Danke Jupp !
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Hah, ne znam, mogu samo nagadjati.Schumy.d je napisao/la:Scud, koliko litara im Paulaner osigura za proslavu?
Pa koliko se pive prolilo, prava šteta...
Ma oni su prolili samo 300 litara da ga *ebešScuderia je napisao/la: Hah, ne znam, mogu samo nagadjati.![]()
U ovoj maloj "casici " stane tri litre pive, ako se ne varam.
E sad, 24 igraca x 3 -72l
+ strucni stozer koji broji sedam ljudi - 21l
+ 18 clanova ( fizioterapeuti, skauti, sportski direktori itd... ) -54l
ni to nije sve...![]()
jucer bile i legende kluba na proslavi, bilo ih je 10tak.... 30l
72+21+54+30 - 177, ako se ne varam, i to samo nakon sto je utakmica protiv Augsburga zavrsila.
Tko zna koliko je jos bilo dok su se spremali prema trgu, te koliko su popili na trgu i na mini partiju...
Schumy.d je napisao/la: Ma oni su prolili samo 300 litara da ga *ebeš![]()
Al neka se vesele, zaslužili su.
Ma tako i kod nas samo nagađaju, ali navodno je prije dan-dva Pellegrini oštro odbacio povezivanje sa Cityem i da želi vidjeti budućnost i ambicije Malage u sljedećih 15 dana pa će onda razgovarati o svojoj sudbini.Alonso-champ je napisao/la:Citam ove slovenske novine i pise da je Mancini dobio otkaz u City-u i da ce ga zamijeniti Pellegrini...jel vi nesto znate o tome???
O tome ja pričam, šta će mu lova? Već sad ima dosta da sad prekine karijeru i leži na Karibima do svoje 80. godine.Scuderia je napisao/la:Njegova agencija ce odluciti na kraju gdje ce. Kako su Englezi stavili zabranu na takve vrste ugovora, logicno nekako da ide tamo. A i uostalom, bolje i u poreznom raju Monacu gdje ce zaraditi cistu lovu, nego da ode u Englesku gdje mora dati dio kolaca drzavi.
Čitam danas intervju sa Subašićem koji brani u Monacu i on kaže da su stvarno planovi Monaca veliki, da namjeravaju uložiti preko 100 milijuna već ovog ljeta u momčad.Scuderia je napisao/la:I kad zbrojis i oduzmes, krivica nije toliko velika u igraca, vec u nesposobnim upravama u pojedinim klubovima.
Toon je napisao/la:Vrijeme je da omiljeni klub:
[ http://homepage.ntlworld.com/ibercine/torrente9.JPG ]
napokon nešto osvoji.
Heh, nije se jos izvukao, moraju u doigravanje protiv Kaiserslauterna.Alonso-champ je napisao/la:Scud vidim Hoffenheim se izvukao u zadnjom kolu protiv Borussie(D)2-1,i to oba gola iz jedanesterca...uhhhh,neka,draga mi je ta ekipa,a najvece razocaranje po meni Sttutgart....Bayern majstorski..svaka cast...