Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Domi »

Evo još jednog rekorda za Sebastiana

slika
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

mah,srećković obični
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

+ vodi u prvenstvu sa 21 bodom prednosti u autu koji nije dominantan. sve mi se više čini, da vettel zbilja je jedan od najvećih jer, teško je pronaći argumente koji idu protiv te tvrdnje
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ima sreće što je do sada Grosjeana i Pereza uspio izbjeći svaki puta. :lol:
Samo kad se ga oni dočepaju...nahebo je! :biggrin:
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

padobranac je napisao/la:+ vodi u prvenstvu sa 21 bodom prednosti u autu koji nije dominantan. sve mi se više čini, da vettel zbilja je jedan od najvećih jer, teško je pronaći argumente koji idu protiv te tvrdnje
Nekako mi bode uho to što ti je nickname padobranac! :)

Baš o tome i ja razmišljam. Sve je mudriji i savršeniji.
Samo neka se trkaju.
karabaja

Post Postao/la karabaja »

dmarijon je napisao/la:
padobranac je napisao/la:+ vodi u prvenstvu sa 21 bodom prednosti u autu koji nije dominantan. sve mi se više čini, da vettel zbilja je jedan od najvećih jer, teško je pronaći argumente koji idu protiv te tvrdnje

Ma Vettel je stroj za pobjeđivanje, ne sjećam se kada je napravio (značajnu) grešku, osim u Brazilu očito, i kada nije izvukao maksimum iz dane situacije. Mercedes se činio brži od Red Bulla cijeli vikend, a Vettel je kasnio za pole pozicijom jednu desetinku i bio bolji od Webbera (kojemu Monaco jako dobro leži). Sve u svemu mislim da se jučer jednostavno nije moglo protiv Rosberga, sjetite se da je u početku utrke napadao Hamiltona koji je kasnije napadao Webbera, tako da ne vjerujem da je išta više mogao.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

karabaja je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:

Ma Vettel je stroj za pobjeđivanje, ne sjećam se kada je napravio (značajnu) grešku, osim u Brazilu očito, i kada nije izvukao maksimum iz dane situacije. Mercedes se činio brži od Red Bulla cijeli vikend, a Vettel je kasnio za pole pozicijom jednu desetinku i bio bolji od Webbera (kojemu Monaco jako dobro leži). Sve u svemu mislim da se jučer jednostavno nije moglo protiv Rosberga, sjetite se da je u početku utrke napadao Hamiltona koji je kasnije napadao Webbera, tako da ne vjerujem da je išta više mogao.
napravio je grešku u kvalama koja ga je koštala 1. mjesta
Michael is faster than you!!
karabaja

Post Postao/la karabaja »

Igor18 je napisao/la:napravio je grešku u kvalama koja ga je koštala 1. mjesta
OK, istina ali i dalje nije velika greška, kvalificirao se ispred timskog kolege
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

nije velika greška ali mu je odnjela u tom zavoju (bila je još jedna kasnije) po Hillovim riječima oko 2 desetinke.
Znači u rukama je imao bolid za 1. mjesto.

Vettel je fenomenalan vozač, to nitko ne može osporiti, ali uvijek će biti rezerve vezano za njega baš zbog toga kaj ima več 4. godinu zaredom perfektan auto (ove godine malo manje al opet sjajan) u rukama.

Ono kaj je sigurno je da zna kontrolirat utrku, kad jednom dođe do 1. mjesta u 99 % slučajeva to kontrolira do samoga kraja i ne ispušta ga, što mu opet uvelike olakšava bolid al svejedno treba znat utrku privesti kraju.

Za mene, da osvoji još 10 naslova u ovakvom RB-u, ispred njega će biti i Schumi i Alonso, Hamilton, Kimi.
Danas na stazi u (mojoj) 1. kategoriji nalaze se 4 vozača, a vettel je na 4. mjestu.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Igor18 je napisao/la:Vettel je fenomenalan vozač, to nitko ne može osporiti, ali uvijek će biti rezerve vezano za njega baš zbog toga kaj ima več 4. godinu zaredom perfektan auto (ove godine malo manje al opet sjajan) u rukama.
........

Za mene, da osvoji još 10 naslova u ovakvom RB-u, ispred njega će biti i Schumi i Alonso, Hamilton, Kimi.
Danas na stazi u (mojoj) 1. kategoriji nalaze se 4 vozača, a vettel je na 4. mjestu.
Od prve do zadnje riječi se slažem i ne znam zašto po svim živim i neživim forumima, portalima i kaj ja znam na čemu još rijetko tko može to ovako lijepo objektivno sročiti, nego se sve dalje mora rastezati na sukob Vettel - Alonso.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

perfektan bolid je bolid u kojem si ti prvi u poretku a timski kolega drugi. sve ostalo spada u kategoriju "bolida iz vrha poretka". kod mene se vettel ne mora dokazivati, on je već jedan od najboljih vozača ikada u f1 i ne znam zašto po svim živim i neživim forumima, portalima i kaj ja znam na čemu još rijetko tko može to ovako lijepo objektivno sročiti, nego se sve dalje mora rastezati na sukob Vettel - Alonso.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

vidc je napisao/la:perfektan bolid je bolid u kojem si ti prvi u poretku a timski kolega drugi. sve ostalo spada u kategoriju "bolida iz vrha poretka". kod mene se vettel ne mora dokazivati, on je već jedan od najboljih vozača ikada u f1 i ne znam zašto po svim živim i neživim forumima, portalima i kaj ja znam na čemu još rijetko tko može to ovako lijepo objektivno sročiti, nego se sve dalje mora rastezati na sukob Vettel - Alonso.
veću glupost odavno nisam pročitao.. timski kolega drugi... a kaj ak timski kolega ima sudar-dva pa tam izgubi bodove i nije drugi neg 3. npr. ?
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Igor18 je napisao/la:
vidc je napisao/la:perfektan bolid je bolid u kojem si ti prvi u poretku a timski kolega drugi. sve ostalo spada u kategoriju "bolida iz vrha poretka". kod mene se vettel ne mora dokazivati, on je već jedan od najboljih vozača ikada u f1 i ne znam zašto po svim živim i neživim forumima, portalima i kaj ja znam na čemu još rijetko tko može to ovako lijepo objektivno sročiti, nego se sve dalje mora rastezati na sukob Vettel - Alonso.
veću glupost odavno nisam pročitao.. timski kolega drugi... a kaj ak timski kolega ima sudar-dva pa tam izgubi bodove i nije drugi neg 3. npr. ?
hoćemo li stvarno biti toliko bukvalni?

20 utrka, čak i 4-5 sudara s kao što kažeš perfektnim bolidom bi trebala biti dovoljna da se osvoji drugo mjesto u ukupnom poretku. s perfektnim bolidom bi u ostalih 15 utrka mark webber trebao moći osvojiti 15 drugih mjesta. 15*18=270, otprilike dovoljno bodova da budeš drugi u poretku sudeći prema bodovima iz zadnje 3 sezone
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

stari moj odvoženo je 6 utrka do sada..
nema smisla matematički se raspravljat, rađe obrati malo pozornost na događaje na stazi pa se čujemo po ovom pitanju za nekih 5-6 utrka
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Igor18 je napisao/la:stari moj odvoženo je 6 utrka do sada..
nema smisla matematički se raspravljat, rađe obrati malo pozornost na događaje na stazi pa se čujemo po ovom pitanju za nekih 5-6 utrka
Igor18 je napisao/la: Vettel je fenomenalan vozač, to nitko ne može osporiti, ali uvijek će biti rezerve vezano za njega baš zbog toga kaj ima več 4. godinu zaredom perfektan auto (ove godine malo manje al opet sjajan) u rukama.
evo tvojih riječi u kojim tvrdiš da već četvrtu godinu zaredom ima perfektan bolid. dakle 2010. ,2011. i 2012. je imao perfektan bolid ,a u tim sezonama je bilo po oko 20 utrka pa ne vidim da je u sve tri sezone webber bez problema bio drugoplasirani?
vettel je izvanserijski vozač i što je najbolje pred njim su tek njegove najbolje godine. možda trenutno nije na razini alonsa, kako će i biti kad je alonso dosta stariji i ima puno više iskustva. hamilton je malo stariji ali je vettel po mom mišljenju već kompletniji i bolji vozač od njega. uz ovakav pristup svome poslu od vettela očekujem da će samo još više napredovati i da će biti sve bolji i bolji. dokazao se u drugorazrednom bolidu, dokazuje se u odličnom bolidu...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Postoje nacini da se Webber uspori i ljubimac Helmuta Marka pokaze kao Mesija. Od zamjene krila, nepostivanja timskih dogovora pa nadalje.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Ma postoji... ali takve AUTODESTRUKTIVNE teorije urote stvarno i nisu za raspravu. Vettel je Vettel. karabaja Kaže: stroj za pobjeđivanje. Ako i nije bukvalno svaki put stroj za pobjeđivanje sigurno je: stroj za osvajanje naslova.
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

prokleti srećković... baš danas svi koji su bolji od njega na kiši ne uspiju odvoziti brži krug od njega... nevjerojatno
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

da su bolji odvozali bi bolje/brze od njega
dmarijon
Legenda
Legenda

vidc je napisao/la:prokleti srećković... baš danas svi koji su bolji od njega na kiši ne uspiju odvoziti brži krug od njega... nevjerojatno
kakav oksimoron u rečenici :). ali dobro. Monza.... Toro Rosso...
Samo neka se trkaju.
dmarijon
Legenda
Legenda

To je to. Vettel je jučer dobio utrku.
Samo neka se trkaju.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Meister, uništio je sve =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

haaaaa,narod ga ne voli...lol
Alonsista hasta la muerte..
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Vrhunski odvoženo.

Jasno da mu jalni narod zviždi, kad dere ferari i alonsa gdje god stigne.

EDIT:

Naravno, promijenit će ploču kad vettel počne voziti za njih i kad konačno počnu pobjeđivat u serijama.
Zadnja izmjena: kowalski, dana/u 09 lip 2013, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

neka pati koga smeta :biggrin:
Odgovori