Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Formula 1 team - McLaren
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Nova krilca iznad bočnih otvora za hlađenje.
Nisam siguran ima li još što novo na bolidu
Nisam siguran ima li još što novo na bolidu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Zadnjih cca. 10 min 2. treninga su vozili s novim prednjim krilom.Cuky je napisao/la:Nisam siguran ima li još što novo na bolidu
Neda mi se sad tražiti, pa ako neko nadje sliku neka posta.

-
- Legenda
- Cuky
- Moderator
Gore novo prednje krilo, dolje staro

Nove bočne stranice stražnjeg krila

Nove bočne stranice stražnjeg krila

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- Cuky
- Moderator
pa i Ferrarijev je uber jednostavan, a nije ni kod RB-a i Lotusa puno puno složeniji...izgleda da su nakon što su svi krenuli sve složenije došli do spoznaje da je jednostavnije najbolje

- tofa
- Navijam za: McLaren
došli do zaključka jednostavnije je bolje! bolje krenuti sa začelja pa ćemo sve iznenaditi u utrci pogotovo svoju, momčad!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
I onda donesu prednje krilo koje ne koriste jer nisu sigurni jel legalno! A nisu imali vremena testirat na FIA-nim spravicama da budu sigurni... Buttonov loš krug je navodno uzrokovan visokim pritiskom u gumama.
Već nakon prve (dvije) trke je krenila priča da je u McLarenu moral jako opao nakon odlaska Hamiltona, i kasnije Lowea...sve mi se više čini da ima istine u tim šuškanjima. Momčad djeluje poprilično razmrdana, da ne kažem šlampava.
Već nakon prve (dvije) trke je krenila priča da je u McLarenu moral jako opao nakon odlaska Hamiltona, i kasnije Lowea...sve mi se više čini da ima istine u tim šuškanjima. Momčad djeluje poprilično razmrdana, da ne kažem šlampava.

- Cuky
- Moderator
gringo73 je napisao/la:I onda donesu prednje krilo koje ne koriste jer nisu sigurni jel legalno! A nisu imali vremena testirat na FIA-nim spravicama da budu sigurni...
Nije rekao da nisu sigurni da nije legalno nego da nisu uspjeli testirati danas prije FP3 jer je krilo tek jutros stiglo na stazu, a nisu htjeli riskirati diskvalifikaciju ako što slučajno nije kako treba

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Čitam i tekst na Autosportu: kako jutros ako su ga jučer montirali Perezu 15ak minuta prije kraja FP2, i baš ti stavio te slike sinoć?! Jesam li ja nešto propustio ili??? Nije valjda sve zbog "lošeg" vina?Cuky je napisao/la:Nije rekao da nisu sigurni da nije legalno nego da nisu uspjeli testirati danas prije FP3 jer je krilo tek jutros stiglo na stazu, a nisu htjeli riskirati diskvalifikaciju ako što slučajno nije kako trebagringo73 je napisao/la:I onda donesu prednje krilo koje ne koriste jer nisu sigurni jel legalno! A nisu imali vremena testirat na FIA-nim spravicama da budu sigurni...

- Cuky
- Moderator
ako se dobro sjećam razgovora sa Whitmarshom u prijenosu na Sky-u (sa njime imaju vezu na boksu ovaj vikend) rekao je da su djelovi među kojima i novo prednje krilo dostavljeni ujutro, ali nije bilo vremena za provjeru kod FIA-e. Moguće da su još jedno novo krilo donijeli ubrzano (pripremano možda za neku od budućih utrka) jer ono u petak nije dalo željene rezultate? Ili sam ja samo pogrešno čuo o kojim se djelovima radilo koji su stigli ujutro

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Zanimljiv podatak:
McLaren have periodically gone from boom to bust over the years, winning one race in 1983 and then 12 in 1984, three in 1987 and 15 in 1988, one in 2004 and 10 in 2005.
McLaren have periodically gone from boom to bust over the years, winning one race in 1983 and then 12 in 1984, three in 1987 and 15 in 1988, one in 2004 and 10 in 2005.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Na 2:15 Sam malo priča o kvalama i utrci.
"I know what the guys are doing,they're doing the right thing. We'll get there soon"
"I know what the guys are doing,they're doing the right thing. We'll get there soon"
- tofa
ne mogu vjerovati perez je brži od gumbeka po pola sekunde po krugu i ovaj idiot ga ne pušta naprijed barem po live timingu, mogao bi do 6 mjesta da mu se ovaj makne !!!!!!
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Jako optimistično gledaš na to. Osim Buttona nikog više ne bi prošao...tofa je napisao/la:ne mogu vjerovati perez je brži od gumbeka po pola sekunde po krugu i ovaj idiot ga ne pušta naprijed barem po live timingu, mogao bi do 6 mjesta da mu se ovaj makne !!!!!!

Barem smo nastavili seriju u bodovima. Sada smo na 63.
- Matt_77
- Početnik
možda je mogao loviti di Restu i Webbera da ga je odmah prošao...i šteta za Checa, jer je sve jako dobro izgledalo do 2. stopa
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Dobro...Sada se okrečemo prema Monacu. Tamo je staza drugačija i nadam se da će nešto u Mclarenu riskirat pošto je tamo gotovo nemoguće prestiza. Ja se još od 2011. godine nadam da konačno pokušaju 1 stop strategiju tamo.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lol sretno s time . Inace i ova momcad se lagano al vrlo lagano dize iz mrtvih , vidi se neki napredakKing iCool je napisao/la:1 stop strategiju tamo.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- tofa
čekam samo da izađu vremena po krugovima! pratio sam zadnjih 20 krugova po live timingu, nije bio velliki zaostatak za di Restom i Weberom, čak je bio nešto brži od njih! vjerujem da je gumbekov ego mogao preći preko toga da je Perez opet brži od njega mogli smo napasti još koje mjesto, to je moje mišljenje
- Cuky
- Moderator
tofa je napisao/la:ne mogu vjerovati perez je brži od gumbeka po pola sekunde po krugu i ovaj idiot ga ne pušta naprijed barem po live timingu, mogao bi do 6 mjesta da mu se ovaj makne !!!!!!
To je nešto čime se Whitmarsh hvalio malo prije utrke na Sky-u, da nema odredbi nego da su vozači slobodni utrkivati se uz uvijet da jedan drugog ne izbace. McLaren je tako gubio i prvenstva i utrke, ali neka oni i dalje tako rade, bar je zanimljivo gledati njihove dvoboje

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pa 2011. je to bilo izvedivo i Vettel je to dokazao. a u Mclarenu su Buttona zajebali jer su ga ponovo pozvali u box...F1NAC je napisao/la:lol sretno s time . Inace i ova momcad se lagano al vrlo lagano dize iz mrtvih , vidi se neki napredakKing iCool je napisao/la:1 stop strategiju tamo.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma neznam bas , ove godine ja mislim da su supersoft mekse od prosle godine dok su soft ostale iste . vidit cemoKing iCool je napisao/la:Pa 2011. je to bilo izvedivo i Vettel je to dokazao. a u Mclarenu su Buttona zajebali jer su ga ponovo pozvali u box...F1NAC je napisao/la:lol sretno s time . Inace i ova momcad se lagano al vrlo lagano dize iz mrtvih , vidi se neki napredakKing iCool je napisao/la:1 stop strategiju tamo.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
finče pobrko si lončiće 
ovako je danas po pitanju guma:
2013 - 2012
supersoft - nove
soft - supersoft
medium - soft
hard - medium (no od ove utrke malo tvrđe, negdje između prošlogodišnjeg mediuma i harda)
Supersoft su jedine skroz nove, ostale su samo pomaknute za jedan korak (uzeli prošlogodišnju supersoft gumu i označili je žuto umjesto crveno i to je sad soft)

ovako je danas po pitanju guma:
2013 - 2012
supersoft - nove
soft - supersoft
medium - soft
hard - medium (no od ove utrke malo tvrđe, negdje između prošlogodišnjeg mediuma i harda)
Supersoft su jedine skroz nove, ostale su samo pomaknute za jedan korak (uzeli prošlogodišnju supersoft gumu i označili je žuto umjesto crveno i to je sad soft)