Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Felipe Massa
kakvih sve komentara možeš pročitat.... strašno..
Svaka čast za Massu. Čovjek je zadnje 2 godine slušao kritike na svoj račun, ali pokazao je da može voziti na razini i da se ekipa može osloniti na njega.
Danas je bio primjer kako pomoći svome kolegi koji se bori za naslov...
Drago mi je što je došao do postolja, i što se ne srami pokazati emocije.
Nisam znao da je to sramota, imao ti 10. ili 30. godina.
Svaka čast za Massu. Čovjek je zadnje 2 godine slušao kritike na svoj račun, ali pokazao je da može voziti na razini i da se ekipa može osloniti na njega.
Michael is faster than you!!
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
potpuno se slažem, čovjek vozi sa srcem, a to se cijeniIgor18 je napisao/la:kakvih sve komentara možeš pročitat.... strašno..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
vidim da imas avatar od Senne , pa i Senna je isto plakao kad je pobjedio u Brazilu i kad je jedva jedvice podigao peharpinkdpanter je napisao/la:strašno je kad neko sa 30 godina svako malo cmizdri, zašto, kaj je 3. na svom terenu ...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
sta hocete, massa je najbolji teamski kolega... place na podiju zato jer je alonso izgubio naslov XD XD XD
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ovaj podij mi je bio jedan od najčudnijih u 2012. Svi su tužni, iako su na podijuMcLewis je napisao/la:sta hocete, massa je najbolji teamski kolega... place na podiju zato jer je alonso izgubio naslov XD XD XD

- grandealonso
Polazem sve sto imam na Massu.Da ce iduce sezone pomoci Alonsu da se docepa vozacke i konstruktorske titule.Pa bilo bi i krajnje vrijeme.
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Ja mislim da ce MAS biti onaj stari pa on bude 1.
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- grandealonso
Slazem se u potpunosti. I mislim da je zasluzio titulu, posle Brasila 2012. Pravi je timski momak.Bravo Massa.FerrariF1 je napisao/la:Ja mislim da ce MAS biti onaj stari pa on bude 1.
Massa bi mogao imati vise srece sa cetvorkom na bolidu konacno...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Jergovic je izgledao " nabrijao " Massu.
Najbrzi danas.
Sta ce sada doticni o njemu reci ?
"Enivej"

Najbrzi danas.
Sta ce sada doticni o njemu reci ?

"Enivej"
Felipe Massa insists Jenson Button's fastest time from Tuesday at Jerez remains very impressive, despite the Ferrari driver beating it on Thursday.
Massa described Button's Tuesday performance as 'incredible', but the Brazilian was the first and only man to lap in the 1m17s this week on the third day of testing.
Although Massa lapped over a second quicker than Button had, the Ferrari driver believes that given the track conditions on Tuesday and the fact that Button set his time using the hard tyres, the McLaren's pace was still a benchmark.
"I still believe his lap was incredible," said Massa of Button's effort after the third day of testing.
"On the hard tyres on the first day on the dirty track and everything, it really was a quick lap. I didn't have the car to do this lap time on the first day.
"I didn't even try to work for the laptime, but I think it was impressive.
"I think many people are thinking the same about me now, but I think we just improved the car on these days. I think it was a good lap I did, but we can't say what we're going to have at the beginning of the championship.
"I have my feet 100 per cent on the ground."
Although Massa admitted that the first days of work with the F138 had been positive, he refused to believe that Thursday's fastest time meant much.
"It's going in the direction I was hoping but the races are where it counts," he said. "In the tests I don't think it counts so much.
"It's always nice but it doesn't count so much. I think our feet are on the ground and we need to work 100 per cent to improve the car for the first race."

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Šta je postala tiha ova tema...
Odvezao solidnu utrku danas, točno takvu kakvu Ferrari želi da vozi.
Što se dogodilo s njim nakon prelaska Sutila? Kao da je izgubio volju za nekakvim napadom na Vettela, ili mi se samo čini
Što se dogodilo s njim nakon prelaska Sutila? Kao da je izgubio volju za nekakvim napadom na Vettela, ili mi se samo čini

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Tema postane aktivna kada lose odvozi GP vikend.speedy56 je napisao/la:Šta je postala tiha ova tema...

Dobro je odvozio danas, valjda ce tako nastaviti i dalje pa da promijesa karte prvenstva.
----
Felipe Massa said it was a strategic gamble from Fernando Alonso that swapped the order of the Ferraris in the Australian Grand Prix, rather than any team favouritism.
Massa had outqualified Alonso and was running ahead of his team-mate through the first two stints.
But before the second pitstops, Alonso came in early and was able to leapfrog both Massa and leader Sebastian Vettel thanks to a clear lap on fresh tyres.
Massa denied this was a case of Ferrari putting Alonso on a preferential strategy and said he would not have wanted to pit when his team-mate did because in theory the tactic should not have worked.
The Brazilian felt Ferrari needed to get at least 15 laps out of each set of tyres, whereas Alonso pitted after 11.
"When you're fighting with the guy at the front and then you lose two positions, you're always disappointed," Massa said.
"Honestly it was a little bit too early to stop. We were planning to stop maybe three or four laps after.
"Looking at the degradation on the tyres, it was quite high. But he took a risk and it worked."
Massa felt track conditions moved in Alonso's favour.
"The track improved and it was much better for keeping the pace with more rubber on the track, and he didn't have any cars in front," said the Brazilian, who ultimately finished fourth.
"So it worked. For sure when you are behind it's always easier to stop before and try to take the risk.
"I am a little bit disappointed about this but overall I'm happy because the way we started the season was very, very positive."

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ako je do toga onda do kraja prvenstva slobodno tema može da bude tihaScuderia je napisao/la:
Tema postane aktivna kada lose odvozi GP vikend.![]()
Dobro je odvozio danas, valjda ce tako nastaviti i dalje pa da promijesa karte prvenstva.

1982 UCV 1919
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Massa je nakon VN Australije postao Ferrarijev rekorder! Odvezao je 68 utrka bez pobjede za Crvene. Prije njega taj rekord je držao Alesi. LINK

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Super!!gringo73 je napisao/la:Massa je nakon VN Australije postao Ferrarijev rekorder! Odvezao je 68 utrka bez pobjede za Crvene. Prije njega taj rekord je držao Alesi. LINK

Ali dobro, čini mi se da je zagrijan (opet) i da idu na bolje njegove vožnje.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
Ukoliko nastavi sa ovakvim vožnjama mislim da če ubrzo prekinuti taj niz ...
1982 UCV 1919
- Cuky
- Moderator
hahaha Brundle: "New and improved Massa. Keep old one and you get improved one free" 
prvi put nakon Bahraina 2010. da starta iz prvog reda

prvi put nakon Bahraina 2010. da starta iz prvog reda
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Schumy.d
- Legenda
Bravo Felipe baby!! Takvog te trebamo 

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Bravo Felipe! Odlična, "dodatna" motivacija za Fernanda.
Ali svakako mi je drago, da Felipe opet dobro vozi. Bravo Felipe, baby!

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Dodatna motivacija?? Bit ce belaja u ferrariju i razbijenih kaciga...pospani gad je napisao/la:Bravo Felipe! Odlična, "dodatna" motivacija za Fernanda.
McLaren u <3
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
@McLewis
Hahahaha,.... dobra..... nek' se Fernando ovaj put potrudi,..... a što se tiče njegovog bijesa, to mu je isto motivator.
U svakom slučaju, situacija u Ferrariju je vrlo neuobičajena.
Hahahaha,.... dobra..... nek' se Fernando ovaj put potrudi,..... a što se tiče njegovog bijesa, to mu je isto motivator.
U svakom slučaju, situacija u Ferrariju je vrlo neuobičajena.

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
i meni je drago sto se Massa popravio,i isto tako mislim,da ce to biti dodatna motivacija za Alonsa,a to je dobro...
Alonsista hasta la muerte..
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
-
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Ne vidim nista lose u tome. Na kraju dana se opet racuna i broji ucinak u trci. Ali svakako je bolje videti da se i Masa moze umesati u borbu za pobedu. Verovatno je pred nama zanimljiva sezona.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak