Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Fiore
- Ja sam: Vozač
Re: Simulacije vožnje
moze. ja sam na serveru.
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ok, it's all good 
pravi test je navecer pa se vidimo!

pravi test je navecer pa se vidimo!
- harrahotto
nema vas više...
možda se vidimo večeras
možda se vidimo večeras
- Armanini
- Svjetski prvak
nope, bili smo samo kratko, par krugova odvozili i pobjegli..
za sto ste veceras?
v8 i bath ili nes drugo?
za sto ste veceras?
v8 i bath ili nes drugo?
- Fiore
ja bi drm na norisringu. moze naravno i v8, hgtc, dtm ako netko ima zelju;)
- Armanini
- Svjetski prvak
pa kud bas norisring 
to vozite kad budete ti, cale, vuksa i kimi
without me 
mogli bi malo drm svakako..
mozda da malo brze pile vozimo?
bas sam nedavno mislio da bi mogli malo porscha i m1 prodjirat.. nakon onog videa brda na onoj svicarskoj stazi - usnesto
pa je bio taj porsch i zvucao je potpuno jednako kao i u drmu pa me podsjetio
idem onda stavit drm pa cemo lako izabrat sto god..?

to vozite kad budete ti, cale, vuksa i kimi

mogli bi malo drm svakako..
mozda da malo brze pile vozimo?
bas sam nedavno mislio da bi mogli malo porscha i m1 prodjirat.. nakon onog videa brda na onoj svicarskoj stazi - usnesto

pa je bio taj porsch i zvucao je potpuno jednako kao i u drmu pa me podsjetio

idem onda stavit drm pa cemo lako izabrat sto god..?
- Fiore
ok moze onda m1 i porsch. za stazu cemo se dogovorit na serveru
- harrahotto
ovaj mod je predobar bio sinoć
ne znam zašto češće ne vozimo te mrcine.
a vas dva ste baš mogli trku vozit na tričetrisad a ne ostat nedostupni cijelu večer...
i volio bi ovaj mod probati na le mansu 77-86, od VLMa... vozim trenunto one druge zvijeri na tome, ali kako je to strašno....
ne znam zašto češće ne vozimo te mrcine.
a vas dva ste baš mogli trku vozit na tričetrisad a ne ostat nedostupni cijelu večer...
i volio bi ovaj mod probati na le mansu 77-86, od VLMa... vozim trenunto one druge zvijeri na tome, ali kako je to strašno....
- Armanini
- Svjetski prvak
ma drm je uz hgtc najbolji mod mod za rfactor..
prije smo znali vozit cesce, u zadnje vrijeme ga bas ne vozimo..
a ove mrcine ne vozimo skoro nikad, a super su.. dobro smo se zabavili jucer..
nedugo sto si otisao imali smo oba nekih "printing poslova"
, zatim je fioreta izbacilo pa kad se konacno vratio imali smo 2 racea i onda je opet poceo server zajebavat..
aha kuzim
a pa znas da uvijek mozes poslat poruku i da cemo stavit practice.. neobzirno je od nas, obzirom da si rekao da ces se vratit, sry!
sad se cini ok (liveracers takodjer radi sto sinoc nije).. bit cu optimistican pa se nadat da se unormalio server, i da vise nece navecer bit problema..
na serveru je 1994?
prije smo znali vozit cesce, u zadnje vrijeme ga bas ne vozimo..
a ove mrcine ne vozimo skoro nikad, a super su.. dobro smo se zabavili jucer..
erm.. ne kuzim skroz..?a vas dva ste baš mogli trku vozit na tričetrisad a ne ostat nedostupni cijelu večer...
nedugo sto si otisao imali smo oba nekih "printing poslova"

aha kuzim

a pa znas da uvijek mozes poslat poruku i da cemo stavit practice.. neobzirno je od nas, obzirom da si rekao da ces se vratit, sry!
sad se cini ok (liveracers takodjer radi sto sinoc nije).. bit cu optimistican pa se nadat da se unormalio server, i da vise nece navecer bit problema..
to nije ovaj lemans koji je na serveru jelda?i volio bi ovaj mod probati na le mansu 77-86
na serveru je 1994?
- harrahotto
nope, to je ovaj 77-86Armanini je napisao/la:erm.. ne kuzim skroz..?a vas dva ste baš mogli trku vozit na tričetrisad a ne ostat nedostupni cijelu večer...
nedugo sto si otisao imali smo oba nekih "printing poslova", zatim je fioreta izbacilo pa kad se konacno vratio imali smo 2 racea i onda je opet poceo server zajebavat..
aha kuzim
to nije ovaj lemans koji je na serveru jelda?i volio bi ovaj mod probati na le mansu 77-86
na serveru je 1994?
http://www.gamefront.com/files/21916661 ... 5_V110.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
ko ima win7 neka run as admin pokrene jer mu inace nece htjeti pokrenuti.
sto se tice jucer, nije greda uopce, mislio sam te cimati ali sam bio umoran..
nego sam se smijao, vas dvojca, mogli ste race iz boxa raditi... ma sve ok.. da ste bili dostupni odvozio bi mozda jos koji krug..
veceras sam poslije 21h, idem na tekmu, pa nakon toga.
ajd
- harrahotto
A i Ruen bi imao smisla sa DRMom probati...
- harrahotto
vidim sad na serveru da je i bio ovaj 77...Armanini je napisao/la: to nije ovaj lemans koji je na serveru jelda?
na serveru je 1994?
ja sam sve staze skidao sa servera, i ova mi nije radila kako treba pa dižem opet.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
valjda ce bit tu i koja AlficaCuky je napisao/la:da, bit će teško odlučiti...gledaj što je unutra:Mod Features at the moment: Full WTCC Seasons 2011,2012,2013,Extra Cars

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
ma finče nas, ako ne bude mi cemo storit 
ako nis drugo, zet cemo neki auto i zalepit mu znacku :=
sto se tice lemansa.. moram rec da neznam bas kakve su razlike u stazama.. svakako mozemo prodjirat malo taj stariji, skidam ga pa da imam pripremljeno :=
a rouen.. ma lud je rouen, zabavan za vozit, ludo brz, al nije bas za neko nase sprint utrkivanje.. to je bas za endurance.. je i lemans naravno, al on ipak ima i nekih normalnijih zavoja..
rouen je super gust sa hgtcom, sa super brzim autima malo se previse pretjeruje onaj prvi sektor..
prilicno nedavno smo vozili taj rouen nesto sitno.. ne sjecam se ni s cim ni kako
a sjecam se kad sam malo vozio onaj endurance mod pa na rouenu.. pa momci sa prototipovima.. to je licilo na sve, samo na voznju ne :=
danas sam se malo pozabavio konacno sa ludom konstrukcijom na kojoj mi sjedi sic.. do sad je to bilo ko ona jenga il kako se vec zove gdje slazes one plocice.. tako sam i ja slagao jedno na drugo, danas sam zabio nekih 15-ak cavli pa je sad mrvicu stabilnije, odnosno sad kad se nagnem da recimo odmorim glavu na naslonu vise mi se ne dize cijela konstrukcija skupa sa mnom na natrag
takodjer sam napravio mali brake pedal mod na koji me uputio fiore:
http://www.youtube.com/watch?v=zHbqXu-uLKY" onclick="window.open(this.href);return false;
thx fiore, stvarno jednostavno i ucinkovito.. jest da je opruga extra cvrsta, al nekoliko sam je izduzio.. onaj "prazan hod" na pocetku i klapanje je nestalo, zapravo se preselilo negdje na polovicu sad.. al cini se progresivnija sad, cvrsca i veci otpor na pocetku..
nisam jos isprobao, al vec mi vas je zao
tako da savjet svim dfgt i dfpro-asima
..
ako nis drugo nije lose otvorit malo pedale i ocistit, samo se nemojte usrat kad vidite koliko se prasine skupi :=
veceras onda il drm il v8 trening na bathu.. meni je svejedno.. mozemo drm, a trening sutra..
kako god zelite..

ako nis drugo, zet cemo neki auto i zalepit mu znacku :=
sto se tice lemansa.. moram rec da neznam bas kakve su razlike u stazama.. svakako mozemo prodjirat malo taj stariji, skidam ga pa da imam pripremljeno :=
a rouen.. ma lud je rouen, zabavan za vozit, ludo brz, al nije bas za neko nase sprint utrkivanje.. to je bas za endurance.. je i lemans naravno, al on ipak ima i nekih normalnijih zavoja..
rouen je super gust sa hgtcom, sa super brzim autima malo se previse pretjeruje onaj prvi sektor..
prilicno nedavno smo vozili taj rouen nesto sitno.. ne sjecam se ni s cim ni kako

a sjecam se kad sam malo vozio onaj endurance mod pa na rouenu.. pa momci sa prototipovima.. to je licilo na sve, samo na voznju ne :=
danas sam se malo pozabavio konacno sa ludom konstrukcijom na kojoj mi sjedi sic.. do sad je to bilo ko ona jenga il kako se vec zove gdje slazes one plocice.. tako sam i ja slagao jedno na drugo, danas sam zabio nekih 15-ak cavli pa je sad mrvicu stabilnije, odnosno sad kad se nagnem da recimo odmorim glavu na naslonu vise mi se ne dize cijela konstrukcija skupa sa mnom na natrag

takodjer sam napravio mali brake pedal mod na koji me uputio fiore:
http://www.youtube.com/watch?v=zHbqXu-uLKY" onclick="window.open(this.href);return false;
thx fiore, stvarno jednostavno i ucinkovito.. jest da je opruga extra cvrsta, al nekoliko sam je izduzio.. onaj "prazan hod" na pocetku i klapanje je nestalo, zapravo se preselilo negdje na polovicu sad.. al cini se progresivnija sad, cvrsca i veci otpor na pocetku..
nisam jos isprobao, al vec mi vas je zao

tako da savjet svim dfgt i dfpro-asima

ako nis drugo nije lose otvorit malo pedale i ocistit, samo se nemojte usrat kad vidite koliko se prasine skupi :=
veceras onda il drm il v8 trening na bathu.. meni je svejedno.. mozemo drm, a trening sutra..
kako god zelite..
- Armanini
- Svjetski prvak
ok, sve ti lemansi su od virtualm, to je super..
dakle onaj koji imamo od prije - 91, i sad 77 i 79..
tako da hotto - 77 il 79?
dakle onaj koji imamo od prije - 91, i sad 77 i 79..
tako da hotto - 77 il 79?
- Armanini
- Svjetski prvak
ok, ja idem na server, v8 i koji krug na bath, a vi kad dodjete i ako zelite nes drugo, samo napisite pa cemo mjenjat..
- Fiore
Da, to je taj pedal mod iz videa. U videu je razvucena samo srebrna opruga. Da bi ono klapanje i prazan hod potpuno nestao, potrebno je razvuc ne samo srebrnu, nego i onu crnu oprugu. Bar sam ja tako na svojim starim pedalama napravio i tek tada je feel bio najbolji;)Armanini je napisao/la:
- Armanini
- Svjetski prvak
a i crnu znaci 
sad kazes, nakon sto sam 2 put odvidavao i zavidavao
jer naravno da se nikad iz prve nemug nes pogodit
drukciji je sistem nego na momovim pedalama, kod moma je potenciometar odmah na pedali zapravo koji se okrece kako se pedala unutar njega okrece (recimo to tako
, a ovdje su mali zupcanici koje pedala okrece, a oni su spojeni na potenciometar.. tako da sam naravno pedalu gasa stavio zub previsoko pa mi je bilo 10-ak % stalno pritisnuta..
probat cu sutra i crnu definitivno (samo tko ce nju istegnut, izgleda jos cvrsca nego ova, morat cu dobro marendat sutra :=) jer klapanje je ostalo.. odnosno vratilo se, jer mi se sad cini kao da se vratilo skoro skroz na staro.. vjerojatno se nekoliko vrati, il je nisam dovoljno istego, iako je bila dosta isturenija nego "defoltna"..
jucer kad sam trazio video (doduse prvog sam ovog nasao:) pogledao sam jos par i svatko nadje neku ideju lol.. od squash i tenis loptica, do bungie spaga (onog sa kukama za zatezanje recimo na portapakama) do stapica za usi, do neke okrugle gume, svakakvih pizdaria
sve je to k*r*c, dok nije hidraulicna

sad kazes, nakon sto sam 2 put odvidavao i zavidavao

probat cu sutra i crnu definitivno (samo tko ce nju istegnut, izgleda jos cvrsca nego ova, morat cu dobro marendat sutra :=) jer klapanje je ostalo.. odnosno vratilo se, jer mi se sad cini kao da se vratilo skoro skroz na staro.. vjerojatno se nekoliko vrati, il je nisam dovoljno istego, iako je bila dosta isturenija nego "defoltna"..
jucer kad sam trazio video (doduse prvog sam ovog nasao:) pogledao sam jos par i svatko nadje neku ideju lol.. od squash i tenis loptica, do bungie spaga (onog sa kukama za zatezanje recimo na portapakama) do stapica za usi, do neke okrugle gume, svakakvih pizdaria

sve je to k*r*c, dok nije hidraulicna

- Armanini
- Svjetski prvak
- Fiore
Da i crnu treba. Je da je jos cvrca nego srebrna ali da se. To klapanje i prazan hod se javljaju zato sto po defaultu crna opruga pocne lovit tek nakon sto si stisnuo pedalu kocnice kojih centimetar(vise ili manje,kako kod koga). Savjet: kad rastegnes crnu i sastavljas pedale nazad ne trebas sve sarafe zasarafit. Zasarafi samo par ispod kocnice i gasa tek toliko da drzi, jer ces mozda morat ponovo odsarafljivat. I onda stavi pedale gdje ti inace stoje dok vozis, stisni kocnicu i vidjet ces koliko je cvrsca i da li je klapanje nestalo. Ako jos uvjek ima praznog hoda i klapanja treba jos rastegnut crnu oprugu. Isto tako, ako ti je previse cvrsto stisnes srebrnu oprugu nazad, ili obje. Moze se naravno tako poigrat i sa oprugom gasa.
I da, kod zasarafljvanja nemoj prejako zasarafit jer sarafis u plastiku.
I da, kod zasarafljvanja nemoj prejako zasarafit jer sarafis u plastiku.
- Armanini
- Svjetski prvak
dobro sam upoznat s time, momove i drze par vida jer se ostale vrte u prazno vec 
sredit cu i crnu, al prerano sam rekao, prije nego sam vozio prakticki- ne da je sad vec bolje, nego je razlika tolika da se moram malo i privikavat:)

sredit cu i crnu, al prerano sam rekao, prije nego sam vozio prakticki- ne da je sad vec bolje, nego je razlika tolika da se moram malo i privikavat:)
- Fiore
Trebat ce sigurno neko vrijeme prilagodbe. Ali kad se naviknes bude bolje:). Tako je i meni bilo kad sam ih ocvrsnuo. Ja sam malo i oprugu gasa razvukao. Ove sad pedale od G25 su jos tri put tvrdje nego modane stare od DFPRO-a. Sad kad sam se naviknuo su mi super
.

- Armanini
- Svjetski prvak
neznam ako ste jucer sto bili na stranici i dal vam je radila kako treba, bila je u banani neko vrijeme..
skocim sad, otvorim firefoxom da vidim ako su reklame jos tu i sve si mislim pustit ih
uvijek bude neka sisa :=
a bude i ovako nes
http://www.amusingvideos.net/movies/vid ... -miss-ever" onclick="window.open(this.href);return false;
dignuo sam neke setup .. jbte ne mogu se sjetit rijeci.. - prirucnike := koje sam nasao na kompu i stavio ih na stranicu pa tko se muci sa razumjevanjem sto i zasto nek preleti malo..
btw, veceras se nadam da ce nas bit nekoliko na treningu na panorami..
oni koji se nisu navozili na stazi, treb malo krugova da legne panorama i da se moze vozit pun samopouzdanja i ne iskrit po zidovima
i da se malo upoznaju mjesta gdje se lako moze zavrsit utrka.. nisam siguran dal se ove mrcine mogu izvuc iz pijeska (mozda su ga promjenili u ovoj novijoj), al 2 su kriticna mjesta - onaj zadni brzi lijevi koji ako se pretjera moze odnest u pjesak i potom u zid, i tu je cesto game over, i kocenje nakon spusta, ako se zaje moze se ukopat u pjescaniku..
skocim sad, otvorim firefoxom da vidim ako su reklame jos tu i sve si mislim pustit ih

uvijek bude neka sisa :=
a bude i ovako nes
http://www.amusingvideos.net/movies/vid ... -miss-ever" onclick="window.open(this.href);return false;
dignuo sam neke setup .. jbte ne mogu se sjetit rijeci.. - prirucnike := koje sam nasao na kompu i stavio ih na stranicu pa tko se muci sa razumjevanjem sto i zasto nek preleti malo..
btw, veceras se nadam da ce nas bit nekoliko na treningu na panorami..
oni koji se nisu navozili na stazi, treb malo krugova da legne panorama i da se moze vozit pun samopouzdanja i ne iskrit po zidovima

i da se malo upoznaju mjesta gdje se lako moze zavrsit utrka.. nisam siguran dal se ove mrcine mogu izvuc iz pijeska (mozda su ga promjenili u ovoj novijoj), al 2 su kriticna mjesta - onaj zadni brzi lijevi koji ako se pretjera moze odnest u pjesak i potom u zid, i tu je cesto game over, i kocenje nakon spusta, ako se zaje moze se ukopat u pjescaniku..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 16 svi 2013, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Cuky
- Moderator
WTC mod, Civic u nastajanju

A također, svijetlo dana bi uskoro trebao ugledati i F1 1965 mod. Autor kaže "Getting close now"
SLIKA

A također, svijetlo dana bi uskoro trebao ugledati i F1 1965 mod. Autor kaže "Getting close now"
SLIKA
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
a ja jucer pisem kako nece vise bit bas novih modova za rf 
bome se kompletiraju f1 sezone.. za svako desetljece ima po par godina..
btw cule, jesi probao pokrenut rf na obje jezgre?
ima poboljsanja?

bome se kompletiraju f1 sezone.. za svako desetljece ima po par godina..
btw cule, jesi probao pokrenut rf na obje jezgre?
ima poboljsanja?