K1M1 je napisao/la:može može, v8?
necete vozit veceras?
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
K1M1 je napisao/la:može može, v8?
voznja po snijegu? cale je sigurno vec na kakvom parkiralištu sa svojom kockicom.Armanini je napisao/la:tko je veceras za voznju po ovom snijegu lol?
može se i na oranu rejsat, al problem je mnogih navika od 5 krugova. U ovom modu gume i kočnice prorade/pokvare se nakon nekog vremena pa postaje sve zanimljivije. Krug je minutu na toj a i većini staza za isti mod tako da treba min 10 krugova stavit i uživat u vožnji a ne iz zavoja u zavoj gledat kako skidat gap.Armanini je napisao/la:ok, ja cu sad gore pa cu stavit oran.. nisam probao ni kruga sa modom pa dok vas cekam..
ako cete neku drugu stazu (neku gdje se moze raceat) cemo mjenjat..
K1M1 je napisao/la:a tekma večeras?
ja bi mogao doma vrtit 24/7, ukoliko je moguce da se moze remote..As already mentioned, an APACHE-PHP-MYSQL environment is required to run this live timing
Armanini je napisao/la: a vazna tekma je ona gdje se rezultat nezna unaprijed i koja je napeta i zbog toga se isplati gledat.. tekma gdje igra veliki favorit protiv neke tamo momcadi koja ce vjerojatno igrat sa 9 igraca u svojih 50 metara nije napeta, a jos manje kvalitetna.. i + obzirom da su kvale rjesene, vise nema ni tog elementa nestprljenja..
pa ja bi s njima stavio i wales.. isti k.. mi se ne bi morali uopce zabrinjavat sa reprezentacijama sve do nekakve recimo ukrajine..šta si ti mislio, da su ovi na razini san marina ili andore?