Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Sebastian Vettel
Sportaš godine koji svoje kolega naziva idiotima,krastavcima i slično
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Kakve to ima veze sa uspjesima?Chuck Norris je napisao/la:Sportaš godine koji svoje kolega naziva idiotima,krastavcima i slično

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Po takvome je Alonso trebao biti sportaš godine (ako se ne gledaju izjave).Kenny je napisao/la:Kakve to ima veze sa uspjesima?Chuck Norris je napisao/la:Sportaš godine koji svoje kolega naziva idiotima,krastavcima i slično

- grandealonso
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Slazem se kolega u potpunosti s tobom.Chuck Norris je napisao/la:Sportaš godine koji svoje kolega naziva idiotima,krastavcima i slično
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Ajd da smo i ove teorije o Vettelu u Ferrariju dogodine sada riješili
Ferrari president Luca Di Montezemolo says world champion Sebastian Vettel will not join the Italian team as long as Fernando Alonso is there.
Montezemolo says no to Vettel with Alonso
Ferrari president Luca Di Montezemolo says world champion Sebastian Vettel will not join the Italian team as long as Fernando Alonso is there.
Montezemolo says no to Vettel with Alonso
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Piše ''dok god je Alonso ovdje''. Tko garantira da će i dogodite biti ? 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Kenny
- Legenda
A Domenicali kaže nikad ne reci nikad 

- Dero
- Profesionalni vozač
U F1 ti postoji nešto što se zove ugovor. Alonso ima ugovor do 2016. koji je potpisao prošle sezone.Domi je napisao/la:Piše ''dok god je Alonso ovdje''. Tko garantira da će i dogodite biti ?
I odmah da ti odgovorim na tvoj odgovor "svaki ugovor se može raskiniti". Baš i ne jer bi Ferrari morao isplatiti preko 40 mil u slučaju jednostranog raskida ugovora. Platiti tolike pare da ponajbolji vozač današnjice ode iz tima nije bas najbistrija računica.
- Armanini
- Svjetski prvak
hm, vrati se par godina unazad pa ces vidjet koliko su onda bili bistriI odmah da ti odgovorim na tvoj odgovor "svaki ugovor se može raskiniti". Baš i ne jer bi Ferrari morao isplatiti preko 40 mil u slučaju jednostranog raskida ugovora. Platiti tolike pare da ponajbolji vozač današnjice ode iz tima nije bas najbistrija računica.

kimi je bio skoro najplaceniji vozac u f1, a da vise nije ni vozio bolid

- Dero
- Profesionalni vozač
Kimi je posebna priča i žalosno žrtva politike i borbe za moć u Ferrariju.Armanini je napisao/la: hm, vrati se par godina unazad pa ces vidjet koliko su onda bili bistri
kimi je bio skoro najplaceniji vozac u f1, a da vise nije ni vozio bolid
Isto tako čisto sumnjam da bi itko došao sa sponzorstvom od 100+ mil po sezoni i platio da Vettel zamjeni Alonsa kao što je Santander došao i stavio Alonsa u tim.
Ferrari nije isto tako ni lipe platio za zadnju sezonu kimijevog ugovora, Santander je.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
@Dero -znaš i sam da ne postoji ugovor u ovom cirkusu koji je "sveta krava". Mogućnost da Alonso dobije "cipelu" je vrlo mala (beznačajna) no sigurno postoji. No s obzirom na izjave sad čak "sumnjam" da možda "netko" radi i na tome da se oba nađu u istoj ekipi - bar 70% stvari što se javno govore su laži, obmane i dvostruke igre...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Armanini
- Svjetski prvak
ne, vec je zamjenjen kao sto je prethodno zamjenjen veliki ms.. i tako bi mogao bit zamjenjen veliki alonso.. ne vidim sto je drukcije.. osim sponzora ofc..Kimi je posebna priča i žalosno žrtva politike i borbe za moć u Ferrariju.
Isto tako čisto sumnjam da bi itko došao sa sponzorstvom od 100+ mil po sezoni
naravno da ne izgleda da ce se takvo sto dogodit, jer sigurno nemaju razloga, najamnje financijskih..
ne bi trebao doc sponzor sa 100+ po sezoni.. zasto to kazes?
vec sponzor u rangu santadera, dakle sa nekih 20-ak M po sezoni..
- Dero
- Profesionalni vozač
Kimijev odlazak iz Ferrarija je sve samo ne zamjena. 2008 godine je bilo turbulentno razdoblje unutar Ferrarija, ljubav Montezemolo - Todt je pucala na sve strane što je konačno i rezultiralo Todtovim odlaskom i svih njegovih ljudi. Kimi kao Todtov miljenik isto se našao na vatri. Motezemolo i njegov pupet Domenicali su stali iza Masse i jasno Kimiju dali doznanja da nije više željen. Uz sve još se i pojavio Santander mašuci parama.Armanini je napisao/la: ne, vec je zamjenjen kao sto je prethodno zamjenjen veliki ms.. i tako bi mogao bit zamjenjen veliki alonso.. ne vidim sto je drukcije.. osim sponzora ofc..
naravno da ne izgleda da ce se takvo sto dogodit, jer sigurno nemaju razloga, najamnje financijskih..
ne bi trebao doc sponzor sa 100+ po sezoni.. zasto to kazes?
vec sponzor u rangu santadera, dakle sa nekih 20-ak M po sezoni..
Trenutni santanderov ugovor je 40 mil$ po sezoni.
I 100 mil je Santander isplatio Ferrariju u prvoj sezoni. Pola novca je otišlo u saniranje Kimijevog ugovora a 50 mil $ po sezoni za sponzorstvo im je prvi deal sa ferrarijem. Prošle godine u Monzi taj ugovor je produžen što rezultira 40 mil $ po sezoni do 2017.
E sad ako itko misli da u tom sponzorskom ugovoru ne stoji da je santander sponzor samo ako je Alonso primadona u Ferrariju grdo se vara.
No da se više ne raspravljam sve koje zanima što se zapravo dogodilo te 2008 na relaciji Kimi - Ferrari a ima viška vremena može sve naci OVDJE, odlično štivo.
PS tek sa sad skuzio da smo u veliki off topic otišli al ajd

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
dobra trka danas,kad je trebalo proć je prošao(osim kad se vukao iza super brzog sutila)
ovaj red bullov pace mi se nikako ne sviđa,taktika pole+uteć na početku očito neće funkcionirat

- vidc
- Veteran
ma bit će to u redu sve. ne sumnjam u vettela ni najmanje, borit će se on opet za naslov
- Cuky
- Moderator
to više nitko ni ne spori...trostruki svjetski prvak (znači sigurno ima neko znanje), svake je godine sve iskusniji, a i RB opet ima dobro posložen bolid. Sreća pa ove godine izgleda ima još bar 2-3 dobro posložena pa nebi trebalo biti dosadno do kraja sezone
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Cuky
- Moderator
Stvarno je počeo pretjerivati sa ovim kacigama...više nije dosta da mijenja od utrke do utrke, sad već na istom vikendu promijeni kacige...
Ovu je koristio na FP1,2,3 i Q1

A ovu na Q2,3 i utrci
http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/u ... 2013-4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovu je koristio na FP1,2,3 i Q1

A ovu na Q2,3 i utrci
http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/u ... 2013-4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- vidc
- Veteran
ne vidim problem u tome. boja kacige je stvar izbora vozača i komotno može ako želi imat i kacigu s diodama koje će nakon svakog kruga mijenjat boju kacige 

-
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Pa ne vidim svrhu toga. Dosta ljudi ne primeti da je promenio kacigu. Kao sto rece Cuky, nije mu dovoljno od trke do trke, neko i na slobodnim treninzima.
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
druge vremenske (ne)prilike, druga kaciga
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ja nevidim problem u tom mjenjanju boje kaciga...to je njihovo pravo da mjenjaju...I primjerice Seb time izražava neke svoje emocije, osobnost...njegova stvar...meni nit smeta nit se sviđa...
1982 UCV 1919
- Cuky
- Moderator
mijenjanje kao mijenjanje me ne smeta kada bi bilo nekako umjereno: npr. 2010. ili 2011. je mijenjao kacigu nakon što bi pobjedio, tj. kaciga sa kojom ostvari pobjedu više se nebi koristila. Čak i nije neki problem ako svaki GP vikend ima različitu...pravila mu to ne brane pa nek radi šta hoće. Ali u istom GP vikendu promijeniti dizajn kacige je po meni malo previše: zbunjuje i komentatore i nas gledatelje kad vidiš bolid sa drukčijom kacigom vani. Onaj tko npr. zakasni na trening može pomisliti da je ovaj onemogućen vozit pa ga neko mijenja (primjer samo).
Iako, meni je puno ljepše da se vozači drže jednog dizajna cijele svoje karijere. Barrichello je npr. cijelu svoju karijeru imao jedan te isti dizajn. Jedine promjene su bile one koje su se ticale prilagođavanja kacige promjeni sponzora ili momčadi, te u Brazilu 2006. I prošle godine u Indy-ju je koristio isti dizajn.
Iako, meni je puno ljepše da se vozači drže jednog dizajna cijele svoje karijere. Barrichello je npr. cijelu svoju karijeru imao jedan te isti dizajn. Jedine promjene su bile one koje su se ticale prilagođavanja kacige promjeni sponzora ili momčadi, te u Brazilu 2006. I prošle godine u Indy-ju je koristio isti dizajn.

- Kenny
- Legenda
Najgore od svega da svi krenu tako mjenjat kacige nebi raspoznavali vozače na stazi

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Čestitke, ponovno je pokazao kakav je kišni vozač. 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012