Schumy.d je napisao/la:
To definitivno.

I zato mislim da će Bayern izgubiti kvalitetu dolaskom Guardiole. Juup je iskusan trener i u svakoj utakmici je odlično znao prirediti momčad.
Ali Villanova me razočarao da nije probao sa 3-4-3 taktikom i presingom.
Ovakva Barca bez Messija je jako mlaka.
Ako se Guardiola bude glupirao, dobit ce radnu knjizicu u ruke. Vrlo jednostavno. Vidi kako to Jupp radi, ako krene nesto mijenjat, prvo ce dobit od Lahma opasku, pa ako treba i od cijele ekipe.
Schumy.d je napisao/la:Sad ću staviti neke pare da Borussija osvaja LP.
Svaka čast Bayernu, navijat ću za njih zbog Mandže, ali nekako mislim da Borussiji leži Bayern.
Tu nema sakrivenih karata, poznaju se jako dobro, a Borussija nema loš skor sa Bayernom (ako se ne varam) unazad 2 godine. Valja probati, koeficijent bi mogao biti dobar.
P.S.
Navodno je Barcelona uložila žalbu protiv Bayerna zbog večerašnjeg silovanja.

Vjerovao ti meni ili ne, i ja bi stavio na Zute, ali....
BS31, Lahm, Martinez, Dante ( dobro, nije igrao ) nisu dobili zuti u ovoj utakmici, i igrat ce u finalu.
tako da cu stavit na svoje, pa sta bude, bude.
Malo samo o utakmici...
Bayern pokazao snagu, igrali onoliko koliko treba, nisu se radili preveliki prekrsaji, sve da se zastiti trojka BS31, Lahm, Martinez od zutog kartona i suspenzije u finalu.
Kad se covjek zove Tito, jednostavno je stvoren za dominaciju (

) , ali danas nista nije mogao protiv iskusnijeg Juppa. Moj savjet za njega, neka se ostavi klupe, i neka se posveti svom zdravlju. Zdravlje je ipak najvaznije.
I za kraj sudjenje...
Bojao sam se kako ce to nas susjed suditi. Ono da zatvori oko i sl... no strahovao sam bespotrebno.
Odlicno je sudio, kao sto @Alonso-champ rece... " Pusta crvrscu igru " - i svaka mu cast.
Nije podlegao pritisku, "igrao je svoju igru " i svaka mu cast.