To je to. JbgCuky je napisao/la:Iskreno mislim da nikad nećemo znat da li je Ferrari imao tempo danas ili ne. Massa je nakon lošeg starta ušao u Stand By mod, a Alonso je svojom greškom ispao...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To je to. JbgCuky je napisao/la:Iskreno mislim da nikad nećemo znat da li je Ferrari imao tempo danas ili ne. Massa je nakon lošeg starta ušao u Stand By mod, a Alonso je svojom greškom ispao...
Gledao snimku gdje su mehaničari čekali s novim nosom. Ja nisam siguran koliko je Alonso uopće mogao vidit KOLIKO je oštećeno krilo. Ali ako je McL mogao obavijestit Buttona, vjerojatno je to napravio i Ferrari. Čija je odluka bila, to najbolje oni znaju, a sad znamo da je bila pogrešna.Cuky je napisao/la:Kravitz je rekao da su odmah u Ferrariju pripremili novo krilo i 2 seta guma: Intermedije i Medium. Alonso je trebao odabrati što da mu stave. Logično je bilo da uđe i stave intermedije, ali je vjerojatno on mislio da može pričekati još par krugova dok se staza posuši dovoljno za slick gume. Greška Alonsa. Greška Ferrarija je u tome što su trebali umjesto "što želiš" reći "ulazi unutra, ne bacaj se na prsa u plićak"
Takoder mislim da je kljuc u poremecenom strujanju zraka preko krila cim se webber pojavio ispred..Cuky je napisao/la:ali mislim da bi krilo samo po sebi i izdržalo tih par krugova. Jer na pravcu prije na kojem je maksimalna brzina nešto veća nije otpalo, otpalo je kada se našao iza Webbera, tj. kada je naletio na turbulentni zrak sa njegovog bolida. Mislim da je to razlog zašto krilo nije izdržalo. Ali ajde ga znaj sada, završilo se kako jest i nema druge nego čekat Kinu
Tim svojim "kockanjem" on nema pravo ugrožavati druge bolide na stazi, on je sa takvim bolidom predstavljao opasnost na stazi.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:kockao se i izgubio
da je uspeo da odvozi krug (ili dva) bilo bi par strana hvalospeva o umecu i majstorskoj proceni
Da mu je pokazana ta zastava, a on svejedno nastavio utrku bez ulaska u boks onda bi dobio drive-through ili čak DQ, ali pošto nije pokazana onda nema baš manevarskog prostora za kaznu. Ferrari se može braniti da su mislili na kraju 2. kruga u boks i FIA im nebi mogla ništaA black flag with an orange circle (40 cm in diameter) in the centre informs a driver that their car has a mechanical problem that has the potential to harm themselves or other drivers and they must return to their pit. Shown with car number.
Malaysian GP: Ferrari takes blame for not pitting Alonso for repairs"We took a risk that didn't pay off," admitted Domenicali.
"After the touch, the race was not over and I considered the situation where there was a transition from wet to dry.
"In normal conditions you would come in, but in this transition, if you believe the wing can survive, you try and bide your time. You may have the chance to pit to change to the dry tyres and be the hero of the weekend.
"Unfortunately the wing didn't stay there."
Domenicali underlined it had been the team's decision to take the risk, not Alonso's.
"The decision was from the pitwall," he added. "Obviously Fernando can feel it in the car, but he could not see the damage from his view.
"We take the responsibility as the team. The 'kiss' [on Vettel's car] was unfortunate because we could have taken good points from this race.
"Fernando's not happy to come away with zero points, but he's positive and looking forward because he knows we have something to play with."
A ne, već je vrijeme da se sve karte bace na Massu jer je ispred u prvenstvu. Nikako Alonsu dati priliku i tako Massi uzimati dragocjene bodove koji bi ga mogli na kraju stajati titule!F1NAC je napisao/la:u deficitu je vec 22 boda ,cak je i massa ispred . Trebat ce se potrudit u Kini i prestat si dozvoljavat ovakvo sipanje bodova
Ako ćemo @dani-ovom logikom ,Massa ima prednost u bodovima i od sljedeće utrke Alonso mu se mora micati(ili ga ne smije napadati)Toon je napisao/la:A ne, već je vrijeme da se sve karte bace na Massu jer je ispred u prvenstvu. Nikako Alonsu dati priliku i tako Massi uzimati dragocjene bodove koji bi ga mogli na kraju stajati titule!F1NAC je napisao/la:u deficitu je vec 22 boda ,cak je i massa ispred . Trebat ce se potrudit u Kini i prestat si dozvoljavat ovakvo sipanje bodova