Ako se sad ne plasiraju onda stvarno su najnesretnija nacija na svijetu.Alonso-champ je napisao/la:BIH razbila Grke,i sve blize Brazilu
Naprijed zmajevi

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ako se sad ne plasiraju onda stvarno su najnesretnija nacija na svijetu.Alonso-champ je napisao/la:BIH razbila Grke,i sve blize Brazilu
Nema ?Dani je napisao/la:Teško. Pa nema više Nijemaca u Njemačkoj. Polako postaju nova Francuska.
Ma kakav Sertić... Taj se prvo treba dokazati.Scuderia je napisao/la:Svi pljuju po Svapskoj reprezentaciji, kako ima previse " stranaca " , a danas citam, za nas ce uskoro nastupiti Gregory Sertic.
A sta bi napravio sa npr. Boatengom, Gomezom, Khedirom, koji su rodjeni u Njemackoj, jedan od roditelja im je Nijemac?Dr. DJ je napisao/la:...iako mi vjerojatno nebi bili tu gdje smo sada a i po foruma se vjerojatno nece sloziti samnom...ja osobno nebih to dozvolio ni nama ni drugima...nacionalna reprezentacija bi cisto trebala biti nacionalna....barem da se od repke sklone interesi i "kupovina" igraca kada je vec iluzorno to traziti od klubova da se okrenu velikom vecinom domacim deckima (izuzev HNL -a) ...
Da smijesno je...samo sta je smijesno...da vidimo ...Dani je napisao/la:Ja sam mislio na njemačke građane, ne reprezentativce. Uostalo upoređivati naše igrače koji imaju hrvatke korijene sa tamo nekim afrikancima, turčinima i ne znam više kojom narodnošću je više nego smiješno.
...gle to je druga stvar...jedan roditelj je njemac i rodjeni su u njemackoj...pa necemo radi nogometa traziti zabranu mjesanih brakovaScuderia je napisao/la:A sta bi napravio sa npr. Boatengom, Gomezom, Khedirom, koji su rodjeni u Njemackoj, jedan od roditelja im je Nijemac?Dr. DJ je napisao/la:...iako mi vjerojatno nebi bili tu gdje smo sada a i po foruma se vjerojatno nece sloziti samnom...ja osobno nebih to dozvolio ni nama ni drugima...nacionalna reprezentacija bi cisto trebala biti nacionalna....barem da se od repke sklone interesi i "kupovina" igraca kada je vec iluzorno to traziti od klubova da se okrenu velikom vecinom domacim deckima (izuzev HNL -a) ...
SammirSchumy.d je napisao/la:A gledajte, i taj Eduardo i Sammir su morali zaslužiti državljanstvo i ispuniti određene uvjete za igranjem u reprezentaciji.
Nisu oni preko noći postali reprezentativci.
I dobro, zašto onda komentiraš uopće kad te ne interesira?Scuderia je napisao/la: Sammir
Uguran u reprezentaciju na silu, da se ubrza njegova prodaja. ( zbog njega ne pratim vise reprezentaciju, jer je postala prcija pojedinaca )
Zašto ne?Scuderia je napisao/la:Nemojmo sad opet sa onim pricama, " Najbolji igrac HNL-a "....
Zbog čega?Scuderia je napisao/la:Eduardo-sasvim drugi slucaj od Sammira.
Schumy.d je napisao/la: I dobro, zašto onda komentiraš uopće kad te ne interesira?
I ne slažem se da je uguran na silu.
Kako to da se on jos nije prodao ? Kako ? A najbolji igrac HNL-a.Schumy.d je napisao/la: Zašto ne?![]()
Protiv Walesa uopće nije bio loš. Ali, crnac je, pa budalama to smeta.
-prolistaj njegov CV pa vidi sta i kakoSchumy.d je napisao/la: Zbog čega?
Ne, ne kažem da ne smiješ pisati, dapače, ali nije mi jasno zašto se javlja netko tko ne prati reprezentaciju. Tko si ti onda da osuđuješ tog igrača?Scuderia je napisao/la: A, da, ne smjem pisati, ha ?
To je kao ona: " Ili si za nas, ili si protiv nas ".![]()
Nije uguran na silu, ha ?
A sta bi sa onim pritiskom Mamica na Bilica da pozove Sammira ?![]()
Sta je sa onim izjavama Stimca prije nego je postao izbornik o Sammiru ?
Usporedi tu izjavu, pa sa izjavom kada je doticni postao izbornik, pa vidi sta i kako je.
Pa mogao se prodati još davno za 5 milijuna eura, ali Mamić je tražio duplo veće novce za njega. Da hoće, Zdravko ga može prodati sutra, ali on očekuje više novaca za njega.Schumy.d je napisao/la: Kako to da se on jos nije prodao ? Kako ? A najbolji igrac HNL-a.
Kako to da jedna Roma dovodi igraca iz Cibalije, a ne Sammira ?![]()
A za ovo crnac i te sheme... " vodi rat sa onima koji broje zrnca " , itd, ne sa mnom.
Gdje da ga nađem i šta je tu različito toliko?Schumy.d je napisao/la: -prolistaj njegov CV pa vidi sta i kako
Kad odem na konjak-dva ( dobro i vise, ali nije to sad bitno ) u birtiju, skupi se ekipa i prica o reprezentaciji. Ne komentiram nista, no sta bi po tvom misljenju trebao raditi ?Schumy.d je napisao/la: Ne, ne kažem da ne smiješ pisati, dapače, ali nije mi jasno zašto se javlja netko tko ne prati reprezentaciju. Tko si ti onda da osuđuješ tog igrača?
Izjave??
Ako još vjeruješ svakoj izjavi koja je napisana na Internetu, onda svaka čast!
Naravno da ima tu svakakvih guranja, ali taj Sammir nije ništa lošiji igrač od Strinića, Pokrivača i sličnih. Čak, draže mi je vidjeti tog Sammira u repki nego recimo Juricu Buljata koji igra nogomet isto kao i ja.
Mogao se prodati ?Schumy.d je napisao/la: Pa mogao se prodati još davno za 5 milijuna eura, ali Mamić je tražio duplo veće novce za njega. Da hoće, Zdravko ga može prodati sutra, ali on očekuje više novaca za njega.
U svakom slučaju je prerasao HNL.![]()
A vidjet ćemo koliko će ovaj iz Cibalije odigrati minuta u Romi. Ja mu predviđam povratak u Inter iz Zaprešića za 2 sezone...![]()
Koliko je ono puta ulovljen u nekom klubu da je pijan ?Schumy.d je napisao/la: Gdje da ga nađem i šta je tu različito toliko?
Filozofiraš previše.Scuderia je napisao/la:Da, smijesno je... samo ne ovo sto sam napisao nego stanje u savezu.
Ponavljam se a i dodat cu da je ovo retoricko pitanje; Da li je bilo sluzbenih ponuda ?
Citam sportske...hahahahahahaha![]()
![]()
I ponovno ti po svome... Kalinic, Pokrivac, i jos tko ne.. subjekti razgovora su Sammir i " stranci" u reprezentaciji.
Sta Sammiru znaci reprezentacija? - da ode iz Dinama. Sta to nije jadno ?
Koliko su puta bili na policiji zbog toga ?
I opet... na tvoje inzistiranje za Eduardov CV, ja ti napisem, tj. postavim ti pitanje, a ti meni o Olicu, Srni...![]()
Sta nije Sammir trebao biti nasljednik Luke? Hahahaha![]()
![]()
Kovacic zadnji vezni ?![]()
![]()
Nemamo o cemu vise raspravljati. Sve si mi rekao u ove tri poruke.
Scuderia je napisao/la:
Sta Sammiru znaci reprezentacija? - da ode iz Dinama. Sta to nije jadno ?