Toon je napisao/la:
eto prvog šarana

...slažem se da nije smiješan čak štoviše žalostan je...ali vjeruj mi mene definitivno fasciniraju navijači Reala koji se ponašaju poput Stevie-a Wondera i ne vide neke stvari...da idu mi na "jetra" i navijači Barce koji ne shvaćaju da i kod njih ima kukolja...samo što mi je razlika između njih slijedeća: u svakom kukolju ima žita kao što i u svakom žitu ima kukolja...
Pa ja znam da je Pepe budala. Nikad nisam ni negirao to, ali s ovim videom su pokazali sve o sebi...
Uvijek sam govorio da je odličan stoper, ali rupa u glavi. A šta ja tu mogu? Ja bih bio najsretniji da Varane igra u prvih 11, ali mene se ne pita puno.
A btw., nema samo Real takvih igrača, svi idu čvršće prema Messiju zato jer je dobar i teško ga je čuvati. Isto je i s Ronaldom, samo na njega ljudi ne gledaju kao na Messija, a njemu su razbijali arkade, dobivao duboke posjekotine po rukama i nogama, ali jbg... čovjek igra za Real pa nije bitno to...
A o Barceloni bi se isto dalo cijelo štivo napisati, ali nisam spao na tu razinu još.

Samo neka uživaju u ovom ako im je to gušt. A nekome tko gleda donekle objektivno na nogomet, ovo sigurno ne predstavlja gušt. Po izboru!