Pada mi na pamet još samo Sydney Motorsport Park (nekad znan kao Eastern Creek),
Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
a jbt Arma, teško samo reć? 
Pada mi na pamet još samo Sydney Motorsport Park (nekad znan kao Eastern Creek),
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak

wrong
eastern creek je vec u kalendaru 
ma lol.. mali fail.. sad bacio oko na staze da nije slucajno vec u izboru, kad ono.. naravno da je
round 6 := neznam zas, al sam bio uvjeren da smo je zaboravili pa mislio kako ce bit super zavrsnica, a ono qrac..
tako da i dalje ostaje za izabrat
btw, sto se tice easterna, odnosno sydneya, uz sandown i quensland cale je stavio link i za taj novi sydney.. kaze da je staza super, pa treba isprobat.. iako je eastern creek laser jedna od boljih staza za rf (obzirom da je skenirana), ukoliko je taj sydney drukcijeg layouta, mislim da bi bilo ok da vozimo po aktualnoj..
cemo da probamo pa cemo vidjet..
ma lol.. mali fail.. sad bacio oko na staze da nije slucajno vec u izboru, kad ono.. naravno da je
tako da i dalje ostaje za izabrat
btw, sto se tice easterna, odnosno sydneya, uz sandown i quensland cale je stavio link i za taj novi sydney.. kaze da je staza super, pa treba isprobat.. iako je eastern creek laser jedna od boljih staza za rf (obzirom da je skenirana), ukoliko je taj sydney drukcijeg layouta, mislim da bi bilo ok da vozimo po aktualnoj..
cemo da probamo pa cemo vidjet..
- Cuky
- Moderator

naravno, diplomacija kao i uvijek 
ja sam čak (ne mogu vjerovati) za da bude CoTA kao finale. Ili Abu Dhabi za koji postoji kraći V8 layout, samo ne mogu trenutno pronaći link koji radi
ja sam čak (ne mogu vjerovati) za da bude CoTA kao finale. Ili Abu Dhabi za koji postoji kraći V8 layout, samo ne mogu trenutno pronaći link koji radi

- Armanini
- Svjetski prvak

pa i ja bi probao koji krug po toj americi.. a i abu dhabi.. ono sto smo vozili s f3 je bas ok staza (ako je to to)..
btw, cackam po nekim addonovima za xbmc i prodjem malo sportske addonove odnosno streamove i bas je na skyu monza 2008.. i gledam malo, uz akcije koliko oces po toj kisnoj utrci, gledam kako rezu sikane sve u 16.. hamilton zapravo.. on je prakticki preskoci.. oni lezeci su u prvoj sikani, a on zareze pasicu tako da bolid preskoci prednjim kotacem lezece
ludilo od natjeravanja, lewis izgura glocka u curvi grande na travu (vettel alonso stlye), pretice alonsa u prvoj sikani, zabloka i zaklize ispred njega, ovaj mu pak neda do kraja u onom smijehu od bolida, na izlazu bocno.. ma milina.. pa lewis opet zareze pa ovaj put propusti trulija pa ga uzme ubrzo nakon..
aha, da.. to sjecenje mi upalo u oko jer se zamaraju 3x manje nego mi zapravo..
btw, cackam po nekim addonovima za xbmc i prodjem malo sportske addonove odnosno streamove i bas je na skyu monza 2008.. i gledam malo, uz akcije koliko oces po toj kisnoj utrci, gledam kako rezu sikane sve u 16.. hamilton zapravo.. on je prakticki preskoci.. oni lezeci su u prvoj sikani, a on zareze pasicu tako da bolid preskoci prednjim kotacem lezece
aha, da.. to sjecenje mi upalo u oko jer se zamaraju 3x manje nego mi zapravo..
- Cuky
- Moderator

Americu sam par postova prije linkao uz video. Napisao sam da su isti autori kao i za onaj Melbourne za koji sam navijao (i nadam se uspio u naumu) da se vozi umjesto JPC.Armanini je napisao/la:pa i ja bi probao koji krug po toj americi.. a i abu dhabi.. ono sto smo vozili s f3 je bas ok staza (ako je to to)..
Jedini problem na toj americi je što FPS padne kad ti u vidokrug uđu zgrada u boksevima, glavna tribina i još jedna velika tribina u onom miki-maus dijelu. No rekli su da imaju namjeru uskoro napraviti noviju verziju sa manje detaljnim modelom tih zgrada da bi FPS bio bolji. Meni na mojoj kantici od kompa bude vozljivo, ali neznam kako bi bilo sa više auta na cesti.
I opet je po pravilu jer nije kompletno van stazeArmanini je napisao/la:a on zareze pasicu tako da bolid preskoci prednjim kotacem lezece
Zato su se za 2009. pobrinuli da do toga ne dođe pa dodali ona crvena govna da više nema siječenja

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
- Cuky
- Moderator

ja sam sinoć probao Ovaj Sydney Motorsport, Queensland i Hidden Walley koje je Ćale linkao i eto mojih dojmova:
Layouti su dobro pogođeni kad usporedim sa onboard snimkama. Rubnici su isto dobro pogođeni pa tako sada možeš puno brže i šire izaći iz zavoja 5 i 6 na Sydneyu nego prije. Za 5. je dodan dosta širok rubnik na izlazu (iako je u RL čak i širi), dok je na izlazu iz 6. zavoja sada cesta koja je dio dužeg layouta (također vozljiv) pa se isto može lijepo izaći.
No ono što mi kod sve 3 staze kvari dojam je tekstura okoline...taj dio je jako loše odrađen, kao da smo se vratili u vrijeme F12002 ili F1Challenge
Layouti su dobro pogođeni kad usporedim sa onboard snimkama. Rubnici su isto dobro pogođeni pa tako sada možeš puno brže i šire izaći iz zavoja 5 i 6 na Sydneyu nego prije. Za 5. je dodan dosta širok rubnik na izlazu (iako je u RL čak i širi), dok je na izlazu iz 6. zavoja sada cesta koja je dio dužeg layouta (također vozljiv) pa se isto može lijepo izaći.
No ono što mi kod sve 3 staze kvari dojam je tekstura okoline...taj dio je jako loše odrađen, kao da smo se vratili u vrijeme F12002 ili F1Challenge

- Armanini
- Svjetski prvak

ja sam tu oko 8 i pol pa ako vas bude moze koji krug..
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
- Armanini
- Svjetski prvak

cetvorica? ufK1M1 je napisao/la:I ja sam tu oko 8 i pol... imam osjecaj da ce nas bit dosta večeras..
di bi vozili?
dtm mozemo drugi dan (recimo u sri, obzirom da te sutra pretpostavljam nema).. treba dignut patch, il ja imam neke mismatcheve, znam da trebam pogledat..
- K1M1
- HNL kladionica majstor

da, sutra me nema, možemo u sri...
a danas v8, hm nzm koju stazu, nek ćale izabere.. može i neka europska..
a danas v8, hm nzm koju stazu, nek ćale izabere.. može i neka europska..

-
MarkoD
- Navijam za: Kimi
Koja staza? Da i ja konačno dođem 
- Armanini
- Svjetski prvak

na serveru je race of champions 
to smo zadnje vozili kimi, fiore i ja.. i nautrkivali se bome
ja nemogu jos na server, pa kimi odi pa promjeni na nes..
to smo zadnje vozili kimi, fiore i ja.. i nautrkivali se bome
ja nemogu jos na server, pa kimi odi pa promjeni na nes..
- K1M1
- HNL kladionica majstor

-
MarkoD
Od V8 sam siguran samo za Bath i Sandown
Od ostalih nisam siguran pa da sad ne provjeravam... stavi bilo koju, lako ju skinem pa dođem na server
- Armanini
- Svjetski prvak

ok, dubai je
imas linkove na stranici
http://f1hracing.co.nf/serverinfo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
imas linkove na stranici
http://f1hracing.co.nf/serverinfo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Armanini
- Svjetski prvak

-
MarkoD
Za par minuta sam gore 
-
MarkoD
Jako, jako sporo mi se downloada... 
- Armanini
- Svjetski prvak

eh meni ide full speed sad 
a nis jbga.. nabacit cemo sad koji race pa javi ako ces ulazit da znamo stavit practice..
a nis jbga.. nabacit cemo sad koji race pa javi ako ces ulazit da znamo stavit practice..
-
MarkoD
Spreman sam 
- Armanini
- Svjetski prvak

izgleda da je kihnuo server.. pise da je online, al ga nema.. restartao sam pa da vidimo..
- Armanini
- Svjetski prvak

-
MarkoD
Mislim da mi nije suđeno da danas vozim 
- Armanini
- Svjetski prvak

a jbga desi se takav dan da 
a i ne bi imao nis practica pa se ne isplati ni raceat onda..
drugi put cemo javit na vrijeme..
jbga, ja sam rekao da se izabere staza do 8, al mos ga jebat..
a i ne bi imao nis practica pa se ne isplati ni raceat onda..
drugi put cemo javit na vrijeme..
jbga, ja sam rekao da se izabere staza do 8, al mos ga jebat..