Mislim da imaš pravo i da ovo vrijedi za obojicu._Nico_Rosberg_ je napisao/la:Hamilton je kako sam i pretpostavljao na Rosberga djelovao dobro.
Idealan su par da guraju cijelu momčad naprijed jer su po brzini vrlo blizu.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Mislim da imaš pravo i da ovo vrijedi za obojicu._Nico_Rosberg_ je napisao/la:Hamilton je kako sam i pretpostavljao na Rosberga djelovao dobro.
Mrtva trka je izmedju njih. Mislim da u svim ostalim ekipama postoji prilicna razlika medju vozacima u kvalifikacijama (bar ovim ozbiljnim timovima). Mislim da je Rosbergov prvi krug u Q3 bio dovoljan za pol poziciju.Dani je napisao/la:Ja mislim da je Hamilton ipak brži. Kako je i elder rekao , da je imao nove gume tko zna koliko bi bio brz. Međutim velike nade polažem sutra u njih dvoje u utrci.
E Igore, Igore vidjeti ćeš ti sad svog boga kada te Dani dohvati!Igor18 je napisao/la:opet je brži od hamiltona
Naravno, i Massa je bio najbrži vozač 2008. i Montoya je bio najbrži vozač 2003. i Button 2009....da bolid nije takav kakav je, ludo brz u kvalifikacijama, nebi ni Rosberg bio....uspoređivati njega i Hamiltona, barem ove sezone, po meni nije previše logično...Rosberg je sa ekipom već 4. godinu, Lewis je tek došao i sigurno je imao malog ili nikakvog utjecaja na razvoj ovog bolida..._Nico_Rosberg_ je napisao/la:Rosberg je kao sto sam i ranije tvrdio najbrzi vozac u F1
Apsolutno! Ni jedna od nastalih situacija ga nije izbacila iz takta.Domi je napisao/la:Priznali mi to ili ne, al Nico se razvija/o u pravog vozača, svaka čast na nedodirljivosti ovaj vikend