Utrke 2013 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
speedy56
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: FAlonso ALotterer

Re: 2013 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIA GRAND PRIX 22 - 24 Mar

Post Postao/la speedy56 »

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

vidim netko je pitao kako netko moze dati utrci ocjenu 9 ili 10?? ja sam dao osam, jer je imala podosta dvoboja na stazi... a to volim gledat..... vidim neki djele lose ocjene utrkama jer su im njihovi miljenici slabi u toj utrci?? ja prvensveno navijam za mclaren, ali ako je mclaren los nemora znacit da je utrka bila losa.... sve u svemu meni se svidja sa do sada vidjenim...
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Vidim nitko nije još stavio, pa nek se nađe

VN Malezije, RACE
slika

Poredak nakon 2/19 utrka
slika
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Još malo i TR prelazi mclaren. Šala naravno. Moram malo ove moje bivše. Veseli dobra forma mercedesa, a ako još dovedu gume u red biti će kandidati za pobjedu. Najveće razočaranje mi je bio Kimi. Totalna suprotnost od Australije.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
mislav 1984
Navijam za: Dobru utrku

Post Postao/la mislav 1984 »

Dobra utrka.

Drago mi je što je vettel prešao webera, i drago mi je što weber nije šutio, nadam se da to znači da u sljedećim utrkama ni jedan ni drugi neće slušati odredbe, nego se utrkivati. Govorim čisto iz perspektive navijača koji voli gledati utrkivanje, i nije me uopće briga što je najbolje za koju momčad.

Još kad bi i ekipa iz Mercedesa reagirala na isti način...
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

razmislja, i dosao do zakljucka, nemogu docekat da izadju minidriversi za ovu utrku ;)
McLaren u <3
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Maske su pale, lijepo je netko rekao. No, i Alonso potvrđuje moju raniju teoriju:
"“Today, unfortunately, we were very unlucky. After making a good start, I touched with Vettel at the second corner: it was a surprise to find him there, almost stopped and I don’t know what speed he was doing. "
Bez obzira, i mene malo brinu ti Alonsovi refleksi... Vettel ne radi takve greške a vozi često kotač uz kotač.
Još nešto: koliko su momci iz Red Bulla (oboje) ispali papci, toliko su Mercedesovi vozači ispali ljudi.
Samo neka se trkaju.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

dmarijon je napisao/la: Još nešto: koliko su momci iz Red Bulla (oboje) ispali papci, toliko su Mercedesovi vozači ispali ljudi.
Pročitaj svoj potpis dolje pa ovu rečenicu.
Ako stojiš i dalje kod nje - mijenjaj potpis, biti će bolje...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Toon je napisao/la:
dmarijon je napisao/la: Još nešto: koliko su momci iz Red Bulla (oboje) ispali papci, toliko su Mercedesovi vozači ispali ljudi.
Toon tebe sam cekao da ovo napises jer ja nisam htio da pocinjem raspravu a tebi to nikad nije bio problem :biggrin:

@dmarijon

A ja mislim suprotno, koliko su momci iz RedBulla ispali vozači (raceri), toliko je Rosberg ispao tetkica.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Ferrari-BiH je napisao/la: A ja mislim suprotno, koliko su momci iz RedBulla ispali vozači (raceri), toliko je Rosberg ispao tetkica.
Kontroverzne su obje situacije. Onaj "pametnjaković Cuky" (hehehehe :D ) će samo blebetati "legitimno je" "u skladu s pravilima je"...pa to svi znamo...definitvno je Vettelov potez potez čistog Schumya iz onih "najslavnijih dana" no to su potezi koji ovom svemu daju ono nešto zbog čega čekam slijedeću utrku...zbog ovog čekam slijedeći dvoboj istih aktera...zbog ovog ću vjerojatno ove godine na nekoliko europskih utrka (isplatio kredit u francima pa odjednom mogu na to računati)...vidim li dva mercedesa jednog kraj drugog otići ću na WC i to s novinama ili mobitelom, posvetiti se ženi i djetetu, poslati poruku frendu, počešat jaja...meni je iskreno žao što se Webber nije išao i fizički obračunavati sa Vettelom - to je show, to će dići gledanost, o tome će se pisati - to je biznis...
...Vettel će zgaziti sve samo da bude prvak (kako to podsjeća na nekog) i zato će kod njega najčešće biti ili ga voliš ili ne...ja ću ga gledati sa nekakve distance jer se sjećam koliko sam prezirao jednog Schumya da bih sa odmakom shvatio da je bez obzira na sve đubretarske poteze za neke stvari trebalo imati i muda i da danas tog istog poprilično cijenim...ali te dvije situacije ne treba niti uspoređivati jer se radi o potpuno različitim stvarima...
...Rosberga ne treba ni spominjati - nije to zaslužio...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Toon je napisao/la: ...meni je iskreno žao što se Webber nije išao i fizički obračunavati sa Vettelom - to je show, to će dići gledanost, o tome će se pisati - to je biznis...
...Vettel će zgaziti sve samo da bude prvak

Eh da...Jedan Svabo se obracunavao sa nekadasnjim vozacem limenke, pa je to bio show...

Isti taj Svabo je imao muda reci svima "ja cu"....reci "daj meni"...kad je trebalo zapeti, zapeo je, svoj dio posla uradio, Kazu prvak je zbog bolida, ovo ono...prije svega je prvak jer je tako napravljen da bude, istreniran, svoju bi mamu prodao za 1 bod i za to mu svaka cast. Uostalom zar i nije poenta cijele utrke ko ce osvojiti vise bodova, i cijelog prvenstva...
Na kraju nece titulu dobiti onaj sa najvise fer poteza nego onaj sa najvise bodova.

Ne volim vozace koji se "mire sa sudbinom"...bolje vrabac u ruci nego prica na grani. Takvi ce u vecini slucajeva ostati na vrapcu a pticu nece nikad probati. ( Iako je i vrabac ptica, ali Toon tebi ostavljam da objasnis nelogicnosti u poslovici...ili je ipak vrabac pticica)

Toon...treba mi zirant :biggrin:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Toon je napisao/la:Onaj "pametnjaković Cuky" (hehehehe :D )
Bar nisam "budala" i slično...ovo mi se čak, makar je zamišljeno kao ***** u zadnjicu, dopalo :biggrin:

Kažem, Mercedesov potez mi se sviđa jer su pokazali da se zna tko je gazda. S druge strane sviđa mi se i to što je u RB-u ispalo kako je ispalo jer sam se 2 kruga imao prilike nadati da će izbaciti jedan drugog kao prije 3 godine u Turskoj, ali mi se ne sviđa jer je Webber danas pobjedu zaslužio. I podsjeća me na Alonsa protiv Hamiltona u Valenciji 2010. Hamilton prekršio pravilo, kažnjen i nije izgubio ni mjesto, a Alonso pao u poretku jer je poštivao pravila. Tako i danas Webber poštivao dogovor sa momčadi, a Vettel ne i Webber je izgubio.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Cuky je napisao/la:Bar nisam "budala" i slično...ovo mi se čak, makar je zamišljeno kao ***** u zadnjicu, dopalo :biggrin:
...nisam valjda ja spomenuo negdje ovo "budala"? Ako jesam duboka isprika jer mi nije bio cilj vrijeđati...a ovaj ostatak je samo treniranje "humora" (to jesam ja, to se sjećam :) )
Cuky je napisao/la:Kažem, Mercedesov potez mi se sviđa jer su pokazali da se zna tko je gazda. S druge strane sviđa mi se i to što je u RB-u ispalo kako je ispalo jer sam se 2 kruga imao prilike nadati da će izbaciti jedan drugog kao prije 3 godine u Turskoj, ali mi se ne sviđa jer je Webber danas pobjedu zaslužio. I podsjeća me na Alonsa protiv Hamiltona u Valenciji 2010. Hamilton prekršio pravilo, kažnjen i nije izgubio ni mjesto, a Alonso pao u poretku jer je poštivao pravila. Tako i danas Webber poštivao dogovor sa momčadi, a Vettel ne i Webber je izgubio.
Mercedesov potez bi (po meni) bio u redu da je napravljen kada je kristalno jasna situacija tko je gdje, tko ima šanse za naslov...ovo je druga hebena utrka sezone...i zato je meni taj potez sramotan...ja tu ne krivim Hamiltona niti Rosberga - svi mi znamo gdje je kuhar ovog sranja...i to je servirao gledateljima diljem svijeta...
...ne gajim nikakve emocije prema RB i njegovim vozačim (niti volim niti mrzim ja to samo jasno vidim lalalala reko bi Gibboni) i oni nisu kršili nikakva pravila (poput "sukoba" ham i alo) samo međusobne momčadske dogovore. Da li je Vettel ispao pi..a - je prema momčadi i Webberu ali nije nikako ispao to isto ljudima koji su platili (i to masno platili) utrkivanje...to čini ovo interesantnim, takvi likovi su ovo digli na ovu razinu "biznisa" - ne poslušnici i "veliki timski igrači" već veliki vozači kojima nije trebao ovakav vodonoša...
...pogledaj slike sa današnjeg postolja - zar takve vozače, ona psihološka sranja sa govorima tijela i takvim pognutim glavama, usiljenim smiješcima želiš gledati?
@Ferrari BIH - mutna mi je nešto slika, zeza me PC i baš ono tvoje ne mogu pročitati, nemam pojma zašto ali kod tvog mi se posta sve nešto brljavi, trese slika i sl...nemreš belivit :D
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Toon je napisao/la:
Cuky je napisao/la:Bar nisam "budala" i slično...ovo mi se čak, makar je zamišljeno kao ***** u zadnjicu, dopalo :biggrin:
...nisam valjda ja spomenuo negdje ovo "budala"? Ako jesam duboka isprika jer mi nije bio cilj vrijeđati...a ovaj ostatak je samo treniranje "humora" (to jesam ja, to se sjećam :) )

nisi nisi, samo sam aludirao na to da bi se 90% ljudi obratilo na taj način, a ne tako kako si ti :D

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:
Ali to nije trkanje, zar ne? Mislim, mogao bi svako glavom kroz zid i po svome. Na kraju bi mogli izgubiti i on i momčad.
Drugo i važnije, to nisam pisao radi poteza na stazi nego zbog svega nakon toga. imamo s jedne strane gorčinu i jadnu atmosfere na postolju. S druge imamo Hamija koji javno prizna da je Rosberg zaslužio njegovo mjesto.
nekako imam debeli dojam da će se ovo Red Bullu obiti o glavu (o tome više na temi Vettel) i da će se Merc vozačima ovo dobro vratiti. Timska igra.
Samo neka se trkaju.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

dmarijon je napisao/la: Na kraju bi mogli izgubiti i on i momčad.
Eeeeeee vidis, upravo takve stvari ja volim, stisni, probaj, jer to je utrkivanje.... Lewis je 2010. izgubio naslov u monzi i singapuru, bio je 4. i pokusao naprijed na trece, sudario se i ispao oba puta.... da se vozikao kao 4. na te dvije utrke osvojio bi naslov.... Ali to je ono sta volim kod njega i sta me drzi uz njega, jer je pravi trkac, i radi ono sta se trazi od njega, a to je utrkivanje a ne vozanje....
McLaren u <3
dmarijon
Legenda
Legenda

Sve to ok, ali nije li Vettel ovaj put ipak malo (nepotrebno) pretjerao? Što je i sam rekao nakon utrke.
Samo neka se trkaju.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

ne znam kakvo to utrkivanje spominjete kad je webber imao bolid u cruise modu. to je utrkivanje koliko I preticanje sa drs-om.
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

bolid kad jednom uđe u cruise mode do kraja utrke ne može više vratit se u "attack" mode????????????
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

mrd je napisao/la:ne znam kakvo to utrkivanje spominjete kad je webber imao bolid u cruise modu. to je utrkivanje koliko I preticanje sa drs-om.
Kako onda objasnjavas Webberovo "nadnaravno" branjenje, vracanje pozicije i fight sa Vettelom. Koliko znam dovoljan je mali klik da se vrati u full race mode.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ali pitanje je bi li uopće do prilike za borbu došlo da Webberu momčad nije 2 puta potvrdila da ga Vettel neće napadati

slika
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

Cuky je napisao/la:ali pitanje je bi li uopće do prilike za borbu došlo da Webberu momčad nije 2 puta potvrdila da ga Vettel neće napadati
mislim da je upravo ova rečenica pogodak " u sridu" i da je ona najbolje objašnjava cijelu ovu aferu
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Ferrari-BiH je napisao/la:
mrd je napisao/la:ne znam kakvo to utrkivanje spominjete kad je webber imao bolid u cruise modu. to je utrkivanje koliko I preticanje sa drs-om.
Kako onda objasnjavas Webberovo "nadnaravno" branjenje, vracanje pozicije i fight sa Vettelom. Koliko znam dovoljan je mali klik da se vrati u full race mode.
u zavojima ocito nije tolika razlika. a sto se tice jednog klika, to je istina, na webberu je bilo hoce li sada on ici tvdoglavo ili ne isto kao sto je na timu bilo hoce li narediti vettelu da vrati poziciju ili ne. nazalost full team radio nemamo, sto se mene tice vettel je ispao pi*ka a o hornerovom autoritetu da ne pricam.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Sad naletio i na ovo. Bilo je tu više toga ne samo srednji prst, vožnja na suprotnoj strani pit walla i "multi 21".
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ykG06ixh92c&[/youtube]
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

ako je imao djelomičnih fanova poput mene (vettel), nakon malezije ih je izgubio, a vjerujem da nisam jedini. a što se tiče multi 21, pa gdje piše da se ne možeš braniti u multi 21 fazi. možda webberu nije bilo jasno kako to da je seb brži tolko u multi 21 načinu i pokušao se braniti, a nije mu palo na pamet da "uključi motor"
Zaključano