Utrke 2013 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: VN Monaka - Circuit de Monaco, 23/25/26.5.2013

Post Postao/la Schumy.d »

K1M1 je napisao/la: ajd onda reci koje godine je to bilo, ja ne pamtim izgleda... sjecam se da je 2008. bilo zanimljivo jer je kiša bila, i 1996. :) Al zbilja ne pamtim da je nekad po suhom vremenu bilo više pretjecanja nego danas. Tako da eto, baš bih volio znat na koje to godine misliš?
A koja su to danas pretjecanja sve bila?
Perez - Button, Alonsa je dobio za zelenim stolom, a Kimija izbacio.
Sutil - Alonso i Button
Button Alonsa.

I šta je još bilo vrijedno spomena?

Meni je samo ovih 5 minuta zanimljivije nego današnje većine utrke. :D

Ali dobro, ako je tebi ovo danas bilo napeto, u redu. Bolje za tebe. ;)
Meni nije jbg.
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 26 svi 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Schumy.d je napisao/la:
K1M1 je napisao/la: ajd onda reci koje godine je to bilo, ja ne pamtim izgleda... sjecam se da je 2008. bilo zanimljivo jer je kiša bila, i 1996. :) Al zbilja ne pamtim da je nekad po suhom vremenu bilo više pretjecanja nego danas. Tako da eto, baš bih volio znat na koje to godine misliš?
A koja su to danas pretjecanja sve bila?
Sutil - Alonso i Button
Button Alonsa.

hamilton raskas , jest da je pokusaj al malo je falilo
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: A koja su to danas pretjecanja sve bila?
Sutil - Alonso i Button
Button Alonsa.

Meni je samo ovih 5 minuta zanimljivije nego današnje većine utrke. :D
pa šta to nije dovoljno? +još neka pretjecanja iza, i odličnih par kimijevih pretjecanja na kraju (nismo vidjeli u utrci al ce siurno bit u race editu)..
dakle više od 10 pretjecanja... i to sve skoro medju prvih 10 vozaca...
a što se tiče videa lol, ne kužim što ti je tu bilo zanimljivije nego danas, koliko pretjecanja je bilo? jedno + jos 3,4 nad marussijama i caterhamima, i to je kao bilo zanimljivo? :o ajd dobro, izgleda da imamo drugačije poimanje što je zanimljiva utrka a što nije..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la: pa šta to nije dovoljno? +još neka pretjecanja iza, i odličnih par kimijevih pretjecanja na kraju (nismo vidjeli u utrci al ce siurno bit u race editu)..
dakle više od 10 pretjecanja... i to sve skoro medju prvih 10 vozaca...
a što se tiče videa lol, ne kužim što ti je tu bilo zanimljivije nego danas, koliko pretjecanja je bilo? jedno + jos 3,4 nad marussijama i caterhamima, i to je kao bilo zanimljivo? :o ajd dobro, izgleda da imamo drugačije poimanje što je zanimljiva utrka a što nije..
Samo start je bio zanimljiviji nego današnjih 30 krugova. Ali dobro, o ukusima se ne raspravlja, ali mene zanima utrka kojoj ćeš ti dati recimo 6/10. :biggrin:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

aha, dakle volis krs i lom na startu, evo onda ce ti ova utrka bit za 10, uzivaj. :biggrin: http://www.youtube.com/watch?v=ht-bfjcKJME" onclick="window.open(this.href);return false;
i opet ti o tih 30 krugova.. pa kakve ima veze što u prvih 30 nije bilo pretjecanja ako ih je u sljedecih 48 bilo 15, ne ocijenjujemo prvih 30 krugova. :)
što se tiče mojeg ocjenjivanja, toliko volim f1 da ocijene manje od 4 ne dajem. :p ;) Ono, da bi dao manje od 4 mora bit stvarno procesija ko u valenciji one godine kad nije bilo pretjecanja... A 6 znam dat bez brige, ako te vec zanima puno utrka iz ere schumacherove dominacije bih ocijenio sa 6. :)
slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Klasična Monaco utrka, ipak ne toliko dosadna koliko sam očekivao. Drago mi je što Perez dolazi sebi polako što se tiče brzine, iako mu ono sa Kimijem nije trebalo, ne smatram da je preagresivan, jer u Monacu i ne može drukčije. Nije mi drago što se polako osjeća loša atmosfera između njega i Buttona već par utrka. Nekako mi se čini da se Button osjeća ugroženim kao prvi vozač, ne znam kakav je dogovor i šta su mu obećali u timu, nadam se da se neće ponoviti Lewis-Alonso priča, samo nam još to treba pored ovakvog auta.
Mercedes odličan, izgleda da nisu imali problem sa gumama, za razliku od Red Bull-a. Nijma je jučer sve išlo na ruku, da nije bilo onoliko prekida, ništa od podija, jeli su kume ko ludi. Ferrari isto loš (još jedan + za Red Bull). Drago mi je što je kimi uzeo taj bod, čisto da ne prekine seriju.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

dojam utrke nakon utrke.. - pa i dalje mi je utrka bila odlicna za monaco standard.. ovo neko spominjanje prvih 30 krugova bez akcije necu previse komentirat jer sam misljenja da smo ovdje svi neki zaljubljenici u motorsport, da imamo neko iznadprosjecno razumjevanje utrkivanja, pa mi nekako nema mjesta raspravljati s nekim kako f1 utrke nisu sprint utrke od 100 km, vec voze malo duze..

da... vozikali su se.. svi na kupu bez pokusaja.. tako normalno.. ne kuzim sto su trebali? grid je bio poredan po brzini, osim lewisa koji je popusio prilikom safetya.. al nije ni taj lewis i merc puno brzi od rbra..
na obicnoj stazi nema preticanja ako se nema brzi bolid barem nekih sekundu i pol, na jednom monacu razlika u bolidima mora bit znacajna da bi se nesto moglo.. a mi danas imamo grid gdje je po 10 bolida unutar sekunde..
shvatite da nije imalo smisla nikome za pokusavat.. pocevsi od vettla koji nije pokusavao ni ostat blizu rosberga, jer jednostavno nema smisla.. webber takodjer, sa istim bolidom nema sanse, a od webera na dalje se gledalo na retrovizore i vozilo po spagi jer jedan kiks bilo gdje, prolazi barem jedan bolid..

jedini koji je gurao i bio agresivan i pokusavao uzimat pozicije je bio taj crni perez koji iako je overagresive i nadobudan - jbga.. zacinio je utrku.. a vi pizde licemjerne svi skupa, a vidim da vas ima, ono malo sto sam preletio temu, vidim da posten dio pljuje i lincuje navedenog jer se zabio u kimija..
jucer placete i urlate i pljujete fiu sto kaznjava vozace zbog dodira, kao posljedicu vozaci ce se jos rjedje odlucivat na pokusaje, fali nam pravih preticanja napadanja, i onda kad netko ide po jednom fkng monacu preticat i napadat neke prvake i pri tome napravi i los potez i nekom skrese utrku - ajmo pljuvanje!! van iz f1 i te fore..

uvijek se povlaci paralela sa zlatnim godinama f1 i preticanjima, akcijama i napadima.. pa zar vi imate ideju da su onda sva preticanja bila glatka button alonso style? bez dodira kontakta, prljavih blokanja, zabadanja, blokanja na kocenjima, blok passova.. zar su senna i ostali velikani sva pretjecanja obavili bezgresno, bez dodira i bez da su ikad nekom unistili utrku?
ajde za domacu zadacu - u danasnje vrijeme barem nije tesko, u 2 minute izguglate koliko ocete situacija..

u potpisu ce mnogi imat - "If you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver."
i kad senna vidi gap koji samo on vidi i preleti nekom brundleu preko glave il bilo kog onda je to ok, jer to je pravo utrkivanje.. kad neki tamo perez skenja kimija jer je vidio gap kojeg nije bilo (al mu je bilo u prijasnjim pokusajima) onda tog pereza treba kamenovat jer je prepotentni idiot..

vi sami neznate sto biste i zato i je f1 danas kakva je.. niste vi nazalost jedini, da bude najtuznije, u vecini ste vjerojatno, i kao reprezentativna skupina prema kojoj bernie i ekipa malo kroje tu f1 da budete zadovoljniji i da vas se drzi zainteresiranima, mi ispastamo jer ste hateri po prirodi i udovoljit vam se nemoze..
losa je posljedica samo sto ispastamo mi ostali, oni pravi ljubitelji sporta, nama se ne treba nis jako mjenjat.. samo nek voze..
dobar primjer je upravo nas kimi tu koji ce uzivat u nedjeljnom popodnevu iako je utrka losija (kao i mnogi mi), ta sam izaberes gledat, ako ti utrka za 1. - pa koji k onda gledas tu utrku lol.. cekas da se iz jedinice pretvori u desetku?
neznam, znam da smo svi svakakvi, al znam da ja sigurno ne bi potrosio nedjeljno popodne na nesto sto cu ocjenit jedinicom.. za to moras bit il neki mazohista il neki.. ..

s druge strane..
vozili su krugove oko 1.21 najcesce.. a dobar dio utrke su vozili 1:22, povremeno 1:23..
u drugoj (a vjerujem i u prvoj :) utrci gp2 brzi krugovi u utrci su bili 1:23.. i to pred kraj utrke na zutim pirelijima nakon 25 krugova..

gledajuci s te strane utrka je za qrac, odnosno forumula 1 sad je za k*r*c.. al takva je kakva je, uvjeti su jednaki svima, svi jednako cuvaju i stede..

Nije mi drago što se polako osjeća loša atmosfera između njega i Buttona već par utrka. Nekako mi se čini da se Button osjeća ugroženim kao prvi vozač
prije prosle utrke coulthard je imao zanimljiv intervju s mcm dvojcem.. izmedju ostalog bilo je pitanje odnosa izmedju teammatea.. i sad kao iskusni button objasnjava malom perezu kako i sto.. pitanje je bilo i kakav je odnos bio s lewisom.. i onda button - "nije vazno dal si u dobrim odnosima sa timskim, samo je bitno da dobro funkcionirate"

button i nije prvi vozac.. a i nema tu nekog straha ni potrebe za losom atmosferom jer je taj mcm sada srednji tim, ni blizu pobjeda ni podija jos, tako da nema ni potrebe za "prvim" vozacem, jer se oni ove godine ne bore prakticki za nis..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: da... vozikali su se.. svi na kupu bez pokusaja.. tako normalno.. ne kuzim sto su trebali? grid je bio poredan po brzini, osim lewisa koji je popusio prilikom safetya.. al nije ni taj lewis i merc puno brzi od rbra..
na obicnoj stazi nema preticanja ako se nema brzi bolid barem nekih sekundu i pol, na jednom monacu razlika u bolidima mora bit znacajna da bi se nesto moglo.. a mi danas imamo grid gdje je po 10 bolida unutar sekunde..
shvatite da nije imalo smisla nikome za pokusavat.. pocevsi od vettla koji nije pokusavao ni ostat blizu rosberga, jer jednostavno nema smisla.. webber takodjer, sa istim bolidom nema sanse, a od webera na dalje se gledalo na retrovizore i vozilo po spagi jer jedan kiks bilo gdje, prolazi barem jedan bolid..

jedini koji je gurao i bio agresivan i pokusavao uzimat pozicije je bio taj crni perez koji iako je overagresive i nadobudan - jbga.. zacinio je utrku.. a vi pizde licemjerne svi skupa, a vidim da vas ima, ono malo sto sam preletio temu, vidim da posten dio pljuje i lincuje navedenog jer se zabio u kimija..
jucer placete i urlate i pljujete fiu sto kaznjava vozace zbog dodira, kao posljedicu vozaci ce se jos rjedje odlucivat na pokusaje, fali nam pravih preticanja napadanja, i onda kad netko ide po jednom fkng monacu preticat i napadat neke prvake i pri tome napravi i los potez i nekom skrese utrku - ajmo pljuvanje!! van iz f1 i te fore..
Daj se odluči... ili ima pretjecanja, ili nema!? :?

I neću nikad podržavati pretjecanje za zelenim stolom i zabijanje glavom u zid. Ponavljam, vozit bez mozga može svatko. ;)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

?
gdje pisem da nema pretjecanja?
nemoj pocet opet odmah okretat moje rjeci jer stvarno ce bit zadnji eod s tobom..
kimi ti je nabrojio sva pretjecanja jos jucer.. ne pravi se gljiva sad..
bilo je 10-ak pretjecanja, sva bez drsa, za monacno jbna statistika..

kakva pretjecanja za zelenim stolom?
perez alonso? pa lol.. bilo bi potpuno jednako da se utrka nastavila, alonso bi morao dat poziciju.. kakav sad pak zeleni stol? jednostavna pravila utrkivanja..
iako je mene malo i zacudilo jer perez je ostavio alonsa na izboru - il to il kocnica do kraja i prakticki se parkirat tamo..
Ponavljam, vozit bez mozga može svatko.
ok, s tim se slazem svakako..
al u utrkama gdje se stagnira trebaju takvi..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:?
gdje pisem da nema pretjecanja?
nemoj pocet opet odmah okretat moje rjeci jer stvarno ce bit zadnji eod s tobom..
Kolega, sve si to ti napisao, ne okrećam ja ništa. :roll:

Tvoje riječi
Armanini je napisao/la: na obicnoj stazi nema preticanja ako se nema brzi bolid barem nekih sekundu i pol, na jednom monacu razlika u bolidima mora bit znacajna da bi se nesto moglo.. a mi danas imamo grid gdje je po 10 bolida unutar sekunde..
Ako je Perez bio brži od Alonsa i Kimija za sekundu i pol, onda bi ovo stajalo. A nije bio. Sam si sebi napisao kontradiktornost u 3 rečenice. ;)

Ali dobro, nije bitno više, jer se ti već osjećaš uvrijeđenim, iako ne znam zašto.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pa citaj s razumjevanjem..

ne da je perez bio brzi od alonsa i kimija, nego je kroz pojedine djelove utrke fkng gp2 bolid vozio brze krugove u utrci!
svatko je imao lufta pun k.. al nikom nije imalo smisla riskirat obzirom da su svi bili prilicno zadovoljni s pozicijama.. osim alonsa koji je vozio losiji bolid..
shvati da nije rosberg vodio kolonu, vodio ju je vettel.. koji je imao osigurana ledja s webberom kojeg se sigurno nece samo tako prestic u jednom monacu, ta najiskusniji je vozac na gridu.. iza je lewis vozio u bulji webberu podosta vremena, cekajuci na kakvu gresku i priliku.. toga naravno nije bilo, nit moze bit kad su se svi djirali par sekundi ispod mogucnosti..
perez je jedini koji je krenuo napadat i to prvom prilikom kad je pritiskao ove ispred.. nije se vozikao u svadbenoj koloni kao ovi ispred njega.. da je bio ispred button, a perez drzao svoju poziciju, vjeruj da button sigurno ne bi tjerao i napadao.. pokusao bi eventualno alonsa obzirom da se cinio brzi..

pereza ocito boli ona stvar.. nije ni cudno kad ima tolika ledja.. i to je ok, jer takav neopterecen da ce dobit jezikovu juhu moze se trkat na nacin na koji je zamisljeno..
neznam bas koliko ih je jos takvih na gridu..

meni nije bitno dal je perez napravio cisti potez il ne, meni je bitno da ga je napravio.. dal mi se potez svidja il ne, to je za drugu diskusiju.. bitno je da se dogadja nesto sto lici na utrkivanje.. nije bitno dal je chilton il tko vec neuspjesno prosao pored pastora, bitno je da je isao, bitno je da mu se popeo na bolid, bitno je da je bila akcija..

utrkivat se na granici, bez dodira i bez poteza koji jebu drugog mogu samo vozaci sa postenim stazom..

kad citam neke komentare nakon par preticanja i dodira i nastala pljuvanja oko tog samo se krizam.. nije mi jasno sto bi vi mislili da pogledate jednu jedinu utrku sbka.. valjda bi vam svi vozaci bili za izgon lol..

a moze bit i dobra paralela - malo koji neiskusni vozac u prvim godinama trkanja u jacim kategorijama ne prodje sezone, a da nema pol utrka dnf zbog nespretnih preticanja..
to je ucenje i to se uci samo i jedino u utrkama!

ja ne znam sto je po vama znanje i iskustvo - vozit brze krugove neometan? brze krugove mogu vozit svi do jednog na gridu, a razlike ce bit onolike koliko su kome taj dan velika jaja..
nedjelja je dan kad se vidi vozac..

a daj boze jos vise glupih poteza, daj boze da se stvori malo trzavica izmedju timskih, daj boze da se vrati malo vozackog rivalstva i emocija u prilicno sterilnoj sadasnjoj f1..

ako maknes vozace, samo se bolidi djiraju po stazi..

shvacam zasto imamo razlicite dojmove i misljenja - imamo razlicito shvacanje utrkivanja..
zadnja poveznica sa starijim danima - nekad je bilo toliko vise akcije jer su vozaci bili toliko vise ludi, agresivni i zeljni napredka.. nisu morali toliko ni brinut kako ce ga ta svekolika javnost dozivjet.. nisu morali brinut dal ce se 3 tjedna nakon utrke pricat o jednom potezu.. prvenstva su se osvajala nadjebavanjem..
a vama padne mrak na oci danas kad se netko usudi zabit na kocenju jer je predaleko iza..
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Barcelonista mislim da početak glasi: NA OBIČNOJ STAZI (a Arma ne misli da je ovo takva staza)...isprika na miješanju u polemiku...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Današnji bolidi su predugi i prebrzi u zavojima za bilo kakvu šansu za napad. Treba vratiti mjenjače na ručicu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Armanini je napisao/la: ja ne znam sto je po vama znanje i iskustvo - vozit brze krugove neometan?
.
To su nam pokazali Webber i Hamilton,po meni najljepši trenutak utrke(bar ono što smo uživo vidjeli,jer Kimievo super probijanje na žalost nismo vidjeli)
Također je lijepo bilo vidjeti i prolaske Perez-Button,Sutil-Alonso,Button-Alonso i to je sve.
Da,to možda i nije malo za Monaco ali ipak je premalo,zato mi utrka u Monacu baš i nije,bez obzira na svu povijest,visoko na listi.Radije biram Singapur.Radije bih da nismo vidjeli nijedno pretjecanje,a da smo bar imali pokušaje pretjecanja među vodećima,a ne vozikanje sekundu jedan iza drugoga a bolid može ići dosta brže od onoga što voze,(čast izuzetku Hamiltonu koji je jedini pokušao),ej pa da Van der Garde ima najbrži krug utrke u jednom trenutku je žalosno.Kao što sam već pisao kvalifikacije u Monacu su mi za gledati poslastica,kad svi voze na limitu ali utrka(općenito ne samo ova jučer) je gotovo dosadna
...put u raj nije posut ružama...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Da,to možda i nije malo za Monaco ali ipak je premalo,zato mi utrka u Monacu baš i nije,bez obzira na svu povijest,visoko na listi
visoko? meni je uvijek bila mrvicu iznad valencije.. em je utrka za qrac, em je prijenos losiji, em svi samo glumataju :)

ja ne bi suzu spustio da se monaco izbaci.. ustvari da bude svake 2 godine..
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Armanini je napisao/la:
Da,to možda i nije malo za Monaco ali ipak je premalo,zato mi utrka u Monacu baš i nije,bez obzira na svu povijest,visoko na listi
visoko? meni je uvijek bila mrvicu iznad valencije.. em je utrka za qrac, em je prijenos losiji, em svi samo glumataju :)

ja ne bi suzu spustio da se monaco izbaci.. ustvari da bude svake 2 godine..
E onda u potpunosti razumijem tvoj post.
Ni ja ne bih nimalo žalio,dapače volio bih viditi neku drugu stazu ali eto nisam se usudio napisati da me ne dočekaju drvljem i kamenjem :biggrin:
Jedino što me veže za ovu stazu su Sennine briljantne vožnje
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

znam ja da je to svetogrdje, al za mene je samo jedna staza kultna, a to je naravno monza :)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Armanini je napisao/la:losa je posljedica samo sto ispastamo mi ostali, oni pravi ljubitelji sporta, nama se ne treba nis jako mjenjat.. samo nek voze..
dobar primjer je upravo nas kimi tu koji ce uzivat u nedjeljnom popodnevu iako je utrka losija (kao i mnogi mi), ta sam izaberes gledat, ako ti utrka za 1. - pa koji k onda gledas tu utrku lol.. cekas da se iz jedinice pretvori u desetku?
upravo ovo, sve si rekao, očito neki nisu toliki zaljubljenici u f1 kao ti i ja npr. I 15 pretjecanja na monaku im je malo. :? Kao da su tek počeli pratit f1.. pa ovo je monako jbt, kad je tu bilo krcato pretjecanja? meni je dovoljno samo gledat te nevjerojatne mašine kako jure tim uskim ulicama i ja sretan. Pretjecanja su samo jedan veliki bonus, a hvala bogu jučer ih je bilo.
Srećom imao sam prilike biti na utrci u monzi prošle godine, tek uživo vidiš koje su to beštije od bolida, koja je to nevjerojatna snaga i koliko tu vještine treba za vozit jednu takvu mrcinu. Zbog same vožnje (a pogotovo ulicama monaka) skidam kapu vozačima. A još kad netko ima muda i pokušava preteć tim ulicama, to je nešto posebno. I zato je perez za mene čovjek utrke, da, i to govorim kao kimijev navijač, a on je uništio kimiju utrku. Čudno? Nije... perez je jednostavno radio što ostali nisu, nije se htio vozit u koloni tempom gp2 auta, nego je odlučio vozit brže i napast svaki put kad mu se otvori prostor, upravo ono što je senna govorio. ;)

I da, sve je čisto pretekao osim kimija, gdje je bio malo preoptimističan. Ali i kimi je u taj zavoj počeo skretat prije i zatvorit pereza, tako da je dijelom i njegova krivica...
Armanini je napisao/la:neznam, znam da smo svi svakakvi, al znam da ja sigurno ne bi potrosio nedjeljno popodne na nesto sto cu ocjenit jedinicom.. za to moras bit il neki mazohista il neki.. ..
hehe upravo to, odlično rečeno. Meni isto nije jasna ta filozofija, pa ako ti je dosadno promjeni program ili iskljuci tv. Takvi kojima je u monaku dosadno uz više od 10 pretjecanja, uz dužno poštovanje, za mene nisu pravi f1 fanovi...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

i najvaznije - kimi ja se slazemo u potpunosti sto ja neznam kad se prosli put dogodilo, tako da nas zajednicki stav vrijedi vise nego od svih vas hatera zajedno.. :D
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

K1M1 je napisao/la:
Armanini je napisao/la:neznam, znam da smo svi svakakvi, al znam da ja sigurno ne bi potrosio nedjeljno popodne na nesto sto cu ocjenit jedinicom.. za to moras bit il neki mazohista il neki.. ..
hehe upravo to, odlično rečeno. Meni isto nije jasna ta filozofija, pa ako ti je dosadno promjeni program ili iskljuci tv. Ti kojima je u monaku dosadno uz više od 10 pretjecanja uz, dužno poštovanje, za mene nisu pravi f1 fanovi...

E sa ovime se nikako ne mogu složiti.Zašto se ne smije reći da je utrka dosadna(nemoj ovo dosadna shvaćati bukvalno) i odmah nisi pravi ljubitelj F1?Zašto za neku nogometnu utakmicu se može reći da je dosadna a svejedno si ljubitelj nogometa,a to isto ne važi za f1?
Shvatio bi tvoju izjavu da je neko rekao da je promjenio program ili ugasio tv,ali nisam primjetio da je to iko rekao(možda sam propustio).Pravi ljubitelj f1 može reći da je utrka dosadna ali ostaje uz utrku pa makar ona bila dosadna kao Indianapolis 2005
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

ok, složio bih se s ovim...
malo sam se krivo izrazio možda, mislio sam na to kome je to dosadno utrošeno vrijeme.. hm, teško ojasnit.. Naravno da utrka može bit manje i više zanimljiva, ali čak i kad je utrka najdosadnija, meni je to najzabavnijih 2 sata u tjednu. :biggrin:
Dakle ako je usporedjujes s ostalim utrkama onda može bit dosadna, al ako ti je dosadna u smislu da si uzalud potrošio 2 sata... na to sam mislio..
Al ova jučer definitivno nije bila dosadna ni u ovom prvom smislu iz gornje rečenice, tako da ni s te strane baš ne kužim, al ajd, svatko ima pravo na svoje mišljenje.. ;)
A što se tiče gašenja tv-a i promjena programa, sjećam se da je i takvih bilo u prošloj utrci...
Armanini je napisao/la:i najvaznije - kimi ja se slazemo u potpunosti sto ja neznam kad se prosli put dogodilo, tako da nas zajednicki stav vrijedi vise nego od svih vas hatera zajedno.. :D
ajd ajd, nije toliko rijetko, znamo se i složit tu i tamo.. :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:Barcelonista mislim da početak glasi: NA OBIČNOJ STAZI (a Arma ne misli da je ovo takva staza)...isprika na miješanju u polemiku...
Dobro, jesam ja stvarno glup ili slijep?
Armanini je napisao/la:na jednom monacu razlika u bolidima mora bit znacajna da bi se nesto moglo..
Ja ne mogu znati šta netko misli dok piše. Oslanjam se na ono šta pročitam.
Armanini je fino napisao 2 potpuno kontradiktorna odlomka jedan drugome. Nemojte raditi budalu od mene... :roll:

I još ispadnem kriv jer ne kužim da je autor s postom mislio nešto sasvim drugo. Mislim, svaka čast, ali ja još ne znam čitati ničija mišljenja, samo čitam crno na bijelom. :doubt:

Ma, neda mi se zamarati oko gluposti, ali stvarno ne kužim u čemu je problem kod mene. Očito moram okulisti jer valjda vidim neke različite rečenice od tebe.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

jel ti pises o meni il o utrci..
kakvo nerazumjevanje, ne kuzim.. pa naravno da nije monaco obicna staza..

ne kuzim sto ti nije jasno.. kazem znacajna.. dakle vise nego na obicnoj stazi gdje se moze i sa sekundom brzim bolidom napadat..
nije perez brzi od alonsa il kimija 3 sekunde, nego je brzi od tih krugova koji se voze u tom trenu..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: nije perez brzi od alonsa il kimija 3 sekunde, nego je brzi od tih krugova koji se voze u tom trenu..
Opet netočno!
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Schumy meni nije jasno što ti pokušavaš reć za Pereza? Da nije trebao napadat? Da se trebao voziti iza njih? Buttona je prošao čisto, Alonsa je prošao čisto, Kimi ga je išao zatvoriti, ovaj je bio prebrz i došlo je do kontakta. S obzirom na prirodu staze u Monaku 2/3 pretjecanja bez kontakta je sasvim solidan uspjeh za nekog kome je ovo tek 3. sezona u F1 i prva među "velikim dečkima"
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Zaključano