Nico Rosberg

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
peki
Ja sam: Vozač
Navijam za: ferrari

Re: Nico Rosberg

Post Postao/la peki »

nico je odreagirao kao pravi diplomata "ok , ali nemoj zaboraviti" .
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Vecina sere po Rozbergu ,ali imam neki osjecaj da bi Hamilton mogao doziviti Schummyjevu sudbinu.
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

Chuck Norris je napisao/la:
Slash je napisao/la:Ma imate pravo, stvarno je užasan taj Mercedes. Ferrari najpoštenija momčad koja mijenja ispravan mijenjač drugom vozaču sam da mu se skloni s puta na gridu jao bože majko, ne da mi se više. Ferrari je najpošteniji, Mercedes je dno, amen.
Zaista si zaglibio.
Da je Hamilton u situaciji da se bori za naslov a Rosberg da praktički(kažem namjerno praktički,ne mora biti teoretski) nema šanse ,mislim da niko normalan ne bi onda ovu situaciju osuđivao.

Šta ako se u nastavku sezone pokaže da je Rosberg brži vozač od Lewisa i da će mu svaki bod biti neophodan
Brzi na suvom. Po meni na suvoj stazi je najbrzi vozac u karavanu. Na mokroj nije. Rosberg samo nema auto, tj do sada ga nije imao, cini se da su ove godine ozbiljnija ekipa, bar mi tako izgledaju. Ja sam siguran u zestok duel u ekipi Mercedesa jer se radi o dva odlicna vozaca. Iako Rozberg ima samo jednu pobjedu, kada se vidi sta je vozio moze se vidjeti da je samo u debitantskoj sezoni bio slabiji od drugog vozaca (Weber).
_Nico_Rosberg_

Alonso Fernando je napisao/la:Vecina sere po Rozbergu ,ali imam neki osjecaj da bi Hamilton mogao doziviti Schummyjevu sudbinu.
Seru jer veze nemaju. Misle ako nije imao pobjeda kao hamilton i ako nije bio sampion da je manje dobar vozac. Mozes misliti sto bi Hamilton osvajao titule u Wiliamsu ili proslogodisnjem Mercedesu recimo.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

_Nico_Rosberg_ je napisao/la:
Alonso Fernando je napisao/la:Vecina sere po Rozbergu ,ali imam neki osjecaj da bi Hamilton mogao doziviti Schummyjevu sudbinu.
Seru jer veze nemaju. Misle ako nije imao pobjeda kao hamilton i ako nije bio sampion da je manje dobar vozac. Mozes misliti sto bi Hamilton osvajao titule u Wiliamsu ili proslogodisnjem Mercedesu recimo.
Ja neznam o cemu vi ko sere po rosbergu, rosberg je dobar vozac kao i svi oni. A sad oce li hamilton dozivjeti schumachervu sudbinu ko zna, ali ja mislim da nece. Mislim da ce rosberg imati prednost koju ima sad, tamo do sredine sezone ali mislim da nakon toga kad se hamilton malo bolje prilagodi biti drugacije. Ali ko zna vidjet cemo
Darkness rises when silence dies
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Rosberg danas zaslužuje jedino pohvale. Odlično je vozio, pokušao se izboriti za ono za što je bio uvjeren preko radija, na kraju je pametno shvatio da je Ross gazda u timu, a ne on i ,iako sigurno ne presretan, udovoljio zahtjevima ekipe. Napravio je doslovno sve što su od njega tražili
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
_Nico_Rosberg_

elder je napisao/la:
_Nico_Rosberg_ je napisao/la:
Ja neznam o cemu vi ko sere po rosbergu, rosberg je dobar vozac kao i svi oni. A sad oce li hamilton dozivjeti schumachervu sudbinu ko zna, ali ja mislim da nece. Mislim da ce rosberg imati prednost koju ima sad, tamo do sredine sezone ali mislim da nakon toga kad se hamilton malo bolje prilagodi biti drugacije. Ali ko zna vidjet cemo
Ima ih dosta, mozda ne ti ali ima.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Vecinom Schumyjevci jer lijece neke frustracije iz proslosti.
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Slash je napisao/la:Dežurni Ferrarijevi dušebrižnici. HALO!!! FERRARIJEVI!!?!??!?!
Katastrofa je bilo ovo danas, trebao je Rosberg bit na postolju, nikad nisam htio da Hamilton postane Alonso da mu se momčadski kolega ne smije približit kad ono...loše, loše. Samo ne znam kako se imaju obraza javljat ovi fernandoisfasterthanyou ekipa. Malo dosljednosti ne bi škodilo.
nije to isto. fernando je zbilja bio brži, a ovaj ga je zadržavao. ovdje je suprotno, ali ne samo to. ham je bio toliko spor, da ovdje ne bi bilo ni riječ o pretjecanju ili bilo kakvoj borbi. ham je bio prespor sa vožnjom koja nije više bila utrkivanje i trebali su pustiti rosberga naprijed. da pustiti, a ne pustiti da se utrkuju jer utkivanja ne bi billo zbog velike razlike u brzini
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Chuck Norris je napisao/la:
Slash je napisao/la:Ne osjećam se ja prozvano, ja PROZIVAM taj potez Mercedesa. Ipak, imam određene probleme s dvosturkim standardima. Samo to.
Nađi primjerom neku utrku na početku sezone kad nije bilo jasno ko je bodovno prvi vozač pa da vidimo dvostruke standarde
Nemoj biti smjesan. Pa santander je potreban ekipi ferrarija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

stvar je ista, samo što je ovdje naređeno da se ne prolazi, a tamo je "naređeno" propuštanje. Stavio sam navodnike jer su tada momčadske odredbe bile zabranjene pa eto nije naređeno nego mu je rečeno da je sporiji.

Uglavnom, ja sam radije da imamo ovakve čiste naredbe gdje znamo na čemu smo (npr. "ne smiješ ga proći", "štedi bolid, neće te napasti" ili "propusti ga, brži je") nego one skrivene kakve smo imali nekolko godina kad je bilo zabranjeno javno reći vozaču što da radi.

Još jednom: iako nisu uvijek lijepe za vidjet ja nemam ništa protiv momčadskih odredbi ni u Ferrariju, ni u Mercedesu ni u RB-u...ako momčad misli da će im neka odluka biti isplaćena kroz rezultat na kraju sezone onda neka tako i bude. Ako se pokaže da su bili u krivu neka "padaju glave" kome trebaju past
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

@Dani

Vidim da i ti ne možeš naći primjer
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Chuck Norris je napisao/la:@Dani

Hmm jel možda Australija 2013.? Naravno da je ili si samo zaboravan.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Čekaj zar ja moram svakih par stranica pisati da undercutanje pit stopa koje se dogodilo u Australiji 2013. godine NIJE momčadska odredba nego odluka VOZAČA . Da ne spominjem da je tema Rosberg
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Dani je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:@Dani

Hmm jel možda Australija 2013.? Naravno da je ili si samo zaboravan.
Fail.
Žao mi je pali ste na testu objektivnosti.
Više sreće drugi put.
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma naravno, ja sam pao na testu. Nemoj biti smješan. Da ne velim kako je massa startao i propustio alonsa.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

E sad ga stvarno pretjeruješ. Massa je na startu propustio Alonsa? daj ajde

Mogu zamisliti što bi Alonso-hajteri rekli da je Massa bio taj sa potrganim krilom i da ga nisu poslali u boks, sigurno bi se našlo ekipe koja tvrdi da su to namjerno ucinili :P
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Procijeni sam. Odlično timski odigrano.

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

lol ,,dani,sta je previse je previse,ti si prvi koji je tu .... iznio....omg...
Alonsista hasta la muerte..
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Ja tu vidim pokušaj zatvaranja Alonsa nakon lošijeg starta. Stvarno ne vidim ikakvu momčadsku odredbu tu, štoviše agresivano zatvaranje.
Možda misliš na Massino izbjegavanje Alonsa nakon kontakta sa Vettelom? Prepostavljam da bi ljudi bilo sretni da se zabio u Alonsa i izbacio i sebe i njega.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Moja interpretacija je zatvaranje ( blokiranje hamiltona, rosberga i webbera ) odabirom putanje. No dobro svatko ima pravo na svoje mišljenje.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Dani je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=7n2tTmv8AdU

Procijeni sam. Odlično timski odigrano.
I Massa i Alonso imaju svoje teme!
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Prerano je pričati o nekakvom favoriziranju hamiltona.

Treba vidjeti kako će se momčad ponijeti kad se ponovi ista situacija ali s obrnutim ulogama.

Uostalom i MS je jednom prilikom zaglavio iza Ros skoro pola utrke s dosta bržim autom, i nije ga pustio
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
_Nico_Rosberg_

Smijesni ste vi koji sada pricate da ce Hamilton biti favorizovan, odmah da vam kazem!
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Smijesni ste vi koji sada pricate da ce Hamilton biti favorizovan, odmah da vam kazem!
Nema potrebe da govore da če biti favoriziran...jer več je favoriziran od strane Mercdesa #-o
1982 UCV 1919
Odgovori