F2/F3/F4
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi i Frijns
Re: Formula 2 / GP2 / WSR
jesam, na sky f1 je bilo, isto sam dosta kvalitetan stream bio našao..
solidne utrke su bile, bilo bi bolje da je bilo malo više pretjecanja al takva je staza, zavojita i tehnička, a pravac nedovoljo dug...
mislim da je dosta kvalitetniji grid nego prošle godine, sigurno jedno 6,7 vozača koji će se borit za naslov...
solidne utrke su bile, bilo bi bolje da je bilo malo više pretjecanja al takva je staza, zavojita i tehnička, a pravac nedovoljo dug...
mislim da je dosta kvalitetniji grid nego prošle godine, sigurno jedno 6,7 vozača koji će se borit za naslov...

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Sigurmo će ih tako nešto biti koji će se boriti za naslov, ja sam nažalost prvu utrku propustio, a 2 utrka je bila solidna kako kažeš

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Kenny
- Legenda
WSR http://blinertv.ucoz.com/247/eurosp.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: jel ima neko link za današnju utrku?
EDIT: http://www.fengyunzhibo.com/tv/17803_13 ... 03s1n2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: jel ima neko link za današnju utrku?
EDIT: http://www.fengyunzhibo.com/tv/17803_13 ... 03s1n2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

- K1M1
- HNL kladionica majstor
GP2 race 1 za 5 min...
http://www.viponlinesports.eu/motorspor ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nakon toga i gp3 u 17:20

- K1M1
- HNL kladionica majstor
koja utrka! fantastično!
a prvih 7 u poretku u prvenstvu izvan prvih 8 mjesta danas (osim birda koji je pobijedio, i leimera koji ce vjerojatno dobiti drive thru pa ce i on bit izvan)..
coletti je mogao povećat vodtvo u prvenstvu i praktički ga skoro osigurat al onda odustajanje predzadnji krug...
uf, super utrka!

a prvih 7 u poretku u prvenstvu izvan prvih 8 mjesta danas (osim birda koji je pobijedio, i leimera koji ce vjerojatno dobiti drive thru pa ce i on bit izvan)..
coletti je mogao povećat vodtvo u prvenstvu i praktički ga skoro osigurat al onda odustajanje predzadnji krug...
uf, super utrka!

- Kenny
- Legenda
Odlična utrka, GP3 Isto odlična, Daly mi se na samom startu učinio da ima jump start, a kada su pokazali snimku od iza izgledalo mi je kao hebeno odličan start, ali ipak je bio jump start, Fumaneli i Kujala su imali veliki sudar, Korjus i Visiou mi se čine kao odlični vozači za sada u GP3

- Kenny
- Legenda
GP3 tu počinje i u 10:30 GP2K1M1 je napisao/la:GP2 race 1 za 5 min...http://www.viponlinesports.eu/motorspor ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Dobre utrka je bila. Šteta što yelloly nije uspio pobijedit, brži je bio.
Visoiu? hm, nije me nešto oduševio, osim one pobjede u valenciji (druga utrka, obrnuti grid), nije baš nešto pokazao..
Harvey se čini dobar, vidjet ćemo dal je to samo zbog domaćeg terena il ce nastavit tako.
a sad gp2...
Korjus je odličan da, možda i glavni kandidat za naslov, a u prvoj je sezoni u gp3.Kenny je napisao/la:Korjus i Visiou mi se čine kao odlični vozači za sada u GP3
Visoiu? hm, nije me nešto oduševio, osim one pobjede u valenciji (druga utrka, obrnuti grid), nije baš nešto pokazao..
Harvey se čini dobar, vidjet ćemo dal je to samo zbog domaćeg terena il ce nastavit tako.

a sad gp2...

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- K1M1
- HNL kladionica majstor
a nema sreće, eto di je...
u bahrainu je bio 7. i onda dodir sa richelmijem... da je završio tu utrku drugu bi startao iz 1. reda vjerojatno... onda monako gdje je stradao u omom kršu u 1. zavoju ko i još 15 ostalih vozača zahvaljujući tupanu cecottu... i sad u silveru bio 2. na slobodnom treningu, na kvalama ima najbolji prvi sektor, odličan drugi i onda upadne u promet, a krug bi bio za pole vjerojatno, i onda nakon toga počne padat kiša.
Baš peh, i onda šta ćeš, sa 16. mjesta na startu teško da nešto možeš..
Tako da ono, trebao je hrpu bodova skupit u ta 3 vikenda, a na kraju ništa...
Problem je što u gp2 ako prvu utrku slabo završiš, odmah možeš otpisat i drugu i ić doma.
Puno mi je bolji sistem u FR3.5 gdje se voze kvale za obje utrke i jednako se dijele bodovi. Tako da ako završiš loše u prvoj opet drugi dan imaš novu utrku i možeš sve nadoknadit. A ne ko u gp2 okretanja grida i gluposti...
u bahrainu je bio 7. i onda dodir sa richelmijem... da je završio tu utrku drugu bi startao iz 1. reda vjerojatno... onda monako gdje je stradao u omom kršu u 1. zavoju ko i još 15 ostalih vozača zahvaljujući tupanu cecottu... i sad u silveru bio 2. na slobodnom treningu, na kvalama ima najbolji prvi sektor, odličan drugi i onda upadne u promet, a krug bi bio za pole vjerojatno, i onda nakon toga počne padat kiša.

Tako da ono, trebao je hrpu bodova skupit u ta 3 vikenda, a na kraju ništa...
Problem je što u gp2 ako prvu utrku slabo završiš, odmah možeš otpisat i drugu i ić doma.

- Kenny
- Legenda
Zar i Visoiu ovo nije prva sezona? pa po tome mislim da je dobar za sada Frijnsu i Caladou je baš loša ovo sezona, od njih sam očekivao puno više. Danas odlične utrke u GP2 i GP3, Lancaster danas odlično odvezao utrku, bio je nedodirljiv Canamasas WTF? onako zatvaraz vozaču koji ga prestiže za cjeli krug, GP3 Ventiri se odlično branio cjeluutrku od Yellolya

- K1M1
- HNL kladionica majstor
I ja sam očekivao više od Frijns i Calada al Frijns baš nije imao sreće dosad. A u španjolskoj kad je imao čist vikend 1. i 2. mjesto.
A za Calada sam očekivao da će uzet naslov, mislim, još uvijek može al teško...
A Visoiu ovo nije prva sezona, prošle godine je završio 14. Mislim, nije loš, mislim da je čak najmlađi na gridu, vidjet cemo kakav ce bit do kraja sezone... Al mislim da nije neki 'next big thing', dok bi Korjus, Ellinas, Kvyat mogli biti f1 materijal..

A Visoiu ovo nije prva sezona, prošle godine je završio 14. Mislim, nije loš, mislim da je čak najmlađi na gridu, vidjet cemo kakav ce bit do kraja sezone... Al mislim da nije neki 'next big thing', dok bi Korjus, Ellinas, Kvyat mogli biti f1 materijal..

- Kenny
- Legenda
Nesjećam se točno kako ide Caladova sezona, ali mislim da je i on bio u nekim sudarima, juče ga je isto neko na prvoj utrci opalio i izgubio bodove na njoj, ali je zato danas bio bolji na startu, Frijns ima i nedostatak da nije u GP2 bio na prve 2 utrke.
I ja mislim da je Visiou najmlađi od njih, a zaboravio sam za njega kada je bio 14 prošle sezone
, ali da ova trojca su za sada odlični, s tim da bi ja ubacio i Vainia među njih
I ja mislim da je Visiou najmlađi od njih, a zaboravio sam za njega kada je bio 14 prošle sezone

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Formula Nippon promijenila je ime u SuperFormula...a ovo je slika sa prvog testa novog bolida Dallara SF14 koji u akciju ide 2014.

Biti će pokretan 2.0L turbo motorom po specifikacijama sličnom onome što će dogodine imati u ujedinjenoj seriji DTM/GT500/NASCAR, a motore će dobavljati Toyota, Honda i možda Nippon
Aktualni bolid, Swift FN09 uveden 2009.

Biti će pokretan 2.0L turbo motorom po specifikacijama sličnom onome što će dogodine imati u ujedinjenoj seriji DTM/GT500/NASCAR, a motore će dobavljati Toyota, Honda i možda Nippon
Aktualni bolid, Swift FN09 uveden 2009.

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Evo i kako Toyotin I4 turbo za SuperFormula bolid zvuči na stazi
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Jel ima neko stream za WSR?
EDIT: acestream://6007b31565361f363561c108475d47b2ccc66fd2" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: acestream://6007b31565361f363561c108475d47b2ccc66fd2" onclick="window.open(this.href);return false;

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
OK. Ali ima i prijenos na Eurosport 2, druga utrka u 14.30h.Kenny je napisao/la:Jel ima neko stream za WSR?
Nije da vam vadim mast, ali imam MAXtv, pa, eto,.... bar to da gledam na TV-u, da se ne moram mučiti za stream, kada hoću gledati IndyCar, i slično.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
i ja gledam na eurosportu.
danas opet u 14:30..
opet sorensen na poleu, nakon slabašne sezone do sad, rastura ovdje na a1 ringu.

opet sorensen na poleu, nakon slabašne sezone do sad, rastura ovdje na a1 ringu.

- Kenny
- Legenda
nenađem sa Eurosporta stream našo sam neki Ruski kojem je odlična kvaliteta slike http://torrent-tv.ru/torrent-online.php?translation=383" onclick="window.open(this.href);return false;
Sada gledam rezultate kvalifikacija 3 i 4 Magnussen i Vandoorne, Da Costa tek 8 izgleda da je izgubio prvenstvo, a nije mu čvrsto ni 3 mjesto
Sada gledam rezultate kvalifikacija 3 i 4 Magnussen i Vandoorne, Da Costa tek 8 izgleda da je izgubio prvenstvo, a nije mu čvrsto ni 3 mjesto

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Katastrofa za Vandoorna ovaj vikend, u 1. utrci neki kvar, a danas se okrenuo u prvom zavoju u 1. krugu, pa opet odustao kasnije. Koji kontrast za njega prošli put na moskvi i sada na a1ringu. U moskvi 50 od mogućih 50 bodova, uz pole i fastest lap na obje utrke. Apsolutno savršen vikend što još nikome u povijesti F3.5 nije uspjelo. A onda sada ovaj vikend sada 0 bodova...
Da Costa isto katastrofa, ugasio mu se auto na startu. Sad su ga u ukupnom poretku prošli i Stevens i Melker, tek 5. je sad. Bojim se da to nece bit dovoljno da bi dobio mjesto u torro rossu sljedece godine. Šteta... S druge strane pak, sad dolaze one tri staze na kojima je prošle godine pobjeđivao, pa ako uspije ponovit tako nešto onda je još u igri...
Magnussen se sad odvojio na 30 bodova prednosti...
Danas me Sirotkin oduševio, uz Sorensena danas bio najbrži... od 10. do 4. mjesta uz par dobrih pretjecanja. Vidi se da je dečko talentiran.. Al još je to prerano za ubacit ga u f1, još barem jedna sezona u F3.5 ili GP2 bi mu dobro došla prije F1...
Da Costa isto katastrofa, ugasio mu se auto na startu. Sad su ga u ukupnom poretku prošli i Stevens i Melker, tek 5. je sad. Bojim se da to nece bit dovoljno da bi dobio mjesto u torro rossu sljedece godine. Šteta... S druge strane pak, sad dolaze one tri staze na kojima je prošle godine pobjeđivao, pa ako uspije ponovit tako nešto onda je još u igri...
Magnussen se sad odvojio na 30 bodova prednosti...
Danas me Sirotkin oduševio, uz Sorensena danas bio najbrži... od 10. do 4. mjesta uz par dobrih pretjecanja. Vidi se da je dečko talentiran.. Al još je to prerano za ubacit ga u f1, još barem jedna sezona u F3.5 ili GP2 bi mu dobro došla prije F1...

- Kenny
- Legenda
Meni crko stream i nisam uspio nać neki drugi, vidio sam start i kako se okrenio Vandoorne u 1 zavoju, ali svakako ima odličnu sezonu kako god da završi, u STRu ako neuzmu Da Costu mislim da nemaju ni jednog svog vozača koji je na njegovoj razini

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Upravo tako, a i ovi ostali su još premladi... A uz to isto kao i Da Costa, baš nemaju dobru sezonu, zasad Kvyat i Sainz tek 8. i 9. u gp3.. Tako da nzm koga ce stavit u toro rosso, vjerojatno onda ostaju Ricciardo i Vergne, a u red bull Kimi, to mi je nekako najizglednije...Kenny je napisao/la:u STRu ako neuzmu Da Costu mislim da nemaju ni jednog svog vozača koji je na njegovoj razini

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
ali sainz jr. je novi vanzemaljac,potvrdio M.J. 

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Imam feeling, da će za 2014. u STR, voziti Sainz junior. Pitanje je, da li će Jean Eric Vergne, dobiti još godinu dana šanse?K1M1 je napisao/la:Upravo tako, a i ovi ostali su još premladi... A uz to isto kao i Da Costa, baš nemaju dobru sezonu, zasad Kvyat i Sainz tek 8. i 9. u gp3.. Tako da nzm koga ce stavit u toro rosso, vjerojatno onda ostaju Ricciardo i Vergne, a u red bull Kimi, to mi je nekako najizglednije...Kenny je napisao/la:u STRu ako neuzmu Da Costu mislim da nemaju ni jednog svog vozača koji je na njegovoj razini

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- Kenny
- Legenda
Po meni im najgluplje može biti da Sainzu daju priliku da vozi F1, osim ako im se zbog marketinga to jako dobro isplati, on do sada nema baš nikakve dobre rezultate, dok im Da Costa ima do sada odlične rezultate i trebali bi prije njemu da daju priliku, a ako baš nežele njega mogu uzet Magnussena, Vandoorna, Calada... ili bilo kojeg drugog vozača koji nije u RBRovom programu mladih vozača, na kraju mogu uzet Kimija u RBR, a ovu dvojcu ostavit da drlaju još jednu sezonu i mislim da im je to sve bolje od Sainzapospani gad je napisao/la:Imam feeling, da će za 2014. u STR, voziti Sainz junior. Pitanje je, da li će Jean Eric Vergne, dobiti još godinu dana šanse?K1M1 je napisao/la:Upravo tako, a i ovi ostali su još premladi... A uz to isto kao i Da Costa, baš nemaju dobru sezonu, zasad Kvyat i Sainz tek 8. i 9. u gp3.. Tako da nzm koga ce stavit u toro rosso, vjerojatno onda ostaju Ricciardo i Vergne, a u red bull Kimi, to mi je nekako najizglednije...Kenny je napisao/la:u STRu ako neuzmu Da Costu mislim da nemaju ni jednog svog vozača koji je na njegovoj razini
K1M1: zar nije i Da Costa prošlu sezonu završio na nekoj utrci da je u obje utrke pobjedio?