Cuky je napisao/la:pa neznam...istina, bolid nije na razini na kojoj su to trenutno Mercedes i RB, ali mi od Monaka na ovamo i on i Massa djeluju kao da su u laganom padu...nedostatak želje, pad koncentracije ili nešto treće, neznam, ali danas je prvi put nakon više od godine dana da Alonso na startu nije zadržao ili nadoknadio pozicije...
Massa je danas imao utrku sezone. Reci mi jednu utrku u kojoj se Massa nakon ovakvog peha uspio vratiti i boriti se dobre bodove?
Alonsove vožnje u Kanadi i Britaniji ti nazivas padom u formi? Jel smo mi gledali iste utrke?
A što se tiče forme Ferrarija na Silverstoneu, samo pogledaj onboard kroz Maggotts i Beckett a onda pogledaj kako to izgleda na Mercedesu i RBu. Mozes i na snimci trke pogledat kako FI i Torro freaking Rosso izgledaju i izlaze iz kompleksa puno bolje od Alonsa.
Samo se treba sjetiti da smo u Barceloni pojeli konkurenciju a to je kao i Silverstone high speed corner staza (najbolja vremena u S2 cijeli vikend).
Jel je u pitanju nova konstrukcija guma, loš setup, jaki vjetar ili gadan promašaj u razvoju, to cemo ocito saznat za 7 dana ali stavljati ovakvu formu na vozače je samo varanje samog sebe.