Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Formula 1 team - McLaren
Nastavljaju oni u revijalnom tonu. Iskreno ja ne vidim neki napredak. Da nije pala kiša ne bi ni ušli u q3. Ovaj bolid krvnički treba preinake, vrlo vjerojatno slične onima iz 2009. Jedan korak u nazad za 3 naprijed.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
U q1 su na tvrdjim gumama bili na razini ferrarija. Da nije pala kisa bi bili bolje plasirani.
- ivancina
- Početnik
po suhom su djelovali puno bolje, nego u asutraliji
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Optika Čurin - Maksimirska 26Dani je napisao/la:Iskreno ja ne vidim neki napredak.
Monokl - Optički studio i poliklinika za oftamologiju - Maksimirska 115
INVALIDSKA POMAGALA "ORTOMAKS" - Valdecova 14
DANZI - Njegoševa 14
OPTIKA OPTOMED GABRIĆ KSENIJA - Bukovačka cesta 27
POLIKLINIKA PROVENA d.o.o. - Rakovčeva 21
PRIZMA-COM - Trg Johna Kennedyja 11
Ove su ti u blizini, vjerojatno ti mogu pomoći. Nije sramota imati problem već ne priznati da postoji problem

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Dani
- Legenda
Misliš na onoj zelenoj stazi koja nije karakteristična f1 staza ? Iz viđenog na treninzima mogu biti sretni sa startnim pozicijama s obzirom da su i grosjean i di resta imali peh sa kišom.ivancina je napisao/la:po suhom su djelovali puno bolje, nego u asutraliji
Australija:
Kimi Räikkönen 1:29.274
Jenson Button 1:30.198
Sergio Perez 1:29.926
Znači nisu bili toliko sporiji u Australiji. Videjti ćemo sutra da li su i koliko napredovali. Ja nisam optimist.

- mrd
- Profesionalni vozač
ma nikakav napredak nije napravljen u odnosu na australiju, a I nerealno bi bilo ocekivati nesto. I button je rekao da ovdje bolje idu jer je staza u sepangu bolja za taj njihov niski setup. mislim da moramo da se strpimo u najboljem slucaju do barcelone, sa ovakvim timom mozda I duze.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Whitmars tvrdi suprotno od tebe. A ja ću se ovdje složiti s njim a ne pesimistima iz vlastitih i mučkih provokatora sa suprotne strane!
KLIK NA LINK
KLIK NA LINK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- mrd
- Profesionalni vozač
nadam se da ste u pravu, iako je witmarshu ne vjerujem nista dok ne vidim na stazi, a danas to nisam vidio.

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Ako gledamo razvoj kvala ima smisla da je iznenadna bolja forma bez vildjivih promjena na bolidu rezultat niže podesenog bolida. Na stazama poput Malezije koje su izuzetno ravne i na kojima samo u par navrata bolidi idu na rubnjake ovako podešeni bolidi su konkurentniji.
- Caldor
- Profesionalni vozač
Niski setup nije zaslužan za ovo. Evo kako ja na to gledam - ako je taj naš famozni niski setup tako bitan, bolid bi radio u petak ujutro. Ne savršeno al sigurno dobro. Nije. Na P1 i P2 je zastojao oko 1.2 sekunde. I to oko 9 desetinki za Ferrarijima. U P3 Button je odjednom brz. I to samo 3-4 desetinke iza vodećih. Otprilik izjednačen s Ferrarijom. I kada dođemo do Q1, pretpostavljam da je Buttonov setup prekopiran na Perezov bolid. Sada su obojica mnogo brži i to otrpilike u Q2 na razini Ferrarija. Tada pada kiša i McLaren plača danak što nema vozača koji nema muda stisnuti po onakvim uvjetima. Ali imamo jednog taktičara i jednog novog koji se želi dokazati. Sutra na utrci treba računati i na njih. Mislim da bi se moglo do 4-5 mjesta. U slučaju nepromjenjivih uvjeta možda i do postolja.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mclaren radi bolje na ovoj stazi jer nema tolko grba na stazi. A svi znamo da mclaren krut, e pa tu ti je jedino poboljšanje na mclaren naci vise im pase staza a ne da su napravili kakav korak naprijed. A sad da bi mogli u utrci biti 4-5 cisto sumljam
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
u q1 su McLarenovci vozili na meksim gumama vrijeme za razliku od FerrarijaCaldor je napisao/la:Niski setup nije zaslužan za ovo. Evo kako ja na to gledam - ako je taj naš famozni niski setup tako bitan, bolid bi radio u petak ujutro. Ne savršeno al sigurno dobro. Nije. Na P1 i P2 je zastojao oko 1.2 sekunde. I to oko 9 desetinki za Ferrarijima. U P3 Button je odjednom brz. I to samo 3-4 desetinke iza vodećih. Otprilik izjednačen s Ferrarijom. I kada dođemo do Q1, pretpostavljam da je Buttonov setup prekopiran na Perezov bolid. Sada su obojica mnogo brži i to otrpilike u Q2 na razini Ferrarija. Tada pada kiša i McLaren plača danak što nema vozača koji nema muda stisnuti po onakvim uvjetima. Ali imamo jednog taktičara i jednog novog koji se želi dokazati. Sutra na utrci treba računati i na njih. Mislim da bi se moglo do 4-5 mjesta. U slučaju nepromjenjivih uvjeta možda i do postolja.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
Takav je bio kada mu je nos bio niže postavljen. Kaj se nije to trebalo promjeniti novom konstrukcijom sa dizanjem nosa i pullrod ovjesom?elder je napisao/la:Mclaren radi bolje na ovoj stazi jer nema tolko grba na stazi. A svi znamo da mclaren krut, e pa tu ti je jedino poboljšanje na mclaren naci vise im pase staza a ne da su napravili kakav korak naprijed. A sad da bi mogli u utrci biti 4-5 cisto sumljam

-
- Legenda
Ja nisam siguran, ali baš danas dok sam gledao bolid mi je djelovao dosta kruto. "truckao" se.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
ja od kad pratim F1 se priča kako McLaren uvijek podešava bolide dosta kruto, ali isto tako na Sky-u kažu da je ovaj još krući nego prethodnici iz razloga što difuzor radi kako treba jedino ako je bolid dosta nisko, a zbog težine goriva u utrci onda moraju staviti i tvrđe opruge da ne oštete dasku previše
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Caldor
- Profesionalni vozač
Ima li gdje ovaj podatak. Jer koliko sam ih malo vidio na tvu mi se čini da su bili na tvrđima. A i komentatori su to spomenuli.F1NAC je napisao/la:u q1 su McLarenovci vozili na meksim gumama vrijeme za razliku od FerrarijaCaldor je napisao/la:Niski setup nije zaslužan za ovo. Evo kako ja na to gledam - ako je taj naš famozni niski setup tako bitan, bolid bi radio u petak ujutro. Ne savršeno al sigurno dobro. Nije. Na P1 i P2 je zastojao oko 1.2 sekunde. I to oko 9 desetinki za Ferrarijima. U P3 Button je odjednom brz. I to samo 3-4 desetinke iza vodećih. Otprilik izjednačen s Ferrarijom. I kada dođemo do Q1, pretpostavljam da je Buttonov setup prekopiran na Perezov bolid. Sada su obojica mnogo brži i to otrpilike u Q2 na razini Ferrarija. Tada pada kiša i McLaren plača danak što nema vozača koji nema muda stisnuti po onakvim uvjetima. Ali imamo jednog taktičara i jednog novog koji se želi dokazati. Sutra na utrci treba računati i na njih. Mislim da bi se moglo do 4-5 mjesta. U slučaju nepromjenjivih uvjeta možda i do postolja.
- F1NAC
- Moderator
ja sam bas od komentatora cuo da su rekli da su dva ferrarija, Hamilton i jos netko bili na meksimCaldor je napisao/la:Ima li gdje ovaj podatak. Jer koliko sam ih malo vidio na tvu mi se čini da su bili na tvrđima. A i komentatori su to spomenuli.F1NAC je napisao/la:u q1 su McLarenovci vozili na meksim gumama vrijeme za razliku od FerrarijaCaldor je napisao/la:Niski setup nije zaslužan za ovo. Evo kako ja na to gledam - ako je taj naš famozni niski setup tako bitan, bolid bi radio u petak ujutro. Ne savršeno al sigurno dobro. Nije. Na P1 i P2 je zastojao oko 1.2 sekunde. I to oko 9 desetinki za Ferrarijima. U P3 Button je odjednom brz. I to samo 3-4 desetinke iza vodećih. Otprilik izjednačen s Ferrarijom. I kada dođemo do Q1, pretpostavljam da je Buttonov setup prekopiran na Perezov bolid. Sada su obojica mnogo brži i to otrpilike u Q2 na razini Ferrarija. Tada pada kiša i McLaren plača danak što nema vozača koji nema muda stisnuti po onakvim uvjetima. Ali imamo jednog taktičara i jednog novog koji se želi dokazati. Sutra na utrci treba računati i na njih. Mislim da bi se moglo do 4-5 mjesta. U slučaju nepromjenjivih uvjeta možda i do postolja.

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Lotusovci, mislim Red Bullovi i sigurno McLareni su bili na mekšim u Q1

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ahahhahahha.Toon je napisao/la:Optika Čurin - Maksimirska 26Dani je napisao/la:Iskreno ja ne vidim neki napredak.
Monokl - Optički studio i poliklinika za oftamologiju - Maksimirska 115
INVALIDSKA POMAGALA "ORTOMAKS" - Valdecova 14
DANZI - Njegoševa 14
OPTIKA OPTOMED GABRIĆ KSENIJA - Bukovačka cesta 27
POLIKLINIKA PROVENA d.o.o. - Rakovčeva 21
PRIZMA-COM - Trg Johna Kennedyja 11
Ove su ti u blizini, vjerojatno ti mogu pomoći. Nije sramota imati problem već ne priznati da postoji problem!

Toon koja si ti legenda. Trebali bi otvoriti neku temu u koju bi išli ovakvi legendarni postovi.
Da se vratimo na topic, na FP3 je Button bio 0.3 - 0.4 sec sporiji od Vettela a to i nije tako loše u kvalama su se solidno držali do te kiše ali ipak još bolidu fali performansa. Nadam se da će to doći sa sljedećim većim updateom.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Ferari je u Q1 sigurno koristio hard komponentu
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Button:F1NAC je napisao/la: u q1 su McLarenovci vozili na meksim gumama vrijeme za razliku od Ferrarija
Q1 (on Primes) 1m37.487s 6th
Q1 (on Options) 1m37.117s 8th
Q1 (on Intermediates) 1m53.175 8th overall
Perez:
1 (on Primes) 1m37.702s 10th
Q2 (on Options) 1m37.342s 10th
Q3 (on Intermediates) 1m54.136s 10th overall

- Caldor
- Profesionalni vozač
A bas sam se veswlio Buttonu i sad ovakva glupa greska
- Dero
- Profesionalni vozač
Ovo objašnjava par stvari u Mclarenu
- F1NAC
- Moderator
Hamiltonu se isplatila kocka zasad prelaskom u Merc

- Caldor
- Profesionalni vozač
Eto i sad jos najgore sto pokaze da bi mogao pratiti mercedese i red bull. U pm.