Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
dtm92 iz shifta na melbournu..
f1hracing.co.nf
link za stazu, pod serverinfo imas link za mod i update fizike..
ja cu za par minuta na server pa se nadam da se vidimo..
f1hracing.co.nf
link za stazu, pod serverinfo imas link za mod i update fizike..
ja cu za par minuta na server pa se nadam da se vidimo..
-
- Navijam za: Kimi
mod i update fizike imam. Skinem stazu pa dolazim
- Armanini
- Svjetski prvak
ok, super..
kad vec skidas, skini i jpc donington http://www.mediafire.com/?ync739poddsqb53" onclick="window.open(this.href);return false;
20-ak mb, a mogli bi je poslije malo prodjirat, jer melb nije bas za ove aute.. dobro je cale rekao da je po melburnu gust vozit samo v8 aute
kad vec skidas, skini i jpc donington http://www.mediafire.com/?ync739poddsqb53" onclick="window.open(this.href);return false;
20-ak mb, a mogli bi je poslije malo prodjirat, jer melb nije bas za ove aute.. dobro je cale rekao da je po melburnu gust vozit samo v8 aute

- Cuky
- Moderator
What21a lijepo napreduje sa svojim Silverstoneom koji je usput i projekt koji radi za faks, a tiče se dizajna u video igrama. Uglavnom, do 5. mjeseca ili u toku 5 mjeseca bi trebali moći jurcati ovom stazom. Uključivat će layout koji se koristi za F1, stari F1 layout zadnji put vožen 2009. te one unutarnje kraće varijante za manje serije.
Čale nema pojma
Meni nema većeg gušta od jurcanja Melbourneom sa F1 bolidom. Prošli sam vikend još uz to uspio prvi put spustiti vrijeme ispod 1:25 i to ne za malo nego sam ga spustio u srednjih 1:23
Mogao bih uploadati i video da se malo pokažem
Armanini je napisao/la:dobro je cale rekao da je po melburnu gust vozit samo v8 aute
Čale nema pojma

Meni nema većeg gušta od jurcanja Melbourneom sa F1 bolidom. Prošli sam vikend još uz to uspio prvi put spustiti vrijeme ispod 1:25 i to ne za malo nego sam ga spustio u srednjih 1:23

Mogao bih uploadati i video da se malo pokažem

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
ne citas sa razumjevanjem.. pricam o autima.. bolidi i auti su 2 razlicita svijeta.. zajednicko im je jedino sto voze po asfaltu..
jucer smo malo vozili i daleko od toga da je lose vozit sa dtm, vec.. zabavnije je sa v8..
neznam.. mozda nece svi bit zadovoljni sa odabirom staze umjesto jpc verzije, al na kraju dana - stvarno me ne zanima
meni osobno je bolja jpc, al ova ima odredjen adut zbog kojeg je definitivno bolji odabir 
sto se tice kracenja.. prva sikana je solidno rjesena i sa v8 pogotovo ce kracenje bit negativno.. ima uz pasicu onu kao kobasicu pa je zajebano izlazit siroko jer izjebe auto i putanju..
brza sikana je malo druga prica, al tamo pak nevidim straha od kracenja.. jedino sto se stazu moze malo vise iskoristavat, odnosno moze se spasit dosta situacija (po travi i tako to), al to je opet do karakteristike vozaca..
veceras je trening i konacna odluka..
jucer smo malo vozili i daleko od toga da je lose vozit sa dtm, vec.. zabavnije je sa v8..
neznam.. mozda nece svi bit zadovoljni sa odabirom staze umjesto jpc verzije, al na kraju dana - stvarno me ne zanima

sto se tice kracenja.. prva sikana je solidno rjesena i sa v8 pogotovo ce kracenje bit negativno.. ima uz pasicu onu kao kobasicu pa je zajebano izlazit siroko jer izjebe auto i putanju..
brza sikana je malo druga prica, al tamo pak nevidim straha od kracenja.. jedino sto se stazu moze malo vise iskoristavat, odnosno moze se spasit dosta situacija (po travi i tako to), al to je opet do karakteristike vozaca..
veceras je trening i konacna odluka..
- Cuky
- Moderator
večeras sam na treningu, ja i moja plava kosilica 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Evo sad sam isprobao obje staze. JPC je neusporedivo bolja. I po samom izgledu staze, a i po tome što onemogućuje kracenje, dok je na ovoj novoj to svugdje mogucu, na sve 4 šikane.. Nikakvih prepreka, a trava te uopce ne uspori, ni pokvari grip ni niš, kao da preko asfalta prodjes.. Nzm meni se ne sviđa, vi odlučite... Ostali se nisu izjasnili dok je meni, armi i caletu bolja jpc, ne kužim čemu onda mijenjat na ovu koja je zasad jedino cukyju bolja..Armanini je napisao/la: neznam.. mozda nece svi bit zadovoljni sa odabirom staze umjesto jpc verzije, al na kraju dana - stvarno me ne zanima![]()
haha nzm dal mislimo na istu stvar al ovoj novoj je to jedini adut.meni osobno je bolja jpc, al ova ima odredjen adut zbog kojeg je definitivno bolji odabir

- Armanini
- Svjetski prvak
hehe, odvozio i ja sad..
malo prije sam promjenio mod i otisao na server isprobat i zadrzao se 15-ak krugova
vizualno je subjektivan dojam, jer ova je ispolirana prilicno i izgleda vrlo dobro.. zacrnjene crte u prvom sektoru su mi super, za raziku od jpca gdje su bjele i sa cim sam imao pun k problema..
sve ostale sto se tice izgleda.. - jbga, taj adut je sasvim dovoljan da poravna odnose
kracenje u prvoj sikani nije moguce.. ako te odnese siroko i preko pasice na izlazu jebo si jeza jer ako ti kotaci desni odu preko te kobasice u banani si.. cak dapace, u jpc se u prvoj sikani moze ic siroko izvan staze, ima mjesta, tu ne..
brza sikana ima kao plocu betona, nije bas visoka, al auto skoci tako da je tu kracenje em vidljivo, em rizicno..
ostale sikane neznam koje su
izjasnili su se cule, fiore, antisa i ja za ovu novu, jedino ste ti i cale izrazili misljenje protiv i to zadnji put rekli da vam je svejedno.. da bi dan prije utrke promjenili iskaz
veceras odlucimo, tako je svejedno..
malo mi forsiranje prednosti staza koje imaju barijeru vise ne drzi vodu, jer se upravo na melbournu proslu ligu i prosle kvale vidjelo da ima prostora za iskoristavanje staze i to od kog nego od zagovaratelja protivnog
neznam zasto mora bit zid negdje kao upozorenje protiv kracenja.. pa svi bi trebali vozit utrke pristojno i po stazi.. a i voze se vise manje..
btw, ako je netko za raniju voznju neka se javi..
malo prije sam promjenio mod i otisao na server isprobat i zadrzao se 15-ak krugova

vizualno je subjektivan dojam, jer ova je ispolirana prilicno i izgleda vrlo dobro.. zacrnjene crte u prvom sektoru su mi super, za raziku od jpca gdje su bjele i sa cim sam imao pun k problema..
sve ostale sto se tice izgleda.. - jbga, taj adut je sasvim dovoljan da poravna odnose

kracenje u prvoj sikani nije moguce.. ako te odnese siroko i preko pasice na izlazu jebo si jeza jer ako ti kotaci desni odu preko te kobasice u banani si.. cak dapace, u jpc se u prvoj sikani moze ic siroko izvan staze, ima mjesta, tu ne..
brza sikana ima kao plocu betona, nije bas visoka, al auto skoci tako da je tu kracenje em vidljivo, em rizicno..
ostale sikane neznam koje su

izjasnili su se cule, fiore, antisa i ja za ovu novu, jedino ste ti i cale izrazili misljenje protiv i to zadnji put rekli da vam je svejedno.. da bi dan prije utrke promjenili iskaz

veceras odlucimo, tako je svejedno..
malo mi forsiranje prednosti staza koje imaju barijeru vise ne drzi vodu, jer se upravo na melbournu proslu ligu i prosle kvale vidjelo da ima prostora za iskoristavanje staze i to od kog nego od zagovaratelja protivnog

neznam zasto mora bit zid negdje kao upozorenje protiv kracenja.. pa svi bi trebali vozit utrke pristojno i po stazi.. a i voze se vise manje..
btw, ako je netko za raniju voznju neka se javi..
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Vi još derete rFactor stari jel?
Šta je aktualno? Mislim da ću reinstalat pa bi vam se mogao pridružit za koji race. Nisam vozio skoro 2 godine, vrijeme da se malo vratim
Šta je aktualno? Mislim da ću reinstalat pa bi vam se mogao pridružit za koji race. Nisam vozio skoro 2 godine, vrijeme da se malo vratim

- Armanini
- Svjetski prvak
hehe, what an unexpected post 
upravo smo poceli v8 ligu i to najvise deremo..
tako da skoci na stranicu, link imas u mom potpisu, skini mod i to je to

upravo smo poceli v8 ligu i to najvise deremo..
tako da skoci na stranicu, link imas u mom potpisu, skini mod i to je to

- 47
- Moderator
- Kontakt:
Evo instalam sad pa ću poskidat mod.
Staze?
I jel trebam šta posebno podešavat ili samo idem na servere i ukucam IP u igri?
Like I said, it's been a while
Staze?
I jel trebam šta posebno podešavat ili samo idem na servere i ukucam IP u igri?
Like I said, it's been a while

- Armanini
- Svjetski prvak
ajd cool!
a cuj.. znas da fino postelavanje rfactora nije bas 5 min job
al za prvu da.. instalaj, skini mod i 2 fixa i spreman si vec veceras
sutra bas vozimo utrku na melbournu, veceras malo practice pa skini melbourne.. imas na pocetnoj stranici link..
nismo jos odlucili doduse 100% koju cemo verziju staze vozit, al ..
jedino bez cega dodatno ja ne bi na stazu to je real feel pa si ubaci i njega..
a cuj.. znas da fino postelavanje rfactora nije bas 5 min job

al za prvu da.. instalaj, skini mod i 2 fixa i spreman si vec veceras

sutra bas vozimo utrku na melbournu, veceras malo practice pa skini melbourne.. imas na pocetnoj stranici link..
nismo jos odlucili doduse 100% koju cemo verziju staze vozit, al ..
jedino bez cega dodatno ja ne bi na stazu to je real feel pa si ubaci i njega..
- 47
- Moderator
- Kontakt:
Kada krećete večeras? Ok, skinem ja melbourne i V8.
jbt, treba se sjetit kak se instala
a i volan instalirat 
Ja oženjen čovik, ne mogu baš cijelo veče
jbt, treba se sjetit kak se instala

Ja oženjen čovik, ne mogu baš cijelo veče

- Cuky
- Moderator
uff 47...utrkivanje protiv tebe u HGTC ligi izgleda prestaje biti samo davno sjećanje 
Welcome back
Tko nam onda od stare ekipe još nedostaje? Zvjerko, Vegi, Vidc... i još tko?

Welcome back

Tko nam onda od stare ekipe još nedostaje? Zvjerko, Vegi, Vidc... i još tko?

- Armanini
- Svjetski prvak
oko 8 se skupimo.. a veceras, cim instalas47 je napisao/la:Kada krećete večeras? Ok, skinem ja melbourne i V8.
jbt, treba se sjetit kak se instalaa i volan instalirat

copy paste fazon

to sad kazes dok te ne povuce racing addictionJa oženjen čovik, ne mogu baš cijelo veče

zvjerko nam se vraca ubrzo.. vidca pitaj di je u rbr temiTko nam onda od stare ekipe još nedostaje? Zvjerko, Vegi, Vidc...

finac prasac bi mogo posjetit koji dan..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
oo, pozdrav 47, koje iznenađenje
kad ulaziš na server nemoraš nikakav ip utipkavat, samo nadji f1-hr na listi tamo, u međuvremenu smo kupili svoj server koji je online 24h na dan, ne otvaramo više onako ko prije.
isto, imamo i svoju stranicu, imaš je u armaninijevom potpisu, pa tamo možeš sve saznat što te zanima, svi linkovi su tamo za mod, staze i sve...
ja govorim za prvi zavoj, nema nikakvih kobasica ni niš, možeš presjec preko trave kolko te volja... i na onoj šikani gdje je cale sjekao na jpc-u, tamo se ovdje isto može kolko hoćeš.. il mi nemamo istu stazu?
a za ovaj adut sam mislio nešto drugo..
te bijele i crne crte o kojima govoriš nisam ni primijetio.
i da, svejedno mi je, nisam nikakav iskaz promjenio, samo mi je ova jpc dosta bolja...
al ako cemo vozit ovu novu i ako ce zbog nje cuky završit obje utrke, nitko sretniji od mene.

kad ulaziš na server nemoraš nikakav ip utipkavat, samo nadji f1-hr na listi tamo, u međuvremenu smo kupili svoj server koji je online 24h na dan, ne otvaramo više onako ko prije.

jel prva sikana prvi zavoj? mislim, vidim da se ne razumijemo baš.kracenje u prvoj sikani nije moguce.. ako te odnese siroko i preko pasice na izlazu jebo si jeza jer ako ti kotaci desni odu preko te kobasice u banani si.. cak dapace, u jpc se u prvoj sikani moze ic siroko izvan staze, ima mjesta, tu ne..

a za ovaj adut sam mislio nešto drugo..

i da, svejedno mi je, nisam nikakav iskaz promjenio, samo mi je ova jpc dosta bolja...
al ako cemo vozit ovu novu i ako ce zbog nje cuky završit obje utrke, nitko sretniji od mene.

Zadnja izmjena: K1M1, dana/u 11 tra 2013, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

- 47
- Moderator
- Kontakt:
Bok svima još jednom 
Valjda ću odradit koju utrku s vama.
Neće mi Melbourne nešto skinut, nikako da mi proradi download.

Valjda ću odradit koju utrku s vama.
- Armanini
- Svjetski prvak
nope, prvi zavoj nije sikana.. barem ga ja ne vidim ko sikanu.. prva sikana je zavoj 3 odnosno 4.. tu se ne moze izlazit siroko van jer je odmah nakon pasice kobasica i ako odes preko pasice si pusiona.. u jpcu mozes malo van..jel prva sikana prvi zavoj? mislim, vidim da se ne razumijemo baš. ja govorim za prvi zavoj,
za adut mislimo isto.. barem se nadam

ja sam za promjenu cisto za "mir u kuci".. i da ne ponavljamo stazu i da smo svi zadovoljni.. ako sandown mozemo 3 puta mjenjat, mozemo i melbourne promjenit..
hh, eto cuky imas veliku odgovornostal ako cemo vozit ovu novu i ako ce zbog nje cuky završit obje utrke, nitko sretniji od mene.

al trebala bi bit nesto laksa za utrkivanje, iako je isti k..
btw, 47, ne slusaj kimija, lakse je jednom upisat ip i onda svaki put samo kliknut plusic i nac odmah server nego svaki put izlistavat listu i nadat se da je naslo od prve

- Armanini
- Svjetski prvak
ja sad probao i meni ide kako treba47 je napisao/la:

- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Armanini
- Svjetski prvak
dignuo sam na mediafire pa probaj
http://www.mediafire.com/?rbe98m7q8upyhv0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mediafire.com/?rbe98m7q8upyhv0" onclick="window.open(this.href);return false;
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- K1M1
- HNL kladionica majstor
idem ja na server polako, u 9 mi je tekma pa cu tada bit vise pred tv-om nego pred kompom, pa da se izvozim do tada.. 

- Armanini
- Svjetski prvak
- Cuky
- Moderator
ako je to uvjet onda ću završit obje makar zagubio kotač usputK1M1 je napisao/la:al ako cemo vozit ovu novu i ako ce zbog nje cuky završit obje utrke, nitko sretniji od mene.![]()

@47
Probaj sa ovog linka, meni radi i ovaj na sajtu i ovaj
http://www.wcp-series.com/download.php? ... ralia_2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako i dalje ne bude išlo onda ću ti ja uploadati