Da li je slavio kada je zabio ?Schumy.d je napisao/la:Ma Hamit Altintop je car
Kakvu golčinu je zabio... Taj ne zabija často, al kad zabije, onda to liči na nešto.
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Strani nogomet

- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
U jbte... vidišScuderia je napisao/la:Da li je slavio kada je zabio ?Schumy.d je napisao/la:Ma Hamit Altintop je car
Kakvu golčinu je zabio... Taj ne zabija často, al kad zabije, onda to liči na nešto.

Mislim da je, nisam obraćao pozornost baš kad stalno zumiraju Drogbu i Sneijdera.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Sta reci?
Zasluzeno prolaz Barcelone,da je Niang zabio zicera bilo bi drugacije,ali treba i Barci neko vratit one promasene zicere protiv Intera i Celzija.
Ja sam ponosan na decki,sto su napravili u prvoj utakmici i svaka im cast!
Nista ostaje mi Galatasaray...ipak imaju uvjerljivo najjacu publiku hehe
Zasluzeno prolaz Barcelone,da je Niang zabio zicera bilo bi drugacije,ali treba i Barci neko vratit one promasene zicere protiv Intera i Celzija.
Ja sam ponosan na decki,sto su napravili u prvoj utakmici i svaka im cast!
Nista ostaje mi Galatasaray...ipak imaju uvjerljivo najjacu publiku hehe
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Katalonska rapsodija!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda
Eh... kakva utakmica u Gelsenkirchenu...
Žao mi je da je Schalke ispao jer su danas zaslužili pobjedu definitivno. Prvo poluvrijeme potpuno ravnopravna igra, ali u drugom je igrao samo Schalke. Turci su se grčevito branili do zadnjih sekundi utakmice.
Ali, čestitke i njima, bit će zanimljivo gledati ih do kud mogu. Ako im se posreći ždrijeb, tko zna...
Scud, Draxler će biti *eben igrač. Po meni zamjenik Ozila u Elfu u skoroj budućnosti.
A Milan?
Gledao sam 15-ak minuta i sve mi je bilo jasno... upravo takav Milan sam i očekivao.
Meni nije jasno zašto svi nakon 2:0 doma idu braniti taj rezultat svih 90 minuta uzvrata. Pa znaš i sam da to momčad ne može izdržati. Ja sam uvijek zagovaratelj postizanja gola u gostima. Daš gol i boli te briga... ovako je samo bilo pitanje koliko je Abbiati raspoložen i koliko će puta vaditi loptu iz svoje mreže.
Žao mi je da je Schalke ispao jer su danas zaslužili pobjedu definitivno. Prvo poluvrijeme potpuno ravnopravna igra, ali u drugom je igrao samo Schalke. Turci su se grčevito branili do zadnjih sekundi utakmice.
Ali, čestitke i njima, bit će zanimljivo gledati ih do kud mogu. Ako im se posreći ždrijeb, tko zna...
Scud, Draxler će biti *eben igrač. Po meni zamjenik Ozila u Elfu u skoroj budućnosti.
A Milan?
Gledao sam 15-ak minuta i sve mi je bilo jasno... upravo takav Milan sam i očekivao.

Meni nije jasno zašto svi nakon 2:0 doma idu braniti taj rezultat svih 90 minuta uzvrata. Pa znaš i sam da to momčad ne može izdržati. Ja sam uvijek zagovaratelj postizanja gola u gostima. Daš gol i boli te briga... ovako je samo bilo pitanje koliko je Abbiati raspoložen i koliko će puta vaditi loptu iz svoje mreže.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Meni nije jasno zašto Robinho i Bojan nisu igrali od početka, baš se vidjelo koliko je ekipa dobila na kreativnosti kad su oni ušli, i kolko bolje je milan igrao nakon toga, al dobro, to su talijani, nije za čudit se da su išli na potpunu defanzivu.
A inače što reći, još jedna barcina čarolija i razbijanje protivnika, užitak je bilo za gledati.

A inače što reći, još jedna barcina čarolija i razbijanje protivnika, užitak je bilo za gledati.

- maric
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
kakva nogometna lekcija, najopasniji su kad ih se otpise, messi jos jednom pokazao da mu nema ravnog, barca <3
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Citam malo po portalima i izgleda da sam propustio dvije hebene tekme prokleta nocna ccc nista bacam se na gledanje snimki...vise od sveg mi je drago vidjeti da se nespominju suci nesto 

1982 UCV 1919
- Scuderia
- Moderator
Aha, samo mu nedostaje vise utakmica u nizu.Schumy.d je napisao/la:
Taman kad Ribery bude spreman za mirovinu, eto mu nasljednika.

Citam za danas, Wenger jos vjeruje u prolaz.

Klasa optimist.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ma njega je lako shvatiti...nema što drugo reći svojim igračima nego ih barem pokušati ohrabriti...ne preostaje mu ništa drugo nego se nadati...zna i on dobro da su mu šanse stvarno minimalne i jedva mjerljive no bolje da hrabri nego da ide spuštenih gaća!Scuderia je napisao/la:Citam za danas, Wenger jos vjeruje u prolaz.Klasa optimist.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
Hendikep na Bayern danas. Siguran par! 

- Scuderia
- Moderator
Heh, ali onda ne ostavljas Cazorlu, Wallcota, Sczesznija da se odmaraju.Toon je napisao/la: Ma njega je lako shvatiti...nema što drugo reći svojim igračima nego ih barem pokušati ohrabriti...ne preostaje mu ništa drugo nego se nadati...zna i on dobro da su mu šanse stvarno minimalne i jedva mjerljive no bolje da hrabri nego da ide spuštenih gaća!

Podolski upitan, Wilshere se ozlijedio.
Tko ce igrati ?
Klinci od 15 godina ?

Postave:

Ipak na kraju igraju Cazorla i Walcott-
Volle Kraft voraus !!!
Nema milosti prema Englezima.

- Schumy.d
- Legenda
Šeici od 2015. osnivaju svoje NATJECANJE !!!
Hmmm... zanimljivo, momčadi bi sigurno privukle bogate nagrade.
A po ovome bi to izgledalo jače nego liga prvaka čak.
Hmmm... zanimljivo, momčadi bi sigurno privukle bogate nagrade.
A po ovome bi to izgledalo jače nego liga prvaka čak.
- Toon
- Veteran
Ili je riječ o jednoj šali na koju su nasjeli novinari TIME-sa a nakon toga i ovi s RTL KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
I sve to ako im (klubovima) odobri UEFA, a sumnjam da joj je u interesu konkurencija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
Što si ono rek'o - Laprda Wenger, ha?Scuderia je napisao/la: Wenger jos vjeruje u prolaz.![]()
Klasa optimist.

Umalo ste pali ko '45.
- Scuderia
- Moderator
Prva utakmica - LondonToon je napisao/la:
Što si ono rek'o - Laprda Wenger, ha?![]()
Umalo ste pali ko '45.
Iz nepostojeceg kornera, zabijaju za 2-1, kasnije 3-1, vidim nitko nije spomenuo taj sitan detaljicic od prije dva tjedna.
A danas...pitam te, gdje je bila njihova igra ?
Inace zesci proljev ekipe,odvratno lose... da sam trener, hebo im svima zene/djevojke u kabini.

- Schumy.d
- Legenda
Englezi opet razočarali u ligi prvaka... nemaju nijednog predstavnika u 8 najboljih.
Bayern pokazao slabosti, jedva, ali ipak zaslužen prolaz.
Scud, Neuer ima dobre parade, samo kad je lopta već u mreži
Po meni prognoza 1/4 finala:
Real - Barcelona
Juventus - Malaga
Bayern - Galatasaray
Dortmund - PSG
Bayern pokazao slabosti, jedva, ali ipak zaslužen prolaz.
Scud, Neuer ima dobre parade, samo kad je lopta već u mreži

Po meni prognoza 1/4 finala:
Real - Barcelona
Juventus - Malaga
Bayern - Galatasaray
Dortmund - PSG
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
hm, a danas ono kad je arsenalu suđeno nepostojece zaleđe, a iz te situacije bi sigurno bio gol.. Ako se ne varam bilo je to negdje pola sata do kraja, da su tada imali 2:0, do kraja bi vrlo vjerojatno zabili još taj jedan, zato.Scuderia je napisao/la:
Prva utakmica - London
Iz nepostojeceg kornera, zabijaju za 2-1, kasnije 3-1, vidim nitko nije spomenuo taj sitan detaljicic od prije dva tjedna.

Šteta za arsenal, baš blizu... inače to pravilo gola u gostima mi jedno od glupljih u nogometu, al šta možeš...

- Toon
- Veteran
...Schumy.d je napisao/la:Englezi opet razočarali u ligi prvaka... nemaju nijednog predstavnika u 8 najboljih.

...ajde, ajde ne vadi mi sad prvu utakmicu ili onu iz '33 prošlog stoljeća...Scuderia je napisao/la: Prva utakmica - London
Inace zesci proljev ekipe,odvratno lose... da sam trener, hebo im svima zene/djevojke u kabini.
...a danas bez igre pa eto zabili vam dva komada...
...ne smije si Bayern dozvoljavati da dođe s ovolikom prednošću i da strepi za prolazak...
- Scuderia
- Moderator
Schumy.d je napisao/la: Scud, Neuer ima dobre parade, samo kad je lopta već u mreži![]()

Imas pivu od mene kad se jednom nadjemo.

Dva nedosudjena kornera za Bayern danas ? ha ?K1M1 je napisao/la: hm, a danas ono kad je arsenalu suđeno nepostojece zaleđe, a iz te situacije bi sigurno bio gol.. Ako se ne varam bilo je to negdje pola sata do kraja, da su tada imali 2:0, do kraja bi vrlo vjerojatno zabili još taj jedan, zato.![]()
![]()
Šteta za arsenal, baš blizu... inače to pravilo gola u gostima mi jedno od glupljih u nogometu, al šta možeš...
A za gol,tj, zaledje... heh, tko zna sta bi se desilo, da li bi Kikser obranio, da li bi Walcott promasio kao onaj iz Milana jucer... to nitko ne zna sta bi se desilo.
A ovo za nepostojeci korner, vidi se sta je iz toga proizaslo.... gol za Arsenal.
Nitko se ne vadi, vec mi nije jasno zasto se to ne spomene, da je sudac dosudio ispravno, ovi nikada ne bi zabili taj gol u Londonu. Ali dobro, druka se za Engleze, pa razumijem....heheToon je napisao/la: ...ajde, ajde ne vadi mi sad prvu utakmicu ili onu iz '33 prošlog stoljeća...
...a danas bez igre pa eto zabili vam dva komada...
...ne smije si Bayern dozvoljavati da dođe s ovolikom prednošću i da strepi za prolazak...

Dva komada i to vrlo spretno...
- pa procitaj sta sam napisao za utakmicu. Proljev, i to zesci.

- Schumy.d
- Legenda
Onda ću se načekat...Scuderia je napisao/la: Imas pivu od mene kad se jednom nadjemo.![]()

Pa sad... lani samo Chelsea, ove sezone nitko.Toon je napisao/la: ...redovito svake godine im se to događa...
![]()

Po meni sigurno razočaranje da takva liga i zemlja nema predstavnika među 8.
Sjeti se samo 2008. Tada je skoro finale bilo englesko. Od tada, samo padaju, a Španjolci i Nijemci se dižu.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma svi ste gotovi kad se Liverpool vrati. Biti će vam noćna mora Wes Cravena.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
Nije mi vrag dao mira pa sam malo računao i uz minimalnu mogućnost pogreške ovako ti stoji zadnjih 10 godina ne računajući ovu:Schumy.d je napisao/la:Po meni sigurno razočaranje da takva liga i zemlja nema predstavnika među 8.
Sjeti se samo 2008. Tada je skoro finale bilo englesko. Od tada, samo padaju, a Španjolci i Nijemci se dižu.
Broj predstavnika zadnjih 10 godina:
Engleska – 23
Španjolska – 16,
Italija – 15
Njemačka – 7
Osvajači
Španjolska – 3 (sva tri Barcelona)
Engleska – 3 (Liverpool, MUFC, Chelsea)
Italija – 3 (Milan, Milan, Inter)
Portugal – 1 (Porto)
Klubovi koji su zadnjih 10 godina nastupili (samo neki "veći")
Barcelona – 7
Chelsea - 7
MUFC – 6
Milan – 6
Arsenal - 5
Bayern – 5
Inter - 5
Real – 4
Liverpool - 4
Nije ovo samo zbog tebe već sam se i s nekim majmunima (frendovima) o tome raspravljao pa sam zato računao. Toliko mi je besmisleno neku od ove četiri lige stavljati iznad druge...na početku razdoblja su talijani bili neprikosnoveni a u zadnje vrijeme ih nije bilo, zatim su tu nekad uvijek bili barem jedni francuzi kojih u posljednje vrijeme nema niti blizu, nizzemci su također prvih godina uvijek imali barem jednog predstavnika a sad ih nema nigdje i to je ono što me "žalosti" - a Nijemci koji su se počeli tek dizati u posljednje vrijeme još uvijek zaostaju jako i za talijanima, španjolcima i englezima - a i uvijek im se do sada sve svodilo na jedan klub...
I sad raspravljati o tome ili "primjetiti" kako je neka liga naglo oslabila -

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hahahahahaDani je napisao/la:Ma svi ste gotovi kad se Liverpool vrati. Biti će vam noćna mora Wes Cravena.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011