Nico Rosberg

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Nico Rosberg

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la:
Je li ti misliš da je jedina komunikacija ono što mi čujemo.Ko zna koliko puta su mu prije rekli da ne pokušava i zbog toga on traži dozvolu

Ovo boldano zaslužuje jedan veliki facepalm
Dobro, a otkud ti znaš da su mu to rekli prije? :roll:
Samo nagađaš kao i ja.

I za ovaj facepalm, sjeti se da je Nico pretekao Lewisa prije startno ciljne ravnine i onda na to j istoj ciljnoj ravnini ponovno izgubio mjesto. Mislim, bio je brži, zar ne? ;)
Slash je napisao/la:Dežurni Ferrarijevi dušebrižnici. HALO!!! FERRARIJEVI!!?!??!?!
Katastrofa je bilo ovo danas, trebao je Rosberg bit na postolju, nikad nisam htio da Hamilton postane Alonso da mu se momčadski kolega ne smije približit kad ono...loše, loše. Samo ne znam kako se imaju obraza javljat ovi fernandoisfasterthanyou ekipa. Malo dosljednosti ne bi škodilo.
U čemu je problem? Pa ovo je forum, forum služi za razmjenu mišljenja koliko ja znam. :roll:
A ono je bila potpuna drugačija bodovna situacija nego ova danas.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Slash je napisao/la:Dežurni Ferrarijevi dušebrižnici. HALO!!! FERRARIJEVI!!?!??!?!
Katastrofa je bilo ovo danas, trebao je Rosberg bit na postolju, nikad nisam htio da Hamilton postane Alonso da mu se momčadski kolega ne smije približit kad ono...loše, loše. Samo ne znam kako se imaju obraza javljat ovi fernandoisfasterthanyou ekipa. Malo dosljednosti ne bi škodilo.
Mješaš kruške i jabuke.Riječ je o drugoj utrci sezone a Rosberg je bio znatno brži usudio bi se reći i 2 sekunde po krugu i ovo nikako ne opravdavam bilo ko da je u pitanju(toga nije bilo u Ferrariu sjeti se samo 2010 i početka sezone kad je Alonso zapinjao iza Masse)
Ne trebaš se kao Lewisov navijač osjećati prozvanim jer mislim da niko ne krivi Lewisa,čak šta više Lewis je bio korektan na postolju
...put u raj nije posut ružama...
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

Nije Rosberg tek tako brisao patos sa Sumijem. Ako neko misli da ce Hamilton lako biti ispred njega zajebao se;) Samo dok dodju kvalifikacije na suvom i bice on redovno iza Nika na startu. Bas me zanima dal ce da mu kazu da ga propusti.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ne osjećam se ja prozvano, ja PROZIVAM taj potez Mercedesa. Ipak, imam određene probleme s dvosturkim standardima. Samo to.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ne kužim čemu sve ove rasprave. Brawn je Rosbergu rekao da Hamilton može brže, ali da mu je naređeno da vozi tako i da ga zato nesmije prolaziti....Rosberg nebi dobio šansu da Hamilton nije morao usporiti
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Cuky je napisao/la:ne kužim čemu sve ove rasprave. Brawn je Rosbergu rekao da Hamilton može brže, ali da mu je naređeno da vozi tako i da ga zato nesmije prolaziti....Rosberg nebi dobio šansu da Hamilton nije morao usporiti
da i poslije je lewis vozio toliko polako jer je cuvao gorivo, a nico ne prolazi.... a vidjelo se da je mogao proletit kao da ovaj stoji...
McLaren u <3
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Slash je napisao/la:Ne osjećam se ja prozvano, ja PROZIVAM taj potez Mercedesa. Ipak, imam određene probleme s dvosturkim standardima. Samo to.
Nađi primjerom neku utrku na početku sezone kad nije bilo jasno ko je bodovno prvi vozač pa da vidimo dvostruke standarde
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Cuky je napisao/la:ne kužim čemu sve ove rasprave. Brawn je Rosbergu rekao da Hamilton može brže, ali da mu je naređeno da vozi tako i da ga zato nesmije prolaziti....Rosberg nebi dobio šansu da Hamilton nije morao usporiti
brawn je rekao Hamiltonu da mora čuvati gorivo isto tako - pričaš neodržive stvari - svi smo vidjeli da je svakome u mercedesu točno određeno mjesto i kut u kojem mora sjediti! I to je jedina istina!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Meni nije jasno zasto rosberg nije pricekao drugu drs zonu kad se je utrkivao sa hamiltonom tamo mu hamilton nebi mogao vratiti.
Darkness rises when silence dies
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Slash je napisao/la:Ne osjećam se ja prozvano, ja PROZIVAM taj potez Mercedesa. Ipak, imam određene probleme s dvosturkim standardima. Samo to.
Nađi primjerom neku utrku na početku sezone kad nije bilo jasno ko je bodovno prvi vozač pa da vidimo dvostruke standarde
A šta, za utrke na početku i na kraju sezone se dobiva različit broj bodova il kaj? Ne kužim poantu. Al kad već pitaš, evo u Australij ije recimo Ferrari vrlo elegantno odabrao bolju taktiku za Alonsa iako je Massa bio ispred. Samo šta nije bilo DIREKTNE naredbe, nego suptilno (što je čak napredak za jedan Ferrari).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Slash je napisao/la: A šta, za utrke na početku i na kraju sezone se dobiva različit broj bodova il kaj? Ne kužim poantu. Al kad već pitaš, evo u Australij ije recimo Ferrari vrlo elegantno odabrao bolju taktiku za Alonsa iako je Massa bio ispred. Samo šta nije bilo DIREKTNE naredbe, nego suptilno (što je čak napredak za jedan Ferrari).
Uvlačiš se u stvari iz kojih se nećeš moći otpetljati kasnije. Na početku je čak i ferrari davao svojim vozačima slobodu da se utrkuju a kasnije ih je zauzdavao momčadskim odlukama.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Slash je napisao/la:
A šta, za utrke na početku i na kraju sezone se dobiva različit broj bodova il kaj? Ne kužim poantu. Al kad već pitaš, evo u Australij ije recimo Ferrari vrlo elegantno odabrao bolju taktiku za Alonsa iako je Massa bio ispred. Samo šta nije bilo DIREKTNE naredbe, nego suptilno (što je čak napredak za jedan Ferrari).
Alonso je bio taj koji je odlucio da ide u boks :!:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

nemoj govoriti krivo za Ferrari. U Australiji je bila planirana ista taktika za obojicu, a Alonso je htio ranije 2. put u boks da proba proć Vettela i Massu.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Slash je napisao/la:
Da to je bila momčadska naredba samo Mladenu Jergoviću i onima koji slijepo vjeruju u sve šta on napiše :roll:
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Slash je napisao/la: A šta, za utrke na početku i na kraju sezone se dobiva različit broj bodova il kaj? Ne kužim poantu. Al kad već pitaš, evo u Australij ije recimo Ferrari vrlo elegantno odabrao bolju taktiku za Alonsa iako je Massa bio ispred. Samo šta nije bilo DIREKTNE naredbe, nego suptilno (što je čak napredak za jedan Ferrari).
Znači tebi je undercutanje pit stopa u utrci suptilna timska odredba? Nemam komentara.
Fakat ljudi vole stvarati svašta iz ničega
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Nico je trebao preteci Lewisa, isto kao sto je Vettel pretekao Webbera. Na kraju godine ako mu bide falilo bod ili 2 za nesto niko mu nece reci evo ti onaj iz Malezije, isto tako kada bude pisao CV za aplikaciju za vozaca nekog drugog tima nece pisati 4. mjesto iz Malezije al' sam bio brzi od Lewisa na trecem samo mi tim nije dao da ga preteknem. I ona glupa preticanja na zadnjem pravcu, pa priblizi se, i sacekaj startno ciljnu ravninu i ti ga pretici, tako da ti ne moze vratiti....al' lako je biti general nakon bitke....jos sam pod dojmom Alonsa...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Cuky je napisao/la:nemoj govoriti krivo za Ferrari. U Australiji je bila planirana ista taktika za obojicu, a Alonso je htio ranije 2. put u boks da proba proć Vettela i Massu.
s ovim ču se sad zakuhat al znači da je ok kad alonso odluči po svojem i tako zafrkne momčadskog,a kad to neko drugi odluči ne valja ni pol feninga :D
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Slash je napisao/la:
Pogledaj razmak izmedju Alonsa iMasse na kraju utrke.Jesu li massu drzali 20 sekondi stop and go u boxu da Fernando odmagli.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

wolfman je napisao/la:
Cuky je napisao/la:nemoj govoriti krivo za Ferrari. U Australiji je bila planirana ista taktika za obojicu, a Alonso je htio ranije 2. put u boks da proba proć Vettela i Massu.
s ovim ču se sad zakuhat al znači da je ok kad alonso odluči po svojem i tako zafrkne momčadskog,a kad to neko drugi odluči ne valja ni pol feninga :D
Zakuhat ces jer nemas pojma o cemu pricas. Vozač ima veliki input u određivanju taktike i sam određuje u kojem ce krugu uci u boks. Momčad mu samo daje lap range u kojem je potrebno da taj pit stop ostvari.
S druge strane kada momčad kaže da oba vozača odu u cruise mode a jedan to ignorira malo je drugačija stvar...
wolfman

Post Postao/la wolfman »

Dero je napisao/la:Zakuhat ces jer nemas pojma o cemu pricas. Vozač ima veliki input u određivanju taktike i sam određuje u kojem ce krugu uci u boks. Momčad mu samo daje lap range u kojem je potrebno da taj pit stop ostvari.
S druge strane kada momčad kaže da oba vozača odu u cruise mode a jedan to ignorira malo je drugačija stvar...
čim sam poslao znam sam da će doć ovakav post,znam da nije ista situacija...samo sam htio vidjet reakciju alonsovaca :p
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ma imate pravo, stvarno je užasan taj Mercedes. Ferrari najpoštenija momčad koja mijenja ispravan mijenjač drugom vozaču sam da mu se skloni s puta na gridu jao bože majko, ne da mi se više. Ferrari je najpošteniji, Mercedes je dno, amen.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

wolfman je napisao/la:
Dero je napisao/la:Zakuhat ces jer nemas pojma o cemu pricas. Vozač ima veliki input u određivanju taktike i sam određuje u kojem ce krugu uci u boks. Momčad mu samo daje lap range u kojem je potrebno da taj pit stop ostvari.
čim sam poslao znam sam da će doć ovakav post,znam da nije ista situacija...samo sam htio vidjet reakciju alonsovaca :p
Onda priznaješ da si troll :p
wolfman

Post Postao/la wolfman »

Chuck Norris je napisao/la:Onda priznaješ da si troll :p
za ovaj post da,nisam mogao odolit kad sam vidio cuky-ev post :biggrin:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

jesu li momčadske naredbe dozvoljene? jesu. Je li Mercedes radio u svom interesu, tj. držali se dogovora? Jest. Jesu li prekršili pravilo? Nisu. Jesu li svojom brzinom zaslužili da budu 3. i 4.? Jesu.

To što nije bilo lijepo prema Rosbergu...kad pogleda na račun u banci vratit će mu se smješak na lice jer će dobiti novac koji je zaslužio svojom poslušnošću. Isto tako, moće će na tu kartu tražiti i kontra uslugu ako bude potrebno kasnije u sezoni

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Slash je napisao/la:Ma imate pravo, stvarno je užasan taj Mercedes. Ferrari najpoštenija momčad koja mijenja ispravan mijenjač drugom vozaču sam da mu se skloni s puta na gridu jao bože majko, ne da mi se više. Ferrari je najpošteniji, Mercedes je dno, amen.
Zaista si zaglibio.
Da je Hamilton u situaciji da se bori za naslov a Rosberg da praktički(kažem namjerno praktički,ne mora biti teoretski) nema šanse ,mislim da niko normalan ne bi onda ovu situaciju osuđivao.

Šta ako se u nastavku sezone pokaže da je Rosberg brži vozač od Lewisa i da će mu svaki bod biti neophodan
Odgovori