proslu trku je izjednacio, ovu srusioKenny je napisao/la:Zar nije prije par utrka onaj da je u neznam ko0liko utrka završio zaredom u bodovima?F1NAC je napisao/la:kimi srusio schumijev rekord

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
proslu trku je izjednacio, ovu srusioKenny je napisao/la:Zar nije prije par utrka onaj da je u neznam ko0liko utrka završio zaredom u bodovima?F1NAC je napisao/la:kimi srusio schumijev rekord
koja je razlika? bitno je doc s citavim bolidom do cilja i u bodovima, to se moglo i prije i danas jest da su u danasnje vrijeme manje kvarljivi bolidi al opet ne moze svatko toliko zavrsiti trku u bodovimavidc je napisao/la:drugačije je ovo bodovanje, ne bih ovo uspoređivao sa schumacherovim rekordom...
razlika je što se u to vrijeme bodovalo samo prvih 6 mjesta, par utrka tog Schumijevog niza se bodovalo prvih 8 mjesta.F1NAC je napisao/la:koja je razlika? bitno je doc s citavim bolidom do cilja i u bodovima, to se moglo i prije i danas jest da su u danasnje vrijeme manje kvarljivi bolidi al opet ne moze svatko toliko zavrsiti trku u bodovimavidc je napisao/la:drugačije je ovo bodovanje, ne bih ovo uspoređivao sa schumacherovim rekordom...
Ako ćeš tako hebeš Schumacherove 92 pobjede nekad je bilo samo 5 utrka tokom sezonevidc je napisao/la:razlika je što se u to vrijeme bodovalo samo prvih 6 mjesta, par utrka tog Schumijevog niza se bodovalo prvih 8 mjesta.F1NAC je napisao/la:koja je razlika? bitno je doc s citavim bolidom do cilja i u bodovima, to se moglo i prije i danas jest da su u danasnje vrijeme manje kvarljivi bolidi al opet ne moze svatko toliko zavrsiti trku u bodovimavidc je napisao/la:drugačije je ovo bodovanje, ne bih ovo uspoređivao sa schumacherovim rekordom...
pa ok, to stojiKenny je napisao/la:
Ako ćeš tako hebeš Schumacherove 92 pobjede nekad je bilo samo 5 utrka tokom sezone
Slično i da je Vettel pobijedio u Interlagosu i Abu Dhabiju 2011. (neznam dali bi izjednačio Schumijev rekord iz 2004. ili srušio, neda mi se ići provjeravati) Opet bi postigao isto, ali u sezoni s više utrka, tako da iz toga možemo zaključiti da Schumijevi rekordi ipak malo više vrijede.vidc je napisao/la:razlika je što se u to vrijeme bodovalo samo prvih 6 mjesta, par utrka tog Schumijevog niza se bodovalo prvih 8 mjesta.
To negovori ništa, jednostavno je nemoguće uspoređivat vozače iz različitog vremena, drugačiji bolidi su bili, druga konkurencija, druga pravila, broj utrka u sezoni... Možemo uspoređivat vozače koji su vozili zajedno, ali ni to nemora biti skroz točno jer će svatko od nas biti neobjektivan, kako možemo znat jel bolji Senna ili Vettel? Nikako većina nas nije gledala Sennu nego smo samo čuli priče o njemu, kako da znamo jel bolji Vettel ili Alonso? nikako, nikad nisu vozili isti bolid, tako da ćemo biti samo subjektivni i reći da je bolji onaj koji nam se sviđa, ili vozi za tim za koji navijamo. Hamilton i Alonso su vozili isti bolid, ali ni tu se nikad nećemo složit tko je bolji jer nemožemo biti objektivni, Alonsovi navijači će reć Mclaren je sabotiro Alonsa, Hamiltonovi da je to tek prva sezona Hamiltonu bila, ali ko ne ustvari bolji od njih? Tko je najbolji vozač svih vremena? Tu mislim da odgovora nema. Nekad će na ruku ići neka pravila nekim vozačima dok drugima neće, neki nikad neće sjest u dobar bolid, Alesi mi odma pada na pamet, njegove statistike kažu da nije nikaki vozač ima samo jednu pobjedu i jel po statistikama dobar vozač= a kaki je bio u stvarnosti?vidc je napisao/la:pa ok, to stojiKenny je napisao/la:
Ako ćeš tako hebeš Schumacherove 92 pobjede nekad je bilo samo 5 utrka tokom sezone
jednostavno, lakše je nizat utrka u bodovima ako se boduje prvih 10 mjesta nego prvih 6. neke statistike nemaju smisla ako nisu ostvarene u drugačijim uvjetima.
evo Vettel u 109 utrka ima 1186 bodova, Senna u 160 utrka ima 610 bodova, šta nam to govori?
Kimi potvrdio; " Zeli me Red Bull, ali imam i drugih opcija"."Die bei Red Bull wollen mich", sagt Räikkönen im Interview mit 'Formula1.com', "aber ich habe auch andere Möglichkeiten.
I ja. Ali Button i Perez imaju ugovore kaj ne?Caldor je napisao/la:Drzim fige da u ove druge opcije spada McLaren...
Ugovori se uvijek mogu raskinuti. A i ne bi se začudio da u Perezovom postoji klauzula o poziciji na kojoj mora završavati.Dani je napisao/la:I ja. Ali Button i Perez imaju ugovore kaj ne?Caldor je napisao/la:Drzim fige da u ove druge opcije spada McLaren...
Pise da je Kimi potpisao za Red Bull, a ne McLaren. McLaren ce 2015 biti na Hondi, a ne Red Bull..Dani je napisao/la:Ma pusti ti te članke cuky. I ja tamo čitam, ali to su preneseni članci. Daj Bože da je tako jer je vidljivo da im nedostaje takav vozač. Već vidim Kimija i Hondine inženjere kako komuniciraju prostim rečenicama. Mrak.