Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
Samo jedan set novih M u Q3.F2004_the_best_ever je napisao/la:Majmuni, idioti, debili, budale, ajd da stavim na stranu katastrofalnu brzinu bolida, ali meni nije jasno zašto su u Q3 izašli na hard gumama a potom na mediumu.
Može li mi to neko objasniti.
Uostalom ako gledamo da je popravio vrijeme samo za 0.3 prelaskom na Medium bolje da je i ostao na Hard komponenti pa da se barem necemu imam nadati sutra.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ovoga mi je najviše žao, startao bi na istoj poziciji.Dero je napisao/la:bolje da je i ostao na Hard komponenti pa da se barem necemu imam nadati sutra.
Ovako može samo nešto napraviti boksom manje.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Katastrofalne kvalifikacije, kad je Alonso 10. onda znaš dokle je došlo.
Čitave sezone smo loši u kvalama, malo bolji nego prošle sezone ali opet je to slabo.
Čitave sezone smo loši u kvalama, malo bolji nego prošle sezone ali opet je to slabo.
-
- Legenda
Ako nešto tješi, onda je to da je Alonso jako blizu 5. mjesta. Od njega ne zaostaje puno. Bit će to trka puna odustajanja, gdje će Alonso profitirati!!
.
Jel gledate Formulu radi formule ili radi Ferrarija. Uživajte u borbi Merc-a i Red Bullova. A što drugo
. I nadajte se kaosu.

Jel gledate Formulu radi formule ili radi Ferrarija. Uživajte u borbi Merc-a i Red Bullova. A što drugo

Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja F1 gledam zbog Ferrarija, da ne učestvuje Ferrari možda bi pogledao 3-4 utrke i to na stazama koje su meni interesantne.dmarijon je napisao/la:Ako nešto tješi, onda je to da je Alonso jako blizu 5. mjesta. Od njega ne zaostaje puno. Bit će to trka puna odustajanja, gdje će Alonso profitirati!!.
Jel gledate Formulu radi formule ili radi Ferrarija. Uživajte u borbi Merc-a i Red Bullova. A što drugo. I nadajte se kaosu.

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Jucer smo valjda svi shvatili da Ferraei opet gubi korak kako sezona odmice i probacemo uzivati u dobroj utrci.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Loš race pace Ferrari-ja ali zahvaljujući spletu sretnih okolnosti došlo se do dobrih bodova.
- F1NAC
- Moderator
Ferrari odrzao tajni test s pirellijem ovaj tjedan u Njemačkoj, nitko nije nis cuo ni slikao al su uhvatili Fernanda kako toči na lokalnoj benzinskoj

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
i opet je po pravilima, to je F10 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Kakvi su problemi sa Alonsovim bolidom?
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
ECU je problem.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Alonsov twit uleva malu nadu
Good Friday. Tomorrow we will try to improve a bit before qualy. At this track, it seems we are competitive. Happy.
Good Friday. Tomorrow we will try to improve a bit before qualy. At this track, it seems we are competitive. Happy.
- Armanini
- Svjetski prvak
odlicno..
ajd nek se konacno kvalificira negdje u top5 i onda je utrka otvorena..
ajd nek se konacno kvalificira negdje u top5 i onda je utrka otvorena..
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
samo da ne bude sutra hladno tushiranje za otreznivanje uoci nedelje
- speedy56
- Legenda
OVO je odlična slika Ferrarijevog mjenjača, a OVO je ona FIA-ina plomba koju su skinuli 2012. u Texasu.

- F1NAC
- Moderator
glasine
Lotus ex-tech director James Allison has signed for Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
Zašto ne naprave jedan sigurniji krug pa da kasnije love vrijeme
...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
mogli su danas puno bolje. na kraju q3 bi sigurno dobili još koju desetinku u odnosu na q2, završili bi negdje blizu red bulla. a uz dobar start,koji ferrari svakako ima, već u prvom krugu bi se mogli naći u borbi za podij i pobjedu... al ok,možda oni znaju nešto što mi ne znamo...
-
Jel ti poznata činjenica da su oba vozača svoje vrijeme napravili na medium gumama!?
- nikolaf1
- Početnik
Cim je Ferrari sa oba bolida u kvalifikacijama bio na medium-u, ocito je da su sigurni da su brzi u utrci. Vjerojatno je cilj da se ostane sto duze na stazi u prvom stintu na cistoj stazi kad ostali sa soft budu ostisli u boks i vratili se na medium, pa bi tu pokusali dobiti kriticnu prednost. Ipak ce ostalima trebati krug-dva da zagriju gume, dok ce tada Ferrari-ji vrtjeti brza vremena za zagrijanim i ne tako istrosenim gumama ( F138 ako nista, odlicno cuva gume ). U kvalama su vidjeli da su konkurentni i onda su se odlucili na ovu novinu u odnosu na ostale, kako bi pokusali loviti pobjedu.
Treba napomenuti, da je Ferrari tokom svih treninga isao prilicno natankan. Ocito su se iskljucivo za utrku spremali. A opste poznata je cinjenica da je Ferrari, natankan prilicno brz...
Ovaj potez Ferrari-ja moze biti pobjednicki, ali ako se ne poklope stvari i gubitnicki. Ali ipak, ponavljam, cim su oni sa oba bolida isli na ovu soluciju, ocito je da su sigruni u ovaj izbor.
Treba napomenuti, da je Ferrari tokom svih treninga isao prilicno natankan. Ocito su se iskljucivo za utrku spremali. A opste poznata je cinjenica da je Ferrari, natankan prilicno brz...
Ovaj potez Ferrari-ja moze biti pobjednicki, ali ako se ne poklope stvari i gubitnicki. Ali ipak, ponavljam, cim su oni sa oba bolida isli na ovu soluciju, ocito je da su sigruni u ovaj izbor.
FORZA FERRARI !!!
- vidc
- Veteran
da,i?david1993 je napisao/la:Jel ti poznata činjenica da su oba vozača svoje vrijeme napravili na medium gumama!?
da su stavili soft gume imali bi bolje startne pozicije
- maric
- Početnik
, kako ti nije jasno, moram ti crtat, da su isli na sofu ulazili bi u box kad i svi ostali, a ovako pokusavaju sebi otvoriti cistu stazu i omoguciti da iskoriste maximalno race pacevidc je napisao/la:da,i?david1993 je napisao/la:Jel ti poznata činjenica da su oba vozača svoje vrijeme napravili na medium gumama!?
- vidc
- Veteran
sumnjam da će im to upaliti. postoji šansa da će na startu utrke teško pratiti ritam ovih ispred, pa čak i da izgube pozicije ako vozači iza startaju na soft gumama jer su soft gume oko sekundu brže od medium guma, a ako uđu u dvoboje onda će neminovno gubiti puno .maric je napisao/la:, kako ti nije jasno, moram ti crtat, da su isli na sofu ulazili bi u box kad i svi ostali, a ovako pokusavaju sebi otvoriti cistu stazu i omoguciti da iskoriste maximalno race pacevidc je napisao/la:da,i?david1993 je napisao/la:Jel ti poznata činjenica da su oba vozača svoje vrijeme napravili na medium gumama!?
meni je drago kad netko eksperimentira, ne znam da li će se ferrariju sutra isplatit