Nico Rosberg
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Nico Rosberg
Merc još od zime radi na poboljšanju guma, samo što su one promijenjene ove godine pa moraju sve ispočetka. Nemoj se iznenaditi ako budu bili sve bolji.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
iznenađen sam prvenstveno potrošnjom guma, izgledalo je da merc može pola utrke na ss odvozit..
kakav obrat u odnosu na španjolsku,
kakav obrat u odnosu na španjolsku,
Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
Nije bilo dugih brzih zavoja. Mislim da bi na Silverstoneu mogli opet imati probleme.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
odlična vožnja Rosberga, zaslužio je ovo već duže vrijeme daje sve od sebe.
Da se nije izborio u kvalama za pole nebi danas ni do pobjede došao, sve pohvale
Da se nije izborio u kvalama za pole nebi danas ni do pobjede došao, sve pohvale

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Dani
- Legenda
Hmmmm:
"My excuse today is that I didn't have the radio working except for a very short space on the straight. But the team didn't know that.
"So it was more or less like having no radio - and that made it really difficult with these conditions because I didn't have KERS working, I didn't have the right settings, and I didn't have the brake temperatures up and all these things. That was my problem today."
"My excuse today is that I didn't have the radio working except for a very short space on the straight. But the team didn't know that.
"So it was more or less like having no radio - and that made it really difficult with these conditions because I didn't have KERS working, I didn't have the right settings, and I didn't have the brake temperatures up and all these things. That was my problem today."

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Hehe, čovjek pobjedio, a niko da čestita 
Svaka čast, ali

Svaka čast, ali
Rosberg could be in trouble - been called to stewards for going too fast under yellow flags.

- Dani
- Legenda
O Bože zar opet neka odluka nakon utrke. Čestitike Rosbyu. Iako navijam za Hamiltona drago mi je kad ovaj dečko pobijedi. Ali imao je dosta sreće danas.

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Cestitke Rosbergu.Odavno nije boljeg postolja.Za razliku od ostalih utrka momci su pricali medjusobno prije presice.
-
- Navijam za: Nico Rosberg
Jasno da je imao srece da pobijedi ali sreca se treba zasluziti a on je ipak bio samo malo vise od 2 sek iza Vettel-a. Ocigledno da on bolje razumije gume od Hamiltona jer vozio je dosta krugova do prvog boksa saa solidnim vremenima. Mislim da se ovom pobjedom i on ukljucio u borbu za titulu jer 50 bodova nije nenadoknadivo s obzirom da ima dosta trka do kraja i jako konkurentan bolid. Ako ne mogu Rosberg i Hamilton do titule onda u poretku konstruktora po meni svakako mogu jer imaju najbolju vozacku postavu. Hamilton 87 Rosberg 82. Nijedan tim iz vrha nema tako ujednacene vozace.
- Dani
- Legenda
Uopće se ne bih složio. Po čemu to zaključuješ budući da je zaostatak bio oko 5 sekundi iza Hamiltona, koji je komotno održavao razmak u odnosu na Vettela?_Nico_Rosberg_ je napisao/la:Jasno da je imao srece da pobijedi ali sreca se treba zasluziti a on je ipak bio samo malo vise od 2 sek iza Vettel-a. Ocigledno da on bolje razumije gume od Hamiltona jer vozio je dosta krugova do prvog boksa saa solidnim vremenima. Mislim da se ovom pobjedom i on ukljucio u borbu za titulu jer 50 bodova nije nenadoknadivo s obzirom da ima dosta trka do kraja i jako konkurentan bolid. Ako ne mogu Rosberg i Hamilton do titule onda u poretku konstruktora po meni svakako mogu jer imaju najbolju vozacku postavu. Hamilton 87 Rosberg 82. Nijedan tim iz vrha nema tako ujednacene vozace.
Lap six: Fastest lap for Hamilton of 1.38:194 and his lead over Vettel is increasing a tad.

- Dani
- Legenda
Zločesti i nekulturni engleski navijači, koji ne vole nikoga osim Engleza pjevaju sretan rođendan Nici. Kako se smo usude?!

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
o cemu ti? pa nije li mercedes isto engleski tim jer im je tvornica blizu staze? onda je i rosberg njihov 

- Dani
- Legenda
Ma to je bila zezancija arma na neke komentare o nekulturnim engleskim navijačima. Istim navijačima koji su pljeskali Alonsu na pobjedi. Pored toga, ja Rossberga ne doživljavam kao Nijemca. Ipak u njemu ima finske krvi.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Dani
- Legenda
S time da je dobro zadržao svog timskog kolegu, a laganini pustio Vettela . Razočarao me danas.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
čitajući između redaka što možda i nije pametno, ali čini mi se da Rosberg pokušava reći da je u utrci bio brži od Lewisa i da je mogao više ali mu nisu dozvolili
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Ja sam mislio da će možda uloviti podij, ali mi je pala jedna misao - "Ross Brawn", tako da se bih iznenadio.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Steta sto ga Webber nije stisnuo do kraja,bas me zanima sta bi bilo,ili bi pustio da ga Webber prodje il bi Nico prosao Hamu..vidc je napisao/la:čitajući između redaka što možda i nije pametno, ali čini mi se da Rosberg pokušava reći da je u utrci bio brži od Lewisa i da je mogao više ali mu nisu dozvolili
Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
Naravno da bi. Kao i Webber Vettela da ga nisu sabotirali iz tima.
Sam Nico je priznao lošu strategiju i krive ulaske u boks nakon kojih su zapeli u prometu. Hamilton je još gore prošao sa svojim stopom. Na svježim gumama je sigurno izgubio 4-5 sekundi iza Grosjeana.

Sam Nico je priznao lošu strategiju i krive ulaske u boks nakon kojih su zapeli u prometu. Hamilton je još gore prošao sa svojim stopom. Na svježim gumama je sigurno izgubio 4-5 sekundi iza Grosjeana.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Nico se odmara u Hrvatskoj 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- mrd
- Profesionalni vozač
Svake godine sve veća ekipa. Još malo pa ćemo imati cjeli paddock.
Evo jedne dobre reklame:
Evo jedne dobre reklame:

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Britneyu su ukrali kacigu iz garaže!

http://www.nicorosberg.com/2013/10/help ... my-helmet/Hi everyone,
my race helmet got stolen out of the security guarded team´s garage at Nürburgring GP on sunday at 1.51 a.m. Check the FIA picture of the thief. Let us know if any of you see one on ebay or somewhere else. I have never given out an original race helmet. so if you see one then let us know. Thanks.
Nico

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
hehe funny!

karmaI have never given out an original race helmet.