Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
Par vijesti vezanih uz rFactor2...
ISI je jučer objavio Formula RIC mod koji donosi ni manje ni više nego utrke formula na daljinsko upravljanje
SLIKA
Isto tako, uvjeravaju da to nije prvoaprilska šala nego da ozbiljno planiraju poraditi na tome u budućnosti
Takođr, objavljena je i slika novih kišnih uvjeta koji bi trebali biti dostupni u slijedećem buildu
SLIKA
ISI je jučer objavio Formula RIC mod koji donosi ni manje ni više nego utrke formula na daljinsko upravljanje
SLIKA
Isto tako, uvjeravaju da to nije prvoaprilska šala nego da ozbiljno planiraju poraditi na tome u budućnosti
Takođr, objavljena je i slika novih kišnih uvjeta koji bi trebali biti dostupni u slijedećem buildu
SLIKA
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- harrahotto
večeras netko?
- Armanini
- Svjetski prvak
hm.. mozda..
ja mogu nesto kasnije, oko 8 i pol 9.. kimija nema.. cale reko mozda poslije 9.. pa ako nas bude par mozemo..
btw, jesi probao tu grupu c sto ti je cule linkao u onoj temi?
ja mogu nesto kasnije, oko 8 i pol 9.. kimija nema.. cale reko mozda poslije 9.. pa ako nas bude par mozemo..
btw, jesi probao tu grupu c sto ti je cule linkao u onoj temi?
- harrahotto
evo probao..
ajme koje veselje...
malo je to sve još u počecima, nema skinova, dosta bugova, cockpiti nisu dovršeni.
ali zvuk c9 venkela u mazdi je predivan...
soma konja na hladnim gumama se odmah osjeti, čak i na toplim.
zbogom živote...
ajme koje veselje...
malo je to sve još u počecima, nema skinova, dosta bugova, cockpiti nisu dovršeni.
ali zvuk c9 venkela u mazdi je predivan...
soma konja na hladnim gumama se odmah osjeti, čak i na toplim.
zbogom živote...

- Armanini
- Svjetski prvak
harrahotto je napisao/la:
zbogom živote...
hehe, to je taj feeling kad nesto cekas i docekas

ja sam skinuo jos onda kad je cule stavio, al sam cekao sa instalacijom do prvih dojmova..
cockpiti, skinovi me ne diraju previse pa mi to nije presudno, nego ovi bugovi sto spominjes..?
a sto se tice fizike? jel "uvjerljiva"?
ima jos tih group c auta, al kako pise, neka privatna fizika nekog moda blabla..
a setup:
Bodnar FF wheel at 50%
Brake pedal at 50Kg
Historic gearbox layout
Grinding Tranny mod enabled
Monitor: Optoma HD800X-LV 1080p projector @ 1920x1080x32
Framerate: 180fps locked, no v-sync.
Wheel: Leo Bodnar FFB Wheel
Pedals: DIY, Load Cell brake ~50Kg
Shifter: DIY, authentic 'racing' layout
Aids: LOL
volan je jedan od jeftinijih - 3700$

volan je od leo bodnara, makera leo ffb plugina..
koliko god to bilo suludo puno (za nase uvjete doduse), na ovakvom setupu mora bit ludo dobro.. ja se ne bi micao cijele dane

- harrahotto
ma mozda nije do buga nego do neznam ni sam cega, ali recimo na vecini bolida mi je staklo prosarano nekim linijama...
sto se cockpita tice, malo je tesko bez pokazatelja voziti, a nista digitalno nije napravljeno, samo analogni satovi, dakle, recimo mazda 787 nema nis, peugeoti takodjer...
ovo gore je bolesno..
sto se cockpita tice, malo je tesko bez pokazatelja voziti, a nista digitalno nije napravljeno, samo analogni satovi, dakle, recimo mazda 787 nema nis, peugeoti takodjer...
ovo gore je bolesno..
- Armanini
- Svjetski prvak
znaci brzinomjer i okretaji ne rade?
da, malo je hm kad nisu urice u funkciji, al ionako ne gledas u cockpit dok vozis.. imas obrtomjer (jedan od smjesnijih naziva
u rfu, takodjer i brzinomjer (svi ..mjer su mi smjesni)..
al ako imas naviku gledat u urice, losa je to navika.. okretaji da, al brzinu ne gledas osim na nekim tockama na stazi (na ravnici jasno) da vidis kakav izlaz je bolji..
ja osobno za brzinu bacim pogled na grafiku od tvstyla koja mi je desno uz rub ekrana, gdje mi je jos vaznije pokazatelj pritiska na gas odnosno kocnicu, a vazno mi je zapravo da vidim kad pedale trebaju na ciscenje
doduse da pokucam, ove jos nisam cistio ni jednom, stare od moma svako malo..
da, malo je hm kad nisu urice u funkciji, al ionako ne gledas u cockpit dok vozis.. imas obrtomjer (jedan od smjesnijih naziva

al ako imas naviku gledat u urice, losa je to navika.. okretaji da, al brzinu ne gledas osim na nekim tockama na stazi (na ravnici jasno) da vidis kakav izlaz je bolji..
ja osobno za brzinu bacim pogled na grafiku od tvstyla koja mi je desno uz rub ekrana, gdje mi je jos vaznije pokazatelj pritiska na gas odnosno kocnicu, a vazno mi je zapravo da vidim kad pedale trebaju na ciscenje

- harrahotto
e, vidis, to je ta razlika.Armanini je napisao/la:znaci brzinomjer i okretaji ne rade?
da, malo je hm kad nisu urice u funkciji, al ionako ne gledas u cockpit dok vozis.. imas obrtomjer (jedan od smjesnijih nazivau rfu, takodjer i brzinomjer (svi ..mjer su mi smjesni)..
ja osim virtualnih mirrora i malih menija (vrijeme, statusi i to...) ne koristim ništa od ovih arkadnih zajebancija. jednostavno mi kvare dojam.
ja sam čru rejser. budi i ti.
- Armanini
- Svjetski prvak
hehe, da, samo sto to nisu arkadne zajebancije jer imas "puno" vozaca ovih cestovnih autica koji posjete grobnik tu i tamo pa imaju na svojim civicima i sl. motec telemetriju, ekrancic koji im prikazuje sve i svasta.. tako da ne drzim da je to arkadno jer ono sto mozes imat u svom autu nemoze bit arkadno 

- Armanini
- Svjetski prvak
deckovi veceras voznja!
sutra startamo, nema vise odgadjanja, tko moze moze, tko ne -moc ce drugu..
pa mali "trening", al ne na adelaideu, osim ako ne zelite..
negdje drugdje.. mogao bih dignut taj queensland pa da to malo vidimo..
sutra startamo, nema vise odgadjanja, tko moze moze, tko ne -moc ce drugu..
pa mali "trening", al ne na adelaideu, osim ako ne zelite..
negdje drugdje.. mogao bih dignut taj queensland pa da to malo vidimo..
- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
mogli bi adelaid...da se podsjetimo malo

ima negdje link za tu stazu?mogao bih dignut taj queensland pa da to malo vidimo
- Armanini
- Svjetski prvak
ok, onda cemo startat s ad pa cemo ne quens nakon..
queensland
http://www.mediafire.com/?m9di4s53g3sc2k7" onclick="window.open(this.href);return false;
queensland
http://www.mediafire.com/?m9di4s53g3sc2k7" onclick="window.open(this.href);return false;
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ha... možemo počet sutra ali nzm kolko ima smisla ako nas dodje 4,5... a nekako nas i nema u zadnje vrijeme..
arma, cale, antisa, fiore, hotto, ja... to smo sigurnih 6 valjda.... cuky?, marko?
di nam je vuksa? di je mans? njega pak nema od one zadnje utrke f3 lige, kao da je u zamlju propao...
mogli bi se skupit 8 po ovome, al treba nekako kontaktirat sa svima...
što je s onim englezima i bugarima?
isto i oni s varjante neki su bili zainteresirani...
večeras može trening, dodjem oko 20:30...
arma, cale, antisa, fiore, hotto, ja... to smo sigurnih 6 valjda.... cuky?, marko?
di nam je vuksa? di je mans? njega pak nema od one zadnje utrke f3 lige, kao da je u zamlju propao...
mogli bi se skupit 8 po ovome, al treba nekako kontaktirat sa svima...
što je s onim englezima i bugarima?

večeras može trening, dodjem oko 20:30...

- Armanini
- Svjetski prvak
kolko nas bude bude.. vise od 4 ce nas bit, a to je vise nego inace 
bugaru je mod prezahtjevan za komp i ne svidja mu se, sa varjante ce startat f82 ligu ubrzo pa od njih nis, a osim hunta i onog drugog nije ni bilo zainteresiranih..
englez sutra nemoze, al da ce bit sve sljedece..
po 100ti put.. bit ce nas vise nego ostale dane i to je poanta svega..
eto recimo, ja veceras ipak nemogu, moozda ostanem doma, al 90% da me nema, a da je to recimo sutra, odgodio bi planove, odnosno ne bi ni razmisljao navecer o nicem jer bi znao da vozimo i vecer mi je zauzeta za to.. (jednu utrku prosle lige, taman je negdje pocinjala utrka, prijatelj mi dosao konacno sa sinom kojeg jos nisam vidio, al vrata su mi bila zakljucana, na mobitel nisam reagirao i mos ga jebat- ja sam tu vecer bio u ceskoj
(mislim da smo brno vozili) i jedino da je posjeo sina u bolid i da mi ga je pokazao u utrci 
mozda dodjem doma oko 23, pa ako bude koja nocna ptica nek zazvizdi

bugaru je mod prezahtjevan za komp i ne svidja mu se, sa varjante ce startat f82 ligu ubrzo pa od njih nis, a osim hunta i onog drugog nije ni bilo zainteresiranih..
englez sutra nemoze, al da ce bit sve sljedece..
po 100ti put.. bit ce nas vise nego ostale dane i to je poanta svega..
eto recimo, ja veceras ipak nemogu, moozda ostanem doma, al 90% da me nema, a da je to recimo sutra, odgodio bi planove, odnosno ne bi ni razmisljao navecer o nicem jer bi znao da vozimo i vecer mi je zauzeta za to.. (jednu utrku prosle lige, taman je negdje pocinjala utrka, prijatelj mi dosao konacno sa sinom kojeg jos nisam vidio, al vrata su mi bila zakljucana, na mobitel nisam reagirao i mos ga jebat- ja sam tu vecer bio u ceskoj

mozda dodjem doma oko 23, pa ako bude koja nocna ptica nek zazvizdi

- harrahotto
Ja nisam siguran da ću uspijeti doći sutra...
nastojat ću
nastojat ću
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
može večeras start.... pa koliko nas bude, bitno da se krene 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
može večeras...
dakle dvije utrke se voze: glavna i sprint.
još za bodovanje nismo odlučili, na stranici piše 25-18-15..., ja predlažem ipak 10-8-6-5-4-3-2-1 za glavnu i 6-5-4-3-2-1 za sprint zato jer nas je manje, a i lakše je za zbrajat..
u drugoj utrci se okreće grid.. cemo 6 ili 8 okretat?
ja sam već složio tablicu pa cu večeras otvorit temu za v8 rezultate i tamo stavljat, isto bi bilo lijepo da cale napravi koji video tijekom sezone.
dakle dvije utrke se voze: glavna i sprint.
još za bodovanje nismo odlučili, na stranici piše 25-18-15..., ja predlažem ipak 10-8-6-5-4-3-2-1 za glavnu i 6-5-4-3-2-1 za sprint zato jer nas je manje, a i lakše je za zbrajat..
u drugoj utrci se okreće grid.. cemo 6 ili 8 okretat?
ja sam već složio tablicu pa cu večeras otvorit temu za v8 rezultate i tamo stavljat, isto bi bilo lijepo da cale napravi koji video tijekom sezone.

- Cuky
- Moderator
ja se nadam da ću doć večeras. Malo mi je jedino nezgodno ako je satnica kao i inače sa treningom koji počinje u 8 jer moram tad do ujaka jer mu printer ne radi nešto...išao bih ja ranije, ali je on na poslu do tad...

- Armanini
- Svjetski prvak
odlucili smo, al eto kad je vec obicaj javljat se sa prijedlozima i odlucivat na dan pocetka same lige, zasto da mjenjamo praksu..K1M1 je napisao/la: još za bodovanje nismo odlučili, na stranici piše 25-18-15...,
promjenio sam na stranici, pa nek bude po starom sistemu.. u drugoj utrci polovica u bodovima kad nas je pun grid..
kad onda ides? odnosno kad racunas da ces bit doma? trebao si rec ujaku (ujku?) - barbiMalo mi je jedino nezgodno ako je satnica kao i inače sa treningom koji počinje u 8

naravno da cemo pocekat koji minut, vecinom se i priceka nekog, ja cu takodjer doc malo kasnije, negdje oko 8 i 40, tako da bi i ja volio da se mrvicu vise otegne practice..
zapravo, samo mi je bitno da dodjem do 9, 2 kruga da malo "osjetim" stazu cu valjda stic..
di nam je fiore? njega nije ni cut ni vidjet..
- Cuky
- Moderator
pa do 9 bih trebao biti tu. Printer mu je instaliran, ali mu niti jedan program neće da šalje dokumente prema njemu kad klikne na print. Tako da se nadam da ću to riješiti u 2-3 klika 

-
- Navijam za: Kimi
Mene nažalost nema danas. Još sam jučer mislio da možda čak i mogu, al ipak ništa... 

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- K1M1
- HNL kladionica majstor
jbg tek sam sad vidio, nisam prije obraćao pažnju, a da ne bude nedoumica sam samo pitao, ne moraš napadat odmah.Armanini je napisao/la: odlucili smo, al eto kad je vec obicaj javljat se sa prijedlozima i odlucivat na dan pocetka same lige, zasto da mjenjamo praksu..

mislim, stavi kako hoćeš, samo da znam zbog zbrajanja...
@Ćale - odlično.

- Armanini
- Svjetski prvak
ma kakvo napadanje 
sjecam se da smo pricali o tome nas dvoje zadnje, pa smo gledali kako se boduje druga gp2 utrka sada i prije..
obzirom da si ti dezurni "scoring boy"
imas svako pravo odabrati i scoring sistem hehe
samo se nadam da ce bit updateano redovno, a ne ko i zadnju..
btw, mozes cule i ti onu svoju tablicu trenutnog poretka sa napredovanjem kao sto si proslu (one 2 utrke doduse
ono je zgodno za stavit na pocetnu stranicu..
lijepo natjeravanje vas dvojice bilo, ovo prebrojavanje zadnjih par zavoja na kraju prvog kruga je bilo super..
taman malo nabrijavanje za veceras
al tako mi svega, sljedece cemo skupljati pare caletu za monitor da konacno snima u 16:9
mislim da je zasluzio i to duplo!
(cim rjesimo server

sjecam se da smo pricali o tome nas dvoje zadnje, pa smo gledali kako se boduje druga gp2 utrka sada i prije..
obzirom da si ti dezurni "scoring boy"

btw, mozes cule i ti onu svoju tablicu trenutnog poretka sa napredovanjem kao sto si proslu (one 2 utrke doduse

ah steta sto te nece bit vecerasTako da se nadam da ću to riješiti u 2-3 klika

lijepo natjeravanje vas dvojice bilo, ovo prebrojavanje zadnjih par zavoja na kraju prvog kruga je bilo super..
taman malo nabrijavanje za veceras

al tako mi svega, sljedece cemo skupljati pare caletu za monitor da konacno snima u 16:9

(cim rjesimo server