Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Fernando Alonso
Ma da, on je inace bog u formuli 1, pa se ne treba ispricavati. Bolid i nije toliko los koliko je alonso bio sramotno los i nezainteresiran, pa toro rosso ga je stizao na kraju utrkeDero je napisao/la:Isprika? Daj molim teNitrous Oxide Systems je napisao/la:ovo je bruka i sramota za jednog dvostrukog svjetskog prvaka, bas me zanima njegova izjava i hoce li se ispricati navijacima za ovu sramotu, a znam da neće...
Mislim da cu se izlogirati sa foruma dok ovaki komentari cirkuliraju

-
- Navijam za: Nico Rosberg
Losa voznja, da ga onako prodje Sutil, msm smijesno.
- Cuky
- Moderator
Čega da te poštedim? Da te poštedim svoje razočaranosti užasno lošom vožnjom vozača ekipe za koju navijam?? Neće ići.Chuck Norris je napisao/la:Daj cuky molim te poštedi nas![]()
Pereza mu još mogu nekako (jedva) oprostiti, ali ono kako su ga Sutil i Button prešli je sramota. Pa tako rookiji ne gube pozicijie...Chuck Norris je napisao/la:Je li možda trebao zatvarati kao Kimi pa da završi utrku
Nije mi jasno kako jedan bolid, na kojem nije bilo novih djelova osim onih standardnih "one off" promjena koje svi rade za Monako, bude odličan u jednoj utrci, a loš u drugoj.Chuck Norris je napisao/la:Alonso je danas bio loš,bolid je također bio loš.U Barceloni je Alonso bio odliča, bolid također,šta ti tu nije jasno?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dero
- Profesionalni vozač
Ja te samo molim da u povijesti bilo kojeg motosporta nađes primjer vozača koji se ispričao bilo kome kada je zavrsio 6. a startao 5. U biti izazivam te da nađeš i jednu ispriku vozača navijačima u F1 nakon loše jedne utrke F1.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:
Ma da, on je inace bog u formuli 1, pa se ne treba ispricavati. Bolid i nije toliko los koliko je alonso bio sramotno los i nezainteresiran, pa toro rosso ga je stizao na kraju utrke
Tko je spominjao ikakvog Boga u F1? Očito imas neke komplekse s Alonsom pa ti ova lošija vožnja danas služi kao ispusni ventil
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Možda je odvezao loše, a možda i nije htio da rizikuje i ovo malo bodova koje može da uzme.
Ja čekam Kanadu, to je prava staza.
Ja čekam Kanadu, to je prava staza.
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Ja nemam nikakve komplekse s alonsom, stovise jako mi je drag vozac, ali ovo danas je bilo na razini rookie-a koji je prvi put sjeo u f1 bolid da vozi utrku u monacuDero je napisao/la:Ja te samo molim da u povijesti bilo kojeg motosporta nađes primjer vozača koji se ispričao bilo kome kada je zavrsio 6. a startao 5. U biti izazivam te da nađeš i jednu ispriku vozača navijačima u F1 nakon loše jedne utrke F1.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:
Ma da, on je inace bog u formuli 1, pa se ne treba ispricavati. Bolid i nije toliko los koliko je alonso bio sramotno los i nezainteresiran, pa toro rosso ga je stizao na kraju utrke
Tko je spominjao ikakvog Boga u F1? Očito imas neke komplekse s Alonsom pa ti ova lošija vožnja danas služi kao ispusni ventil

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Da nas poštediš glumljenja lažne objektivnostiCuky je napisao/la: Čega da te poštedim? Da te poštedim svoje razočaranosti užasno lošom vožnjom vozača ekipe za koju navijam?? Neće ići.
S tim se mogu složiti.Ne slažem se da je sramota ali nije smi dozvoliti da ga prijeđuCuky je napisao/la:Pereza mu još mogu nekako (jedva) oprostiti, ali ono kako su ga Sutil i Button prešli je sramota. Pa tako rookiji ne gube pozicijie...
To ti nije jasno???Pa ti ko da od jučer pratiš f1Cuky je napisao/la:Nije mi jasno kako jedan bolid, na kojem nije bilo novih djelova osim onih standardnih "one off" promjena koje svi rade za Monako, bude odličan u jednoj utrci, a loš u drugoj.
Kako je RB bio ovako brz a loš u Barceloni

...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
bolid nije bio loš, nije bio ni najbolji ali izgubljene pozicije su plod njegove loše vožnje. dobar dio utrke većina vozača se vozila u vlakiću iza nekoga i jedino je alonso izgubio 3 pozicije na stazi
- Dero
- Profesionalni vozač
Samo zapamtite ovo:
Alonso sa jako opreznom ( lošom ) vožnjom 7. pozicija 6 bodova
Raikkonen koji se pokušao braniti protiv Pereza 11. pozicija 0 bodova.
Al to nije bit utrkivanja, treba se branit, biti agresivan blablablabla. Pitam vas za 5 mjeseci kada se bodovi budu računali na kapaljku.
Al to nije bit utrkivanja, treba se branit, biti agresivan blablablabla. Pitam vas za 5 mjeseci kada se bodovi budu računali na kapaljku.
- F1NAC
- Moderator
Raikkonen 10 .Dero je napisao/la:Samo zapamtite ovo:

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Kakva oprezna vožnja, pa Alonso se posle boxa zalijepi za Kimija, stvarno ne znam sa kojom idejom je to uradio, da prođe Kimija u MonakuDero je napisao/la:Samo zapamtite ovo:

Takođe Stella je totalno zakazao, trebao je upozoriti Alonsa na Pereza, da je Perez prešao Buttona i na kojem je to mjestu uradio takođe to je trebao da kaže Alonsu i za Sutila.
Danas su svi zakazali pitwall, vozači, bolid, sve je bilo loše.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Hajmo sad naci 1000 opravdanja za Alonsa... da je to bio MS, Prost, Clark ili ne znam ko vec..onako se ne vozi u Monacu, pa ni u onim kolicima iz shopping centra...covjek jednostavno nije bio na 100% svojih mogucnosti. Mislim da je nakon jucerasnjih kvala "pao"
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ni ja nemogu shvatiti onakve gubitke pozicija no meni se čini kao da je u tim duelima išao samo da sačuva živu glavu i dođe do cilja neokrznut...možda mu to donese naslov na kraju....no ja bih ipak više volio da se borio a ne ovako jednostavno poklanjao pozicije...
1982 UCV 1919
- Cuky
- Moderator
Chuck Norris je napisao/la:Da nas poštediš glumljenja lažne objektivnostiCuky je napisao/la: Čega da te poštedim? Da te poštedim svoje razočaranosti užasno lošom vožnjom vozača ekipe za koju navijam?? Neće ići.
S tim se mogu složiti.Ne slažem se da je sramota ali nije smi dozvoliti da ga prijeđuCuky je napisao/la:Pereza mu još mogu nekako (jedva) oprostiti, ali ono kako su ga Sutil i Button prešli je sramota. Pa tako rookiji ne gube pozicijie...
To ti nije jasno???Pa ti ko da od jučer pratiš f1Cuky je napisao/la:Nije mi jasno kako jedan bolid, na kojem nije bilo novih djelova osim onih standardnih "one off" promjena koje svi rade za Monako, bude odličan u jednoj utrci, a loš u drugoj.
Kako je RB bio ovako brz a loš u Barceloni
Lažna objektivnost? Gdje je ovdje lažna objektivnost?
Ja sam navijač Ferrarija, ne Fernanda Alonsa, i gledam na ovo kao na užasno loš nastup dotičnog zaposlenika ekipe za koju ja navijam. Kada u nogometu igrač ekipe za koju navija odigra loše, svoje mišljenje u raspravama kažem/napišem, ovisno o tome na koji način se vodi rasprava. Sada je vozač ekipe za koju navijam odvozio loše i svoje mišljenje, u ovom slučaju razočarenje, iskazujem ovdje u tekstualnom obliku.
Što se ovog na kraju posta tiče...RB ovdje nije bio brz nimalo...Rosberg koji se cijele utrke nijednom nije potrudio pritisnuti je svaki put nakon restarta do Casina već imao sekundu prednosti pred Vettelom, a do kraja kruga 2 sekunde koje bi onda održavao. A da ne govorim o tome kako je Hamiltona samo uska staza i odlično branjenje od strane Webbera (mogao bi malo i Alonsa podučiti za dogodine) udaljila od postolja.

-
- Veteran
Tebi je Ferrari uvijek super,i prošle godine kad su na početku sezone imali loš bolid tebi je sve super.Ferrari nije ni za šta kriv,pa tako i sad drvlje i kamenje na Alonsa a Ferrari kažeš nije loš bolid.Čudi me kao navijača Ferraria da te zabrinjava što je Alonso završio 7. a maksimalno je mogao biti 6.(znači izgubio je dva boda) a ne zabrinjava te Ferrari koji nije mogao više od 6.mjestaCuky je napisao/la: Lažna objektivnost? Gdje je ovdje lažna objektivnost?
Ja sam navijač Ferrarija, ne Fernanda Alonsa, i gledam na ovo kao na užasno loš nastup dotičnog zaposlenika ekipe za koju ja navijam. Kada u nogometu igrač ekipe za koju navija odigra loše, svoje mišljenje u raspravama kažem/napišem, ovisno o tome na koji način se vodi rasprava. Sada je vozač ekipe za koju navijam odvozio loše i svoje mišljenje, u ovom slučaju razočarenje, iskazujem ovdje u tekstualnom obliku.
RB nije bio brz bolid a Vettel u zadnjem krugu kao od šale odveze FL.Znači RB nije brz bolid jer mu Rosberg pobjegne na dvije tri sekunde a kad Alonso ne može pratiti Kimiev ritam u 1.stintu i kasnije Sutilov nije zato što Ferrari danas nije bio dobar bolid nego zato što je Alonso odjednom zaboravio vozitiCuky je napisao/la:Što se ovog na kraju posta tiče...RB ovdje nije bio brz nimalo...Rosberg koji se cijele utrke nijednom nije potrudio pritisnuti je svaki put nakon restarta do Casina već imao sekundu prednosti pred Vettelom, a do kraja kruga 2 sekunde koje bi onda održavao. A da ne govorim o tome kako je Hamiltona samo uska staza i odlično branjenje od strane Webbera (mogao bi malo i Alonsa podučiti za dogodine) udaljila od postolja.

- Cuky
- Moderator
nećeš ti problema odvoziti FL kad cijelu utrku pritiskali jedino Perez, dvije Force Indije i ono četvero iz Caterhama i Marussije...
a Fernando nije zaboravio voziti, nitko to nije ni rekao...ali danas nije baš djelovao kao da je 100% u utrci...
a Fernando nije zaboravio voziti, nitko to nije ni rekao...ali danas nije baš djelovao kao da je 100% u utrci...

- Schumy.d
- Legenda
Loša utrka za njega. Ali ja mu ne zamjeram jer obično radi i stvari koje su iznad očekivanja, tako da, ima čovjek pravo i pogriješiti koji put.
Mene više muči to da je Massa opet bio lošiji od njega.
Mene više muči to da je Massa opet bio lošiji od njega.
-
- Veteran
Ne mogu vjerovati.Mladen Jergović o dvoboju Alonso Perez
Pa da se i ja jednom složim sa njimRazumijem takvu odluku, ali ja je ne bih donio.
Smatra se da je Alonso obranio poziciju tako što je promašio šikanu. Faktički da, ali alternativa je bio sudar.
Kristensen nikada nije vozio Formulu 1, pogotovo ne u Monaku
-
- Veteran
ma to on samo onako,zna da bi bio opet napadnut,pa nece viseChuck Norris je napisao/la:Ne mogu vjerovati.Mladen Jergović o dvoboju Alonso Perez
Pa da se i ja jednom složim sa njimRazumijem takvu odluku, ali ja je ne bih donio.
Smatra se da je Alonso obranio poziciju tako što je promašio šikanu. Faktički da, ali alternativa je bio sudar.
Kristensen nikada nije vozio Formulu 1, pogotovo ne u Monaku

Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
Fernando Alonso says his Ferrari simply lacked the necessary pace to fight for a podium place in the Monaco Grand Prix.
The Spaniard, who won his home grand prix at Barcelona just a fortnight ago, qualified sixth, before slipping back to seventh during the race.
While Alonso did spend a portion of the race with reduced aero thanks to having a piece of Sergio Perez's McLaren stuck to his Ferrari's floor, he said the main problem was a general lack of pace.
"The main problem was the pace," he explained.
"We didn't have the pace. Normally on Sunday we have the pace, but today we didn't.
"Apart from that, yes, we did have different problems. The team told me that we had a plastic bag stuck in the front wing for 10 laps, that took away performance from the front. And we had a piece of Sergio's front wing under the floor, and lost around 30 or 40 points of performance.
"But in the first 30 laps, before the red flag, we didn't have a [specific] problem. We were too slow."
Alonso also explained that he was thinking of the championship during the race, which led to him taking less risks while battling other drivers for position.
"When you fight for positions with people who have two or three points in the championship, there is a risk.
"I did the same in 2008 and 2009, when I had nothing to lose. I was overtaking in some strange positions, and it sometimes works. And if you have a broken front wing, you don't lose anything.
"[But] we're fighting for the championship, so we look in the mirror if someone tries to overtake us.
"Why did we find ourselves in that position? Because we didn't have the pace today and we didn't have the pace in qualifying.
"If you start at the front, you fight with the top guys. If you start in seventh or eighth, you fight with guys who have nothing to lose."
- goran007
- Profesionalni vozač
kako kaže Mujo-Fata je Fata al dvaput je dvaput...a kad se dogodi triput onda je valjda i za Muju previše...jednostavno,čovjek drži Ferrari dosad iznad njegovih mogućnosti(govorm od dolaska u njega)al ovu utrku nije bio na razini bolida...da li je imao dobar pace....očito ne,ali bogami ni tako loš da ga prestigne svako ko ima malo vremena...očito je ona faca u prekidu govorila više od riječi a u nastavku je bilo sve lošije
kaj se tiče situacije s Perezom na početku sam ga malo krivio i odmah sam smatrao da će morat vratit poziciju,al kad pogledamo nastavak vidimo da se tu jednostavno nije moglo više...Perez je pokazao zavidnu količinu gluposti koju je na kraju platio i Kimi...kad neko ide u preticanje kojem je alternativa sudar onda to definitivno nije dobro za F1...kazna iako mi se činila opravdana pokazuje da je beskorisna jer je Alonso sjekao da izbjegne sudar što je dalo poticaj Perezu da ponovi postupak čiju je cijenu platio Kimi...
za duga dva obilaženja nemam komentara...predobar,preiskusan da mu se prodaju takve finte po Monte Carlu...sreća da ipak šteta nije pregolema...izgubio je samo dva boda(slažemo se da se nije moglo više od šestog mjesta da nije bilo slučaja Perez),u tom kaosu smanjio je zaostatak za Kimijem,a i Vettel nije došao do pobjede....
kaj se tiče situacije s Perezom na početku sam ga malo krivio i odmah sam smatrao da će morat vratit poziciju,al kad pogledamo nastavak vidimo da se tu jednostavno nije moglo više...Perez je pokazao zavidnu količinu gluposti koju je na kraju platio i Kimi...kad neko ide u preticanje kojem je alternativa sudar onda to definitivno nije dobro za F1...kazna iako mi se činila opravdana pokazuje da je beskorisna jer je Alonso sjekao da izbjegne sudar što je dalo poticaj Perezu da ponovi postupak čiju je cijenu platio Kimi...
za duga dva obilaženja nemam komentara...predobar,preiskusan da mu se prodaju takve finte po Monte Carlu...sreća da ipak šteta nije pregolema...izgubio je samo dva boda(slažemo se da se nije moglo više od šestog mjesta da nije bilo slučaja Perez),u tom kaosu smanjio je zaostatak za Kimijem,a i Vettel nije došao do pobjede....
-
- Veteran
Dobro si ovo primjetio.Da nije propustio Pereza ne bi smanjio zaostak za Kimijem,a izgubio samo 2 boda u odnosu na Vettela.Gotovo da je profitirao što je morao propustiti Pereza,stvarno je srećkovićgoran007 je napisao/la:sreća da ipak šteta nije pregolema...izgubio je samo dva boda(slažemo se da se nije moglo više od šestog mjesta da nije bilo slučaja Perez),u tom kaosu smanjio je zaostatak za Kimijem,a i Vettel nije došao do pobjede....

-
goran007 je napisao/la: za duga dva obilaženja nemam komentara...predobar,preiskusan da mu se prodaju takve finte po Monte Carlu....
inače samo pratim ovaj forum jer je po mom mišljenju pisanje komentara ovdje najkvalitetnije, zato sam se morao na ovaj osvrnut tj složit...srce me bolilo kaj je sve popušio, utrka za zaboravit što prije..poz
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Alonso osim nešto malo talentića za vožnju bolida ima i još jedan. Poprilično lijepo izvedena "panenka"
[youtube]https://www.youtube.com/tv?vq=medium#/w ... =transport[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/tv?vq=medium#/w ... =transport[/youtube]
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"