hh, sad tek uocio:
1079 - new world record
takodjer, kad gledas - zapravo se sve nacije natjecu protiv janosha samog
a kad se vec spominju neke igre..
sinoc sam skinuo i malo probao grid 2.. ima cockipt cam koji je u beti (neki lik napravio) i ne za sve aute, al za nekih 30-ak ja mislim.. a sad svi pocetni imaju..
cockpit je zamucen, ima sa realnijim fovom gdje se vidi samo vrh volana i sa udaljenim gdje se vide ruke..
ugl.. prilicno je losa igra

al je i relativno prilicno zabavna..
gameplay je zabavan.. tvoj kao menager ima ideju o wsr- world series of racing - nova trkaca serija koja ce ujedinit americka, europska i japanska natjecanja (aute i razlicite evente) i jedino sto nedostaje u tom projektu je new star (ja
na pocetku je par americkih (mustang i sl) i par japanskih (silvia i sl)..
utrkivanje i voznja je..

ai je glup do bola, precesto se lupa po zidovima tako da kako startas uvijek sa zacelja negdje, znaju nanervirat posteno..
zamjeri ti se neki odredjeni auto, a ono - ai lol..
ima nekih zanimljivih "eventa".. recimo u 3 kruga moras sto vise auta prestic na stazi.. boris se protiv jednog vozaca koji radi istu stvar i od njega moras skupit vise bodova..
auti po stazi su neki djipovi (ala f150

i bude ih par na kupu, a moras sto brze ih lovit i prestizat jer moras drzat combo, i nesmijes nigdje nis dodirnut il lupit auto jer gubis taj combo bonus.. a staza ulicna..
prilicno zabavno
i kad treba bit tako malo precizniji i oprezniji, dakle vozit malo normalnije, onda i nije jako lose.. ono.. doziras i dodajes gas, moze se relativno fino sa volanom drzat pravac, moze se malo i uzivit..
iako se vozacke tehnike svode na 2 zapravo

- ili kocit i prolazit zavoj kako bi se trebalo, ili brze i vise skrenut s volanom i onda kao izgubi grip i onda drzis u kontri i kao driftas.. moze se cak i spinat ako pretjeras kod vracanja il ako je staza nagnuta il nes..
imas tog lika koji ti stalno nesto prica, i sad za neku ulicnu kaze nes ovako- "be carefull, here in miami track have different cambers, so car can easy loose balance"
dakle, vrlo detaljno, laserski skenirano, suspenzija auta radi punom parom i cak su zavoji svakako nagnuti sto utjece na balans
sta ja znam.. za razbibrigu moze posluzit, ako bude drift zabavan ko u jedinici onda ce bit ok..
eh da, okolo po trackerima je rfactor2 za skinut (ima na partisu recimo)..
al ako se ne varam pisali su ovi da ne radi, da se nemoze ni jedan mod ubacit pa..