kuzim kuzim, al te "probleme" imamo i mi, zato daj nabaci koji prijedlog.. prvenstveno staze.. obzirom da vozimo po jednu stazu prakticki svaki put, da nabacis ti 2 staze s odgovarajucim modom, 2 staze netko drugi i 2 staze ja, i evo nam "program" za cijeli tjedan..
staze nije problem uploadat, a ni mod takodjer, ako je bas oveci tu je i fiore..
a jos lakse da se konacno regas na markmods i dizes sam sto zelis..
ne bi bilo lose ni da slozimo nekakav plan po danima..
sri-cet-pet vozimo v8, a ostale dane dogovorimo sto se kada vozi, ili mozda jos bolje tjedan po tjedan..
dakle u subotu stavimo neki mod i to vozimo do srijede..
obzirom da nam se sad pamti sve odvozeno, ostaju najbrzi krugovi i rezultati mozemo razne utrke rateat i tako punit drivers statistiku..
imaju i dio za lige, al je jos u izradi, a tu ce se pretpostavljam moc izdvajat utrke i tako formirat za svaku ligu..
a za generalni driver rating mozemo uvrstiti sve ligaske utrke i recimo imat kroz tjedan koju duzu utrku sa modom koji vozimo taj tjedan i kad nas se skupi vise tu utrku rateamo i ona ide u statistiku..
tako se mjenja i pristup utrkama koje nisu ligaske, odredimo neki format tipa 10 krugova race i onda ne bi bilo samo sprintanje i voznja preko limita jer bi bio cilj i zavrsit utrku..
veceras bi mogli malo treninga na sandownu.. ja cu na server oko 20:30..
a za phillip island mogu komentirat samo -

jer staza rastura.. mozda ne pase bas ovim autima najbolje, al staza ima sve neke karakteristike za dobar race, sto se i pokazalo

cak je i drs radio taman super..