Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- IH!
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
-
dmarijon
- Legenda

- Caldor
- Profesionalni vozač

Re: Formula 1 team - McLaren
A nemozes bas ni reci da je brz. Vidjet cemo na kraju trke kako ce biti.dmarijon je napisao/la:Mclaren kanta? hm...
-
dmarijon
- Legenda

ako ovako nastave, nastavit će sa boks mečem kad izađu iz bolida 
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
ocito je brzi onaj s razbijenim krilom 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Caldor
- Profesionalni vozač

Trebaju nam timske odredbe 
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
Vrhunska borba 
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Solidan rezultat danas ali nekako imam osjećaj da je moglo biti još bolje da ovi iz boxa naprave red na stazi. Izgubili su i Perez i Button oko 5-6sec u međusobnoj borbi...a možda i više...Zbog toga mi se ne sviđa Writmaš i njegova politika.
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
oke mi je da se bore, ali su pretjerivali obojica... a bojao sam se pereza, mlad je, nema jos iskustva..... ali svka mu cast...King iCool je napisao/la:Solidan rezultat danas ali nekako imam osjećaj da je moglo biti još bolje da ovi iz boxa naprave red na stazi. Izgubili su i Perez i Button oko 5-6sec u međusobnoj borbi...a možda i više...Zbog toga mi se ne sviđa Writmaš i njegova politika.
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Perez je danas bio man of the race, nitko nije toliko akcije imao kolko on. Čak mislim da je Mclaren bio najviše u kadru danas. 
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 21 tra 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor

- Navijam za: Vettel
ma to su namjerno da izreklamiraju zaina 
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
Tako se to treba raditi na početku sezone, svaka čast i timu i vozačima iako je Button malo pizdio...nadam se da se u mercedesu crvene...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Caldor
- Profesionalni vozač

Definitivno su ih najviše pokazivali! Baš sam razmišljao da bi nam sponzori za ovu trku trebali 50 posto vise love datiKing iCool je napisao/la:Perez je danas bio ma of the race, nitko nije toliko akcije imao kolko on. Čak mislim da je Mclaren bio najviše u kadru danas.
- Matt_77
- Početnik

danas nisam ništa očekivao, kad ispalo super...još update u Španjolskoj i valjda će bit malo sreće i za nas...kaj se trke tiče, zaaakon borba, možda i pretjerana jer sam imao osjećaj da ni pod koju cijenu ne puštaju jedan drugog...jedino šteta kaj Jensonu gume nisu izdržale pa je morao 4. put u box...sve u svemu, meni naj utrka sezone za McLaren
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Možda i pretjerana? Meni je nekoliko puta tokom utrke srce stalo.Kao da sam vidio duha.Matt_77 je napisao/la:danas nisam ništa očekivao, kad ispalo super...još update u Španjolskoj i valjda će bit malo sreće i za nas...kaj se trke tiče, zaaakon borba, možda i pretjerana jer sam imao osjećaj da ni pod koju cijenu ne puštaju jedan drugog...jedino šteta kaj Jensonu gume nisu izdržale pa je morao 4. put u box...sve u svemu, meni naj utrka sezone za McLaren
- Matt_77
- Početnik

hahaha, a dobro, je i meni, al zbog toga volim F1 i McLaren 
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
i meni je bome herc otkazao, ali volim borbe..... bojao sam se da perez nece pretjerati, mlad je i jos mu iskustva fali....King iCool je napisao/la:Možda i pretjerana? Meni je nekoliko puta tokom utrke srce stalo.Kao da sam vidio duha.Matt_77 je napisao/la:danas nisam ništa očekivao, kad ispalo super...još update u Španjolskoj i valjda će bit malo sreće i za nas...kaj se trke tiče, zaaakon borba, možda i pretjerana jer sam imao osjećaj da ni pod koju cijenu ne puštaju jedan drugog...jedino šteta kaj Jensonu gume nisu izdržale pa je morao 4. put u box...sve u svemu, meni naj utrka sezone za McLaren
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Veli Button da su se svi tvrdo i jako utrkivali, svi osim Perza. On je malo pretjerao sa agresivnošću.
- ivancina
- Početnik

meni ova utrka totalno bila promjenjiva. nakon par krugova mislio sam ajde dobro izgledamo, mogli bi oko 5. mjesta sad kad je alonso pao iza, pa sam onda mislio mogli bi čak i do postolja, pa onda na kraju gledam odakle hamilton ispred nas, alonso ispred buttona i button tek 10.
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Pogled na ljestvicu odaje dojam da su mclarenovci u crvenom.Toon je napisao/la:Tako se to treba raditi na početku sezone, svaka čast i timu i vozačima iako je Button malo pizdio...nadam se da se u mercedesu crvene...
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Matt_77
- Početnik

Nisu još, ali se nadam da će uskoro biti i to (rocket red majice za pobjedu)Dani je napisao/la:Pogled na ljestvicu odaje dojam da su mclarenovci u crvenom.Toon je napisao/la:Tako se to treba raditi na početku sezone, svaka čast i timu i vozačima iako je Button malo pizdio...nadam se da se u mercedesu crvene...
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
- IH!
Djeluje da smo dobili na brzini. Dosta konkurentnije sve to izgleda.
Mozda bi se moglo nesto i desiti do prelaska na nas kontinent.
Mozda bi se moglo nesto i desiti do prelaska na nas kontinent.
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
Sam Michael poznatiji kao Sam Izbacivač u razgovoru sa Autosportovim novinarom govori o tome kako su Button i Perez riješili svoje "nesuglasice" sa staze...
Ukratko: Oba vozača su imala priliku dati svoje viđenje situacije kao što je i njima tim dao svoje viđenje. Sve se svodi na slijedeće - oba vozača SE SMIJU UTRKIVATI i pritom moraju pripaziti na fair play i interese momčadi (završetak utrke na što boljim pozicijama). Button "priznaje" kako je reagirao malo iznad granice tolerancije no sve je to shvatljivo u datom trenutku. Tim je potvrdio da nije davao niti jednom vozaču nikakve upute već im je dozvolio da sami riješe svoj dvoboj na stazi. Podvlače da su momčad bavi UTRKIVANJEM i da će se nastaviti tako ponašati kako u prošlosti (Senna-Prost; Hamilton-Button) tako i u budućnosti "But that's the way McLaren goes motor racing - always has, always will."
LINK NA ČLANAK
Ukratko: Oba vozača su imala priliku dati svoje viđenje situacije kao što je i njima tim dao svoje viđenje. Sve se svodi na slijedeće - oba vozača SE SMIJU UTRKIVATI i pritom moraju pripaziti na fair play i interese momčadi (završetak utrke na što boljim pozicijama). Button "priznaje" kako je reagirao malo iznad granice tolerancije no sve je to shvatljivo u datom trenutku. Tim je potvrdio da nije davao niti jednom vozaču nikakve upute već im je dozvolio da sami riješe svoj dvoboj na stazi. Podvlače da su momčad bavi UTRKIVANJEM i da će se nastaviti tako ponašati kako u prošlosti (Senna-Prost; Hamilton-Button) tako i u budućnosti "But that's the way McLaren goes motor racing - always has, always will."
LINK NA ČLANAK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari-Massa