Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team - Mercedes Grand Prix
znam znam,zaboravio sam napomenutu u gornjem postu
Alonsista hasta la muerte..
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
F150 je to, ne F10.
Nije bitno sad, bitno je da nije ovogodišnji bolid, al opet.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ma živcira me ovo govno horner. Kao on ne bi to napravio iste sekunde da mu se pruži prilika, šta se on ima javljat.
Ako je istina da im je FIA dala odobrenje, svatko normalan bi postupio isto.
Ako je istina da im je FIA dala odobrenje, svatko normalan bi postupio isto.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
F10 je. Pogledaj prednji nos i pokrov motora kako je oblikovanspeedy56 je napisao/la:F150 je to, ne F10.
I testiranje sa prošlogodišnjom šasijom je zabranjeno.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
kolega f150 je dvije godine star bolid . 2. na prvoj slicici mozes vidit da nema DD Difuzora a F10 je imao i nos je malo visiDero je napisao/la:F10 je. Pogledaj prednji nos i pokrov motora kako je oblikovanspeedy56 je napisao/la:F150 je to, ne F10.
I testiranje sa prošlogodišnjom šasijom je zabranjeno.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
pa F150 je iz 2011., dakle od prije dvije godine...i F10 nije imao zastavu na stražnjem krilu...i baš po nosu se vidi da nije F10 jer je F10 imao niži i zašiljeniji nos
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
Izgleda da u ovoj prici Mercedes nije nista kriv,nego je Pirelli usro stvar,a to sto su vozili na ovogodisnjem bolidu,jbg,snasli se momci...RBR vec uradno protestuje...bice zanimljiva ova cjela prica..
Alonsista hasta la muerte..
- Dero
- Profesionalni vozač
Evo izjave i Ferrarija

Moj bed, to jest F150. San mi je luksuz ovih danaA Ferrari spokesman said: "We will ask for clarification from the FIA. The fundamental aspect is the year of the car because if you use a current car it should allegedly be a breach of article 22 of the sporting regulations.
"We want a clarification because if it is not a breach we would, of course, be very interested in doing this ourselves."

-
- Veteran
Očekujem osvrt na ovo?Schumy.d je napisao/la:Tko će se sa mnom kladiti da sutra nijedan Mercedes neće biti na postolju?
Naravno sa novim avatarom

Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 26 svi 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
...put u raj nije posut ružama...
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Neobjašnjivo dobra forma za Merđu ovaj vikend, jako me zanima rasplet s ovim cirkusom oko guma.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- kowalski
- Rezervni vozač
Šta je tu neobjašnjivo ne kužim, pa lani su s onom kantom bili najbrži u kvalama, a rosberg je utrku završio drugi na repu weberu.
Svaka čast za danas, šteta za hamija trebalo je biti 1-2
Svaka čast za danas, šteta za hamija trebalo je biti 1-2
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
A čuj, u svjetlu ovih informacija oko guma koje smo saznali, ipak svi gledaju na ovako dobru formu s dozom rezerve.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- kowalski
- Rezervni vozač
ma već na slijedećoj trci će oni na tradicionalno 4 ili 5 mjesto
a to da su riješili probleme s potrošnjom guma nakon jednog testa nema šanse
nekima je lani tribalo pola sezone samo da pogode najbolji radni okvir za ove gume
a za prilagodit auto gumama evo koliko godina triba mercedesu i još nisu uspili
a to da su riješili probleme s potrošnjom guma nakon jednog testa nema šanse
nekima je lani tribalo pola sezone samo da pogode najbolji radni okvir za ove gume
a za prilagodit auto gumama evo koliko godina triba mercedesu i još nisu uspili
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
- Navijam za: Nico Rosberg
Mercedes i je i prosle godine bio odlican u Monte carlu, za mene bi bilo iznenadjenje i to veliko da nisu pobijedili. steta za Hamiltona sto je onako izgubio drugo i trece mjesto...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
A gdje je dokaz da su koristili ovogodišnji bolid? Ovo teatralno gunđanje je normalno za talijane, a pomalo već i za Hornera. Kako to da se mclaren ili lotus nisu bunili?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Gdje god je Ross Brawn tu je teška muljaža, moj zaključak.Alonso-champ je napisao/la:Izgleda da u ovoj prici Mercedes nije nista kriv,nego je Pirelli usro stvar,a to sto su vozili na ovogodisnjem bolidu,jbg,snasli se momci...RBR vec uradno protestuje...bice zanimljiva ova cjela prica..

- Dero
- Profesionalni vozač
Godinama dokazano.gringo73 je napisao/la:Gdje god je Ross Brawn tu je teška muljaža, moj zaključak.Alonso-champ je napisao/la:Izgleda da u ovoj prici Mercedes nije nista kriv,nego je Pirelli usro stvar,a to sto su vozili na ovogodisnjem bolidu,jbg,snasli se momci...RBR vec uradno protestuje...bice zanimljiva ova cjela prica..
Prepostavljam da je FIA dozvolila test al je smatrala da nije potrebno pismeno naglasiti da je dozvoljeno samo na starijim šasijama. Kako nije na papiru naglašeno a test je dozvoljen Mercedesu ne mogu ništa napraviti.
Propust FIA i to veliki.
Sada lijepo svim timovima dati 1000 km na novim bolidima.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
totalno glupo pravilo da Pirelli pozove samo jednu ekipu pa drugi put drugu.. Neka zovu sve pa testiraju, ili neka sad Ferrari dere po Fioranu i zaboli ih kad smo vec u "duhu pravila"

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dero
- Profesionalni vozač
Ja i dalje ne shvacam kako Ferrari jednostavno ne zatvori Fiorano za javnost i ne dere po stazi 0-24. Privatan posjed, malo žice i zida. Barem pare nisu problem.F1NAC je napisao/la:totalno glupo pravilo da Pirelli pozove samo jednu ekipu pa drugi put drugu.. Neka zovu sve pa testiraju, ili neka sad Ferrari dere po Fioranu i zaboli ih kad smo vec u "duhu pravila"
Ak Mercedes može ostati u Barceloni i testirati 1000 km a da se za to tek nakon dva tjedna sazna onda stvarno.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja ne vidim nikakvu drugu mogućnost da se ovaj problem riješi nego da se i drugim momčadima dozvoli test sa tim novim gumama sa bolidma od ove godine.Dero je napisao/la:gringo73 je napisao/la:
Godinama dokazano.
Prepostavljam da je FIA dozvolila test al je smatrala da nije potrebno pismeno naglasiti da je dozvoljeno samo na starijim šasijama. Kako nije na papiru naglašeno a test je dozvoljen Mercedesu ne mogu ništa napraviti.
Propust FIA i to veliki.
Sada lijepo svim timovima dati 1000 km na novim bolidima.
Mercedes je taj test radio sa Rosbergom i Hamiltonom a takođe ko zna šta su oni sve testirali, nisu tu u pitanju samo gume može biti da su testirali i neki update.
- Slash
- Veteran
A kak znaš da to ne radeDero je napisao/la:Ja i dalje ne shvacam kako Ferrari jednostavno ne zatvori Fiorano za javnost i ne dere po stazi 0-24. Privatan posjed, malo žice i zida. Barem pare nisu problem.F1NAC je napisao/la:totalno glupo pravilo da Pirelli pozove samo jednu ekipu pa drugi put drugu.. Neka zovu sve pa testiraju, ili neka sad Ferrari dere po Fioranu i zaboli ih kad smo vec u "duhu pravila"
Ak Mercedes može ostati u Barceloni i testirati 1000 km a da se za to tek nakon dva tjedna sazna onda stvarno.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator
do guma ne mogu doći zato jer je Pirelli taj koji ih isporučuje FIA-i, a ona nakon što ih ozčači bar-kodovima iste onda isporučuje ekipama na stazi.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dero
- Profesionalni vozač
Pa baš na ovom testu Pirelli je zaobisao FIA i radio izravno s Mercedesom. Jest da su gume bile neoznačene i Mercedes navodno "nije imao pojma" na kojoj komponenti je al svejedno je napravio 1000 km na Pirelli gumama.
- Slash
- Veteran
FIA očito, prema svim izjavama iz Pirellija i Mercedesa NIJE zaobiđena.
- Dero
- Profesionalni vozač
Dozvolili jesu ali nadgledali test nisu zato sada i ovakva panika. Čisto sumnjam da su ljudi u FIA bili svjesni da ovogodišnji Mercedes radi 1000 km testa. Čisto sumnjam da bi bilo današnje istrage koja još traje da je FIA bila svjesna što se u Barceloni događa.Slash je napisao/la:FIA očito, prema svim izjavama iz Pirellija i Mercedesa NIJE zaobiđena.
Nisu valjda toliko glupi da daju Mercedesu da testira i da se nadaju da nitko ne sazna..