Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dero
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Felipe Massa
Odlična strategija Ferrarija i super timing za oba vozača. Vidim da ljudi uzdižu ovo pobjeđivanje Alonsa u kvalama ali ne zaboravite da je Massa prešao ciljnu ravninu 20 sec poslije pa je bolje vrijeme bilo i očekivano na takvoj stazi.
- Cuky
- Moderator
ono što je najpozitivnije: ovakvi nastupi Masse bi trebali značiti da je i F138 jako dobar bolid...a to je za nas koji navijamo za crvene jako jako dobro saznanje
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Slažem se. Mislim da je baš to dovoljno za točno tu razliku.Dero je napisao/la:Odlična strategija Ferrarija i super timing za oba vozača. Vidim da ljudi uzdižu ovo pobjeđivanje Alonsa u kvalama ali ne zaboravite da je Massa prešao ciljnu ravninu 20 sec poslije pa je bolje vrijeme bilo i očekivano na takvoj stazi.
Samo neka se trkaju.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
U Q2 isto - kolko je Alonso imao problema u zadnjem hairpinu i morao je ispravljati bolid, a Massa je samo uredno prošao.dmarijon je napisao/la:Slažem se. Mislim da je baš to dovoljno za točno tu razliku.
Razlika je bila 0,003 sec, a ja vam garantiram da je Alonso u hairpinu izgubio možda i dvije desetinke + Massa je, kao što je kolega rekao, kasnije bio na stazi.
Slična situacija kao i u Australiji. Massa neznatno brži, ali na najvjerojatnije boljoj stazi.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ne treba zaboraviti da je isti slučaj bio i u Australiji,s tim da Alonsu nije DRS radioDero je napisao/la:Odlična strategija Ferrarija i super timing za oba vozača. Vidim da ljudi uzdižu ovo pobjeđivanje Alonsa u kvalama ali ne zaboravite da je Massa prešao ciljnu ravninu 20 sec poslije pa je bolje vrijeme bilo i očekivano na takvoj stazi.
Izgleda da ovi u Ferrariu favoriziraju Massu

...put u raj nije posut ružama...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Mislim da je realnije da Massa sutra dobije utrku nego ovo što kaže kolega iznad da ga Ferrari favorizira 

1982 UCV 1919
-
- Legenda
Mislim da je realnije da Bernie sutra objavi da ide u penziju nego ovo dvoje što vi spominjete 

Samo neka se trkaju.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Volio bih da Felipe ostvari dobar rez ovdje, pa čak i da pobjedi. Ferrarijev bolid je sposoban za to. Ajmo Felipe!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Dero
- Profesionalni vozač
Kad ti glavna motivacija odustane u prvom krugu nemas se zašto utrkivati 

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
Neču reči da sam razočaran ali očekivao sam ipak više od Masse danas....no bodovi su tu nije tragedija...
1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Šteta lošeg starta... Da je to bolje odradio, moguće bi bilo i postolje danas.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Otaljavanje posla, ništa posebno, bolid danas očigledno nije imao tempo.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Pisem; los start, na kratko se izgubio nakon istog, kasnije se vratio, te sa svjezim gumama ganjao sve ispred sebe. + 10 bodova na racunu. Idemo dalje.

- Schumy.d
- Legenda
Opet me razočarao... 
OK, imao je peh sa onim krugom na softu viška, ali nakon toga jedno veliko ......................................... NIŠTA.
2. i 3. stint katastrofa, vozio se iza Di Reste kao prikolica. Podsjetio me na lanjsku sezonu, nažalost.
A imao je auto za postolje.

OK, imao je peh sa onim krugom na softu viška, ali nakon toga jedno veliko ......................................... NIŠTA.
2. i 3. stint katastrofa, vozio se iza Di Reste kao prikolica. Podsjetio me na lanjsku sezonu, nažalost.
A imao je auto za postolje.
- Barry
- Test vozač
upravo. nema kukanja kako je upao u guvu bla bla. di resta na jednom stopu, on sa friskim drugim i ne mozes proci naprijed. lose, opet.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
Šteta trebalo je to danas puno puno bolje...no nije ni toliko loše...treba nam Massa koji redovito uzima bodove za konstruktorsku titulu....no nadam se da neče stati na tome nego da če ove sezone što više puta uhvatiti postolje i boriti se za pobjede / koji put pobjediti 

1982 UCV 1919
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
...dobar i stalozen Massa kao na pocetku ove sezone Ferrariju jako treba tako da nebih koristio ovako podrugljive nazive pogotovo to navijaci Ferrarija nebi trebali koristiti....svaki njegov bod je jako vazan u ovako jakoj konkurenciji za konstruktorski naslov....peki je napisao/la:vodonša !
1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Naravno da je bitan svaki bod, ali se ne smijemo zadovoljiti tim bodom, ako je bio u situaciji da uzme 3 puta više bodova.Dr. DJ je napisao/la: ...dobar i stalozen Massa kao na pocetku ove sezone Ferrariju jako treba tako da nebih koristio ovako podrugljive nazive pogotovo to navijaci Ferrarija nebi trebali koristiti....svaki njegov bod je jako vazan u ovako jakoj konkurenciji za konstruktorski naslov....
Da je Alonso bio šesti, onda bi pričali kako je odvozio loše, a s Massom moram biti zadovoljni.
Morat će Felipe više koristiti svoj auto.
-
- Legenda
Tako je. Također sam ogorčen na Massu. Mislim, kao zeznuli su mu na prvom pitu taktiku. Ajde... Ali mislim - da je Alonso pao iza njih, ne da bi se do kraja probio do 5., 4. mjesta, nego vjerojatno i do 2. Nije Massa Alonso, ali svejedno. Mora se bolje. Brz u kvalama, brz na samom početku, a onda - nigdje. Uvijek isto.
Samo neka se trkaju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Massa je na 1. ulasku u box "izgubio" utrku. Bio je vodeći i krug predugo ostao na stazi što ga je puno koštalo... Sve nakon toga bila je jurnjava u kojoj su se gume vrlo brzo potrošile. Na kraju je i izvukao dobar plasman.
Michael is faster than you!!
-
- Legenda
Ne. Svaku utrku njega nešto "previše košta". Recimo, često Alonso (ali i Vettel npr.) imaju sličnih problema, ali se svejedno podignu. Ovaj samo lagano posustaje kroz utrku. Redovito. Možda nije vrh, ali za Ferrarijevog vozača - mora se bolje.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
kad su to Vettel i Alonso zbog toga što onaj drugi vozač u ekipi ima prednost pred njima ostali krug dulje nego je trebalo na nekom setu guma i onda u tom jednom krugu izgubili sve što su do tada korisno napravili? Ja se ne sjećam takvog slučaja u dosadašnje 2 sezone + 3 utrke od kad su ovakve gume na sceni...ako se ti sjećaš koje utrke gdje su Alonso ili Vettel izgubili jer je momčad dala prednost u taktici Massi ili Webberu, molio bih te da me prosvijetliš 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Schumy.d
- Legenda
Pola utrke nije uspio proći Di Restu na novijim gumama, čak nije ni pokušavao.Igor18 je napisao/la:Massa je na 1. ulasku u box "izgubio" utrku. Bio je vodeći i krug predugo ostao na stazi što ga je puno koštalo... Sve nakon toga bila je jurnjava u kojoj su se gume vrlo brzo potrošile. Na kraju je i izvukao dobar plasman.

Ne znam kako je to za tebe dobar plasman s obzirom na bolid kakav je bio.