nažalost žuti se raspali u drugom i lišili nas spektakla
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Zahvaljujuci sjajnoj taktici Heynckesa.wolfman je napisao/la:čestitke Bayernu![]()
![]()
nažalost žuti se raspali u drugom i lišili nas spektakla
Na Barcinoj stranici je već stavljeno tako da je to vjerojatno gotova stvar i spominju se neke cifre od oko 20-25 milijunčeka (što je meni izuzetno povoljno s obzirom na neke druge cifre i igrače)...Alonso-champ je napisao/la:Citam iz slovenskih medija,Neymar sutra potpisuje sa Barcom 100%...
A neki pišu da će se i Real uključiti u borbu za Suareza... hrpa nagađanja.Alonso-champ je napisao/la:http://www.clubcall.com/manchester-city ... um=twitter
Poceo i Pellegrini da radi ono sto je Mancini najvise volio...
Ajde u Real, molim te!!Odluka o tome što ću raditi nakon ove sezone donesena je još u lipnju prošle godine. Mirovina? Ne. Sve ćete saznati nakon finala kupa iduće subote - zaključio je misteriozno sjajni njemački stručnjak.
Apsolutno, zašto ne?Scuderia je napisao/la: Prije nego sto krenem sa ispravcima netocnih navoda (![]()
) da te pitam; Da li je Bayern zasluzeno osvojio LP ?
Jbg, ovaj "a" je tipfeler bio.Scuderia je napisao/la:Jupp Heynckes, a ne Juup Hayknes
![]()
Pa zato baš. On se izjasnio da ide u mirovinu, ali pogledaj njegove izjave otkad se znalo da Mou napušta Real. Od tada govori da je prerano za odlazak, da neće više trenirati u Bundesligi i sl. Nema više puno govora o mirovini...Scuderia je napisao/la:A hoces li da ti kazem sta je izjavio u sestom mjesecu prosle godine, prije finale u Munchenu ?
" Svakom ciklusu dodje jednom kraj "
Znaci izjavio je to prije godinu dana, nekako ne mislim da je Perez imao namjeru smijeniti Mourinha tada, jer je osvojio Primeru ?
Sta ne ?
Zato jer je to Real, ne dobivaš svaki dan njihovu ponudu!Scuderia je napisao/la:Ma samo pitam..
--
Ok, to stoji, no onda se postavlja pitanje, zasto bi se covjek koji je uzeo dvostruku ( mozda i trostruku ) krunu i koji ima vec 68 godina " mucio " te ostao jos u tom poslu, kada je osvojio sve zivo i kao igrac i kao trener ?![]()
Sta nije lijepo otici sa scene kada si na vrhuncu ?
Heh, bio je tamo vec, pa su mu urucili otkaz bez obzira sto je osvojio Lp, u Primeri nije bio dovoljno visoko pozicioniran.Schumy.d je napisao/la: Zato jer je to Real, ne dobivaš svaki dan njihovu ponudu!
A možda čovjek želi probati koju drugu ligu.
Njemu trofeje nitko neće uzeti.
A šta se tiče godina, mislim da Juup nije toliko star i da može još 3-4 godine bez problema da ima volje i ambicije.
Sir Alex je otišao sa 72, a mogao je i on još 2-3 godine.
Usporedi to sa odlaskom Schumachera.Scuderia je napisao/la: Heh, bio je tamo vec, pa su mu urucili otkaz bez obzira sto je osvojio Lp, u Primeri nije bio dovoljno visoko pozicioniran.![]()
Znam da nitko nece, no meni osobno bi bilo bolje otici tako sa trofejima, nego da pisu novine : Otisao bez trofeja nakon onakve velicanstvene sezone.
A vidjet cemo za tjedan dana odluku.
Ako ostane, pratit cu njegov rad, jer smatram da je jako kvalitetan trener.
Ako mu ostavite dovoljno vremena, osvojio bi Primeru i kupSchumy.d je napisao/la: Usporedi to sa odlaskom Schumachera.
Čovjek još ima želje i volje i ne vidim razloga zašto se ostaviti nečega što voliš.
A uostalom, dodatno će podebljati svoj novčanik.
A zašto misliš da će otići bez trofeja? Misliš da ne može ponoviti ovakvu sezonu sa recimo Realom?
Ne znam čemu se stalno spominju te "zvijezde".Scuderia je napisao/la: Ako mu ostavite dovoljno vremena, osvojio bi Primeru i kup, a LP... ne znam jedan je klub nanjusio krv ...
![]()
![]()
Samo sto je on takav trener da ne trpi "zvijezde " i kod njega se sve bazira na timskom planu ( tu bi Lukica jako puno profitirao ) a ne na individualnom, trebali bi se naviknuti igraci Reala ( ako dodje naravno ) jer je skroz drugaciji tip trenera od Mourinha. Bolji je u svakom slucaju od Talijanskog dvojca. (Andje i Mancinija )
Ma ne govorim ti o sukobima izmedju igraca, vec ce se svi igraci morati podrediti full timskom kolektivu ukoliko Jupp dodje.Schumy.d je napisao/la:
Ne znam čemu se stalno spominju te "zvijezde".
U zadnje 3 godine, u Realu nije uopće bilo većeg sukoba šta se "zvijezdi" tiče, tek malo na početku između 2 igrača i to oko gluposti. Vlada dobra atmosfera između samih igrača tako da ne vidim problem dobrih igrača u svlačionici.
A šta se tiče Bayerna, ja mislim da Pep neće ovo ponoviti iduće sezone. Prvenstvo će osvojiti glatko jer su oslabili BvB, a druge konkurencije baš i nemaju.
Ne vidim problema u tome da se igrači prilagode na drugi stil. Sve su to odlični igrači i nebi trebalo biti problema oko toga. Uostalom, Real i ima igrače za to, čak i bolje nego 1 na 1.Scuderia je napisao/la: Ma ne govorim ti o sukobima izmedju igraca, vec ce se svi igraci morati podrediti full timskom kolektivu ukoliko Jupp dodje.
Sto se tice Pepa... o tom po tom, necu nista govoriti sta ce biti dok ga ne vidim na djelu. Ako bude dovoljno pametan, ostavit ce sve ovako kako jest, i eto Bayerna opet daleko u Lp.
napokon shvatio sta valjaK1M1 je napisao/la:haha preobratio se kolega.