Neka je, vidjet cemo gdje ce biti prije ljetne stankeF1NAC je napisao/la:vettel odlepršao u poretku
Utrke 2013 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Monaka - Circuit de Monaco, 23/25/26.5.2013

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Utrka - ocjena 6.
Samim time što je Monaco nema ocjene manje od 3. A više od 6 nikako jer samo Sutil i Perez su zaslužili spomen u ovoj utrci...
Samim time što je Monaco nema ocjene manje od 3. A više od 6 nikako jer samo Sutil i Perez su zaslužili spomen u ovoj utrci...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Cuky
- Moderator
također 6...pobjednik koji vozi sporije od zadnjeg je dosta za skinuti 5-6 poena sa ocjene utrke...no iza su bili Perez, Sutil, onaj pokušaj Hamiltona u predzadnjem zavoju pored Webbera, Di Resta je ok vozio...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
kako je kimi s 12. mjesta na ulazu u zadnji krug završio 6 sec ispred hulkenberga,jel bilo nekog dodira(upalile su se žute zastave),jesu rekli što na sky-u
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Bezveze trka, kao i uvijek u Monte Karlu, dosadno i bez preticanja.
Samo možeš očekivati sudare i safety car.
Samo možeš očekivati sudare i safety car.
- Cuky
- Moderator
Očito nismo gledali istu utrku...možda nije bilo puno pretjecanja, ali su bila prava muška...ne ono umjetno "pritisni gumb-i-prođi" što gledamo inačeWalter je napisao/la:i bez preticanja.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Perez previše gluposti u zavoju nakon tunela napravio po meni, Grosjean cjeli vikend gluposti radi, Raikkonena nekužim kako je na kraju 10 završio

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Navijam za: Nico Rosberg
Dzaba i deset SC kada Rosberg Fetelu za dva tri kruga ode na 2-3 sekunde. Alonso po meni najgora voznja, ako ne racunamo ove luzere tipa Maldonado. Grozan...
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
Utrka za ocijenu 2.
Osim Hamiltona koji je pokušao u raskas zavoju preci webera i potez butona na istome mjestu nemam nekih posebnih komentara. Da odličan Sutli i donekle perez ali dečko je nezreo. Katastrofa alonsa i naravno opet Fetalj sreckovic.
Utrka u Monaku mi je nekada bila top ali zadnje dvije sezone je pala u mojim očima.
Sada čekamo rasplet sa gumama i Kanadu.
Osim Hamiltona koji je pokušao u raskas zavoju preci webera i potez butona na istome mjestu nemam nekih posebnih komentara. Da odličan Sutli i donekle perez ali dečko je nezreo. Katastrofa alonsa i naravno opet Fetalj sreckovic.
Utrka u Monaku mi je nekada bila top ali zadnje dvije sezone je pala u mojim očima.
Sada čekamo rasplet sa gumama i Kanadu.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Tipična, i prava Monte Carlo trka. Imala je sve što Kina nije imala, i zato joj dajem (skoro) duplo bolju ocjenu - 8! Mislim da mi je Alonso razočarenje trke.

- Armanini
- Svjetski prvak
utrka cista 10-ka za monaco standard koji je minimalan..
50% zabave je donio perez, a vi pljuvajte po vozacu koji je skoro jedini isao napadat u monacu u utrci gdje medju prvih 15-ak bolida nije bilo razmka veceg od sekunde..
koji k biste vi htjeli od utrka i vozaca? da samo voze bez riskiranja i pokusaja nekakvog utrkivanja.. zasro je taj zadnji pokusaj zesce, kakve to veze ima..
ocjenjivanje ove utrke sitnim ocjenama je lol.. pun kup pretjecanja za jedan monaco, bez drs gluposti, crasheva svakakvih, dogadjanja prilicno.. falio je jos jedan perez medju prvom 5orkom i bilo bi pokusaja i ispred..
s kojim ocekvianjem vi gledate utrku u monacu, nigdje veze valjda..
50% zabave je donio perez, a vi pljuvajte po vozacu koji je skoro jedini isao napadat u monacu u utrci gdje medju prvih 15-ak bolida nije bilo razmka veceg od sekunde..
koji k biste vi htjeli od utrka i vozaca? da samo voze bez riskiranja i pokusaja nekakvog utrkivanja.. zasro je taj zadnji pokusaj zesce, kakve to veze ima..
ocjenjivanje ove utrke sitnim ocjenama je lol.. pun kup pretjecanja za jedan monaco, bez drs gluposti, crasheva svakakvih, dogadjanja prilicno.. falio je jos jedan perez medju prvom 5orkom i bilo bi pokusaja i ispred..
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Armanini je napisao/la:utrka cista 10-ka za monaco standard koji je minimalan..
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Od mene osmica za utrku....bilo je djelova kada je bilo gotovo za zaspati iako je to uz bilo koju utrku nemoguče hehe....ostatak utrke čisti klasični Monaco, nije bilo toliko puno pretjecanja no ove koje smo imali prilike vidjeti svaki je bio na rubu incidenta i to je ono što svi priželjkujemo u ostalim utrkama ali kada to dobijemo kao danas onda nam nevalja ni to ccc...Ferrari danas ispod svih mojih očekivanja no što je tu je....hvala Perezu Grosjeanu i ostalim kamikazama uvijek bude takvih u Monacu da malo začine utrku...Šteta što takve obračune nismo gledali u borbi za postolja...naravno ne da se sudare ali da bude muška borba sa malo više rizika... 

1982 UCV 1919
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Koji adrenalin junkie!

-
- Legenda
2. Skoro sve isto kao kolega Senamozart.
Nemam riječi za ovu utrku. Imam samo jednu ideju: Monte Carlo se mora vozit. Bogataši trebaju trubit iz svojih brodova. Imam ideju da to ne bude prava utrka, koja se boduje. Neka bude neki spektakl, procesija.. nešto tako. Možda da bude novčana nagrada. Ovo sve ostalo mi nema smisla.
Nemam riječi za ovu utrku. Imam samo jednu ideju: Monte Carlo se mora vozit. Bogataši trebaju trubit iz svojih brodova. Imam ideju da to ne bude prava utrka, koja se boduje. Neka bude neki spektakl, procesija.. nešto tako. Možda da bude novčana nagrada. Ovo sve ostalo mi nema smisla.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Meni utrke u Monacu nikad nisu bile pretjerano zanimljive a ova danas je jedna od lošijih.Do prvog izlaska SC mogli su komotno voziti iza SC,jer tako je djelovalo kao procesija,kruženje.Samotno da je Van der Garde u jednom trenutku imao FL.Prva četiri se vozikala ukrug debelo ispod granica mogućnosti.Vettel u zadnjem krugu na starim gumama odveze preko 1,5 sekundu brži krug od svih ostalih(osim Kimia koji je imao svježe gume)
Kvalifikacije u Monacu super zanimljive ali utrke prava dosada pogotovo danas kad su kružili stazom
Kvalifikacije u Monacu super zanimljive ali utrke prava dosada pogotovo danas kad su kružili stazom
...put u raj nije posut ružama...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ma o čemu vi lol
utrka odlična, 9/10 od mene
ja ne znam kad je ovoliko akcije bilo u monaku, pretjecanja, borbe, sc, udesi, crvena zastava, uzbuđenja kolko hoćeš..
i ono što je najvažnije pravih pretjecanja, a ne umjetnih sa drs-om, više mi znači ovih 10-ak pretjecanja ovdje nego 100 s drs-om...
a najjači su mi oni koji kažu da im je nekad monako bio super al sad užas, ma lol, ti stvarno imaju slabo pamćenje izgleda...
nekima su valjda ljubimci loše prošli pa su zato malo frustrirani, al ne možeš zato reć da je utrka bila loša..
meni osobno jedna od najboljih u monaku u zadnjih 10-ak godina.
ja ne znam kad je ovoliko akcije bilo u monaku, pretjecanja, borbe, sc, udesi, crvena zastava, uzbuđenja kolko hoćeš..
i ono što je najvažnije pravih pretjecanja, a ne umjetnih sa drs-om, više mi znači ovih 10-ak pretjecanja ovdje nego 100 s drs-om...
a najjači su mi oni koji kažu da im je nekad monako bio super al sad užas, ma lol, ti stvarno imaju slabo pamćenje izgleda...
nekima su valjda ljubimci loše prošli pa su zato malo frustrirani, al ne možeš zato reć da je utrka bila loša..

- Schumy.d
- Legenda
Gledam svake godine Monaco i dugo nisam gledao dosadniju utrku ovdje. U prvih 30 krugova NIJE BILO NITI JEDNOG PRETJECANJA, čak ni na startu skoro.K1M1 je napisao/la:ma o čemu vi lol
Onda nakon toga se samo 15-20 krugova vozilo iza SC-a, pa prekid utrke u kojem su svi promijenili gume šta mi je posebno bezveze i onda opet start pod SC-om i procesija. U prvih 5 mjesta nije gotovo bilo pokušaja napada na nikoga (osim Lewisa par puta).
Da nije bilo kamikaze Pereza i Sutila, ocjena bi bila i niža, ali dajem 5,5. I to zbog staze samo.

Ne znam kako netko može dati devetku ovome danas.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
a eto, onda smo valjda drugačije vidjeli utrku, svatko ima svoje mišljenje.
ajde mi reci kad je ovoliko pretjecanja bilo? bilo je godina kad je bilo 0 pretjecanja ili 1,2 većinom, danas ih je sigurno bilo više od 10...

ajde mi reci kad je ovoliko pretjecanja bilo? bilo je godina kad je bilo 0 pretjecanja ili 1,2 većinom, danas ih je sigurno bilo više od 10...

- Toon
- Veteran
Ne razumiješ ti to. Ferrari i Alonso nisu bili u glavnim ulogama.K1M1 je napisao/la:a eto, onda smo valjda drugačije vidjeli utrku, svatko ima svoje mišljenje.![]()
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- K1M1
- HNL kladionica majstor
hehe da, neki očito kao da ocijenjuju kako je njihova ekipa/vozač prošao a ne utrku općenito, malo brkaju pojmove...
i meni je žao što kimi nije završio 5. nego 10. al jbg, neću zato davat manju ocijenu utrci općenito, nema veze jedno s drugim..
i meni je žao što kimi nije završio 5. nego 10. al jbg, neću zato davat manju ocijenu utrci općenito, nema veze jedno s drugim..

- Schumy.d
- Legenda
Kako si ti čudan...Toon je napisao/la: Ne razumiješ ti to. Ferrari i Alonso nisu bili u glavnim ulogama.

Pa uopće nema veze Ferrari niti Alonso s ovim. Ako je tebi zabavno gledati prvih 30 krugova bez pretjecanja, kružanje po stazi 20 krugova iza SC-a i mijenjanje guma na startno-ciljnoj ravnini dok svi stoje, tvoja stvar.
Meni to nije zanimljivo i

Pa da je Alonso i prvi bio, meni je utrka bila dosadna.
- Toon
- Veteran
S navijačima Barcelone iz principa ne razgovaram
...jako je primjetno kako samo navijačima "današnjih gubitnika" ovo ispada fuj i bljak utrka (ne svima) - ovo meni nikako nije bila jedna od "nezaboravnih" no "pljuvati" po klasiku F1 samo zbog lošeg dana momčadi ili pulena je smiješno, žalosno...ne odnosi se na tebe...tvojih 5,5 je tu negdje blizu mojeg dojma...no pričati o fuj i bljak dosadnoj utrci...OMG...
...Viva Katalonija!!!

...Viva Katalonija!!!
- Schumy.d
- Legenda
Toon je napisao/la:S navijačima Barcelone iz principa ne razgovaram
Odkad to? Ja sam imao osjećaj da ih voliš.

O tome ne bih... ali kažem da sam gledao i zanimljiviji Monaco, pogotovo u borbi za prva mjesta i izmjene zbog boksova koje u biti i omogućuju nekakva pretjecanja na stazi.Toon je napisao/la:...jako je primjetno kako samo navijačima "današnjih gubitnika" ovo ispada fuj i bljak utrka (ne svima) - ovo meni nikako nije bila jedna od "nezaboravnih" no "pljuvati" po klasiku F1 samo zbog lošeg dana momčadi ili pulena je smiješno, žalosno...ne odnosi se na tebe...tvojih 5,5 je tu negdje blizu mojeg dojma...no pričati o fuj i bljak dosadnoj utrci...OMG...
Danas, osim 2-3 vozača, neke akcije nije bilo.
I ja kažem, imaju dobru stazu.Toon je napisao/la:...Viva Katalonija!!!

I kaže se "visca", nemoj da te ja to moram učiti.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
ajd onda reci koje godine je to bilo, ja ne pamtim izgleda... sjecam se da je 2008. bilo zanimljivo jer je kiša bila, i 1996.Schumy.d je napisao/la: O tome ne bih... ali kažem da sam gledao i zanimljiviji Monaco,