Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - McLaren
pa nebi se okoristili podaima iz Stuttgarta, ali bi sigurno imali svoje podatke...nisu ludi koristiti motor, hvatat rezultate, a sve što telemetrija zabilježi brisat...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Zanimljivo: http://f1racing.com.hr/formula-1/vise-n ... u-mclarenu" onclick="window.open(this.href);return false; (znam da će me netko ušpotat da čitam šund portale, ali eto. ha ha)
Nije li ova napetost s Mercedesom krenula od - Hamiltona?
Nije li ova napetost s Mercedesom krenula od - Hamiltona?

Samo neka se trkaju.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
"What I can tell you is we have a contract with a long-standing partner, Mercedes-Benz, for 2013, 2014 and 2015" - Whitmarsh za Sky Sports F1. LINK

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Vidim da se puno priča o Mclarenovom pull rod ovjesu pa čak je i neki strah u zraku da smo se malo zahebali po tom pitanju, ali sad sam naletio na ovaj video sa 2. dana posljednjeg testiranja u kojem svi vozači komentiraju i Jenson (7:37min) veli da su u međuvremenu dosta informacija prikupili i da bolje razumiju bolid...Možda stvar nije tako strašna kako neki mediji pišu.
- Cuky
- Moderator
i za Ferrari su pojedini novinari i stručnjaci pričali da je pull-rod bio njihov najveći problem prošle sezone, a na kraju se ispostavilo da je to jedna od rijetkih novotarija na bolidu koja je radila kako su i predvidjeli.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Duži intervju s Whitmarshom, o svemu i svačemu. O testiranju, autu (izjavio da se pasivni DRS neće razvijati), vozačima... Intervju traje 27 minuta, a oni kojima se ne da sve slušat nek čitaju krnju verziju.
LINK

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Vrata hondinim motorima za 2015. godinu nisu zatvorena. KLIK
Hm?
Hm?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
citaj, prelazimo na hondine motore 2015.Toon je napisao/la:Vrata hondinim motorima za 2015. godinu nisu zatvorena. KLIK
Hm?

McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Taman se Hamilton stigne vratiti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Mislim da se ne bi baš nitko previše bunio - Button out Hamilton inDani je napisao/la:Taman se Hamilton stigne vratiti.

...ma čitam ja čitam ali to piše samo između redaka...ništa egzaktno...a ja sam u ovom sportu uvijek agnostik...McLewis je napisao/la:citaj, prelazimo na hondine motore 2015.Toon je napisao/la:Vrata hondinim motorima za 2015. godinu nisu zatvorena. KLIK
Hm?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
taman fino da uposle par hondinih inzenjera da bace oko na mercov motor i prouce malo 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dero
- Profesionalni vozač
Nekako sumnjam da bi si Mclaren dozvolio da ima toliko radikalnih promjena unutar 2 godine. Jedna stvar je kad su svi u banani dogodine i kad pređu na nove motore a potpuno drugo je da ideš to ponovno isto raditi odmah sezonu poslije.
Možda za 2-3 sezone ali 2014 čisto sumnjam.
Možda za 2-3 sezone ali 2014 čisto sumnjam.
- mrd
- Profesionalni vozač
McLaren i Vodafone prekidaju saradnju. Iz ekipe kažu da će novi sponzor biti otkriven na kraju sezone 2.12.
Ne znam šta se dešava sa i kako će to da ispadne sve, da li ćemo nagodinu imati TelMex McLaren Honda umjesto Vodafone McLaren Mercedes?
Ne znam šta se dešava sa i kako će to da ispadne sve, da li ćemo nagodinu imati TelMex McLaren Honda umjesto Vodafone McLaren Mercedes?
Ova priča sa negiranjem se ponavlja u svim situacijama, da li je to namjerna igra ili stvarno nemaju pojma šta rade.Byron Young:
I asked Martin Whitmarsh last year if it was right the Vodafone deal would end in 2013 ? "Wrong" was his one word reply.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislim da je ovo drugo. Od kada je Whitmarsh preuzeo konce u ruke ekipe, ode sve u......... Previše mi je kenjekav. A opet, telmex je u istoj branši sa vodafoneom i vjerojatno bi došlo do preklapanja interesa.
The Financial Times had earlier cited a Vodafone spokesman as saying the sponsorship, which started in 2007 and was worth up to $75 million a year, was being ended following a review of marketing strategy.
The Financial Times had earlier cited a Vodafone spokesman as saying the sponsorship, which started in 2007 and was worth up to $75 million a year, was being ended following a review of marketing strategy.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
a cujte, telmexu je ovo dobra prilika da se preko pereza i mclarena probije na europsko tržište.... para vrta dje burgija neće, stara poznata hahahha
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
jedna zanimljivost po pitanju raskida sa Vodafoneom na kraju sezone: Zadnja 2 puta kada je McLaren objavio prekid suradnje sa glavnim sponzorom slijedeću utrku su pobjedili: Australija 1997. nakon što su na kraju 1996. objavili prekid suradnje sa Marlborom i Turska 2005. prije koje su objavili prekid suradnje sa Westom

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Prema viđenome na treninzima treći put se to neće sigurno desiti... 

- McLewis
- Veteran
Upravo to.... Pa koji im je???? 2,3 sekunde sporiji, djeluje mi dosta nemiran bolid...King iCool je napisao/la:Prema viđenome na treninzima treći put se to neće sigurno desiti...
McLaren u <3
- McLewis
- Veteran
http://f1-serbia.com/najnovije/mclaren- ... -da-budemo" onclick="window.open(this.href);return false;
ooo vec je pocelo, nismo tamo gdje smo ocekivali da cemo biti, sezona je duga.... bla bla bla.... ako sutra ne pokazu brzinu na kvalama, ja mislim da smo zreli da se pripremamo za 2014. jer iskreno mislim da nemamo vozaca koji ce nadoknadit razliku sporijeg bolida....
ooo vec je pocelo, nismo tamo gdje smo ocekivali da cemo biti, sezona je duga.... bla bla bla.... ako sutra ne pokazu brzinu na kvalama, ja mislim da smo zreli da se pripremamo za 2014. jer iskreno mislim da nemamo vozaca koji ce nadoknadit razliku sporijeg bolida....
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Bolje bi im bilo da izvade 27-icu iz garaže i s njom voze.
-
- Legenda
Zna li netko kakva su pretpostavke, koliko je buđet za 2013. za Mclaren, i kakav za ostale top timove?
Ako je suditi po plaćama vozača... Nadam se da sam u krivu, ali možda bi ovo mogao biti početak onog što se prije 15tak godina dogodilo Williamsu. Iz prve u srednju klasu.
Ako je suditi po plaćama vozača... Nadam se da sam u krivu, ali možda bi ovo mogao biti početak onog što se prije 15tak godina dogodilo Williamsu. Iz prve u srednju klasu.
Samo neka se trkaju.
- McLewis
- Veteran
hmmm, sad sam se cuo s jednim kolegom, kaze da navodno bolid ima jako tezak setup za pogodit, a kad ga se slozi da je jako brz, eeee sad je tu ono, ako se pogodi i ako se slozi.... imaju do sutra ne prospavanu noc u mclarenu 

McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Sa Jergovićem?McLewis je napisao/la:hmmm, sad sam se cuo s jednim kolegom, kaze da navodno bolid ima jako tezak setup za pogodit, a kad ga se slozi da je jako brz, eeee sad je tu ono, ako se pogodi i ako se slozi.... imaju do sutra ne prospavanu noc u mclarenu

- McLewis
- Veteran
Hahahhahaha, da sa mr mladenom!! Salim se, sa jedbim deckom iz slovenije, prati sve zivo i nezivo uz f1 tak da mislim da ne laprda... Btw, u meni zivi jos neka mala nada, ali sam sve veci i veci skeptik!!! 15 godina bez titule konstruktora je stvarno vec previse.... Mislim ako nismo u startu brzi, da se odma mozemo pozdravit sa naslovom jer nemamo bas vozace koji ce donositi razliku dok bolid ne bude kak spada... Jos ce ispast da je lewisova odluka bila sjajna!! HahKing iCool je napisao/la:Sa Jergovićem?McLewis je napisao/la:hmmm, sad sam se cuo s jednim kolegom, kaze da navodno bolid ima jako tezak setup za pogodit, a kad ga se slozi da je jako brz, eeee sad je tu ono, ako se pogodi i ako se slozi.... imaju do sutra ne prospavanu noc u mclarenuMa mogu se oni igrat sa setupom koliko žele ali 2sec iz setupa dobiti to je ipak malo previše... Izgubio sam sav optimizam koji sam imao uoči sezone.
McLaren u <3
-
- Legenda
Pa dobro, od početka testiranja se o tome priča. I stručnjaci a i vozači. Teško ga je naštimati (pogotovo radi novog prednjeg ovjesa i nedostatka informacija s testiranja).
Samo neka se trkaju.