Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
vidc
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Formula 1 team - Mercedes Grand Prix

Post Postao/la vidc »

Cuky je napisao/la:ali ja ne kužim zašto ga se sad spominje kada je Mercedes uhvaćen u prekršaju:
1. ako su prošle godine doznali za test zašto nitko nije reagirao, čak se nije spominjalo...
2. ako su pretprošle godine znali za test zašto nitko nije reagirao...

Očito zato jer je rađeno sa bolidom koji je stariji i nitko nije vidio nikakvo kršenje pravila u tome. Sad kad je Mercedesu to bila zadnja nada za spas onda su se krenuli toga hvatat
naravno, nitko nije obraćao pažnju na to dok nekome nije zatrebalo kao presedan.
mercedes je vjerojatno i prije samog testa imao pripremljeno sve za eventualnu obranu na sudu.krivi su samo zato što su nasamarili FIA-u.
ovo nije ništa nego još jedan šamar ljudima koji pišu ova nedorečena pravila
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

vidc je napisao/la:ovo nije ništa nego još jedan šamar ljudima koji pišu ova nedorečena pravila
AMEN!!

Njihova pravila kao da su pisali ljudi koji su pisali engleski pravopis: Radi se to i to, osim u XYZ slučajevima.

Ne shavaćam zašto je takav problem napisati pravilo "ne smiješ napraviti to" i gotovo, nema osim, nema izvanrednih situacija i sl...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

@cuky
upravo iz razloga koji se ponavlja već godinama ( dopuštanje renaultu i cosworthu naknadne dorade motora i sl. ) , a to je da začine prvenstvo.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
canzve
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la canzve »

Ocito se vidi da je taj test dosta pomogao Mercedesu, e sad da li Ekleston ima nekog uticaja u tome, jelte zbog sve one afere,znate koje,ili su samo to teorije zavere u to necu da ulazim. Medjutim da je bilo krsenja pravila,bilo je. To sto neki od vas nece to da prihvate,to je druga stvar. U svakom slucaju jasno je da je mercedes MNOGO napredovao od tog testa.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Jeste napredovao je poslije testa i jos ce napredovati ! , zato sto nisu iskoristili sve tajne sa testa. Svaka utrka za mercedes ce biti obiljezena postoljem
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Dok sam gledao trku, (a pogotovo kad sam vidio bodove nakon utrke), cijelo vrijeme mi je bio dojam: Vlast preuzimaju Red Bullovi i Mercedesi. Do kraja sezone ta dva tima kao da će se borit za prva mjesta.
Samo neka se trkaju.
canzve
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la canzve »

dmarijon je napisao/la:Dok sam gledao trku, (a pogotovo kad sam vidio bodove nakon utrke), cijelo vrijeme mi je bio dojam: Vlast preuzimaju Red Bullovi i Mercedesi. Do kraja sezone ta dva tima kao da će se borit za prva mjesta.
Pa naravno. Jesi li primetio kako je Hamilton bez problema pratio Alonsa pri kraju trke,na 10-15 krugovima starijim gumama.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

5 krugova starijim gumama, ne širite dezinformacije ;).
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

jos malo ce bit da je to onaj isti set od starta haha
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

:biggrin: u stvari su taman postigle onu pravu radnu temperaturu!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Pa da je i 5 mnogo je,kad znamo kakav je bio MGP sa gumama prije testiranja,a vidi ga sad,5 krugova starije gume a Hamo na Alonsovim ledjima...mislim o cemu pricamo...
Alonsista hasta la muerte..
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Pretjerujete. Ne može se na temelju jedne utrke reći da će se u nastavku boriti samo RB-i i Mercedesi za pobjede jer je to neozbiljno. Ovo je prva utrka u kojoj Ferrari nije imao bolid za pobjedu. Jedna loša utrka i vi dramatizirate, a pogledajte s čim su prošle godine došli skoro do naslova. Mislim da će u nastavku sezone Ferrari itekako biti faktor, a ne bih otpisao ni Lotus.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Slash je napisao/la:Pretjerujete. Ne može se na temelju jedne utrke reći da će se u nastavku boriti samo RB-i i Mercedesi za pobjede jer je to neozbiljno. Ovo je prva utrka u kojoj Ferrari nije imao bolid za pobjedu. Jedna loša utrka i vi dramatizirate, a pogledajte s čim su prošle godine došli skoro do naslova. Mislim da će u nastavku sezone Ferrari itekako biti faktor, a ne bih otpisao ni Lotus.
Možda si u pravu za Ferrari,ali nije normalno da je Mercedes od onoga testa ovako konkurentan.I bez obzira na sve stekli su nelegalnu prednost nad ostalim konkurentima što baca ljagu na ovu sezonu(koja je ionako dovoljno ukaljana sa ovakvim gumama)
...put u raj nije posut ružama...
dmarijon
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la:Pretjerujete. Ne može se na temelju jedne utrke reći da će se u nastavku boriti samo RB-i i Mercedesi za pobjede jer je to neozbiljno. Ovo je prva utrka u kojoj Ferrari nije imao bolid za pobjedu. Jedna loša utrka i vi dramatizirate, a pogledajte s čim su prošle godine došli skoro do naslova. Mislim da će u nastavku sezone Ferrari itekako biti faktor, a ne bih otpisao ni Lotus.
"Dok sam gledao trku, (a pogotovo kad sam vidio bodove nakon utrke), cijelo vrijeme mi je bio dojam:"
D-o-j-am :)
Ne mogu to tvrditi, ali meni se nekako tako čini. Ako uzmem u obzir sve što se dešavalo zadnjih 2, 3 mjeseca u formuli.
Samo neka se trkaju.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Aha, a to što će sada svi ostali testirati na gumama za koje će ZNATI kakve su, dok će Mercedes biti doma u kazni, to je bez ljage i potpuno legalno?
Dajte me najte.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Slash je napisao/la:Aha, a to što će sada svi ostali testirati na gumama za koje će ZNATI kakve su, dok će Mercedes biti doma u kazni, to je bez ljage i potpuno legalno?
Dajte me najte.
To je pokušaj ispravljanja onoga šta su zasr...,ali samo pokušaj koji i dalje nije pravedan
Jer to i dalje nije isto Mercedes ima značajnu prednost od cca mjesec dana što nije nimalo beznačajno
...put u raj nije posut ružama...
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

More like, Mercedes je napravio korak naprijed u odnosu na ostale, a zbog tog ''ispravljanja'' će napravit dva koraka nazad.
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Slash je napisao/la:More like, Mercedes je napravio korak naprijed u odnosu na ostale, a zbog tog ''ispravljanja'' će napravit dva koraka nazad.
Mislim da su za to sami krivi.

Plus ljudi zaboravljaju da nisu tih nekoliko dana potencijalno dobivali informacije o gumama ( za kolicinu informacija se nezna, niti ce se vjerojatno ikada znati) nego i ostalim komponentama bolida.

Jos ce na kraju Mercedes postati i zrtva.
I like to race, not to do laps alone.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Mercedes je napisao/la:Sada smo kažnjeni još više jer druge ekipe mogu koristiti svoje prave vozače.
:smijeh:

....ali to nije sve!
Toto je napisao/la:Ali ako bude i četvrtog dana testa, borit ćemo se da i mi sudjelujemo
Ja ne vjerujem. #-o
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Sta je ovo !!!!!!!!!!!!!!! sve navijaci ALO ovdje pisu postove, zasto? jel to sad Mercedes toliko postao trn u oku pored nepobjedivog RedBull racing_a.
Mercedes je testirao i tacka. Da kriv je i kaznjen ! Idemo dalje ,a i dosta se patio sa gumama red je da se malo nepati. Velike su 3 godine kad se samo vozate u krug a nista dok druge momcadi osvajaju trofeje. Mi dosta toga neznamo sto FIA zna prema tome sta vam je ljudi nedobivate plate od Ferarri, Mercedesa ili RB. Neka se utrkivaju a mi cemo gledati kao i do sada. Prosla su vremena kad su ljudi srcem navijali za MSC, MOY, RAI, Miku H. itd....itd...
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

deca draga, mečka osvaju ove godine duplu krunu, ja na to stavljam 500kn, čim nađem u ponudi

mislim da smo toga svi svjesni, al strah nas priznat, mečka je team to beat
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
dmarijon
Legenda
Legenda

hmm.... :)
Samo neka se trkaju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

Velike su 3 godine kad se samo vozate u krug a nista dok druge momcadi osvajaju trofeje.
ovo je dobro receno..

meni i dalje nije jasno da se pljuje po mercedesu, kojeg su najvise od svih kostale te gume, a istovremeno se pljuje jos od kad po pireliju i fia-i jer jebavaju utrkivanje i performanse bolida..

meni je u najmanju ruku posteno da je merc mogao testirat i ne kuzim kako vam je sad odjednom super ok da svi testiraju, a merca ste razapinjali.. s tim da ce ostali testirat sve i svasta, a merc je testirao samo te smjesne gume..

merc slozi konacno dobar bolid (najbrzi cijele godine !!!!! po kvalama) a ne moze otpeljat vise od 5 krugova u utrci.. i to je ok? kako to moze bit ok i normalno.. di je bio rbr kad je dominirao kvale? daj nebudite smjesni..

kamo srece da je merc na tom testu rjesio problem s gumama (necemo nikad znat) i da moze bit kompetentan kroz fkng utrku jer to je jedino bitno.. kome sto znace kvalifikacije? ama bas nikom nis..

ja se nadam da ce forma ostat i da ce rbr imat suparnika i nadam se da ce ferr bit takodjer tu i da gledamo neko utrkivanje i za pobjedu..

a vi serite kvake oko nepravde i oko pizdarija, kao da imaju nes nelegalno na bolidu i kao da im fia izlazi u susret kao sto je bio slucaj sa svim nasim dragim postenim timovima nekad.. ajde kao da slusam neke babe kad pocnu o nekoj lokalnoj hm.. "laksoj" curi.. kao da one ne bi bi prvom prilikom primile sto god i kad god..
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ma mercedes je ko Manchester city, pokupovaju pun kup ljudi,jos ona funkcija laude mi nije jasna :D a ono nigdje nisu razmisljali da bi im dobro dosao neki strucnjak za gume. Plus na svojim testovima s aktualnim vozacima su mogli stavljat i upgradove i testirat s novim gumama
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Mercedes ima novi nos u Njemačkoj (čitaj: Mercedes je fotokopirao Ferrajiev nos u Njemačkoj)
SLIKA
SLIKA 2
SLIKA 3

I usporedba novi/stari KLIK
slika
Odgovori