Utrke 2013 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: VN Monaka - Circuit de Monaco, 23/25/26.5.2013

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

F1NAC je napisao/la:vettel odlepršao u poretku
Neka je, vidjet cemo gdje ce biti prije ljetne stanke
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Utrka - ocjena 6.
Samim time što je Monaco nema ocjene manje od 3. A više od 6 nikako jer samo Sutil i Perez su zaslužili spomen u ovoj utrci...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

također 6...pobjednik koji vozi sporije od zadnjeg je dosta za skinuti 5-6 poena sa ocjene utrke...no iza su bili Perez, Sutil, onaj pokušaj Hamiltona u predzadnjem zavoju pored Webbera, Di Resta je ok vozio...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

kako je kimi s 12. mjesta na ulazu u zadnji krug završio 6 sec ispred hulkenberga,jel bilo nekog dodira(upalile su se žute zastave),jesu rekli što na sky-u
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Bezveze trka, kao i uvijek u Monte Karlu, dosadno i bez preticanja.
Samo možeš očekivati sudare i safety car.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Walter je napisao/la:i bez preticanja.
Očito nismo gledali istu utrku...možda nije bilo puno pretjecanja, ali su bila prava muška...ne ono umjetno "pritisni gumb-i-prođi" što gledamo inače
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Perez previše gluposti u zavoju nakon tunela napravio po meni, Grosjean cjeli vikend gluposti radi, Raikkonena nekužim kako je na kraju 10 završio
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
_Nico_Rosberg_
Navijam za: Nico Rosberg

Post Postao/la _Nico_Rosberg_ »

Dzaba i deset SC kada Rosberg Fetelu za dva tri kruga ode na 2-3 sekunde. Alonso po meni najgora voznja, ako ne racunamo ove luzere tipa Maldonado. Grozan...
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

Utrka za ocijenu 2.
Osim Hamiltona koji je pokušao u raskas zavoju preci webera i potez butona na istome mjestu nemam nekih posebnih komentara. Da odličan Sutli i donekle perez ali dečko je nezreo. Katastrofa alonsa i naravno opet Fetalj sreckovic.
Utrka u Monaku mi je nekada bila top ali zadnje dvije sezone je pala u mojim očima.
Sada čekamo rasplet sa gumama i Kanadu.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Tipična, i prava Monte Carlo trka. Imala je sve što Kina nije imala, i zato joj dajem (skoro) duplo bolju ocjenu - 8! Mislim da mi je Alonso razočarenje trke.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

utrka cista 10-ka za monaco standard koji je minimalan..

50% zabave je donio perez, a vi pljuvajte po vozacu koji je skoro jedini isao napadat u monacu u utrci gdje medju prvih 15-ak bolida nije bilo razmka veceg od sekunde..

koji k biste vi htjeli od utrka i vozaca? da samo voze bez riskiranja i pokusaja nekakvog utrkivanja.. zasro je taj zadnji pokusaj zesce, kakve to veze ima..

ocjenjivanje ove utrke sitnim ocjenama je lol.. pun kup pretjecanja za jedan monaco, bez drs gluposti, crasheva svakakvih, dogadjanja prilicno.. falio je jos jedan perez medju prvom 5orkom i bilo bi pokusaja i ispred..

s kojim ocekvianjem vi gledate utrku u monacu, nigdje veze valjda..
rFactor F1 HR server Info
slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

Armanini je napisao/la:utrka cista 10-ka za monaco standard koji je minimalan..

50% zabave je donio perez, a vi pljuvajte po vozacu koji je skoro jedini isao napadat u monacu u utrci gdje medju prvih 15-ak bolida nije bilo razmka veceg od sekunde..

koji k biste vi htjeli od utrka i vozaca? da samo voze bez riskiranja i pokusaja nekakvog utrkivanja.. zasro je taj zadnji pokusaj zesce, kakve to veze ima..

ocjenjivanje ove utrke sitnim ocjenama je lol.. pun kup pretjecanja za jedan monaco, bez drs gluposti, crasheva svakakvih, dogadjanja prilicno.. falio je jos jedan perez medju prvom 5orkom i bilo bi pokusaja i ispred..

s kojim ocekvianjem vi gledate utrku u monacu, nigdje veze valjda..
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Od mene osmica za utrku....bilo je djelova kada je bilo gotovo za zaspati iako je to uz bilo koju utrku nemoguče hehe....ostatak utrke čisti klasični Monaco, nije bilo toliko puno pretjecanja no ove koje smo imali prilike vidjeti svaki je bio na rubu incidenta i to je ono što svi priželjkujemo u ostalim utrkama ali kada to dobijemo kao danas onda nam nevalja ni to ccc...Ferrari danas ispod svih mojih očekivanja no što je tu je....hvala Perezu Grosjeanu i ostalim kamikazama uvijek bude takvih u Monacu da malo začine utrku...Šteta što takve obračune nismo gledali u borbi za postolja...naravno ne da se sudare ali da bude muška borba sa malo više rizika... =D>
1982 UCV 1919
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Koji adrenalin junkie! :biggrin:
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

2. Skoro sve isto kao kolega Senamozart.
Nemam riječi za ovu utrku. Imam samo jednu ideju: Monte Carlo se mora vozit. Bogataši trebaju trubit iz svojih brodova. Imam ideju da to ne bude prava utrka, koja se boduje. Neka bude neki spektakl, procesija.. nešto tako. Možda da bude novčana nagrada. Ovo sve ostalo mi nema smisla.
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Meni utrke u Monacu nikad nisu bile pretjerano zanimljive a ova danas je jedna od lošijih.Do prvog izlaska SC mogli su komotno voziti iza SC,jer tako je djelovalo kao procesija,kruženje.Samotno da je Van der Garde u jednom trenutku imao FL.Prva četiri se vozikala ukrug debelo ispod granica mogućnosti.Vettel u zadnjem krugu na starim gumama odveze preko 1,5 sekundu brži krug od svih ostalih(osim Kimia koji je imao svježe gume)
Kvalifikacije u Monacu super zanimljive ali utrke prava dosada pogotovo danas kad su kružili stazom
...put u raj nije posut ružama...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ma o čemu vi lol
utrka odlična, 9/10 od mene
ja ne znam kad je ovoliko akcije bilo u monaku, pretjecanja, borbe, sc, udesi, crvena zastava, uzbuđenja kolko hoćeš..
i ono što je najvažnije pravih pretjecanja, a ne umjetnih sa drs-om, više mi znači ovih 10-ak pretjecanja ovdje nego 100 s drs-om...
a najjači su mi oni koji kažu da im je nekad monako bio super al sad užas, ma lol, ti stvarno imaju slabo pamćenje izgleda...
nekima su valjda ljubimci loše prošli pa su zato malo frustrirani, al ne možeš zato reć da je utrka bila loša..
meni osobno jedna od najboljih u monaku u zadnjih 10-ak godina. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

K1M1 je napisao/la:ma o čemu vi lol
utrka odlična, 9/10 od mene
ja ne znam kad je ovoliko akcije bilo u monaku, pretjecanja, borbe, sc, udesi, crvena zastava, uzbuđenja kolko hoćeš..
i ono što je najvažnije pravih pretjecanja, a ne umjetnih sa drs-om, više mi znači ovih 10-ak pretjecanja ovdje nego 100 s drs-om...
a najjači su mi oni koji kažu da im je nekad monako bio super al sad užas, ma lol, ti stvarno imaju slabo pamćenje izgleda...
nekima su valjda ljubimci loše prošli pa su zato malo frustrirani, al ne možeš zato reć da je utrka bila loša..
meni osobno jedna od najboljih u monaku u zadnjih 10-ak godina. ;)
Gledam svake godine Monaco i dugo nisam gledao dosadniju utrku ovdje. U prvih 30 krugova NIJE BILO NITI JEDNOG PRETJECANJA, čak ni na startu skoro.
Onda nakon toga se samo 15-20 krugova vozilo iza SC-a, pa prekid utrke u kojem su svi promijenili gume šta mi je posebno bezveze i onda opet start pod SC-om i procesija. U prvih 5 mjesta nije gotovo bilo pokušaja napada na nikoga (osim Lewisa par puta).
Da nije bilo kamikaze Pereza i Sutila, ocjena bi bila i niža, ali dajem 5,5. I to zbog staze samo. :D

Ne znam kako netko može dati devetku ovome danas. :doubt:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

a eto, onda smo valjda drugačije vidjeli utrku, svatko ima svoje mišljenje. :)
ajde mi reci kad je ovoliko pretjecanja bilo? bilo je godina kad je bilo 0 pretjecanja ili 1,2 većinom, danas ih je sigurno bilo više od 10...
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

K1M1 je napisao/la:a eto, onda smo valjda drugačije vidjeli utrku, svatko ima svoje mišljenje. :)
ajde mi reci kad je ovoliko pretjecanja bilo? bilo je godina kad je bilo 0 pretjecanja ili 1,2 većinom, danas ih je sigurno bilo više od 10...
Ne razumiješ ti to. Ferrari i Alonso nisu bili u glavnim ulogama.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

hehe da, neki očito kao da ocijenjuju kako je njihova ekipa/vozač prošao a ne utrku općenito, malo brkaju pojmove...
i meni je žao što kimi nije završio 5. nego 10. al jbg, neću zato davat manju ocijenu utrci općenito, nema veze jedno s drugim..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: Ne razumiješ ti to. Ferrari i Alonso nisu bili u glavnim ulogama.
Kako si ti čudan... :roll:

Pa uopće nema veze Ferrari niti Alonso s ovim. Ako je tebi zabavno gledati prvih 30 krugova bez pretjecanja, kružanje po stazi 20 krugova iza SC-a i mijenjanje guma na startno-ciljnoj ravnini dok svi stoje, tvoja stvar.
Meni to nije zanimljivo i :amen:.

Pa da je Alonso i prvi bio, meni je utrka bila dosadna.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

S navijačima Barcelone iz principa ne razgovaram :badgrin: ...jako je primjetno kako samo navijačima "današnjih gubitnika" ovo ispada fuj i bljak utrka (ne svima) - ovo meni nikako nije bila jedna od "nezaboravnih" no "pljuvati" po klasiku F1 samo zbog lošeg dana momčadi ili pulena je smiješno, žalosno...ne odnosi se na tebe...tvojih 5,5 je tu negdje blizu mojeg dojma...no pričati o fuj i bljak dosadnoj utrci...OMG...
...Viva Katalonija!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:S navijačima Barcelone iz principa ne razgovaram :badgrin:

Odkad to? Ja sam imao osjećaj da ih voliš. :biggrin:
Toon je napisao/la:...jako je primjetno kako samo navijačima "današnjih gubitnika" ovo ispada fuj i bljak utrka (ne svima) - ovo meni nikako nije bila jedna od "nezaboravnih" no "pljuvati" po klasiku F1 samo zbog lošeg dana momčadi ili pulena je smiješno, žalosno...ne odnosi se na tebe...tvojih 5,5 je tu negdje blizu mojeg dojma...no pričati o fuj i bljak dosadnoj utrci...OMG...
O tome ne bih... ali kažem da sam gledao i zanimljiviji Monaco, pogotovo u borbi za prva mjesta i izmjene zbog boksova koje u biti i omogućuju nekakva pretjecanja na stazi.
Danas, osim 2-3 vozača, neke akcije nije bilo.
Toon je napisao/la:...Viva Katalonija!!!
I ja kažem, imaju dobru stazu. :D

I kaže se "visca", nemoj da te ja to moram učiti.
:p
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: O tome ne bih... ali kažem da sam gledao i zanimljiviji Monaco,
ajd onda reci koje godine je to bilo, ja ne pamtim izgleda... sjecam se da je 2008. bilo zanimljivo jer je kiša bila, i 1996. :) Al zbilja ne pamtim da je nekad po suhom vremenu bilo više pretjecanja nego danas. Tako da eto, baš bih volio znat na koje to godine misliš?
slika
Zaključano