Hrvatsko F1 novinarstvo

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Hrvatsko F1 novinarstvo

Post Postao/la Chuck Norris »

Sanel je napisao/la:Da, to je to.
Meni još uvijek nije jasno kako ga je to moglo isprovocirati i pogotovo kako ga je moj prvi komentar natjerao na izrugivanje i podsmijeh
Karakteristično za njega.Čim se neko usudi ne složiti se sa njim pojavi se bahati,arogantni i u pravilu uvrijeđeni Mladen.Ono što me još više smeta je njegovo kritiziranje komentatora(kao u svrhu poboljšanja istih,možeš misliti #-o ) a ne podnošenje ikakve kritike na svoj račun.I obično uzvraća argumentom da mi ne znamo a on zna jer je ne znam ni ja koliko godina bio aktivno u f1

Ali nemojte se bojati vratiće se on s komentarima jer tamo ima dosta pristalica koji kad mu pišu moraju napisati najprije par rečenica epiteta na njegov račun pa onda dati osvrt, a to je ono što mu treba to hrani njegov ego
...put u raj nije posut ružama...
karabaja
Navijam za: McLaren

Post Postao/la karabaja »

Sanel je napisao/la:Da, to je to.
Meni još uvijek nije jasno kako ga je to moglo isprovocirati i pogotovo kako ga je moj prvi komentar natjerao na izrugivanje i podsmijeh
Nije da ga branim, ni ja se ne slažem s njime u puno toga, ali i mene je malo nasmijao tvoj komentar. Da ne ulazim u detalje, nisi rekao ništa previše pametno u njemu...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Znaci ako sam ja dobro shvatio (u pripitom sam stanju), on je onemogucio komentiranje samo zato jer se netko drugi ne slaze sa njegovim misljenjem ?

Vidis, dao mi dobru ideju za forum ovdje. :)
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Pa, niste ni daleko, vidim da se postovi koji pljuju po vrlim komentatorima brišu dok isti koji se tiču dotičnog gospodina ostaju postojani.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

pa i bolje da nema komentara jer normalnih gotovo da nije ni bilo...ili zadrti sljedbenici koji se klanjaju svakoj njegovoj napisanoj riječi ili zadrti protivnici koji pljuju svaku njegovu napisanu riječ
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Zbog vas prestajem raditi nešto što sam radio za ništa, samo za vas.
Ja imam svoje F1 prijatelje i poznanstva. Moje uživanje nastavlja se i dalje.
haha, ja bi malo zamijeni rijeci kao : Zbog bas prestajem raditi ništa što sam radio za nešto :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Cuky - točno tako!! Ili zadrti sljedbenici ili ekipa koja je protiv svega.
Karabaja - ni ja se ne slažem sa Sanelovim mišljenjem, ali kakve to veze ima? Sanel nije bio nepristojan. Iznio je svoje mišljenje. Zato valjda i postoje komentari i forumi.
Sve u svemu, Sanele moj si idol!!!! :D :D :D :D
Samo neka se trkaju.
karabaja

Post Postao/la karabaja »

dmarijon je napisao/la:Cuky - točno tako!! Ili zadrti sljedbenici ili ekipa koja je protiv svega.
Karabaja - ni ja se ne slažem sa Sanelovim mišljenjem, ali kakve to veze ima? Sanel nije bio nepristojan. Iznio je svoje mišljenje. Zato valjda i postoje komentari i forumi.
Sve u svemu, Sanele moj si idol!!!! :D :D :D :D
Ma znam, nego postalo mi žao Jergovića koliko se pljuje po njemu...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

F1NAC je napisao/la:
haha, ja bi malo zamijeni rijeci kao : Zbog bas prestajem raditi ništa što sam radio za nešto :D

yes, haha, dobro receno :D
rFactor F1 HR server Info
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Poznavajući njegov karakter, čisto sumnjam da će izdržat. Ne bi se čudio da se uskoro opet predomisli :)
Samo neka se trkaju.
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Ma tocno to. Ja sam iznio svoje stajaliste i razmisljanje, a niti sam sa prvim komentarom trazio odgovor mladena, a jos manje da sam ocekivao podjebavanje i ismijavanje sveznajucih, a s obzirom da to nije prvi put ni prema meni ni prema drugima koji ponekad drukcije misle, uzvratio sam istom mjerom - podjebavanjem i ismijavanjem. Gosponu uzvisenom to ocito nije dobro sjelo. I jos posle stavi sliku magarca i mene okrivi za sirenje negativne energije, stvarno cudan i bezobrazan covjek.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Sanel je napisao/la:Ma tocno to. Ja sam iznio svoje stajaliste i razmisljanje, a niti sam sa prvim komentarom trazio odgovor mladena, a jos manje da sam ocekivao podjebavanje i ismijavanje sveznajucih, a s obzirom da to nije prvi put ni prema meni ni prema drugima koji ponekad drukcije misle, uzvratio sam istom mjerom - podjebavanjem i ismijavanjem. Gosponu uzvisenom to ocito nije dobro sjelo. I jos posle stavi sliku magarca i mene okrivi za sirenje negativne energije, stvarno cudan i bezobrazan covjek.
Očekujem da te uskoro prozove Blažičkovim plaćenikom :biggrin:

Uživaj u slavi trenutno si najpopularniji čovjek što se tiče f1 u Hrvatskoj :p
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Haha, kako da ne :)
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ovaj f1racing.com.hr je toliko nesposoban da si ni logo nemogu sami napravit nego uzet Hondin logo iz F1
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Vratio nam se vas i nas, jedan i jedini, neponovljivi Mladen Jergovic :) a s njegovim povratkom komentara proslo i mojih pet minuta slave :)
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

haha, ladno. nisam očekivao ovako brzo i ovako javno.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Ovo je bilo brze nego sto smo mislili...lol,koji papak...
Alonsista hasta la muerte..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

OK.
U ovih nekoliko dana pristiglo je oko 150 vaših osobnih mailova, a također i oko 80 komentara. Velikom većinom čini se da želite te komentare natrag, kao i moje odgovore na vaše upite.
Mislim da se nema smisla tvrdoglaviti: nema drugog izlaza nego vas poslušati.
Ali, novo pravilo je: molim da budete civilizirani i da uzimate u obzir da je moderiranje svih tih komentara popriličan posao. Negativna energija nam ne treba, kao – naravno – niti vrijeđanje.
Dakle, vraćamo se na staro. Moram priznati, premda to nisam očekivao: i meni nedostaju vaši komentari. Osjećam kako je tek s njima ovaj website živ.
Hvala vam na velikoj podršci. Nastojat ću opravdati povjerenje.
Hahahahahah :smijeh: :smijeh:
Kao što sam i pisao,ne može on bez toga jer kako će se inače hvaliti,kidam od smijeha,ponaša se kao kakav pubertetlija :smijeh:

Od sada ljudi pazite što pišete,uglavnom morate se slagati sa njegovim mišljenjem i morate ga hvaliti da nam se Mladen slučajno ne bi naljutio i ako želite da vam se objavi komentar
dmarijon
Legenda
Legenda

dmarijon je napisao/la:Poznavajući njegov karakter, čisto sumnjam da će izdržat. Ne bi se čudio da se uskoro opet predomisli :)
Čitam ovo sada i ne mogu vjerovati. Jednostavno nemam riječi :)))) Kakav car. Kako sam gore napisao očekivao sam ovo. Ali ovako brzo ipak ne.
A tek ovo objašnjenje da se vraća jer mi žudimo za njim i ne možemo bez njegovih sveznajućih odgovora :)))
Samo neka se trkaju.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Neki lik mu je dolje napisao da nema karakter i Jergović objavi njegovu mail adresu. Lijepo se postavio za jednu tužbu ako čovjek ima volje i novaca da ga tuži.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Caldor je napisao/la:Neki lik mu je dolje napisao da nema karakter i Jergović objavi njegovu mail adresu. Lijepo se postavio za jednu tužbu ako čovjek ima volje i novaca da ga tuži.
Čini mi se da taj "lik" (B.B.) piše za F1Racing... zabavni program. :biggrin:
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Kad bolje pomislis taj lik je i u pravu..karakter mu je nula,predomislja se ko baba neka....il hocu il necu,a ne prvo necu pa za pet minuta opet hocu...
Alonsista hasta la muerte..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Alonso-champ je napisao/la:Kad bolje pomislis taj lik je i u pravu..karakter mu je nula,predomislja se ko baba neka....il hocu il necu,a ne prvo necu pa za pet minuta opet hocu...
Taj lik se ne izražava kako treba,šta god mislili o Mladenu ono nije način.A Mladen bez obzira na sve ne smije njegov mail objaviti.

Ono što meni smeta je laganje Mladena da je prestao pisati zbog sanelovih uvreda(za njegove sljedbenike sanel je neprijatelj broj jedan),što nije istina.Sanel nije vrijeđao niti je bio drzak samo je iznio mišljenje koje je suprotno Mladenovu mišljenju.

Uglavnom Mladen je sa ovim potezom ,onima koji misle komentirati na njegovoj stranici, dao do znanja da će se morati slagati sa njim ili će biti premet njegovog ismijavanja i izrugivanja
prljavi harry
Početnik
Početnik

Post Postao/la prljavi harry »

Meni nije jasno čemu tolika halabuka. Na stranu kakav je Jergović kao osoba (uopće me to ne zanima), ali njegov sajt ja posjećujem valjda 5 puta dnevno. Odlični tektstovi i uglavnom zanimljivi komentari i odgovori na pitanja. Tamo nema onog "moj tata je jači od tvog" i zato rado kliknem i uživam u F1. Uz njega mi ide samo još James Allen, drugo su trač rubrike. Šta je postao GP1? Smeće. Da drugo ni ne spominjem. Ovdje je pak samo forum gdje nisam nikad bio previše aktivan, ne zanimaju me takve stvari. Ne komentiram ni na njegovom sajtu, ne treba mi to. Otkud vam potreba ići mu govoriti "ti si ovo ili ono" te podjebavati ga? Ma ko ga hebe ako se hvališe, baš me briga, ali dok ja uživam u tekstovima, meni je dobro. Pozdrav onima koji žele shvatiti ovaj post.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
dmarijon
Legenda
Legenda

U slučaju da on od početka rada nije imao mogućnost komentiranja; da su bili samo tekstovi, tvoj post bi stajao.
Ovako, dok se prepucava s čitateljima i govori o sebi... ne znam. Inače, i ja ponekad pročitam i saznam nešto zanimljivo.
S druge strane, najkonkretnije info ipak i najbrže saznam na ovom forumu (prelazak Hamija i merc i td. i svašta nešto).
Samo neka se trkaju.
Odgovori