Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- harrahotto
Re: Simulacije vožnje
ja sam ispao jer nemam winton_gp, ajde taj gold coast učitajte da udjem, ne da mi se sad skidat
- Armanini
- Svjetski prvak
- Armanini
- Svjetski prvak
- Armanini
- Svjetski prvak
kimi mi cekamo vec pol ure.. napisi da znamo.. hotto je nestrpljiv..
antisa, kranci- idemo!
antisa, kranci- idemo!
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
a top gear sam gledao, kako je lewis otpuhao vettelov krug.
sad mi je kasno, pa necu ni dolazit, jer nisam 2 tjedna ni taknuo volan, a jedno pol sata, sat bi mi trebalo da uđem u đir, a pošto vidim da ste nestrpljivi sigurno vam se bas neda cekat toliko..
pa se vidimo sutra.

sad mi je kasno, pa necu ni dolazit, jer nisam 2 tjedna ni taknuo volan, a jedno pol sata, sat bi mi trebalo da uđem u đir, a pošto vidim da ste nestrpljivi sigurno vam se bas neda cekat toliko..

pa se vidimo sutra.

- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OOBB_GPA ... r_embedded[/youtube]
Zadnja izmjena: Haris KTM, dana/u 18 vel 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Haris KTM
bash ga je oprao
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... H2sW6VhH30" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=p ... H2sW6VhH30[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... H2sW6VhH30" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=p ... H2sW6VhH30[/youtube]
- Armanini
- Svjetski prvak
harise nesto te muce ovi filmici 
btw, nemojte samo pocet o vjerodostojnosti top gear kruga gdje nitko ne vozi u istim uvjetima
al da ovaj lewsiov krug izgleda kao da brze nije fizicki moguce, izgleda:)

btw, nemojte samo pocet o vjerodostojnosti top gear kruga gdje nitko ne vozi u istim uvjetima

al da ovaj lewsiov krug izgleda kao da brze nije fizicki moguce, izgleda:)
- Kranči
- Test vozač
- Navijam za: Charles Leclerc
Ja dolazim za vikend doma, tako da se tek onda vidimo...Armanini je napisao/la:antisa, kranci- idemo!

- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
ima li vožnje večeras?
- Armanini
- Svjetski prvak
- Fiore
ja sam na serveru. ako je netko za djir neka dodje. v8 i gold coast..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
mene inače nema ponedeljkom i četvrtko zbog treninga koji je jako kasno, to sam već reko jednom.
Haris dobar video DTM-a, to su bili dani...nekad bilo danas se spominjalo. Volio bi radi dvije stvari da sam se rodio nekad prije a to je muzika i pratit auto-moto sport 70, 80tih do 90tih kad je po meni bio najzanimljiviji. Danas previše znanja o dinamici i fluidu je ubilo gušt same vožnje i utrkivanja.
Evo još jedan dobar gdje se ako se pazi vidi razlika u ponašanju auto kroz 10godina od 90te do početka 2000.
Ima jedna snimka (ili nema više) koju ne mogu nać, gdje su također vozači DTM-a snimani prije starta utrka. Većina ih puši, sjedi na ogradi i opušteno priča a jedan baraba prije starta išo pišat na travu uz ogradu a svi neki zajebanti frajeri s brčinama i futbalerkama (visoki, niski, škembasti...). Onda za usporebu danas vidiš klince koji sjede po sat vremena u autu zatvorenih očiju vrteći stazu, ako pričaju to je samo s inženjerom trkaćim a neki piju neke pilule za koncentraciju i neke vitamine prije starta. Uglavnom velika razlika, stoji to da je to sve danas profesionalnije u smislu priprema vozača koji imaju kondicijske treninge pa izdržljivosti i snage .... al opet meni je to sve plastično i sve se pretvara u robotizam ili sam ja pak prestaromodan
Haris dobar video DTM-a, to su bili dani...nekad bilo danas se spominjalo. Volio bi radi dvije stvari da sam se rodio nekad prije a to je muzika i pratit auto-moto sport 70, 80tih do 90tih kad je po meni bio najzanimljiviji. Danas previše znanja o dinamici i fluidu je ubilo gušt same vožnje i utrkivanja.
Evo još jedan dobar gdje se ako se pazi vidi razlika u ponašanju auto kroz 10godina od 90te do početka 2000.
Ima jedna snimka (ili nema više) koju ne mogu nać, gdje su također vozači DTM-a snimani prije starta utrka. Većina ih puši, sjedi na ogradi i opušteno priča a jedan baraba prije starta išo pišat na travu uz ogradu a svi neki zajebanti frajeri s brčinama i futbalerkama (visoki, niski, škembasti...). Onda za usporebu danas vidiš klince koji sjede po sat vremena u autu zatvorenih očiju vrteći stazu, ako pričaju to je samo s inženjerom trkaćim a neki piju neke pilule za koncentraciju i neke vitamine prije starta. Uglavnom velika razlika, stoji to da je to sve danas profesionalnije u smislu priprema vozača koji imaju kondicijske treninge pa izdržljivosti i snage .... al opet meni je to sve plastično i sve se pretvara u robotizam ili sam ja pak prestaromodan

- harrahotto
Predobar video.
Jel ima neki DTM mod u rF sa godištem kad je Opel Calibra bila u igri?
Radio sam nekad davno tu maketu, 1:24, JJ Lehto, Opel Calibra Clif, pa mi baš dođe da to vozam...
Jel ima neki DTM mod u rF sa godištem kad je Opel Calibra bila u igri?
Radio sam nekad davno tu maketu, 1:24, JJ Lehto, Opel Calibra Clif, pa mi baš dođe da to vozam...
- Armanini
- Svjetski prvak
hehe ovo si dobro rekaoVolio bi radi dvije stvari da sam se rodio nekad prije a to je muzika i pratit auto-moto sport 70, 80tih do 90tih

istina, nema vise kako kazes barabaVećina ih puši, sjedi na ogradi i opušteno priča a jedan baraba prije starta išo pišat na travu uz ogradu a svi neki zajebanti frajeri s brčinama i futbalerkama (visoki, niski, škembasti...). Onda za usporebu danas vidiš klince koji sjede po sat vremena u autu zatvorenih očiju vrteći stazu, ako pričaju to je samo s inženjerom trkaćim

al nije nikako za usporedbu jer je vrijeme i kvaliteta sporta (opcenito) nemjerljiva..
danas i nekad zajednicko je jedino nekoliko starijih staza i to je to.. sve ostalo je 300% drukcije..
kao kad netko dize pelea ispred messija.. nes ti nogometa pred 100 godina i trpat 1000 golova "nogometasima" koji igraju utakmicu popodne poslije posla..
razina danas i nekad je nemjerljiva..
sto se tice vozaca.. i tu mi je bedasto usporedjivat jer su drukcije kvalitete potrebne sada i bile nekad.. sada se vozac trenira kao i svaki drugi sport, vrijeme reakcija se svodi na ljudski minimum, koncetracija, fizicka sprema.. sve ostalo radi auto/bolid.. a nekad je najbitnija karakteristika vozaca koja je cinila razliku bila velicina muda i opcenita hrabrost/ludost..
a sto je bolje? ma dovoljno je bacit pogled na par starijih videa kojih god kategorija pa sam prosudit

- harrahotto
večeras?
- Armanini
- Svjetski prvak
- Haris KTM
cale dobar post fkt, sport je previse isfiltriran, stoji da je profesionalniji u svakom smislu te rijeci ali ljudi meni su ti auti isli brze, iako tad je sigurnost bila na niskom stupnju ipak su ljudi vozili f1, dtm, drm, ali bash na noz, jednostavno to je danas sve dovedeno u krajnju granicu da nema greske, nema truna opustenosti i zato nam sve to djeluje utegnuto, vjestacki i na kraju josh malo dosadno....
pogledajte samo nekad rally i sad, ako nista bar su gledaoci bili otkaceniji, iskakali pred auta ko ovcice kakve...to su bila vremena...
pogledajte samo nekad rally i sad, ako nista bar su gledaoci bili otkaceniji, iskakali pred auta ko ovcice kakve...to su bila vremena...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- Armanini
- Svjetski prvak
naravno da auti nisu isli brze, vec je dojam takav jer su bili puuno manje pod kontrolom jer su bili vise za vozit, a manje za "vozit se"..Haris KTM je napisao/la:cale dobar post fkt, sport je previse isfiltriran, stoji da je profesionalniji u svakom smislu te rijeci ali ljudi meni su ti auti isli brze, iako tad je sigurnost bila na niskom stupnju ipak su ljudi vozili f1, dtm, drm, ali bash na noz, jednostavno to je danas sve dovedeno u krajnju granicu da nema greske, nema truna opustenosti i zato nam sve to djeluje utegnuto, vjestacki i na kraju josh malo dosadno....
meni danas prakticki jedino zabavno natjecanje (od onih koje pratim) je btcc gdje ima voznji preko te recimo granice i gdje se ne razmislja puno o posljedicama poteza vec se progura na silu malo ako nema mjesta za overtake.. jbga, nemaju nikome za odgovarati, ima puno medjusobnih trzavica medju vozacima = trkanje u punom smislu te rijeci..
a danas su prije svega ljudi prelicemjerni i stanje je kakvo je dosta uvjetovano upravo gledateljima..
pa se tako i na ovom forumu jako cesto nadju lol komentari, kritiziranje i pljuvanje vozaca jer je isao nekog napast i napravio sranje..
zatim se vozaca pribija na kriz jer je pokazao nekom srednji prst ili opsovao nesto.. ljudi su odvratno licemjerna i pretvarajuca bica, sve im nesto smeta na nekom tvu jer ti isti gledatelji nikad ne opsuju i uvijek su umjetno i prisilno pristojni.. serem se na to, to mi nesto najodvratnije..
a ne ne.. tu se nikako ne slazem.. rally nekad je bio bomba istina, al definitivno pogresan smjer..pogledajte samo nekad rally i sad, ako nista bar su gledaoci bili otkaceniji, iskakali pred auta ko ovcice kakve...to su bila vremena...
grupa b je bila famozna i neponovljiva.. previse pomaknuta granica ludosti i pumpanja auta.. zapravo je rally bio najjaci 90-ih godina, jer je u rallyu vozac taj koji je frajer, ne auto..
a te otkacene gledatelje bi sve redom streljao na licu mjesta, cim bi iskocili na cestu metak sa as50 (50calibarski snajp

ti isti gledatelji su zapravo i presudili grupi b..
gledatelj nema sta radit na stazi, ona iskakanja koliko god da su "hrabra" su super retardirana i ne kuzim zasto neki vozac nije izasao iz auta i nasamarao sve redom..
znali su se cak i stageovi otkazivati jer je rulja bila predebilna i zakrcila cijelu stazu gdje voze..
otkacen gledatelj je onaj koji u svedskoj na -20 prati 3 dana rallya, otkaceni gledatelji su i oni koji su sad popratili 4 dana monte carla na super hladnim uvjetima..
otkacen gledatelj je onaj koji sjedne u kombi i iz hrvatske se zaputi u grcku da si ispuni zelju i dozivi u zivo to ludilo..
ja sam tek malo prije dosao doma, mislim da sam preumoran za voznju..može večeras V8 i Bathurst2010?
mozda ima konaco ostalih..
usput..
ajd da pocnemo dogovarati tih 10 staza pa da ubrzo pocnemo planirat datum pocetka

- Vuksa_KC
- Veteran
Armanini je napisao/la: meni danas prakticki jedino zabavno natjecanje (od onih koje pratim) je btcc gdje ima voznji preko te recimo granice i gdje se ne razmislja puno o posljedicama poteza vec se progura na silu malo ako nema mjesta za overtake

- Cuky
- Moderator
Ja sam tu večerasArmanini je napisao/la:mozda ima konaco ostalih..

Ako u obzir uzimamo samo staze na kojima voze V8 auti onda moj izbor:Armanini je napisao/la:ajd da pocnemo dogovarati tih 10 staza pa da ubrzo pocnemo planirat datum pocetka
Bathrust, Gold Coast, Sydney, Adelaide, Philip Island, Barbagallo, Pukekohe, Symmons Plains, Townsville, Queensland
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
Vuksa_KC je napisao/la:
konju, kod touring utrka dodiri i agresivnost je "must"

a obzirom da je dosta staza bez nekih overtake mjesta, ako se netko brani i ne grijesi, nema prolaza osim na galamau, i to je bedasti fwd, nemozes ga ni okrenut ni izbacit tako da nema rizika od unistavanja utrke..
al kad se netko ispred brani noktima, zajebava na kocenju preranim kocenjem i uzimanjem putanje (fwd je to, nema tu neznam koliko izbora putanje nit neke mogucnosti da se ubaci ispod) onda je lagano guranje za napravit mjesta za 2 kotaca sasvim ok

Ako u obzir uzimamo samo staze na kojima voze V8 auti onda moj izbor:
Bathrust, Gold Coast, Sydney, Adelaide, Philip Island, Barbagallo, Pukekohe, Symmons Plains, Townsville, Queensland
to je 50% ulicnih staza..

al od nekud moramo pocet..
nis ovako cemo..
dignut cemo ovih dana staze pa cemo ih izvrtit u par dana i to uz prisustvovanje veceg broja vozaca (tu mislim vise od 2

pa cemo odmah skartat staze na kojima nema smisla vozit..
jer od onih linkanih pola ih nisu za mod, vecina je ful kratka i bez sansi za utrkivanje..
pukehoke recimo, staza na kojoj smo se znali zabavljat, ova verzija sa ovim modom je u banani..
hidden valley, staza koju smo znali vozit sa tclom i koju volimo, koju smo takodjer vozili pred par dana i super je ok, ova verzija koju si linkao je nevozljiva, (doduse odvozili smo pol kruga, al je i to neki put dovoljno

- Cuky
- Moderator
slažem se...ali nije lako naći staze kad 1-2 nas tražimo i predlažemo, onda svi "kao" prihvatimo sve i onda kad dođe vrijeme za vožnju kukamo kako ne valja
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”