Ja i dalje ocekujem borbu za pobjedu. Degradacija nam je puno bolja od RBa a race pace po fp2 je tu.
Kako volim ekipu sto dižu prasinu jer je Massa za 0.003 bolji od Alonsa a nitko ne spominje da je 20 sec poslije prešao ciljnu ravninu

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Jako dobra činjenicaRicxpa je napisao/la:Bit ce to sve u utrci bolje, dobar znak je i činjenica da je Massa ispred Alonsa.
Misilm da 2010., također poslije Australije!Cuky je napisao/la:On Topic: Kada smo zadnji put vidjeli Ferrari kao vodećeg među konstruktorima
Nije bilo odredbi ?Cuky je napisao/la:sorry ali danas baš tražiš dlaku u jajetu...te izmišljaš momčadske odredbe gdje ih nije bilo, te sad ovo...pa cijelu prošlu godinu tako komuniciraju i nitko se bunio nije. Da se netko buni sigurno bi im rekli da ne mogu tako.
On Topic: Kada smo zadnji put vidjeli Ferrari kao vodećeg među konstruktorima
Istina, bolid mi je izgledao zvjerski. Bez Vettela i Sutila kojisu nas pola utrke usporavali imali bi 1-2F1NAC je napisao/la:konacno da smo pobjedili Red bull sirovom brzinom a ne uz neki problem na Vettelovom autu
Pročitaj ponovo moj post.Cuky je napisao/la:To po jednim ovako čudnim kvalifikacijama zaključuješ? Sorry ali![]()
Napredak u odnosu na ovo doba prije godinu dana je očit...prošle godine niti jedan u Q3, danas 4. i 5. mjesto. Ja zadovoljan