit."[14] As of 2012, this race was the last time that Jerez hosted a Formula One Grand Prix, although it held many pre-season test days
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
Australia - Super-soft and Medium, Malaysia - Medium and Hard, China - Soft and Medium, and Bahrain - Soft and Hard.
Super soft u australiji
zanimljivo
Super soft u australiji

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
SS i medium? Pa kakva će to biti razlika po krugu? 1,5sec?F1NAC je napisao/la:Australia - Super-soft and Medium, Malaysia - Medium and Hard, China - Soft and Medium, and Bahrain - Soft and Hard.
Super soft u australijizanimljivo

- Cuky
- Moderator
pa rečeno je kad su predstavili komponente i njihove oznake da neće kao prošlih sezona koristiti uzastopne mješavine nego za 2 koraka razlike...dakle SS+M i S+H. Jedino možda u Monaku i Kanadi budu SS+S i u Barceloni M+H

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
meni se podosta svidja kada pirelli postupi konzervativno kao u americi... gume nisu tako savrseno drzale pa je vise mislim do izrazaja dolazila kvaliteta vozaca... lakse je pogrijesiti a teze se voziti na samom rubu...
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Dubai pokazao zanimanje za odrzavanje utrke F1
Samo jos to treba da se i oni ubace, a da (ionako) malobrojne utrke u Europi ispastaju zbog toga.
Samo jos to treba da se i oni ubace, a da (ionako) malobrojne utrke u Europi ispastaju zbog toga.

- Cuky
- Moderator
slažem se...ali kada bi npr. nju stavili umjesto Bahraina onda bi bilo dobro. Nije loša staza u Dubaiju
SLIKA
SLIKA

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- F1NAC
- Moderator
ma jos malo pa ce bit i trka na antartici cete vidit