Ma daj,nije valjdaSlash je napisao/la:Fuel pump problem.Dani je napisao/la:Od kud ti to>?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ma daj,nije valjdaSlash je napisao/la:Fuel pump problem.Dani je napisao/la:Od kud ti to>?
Haha, ovi ga vole dramatizirati. Kaj nebi bil spremanmaric je napisao/la:gp1 na fejsu napiso da je hamiltonu otisla pumpa za gorivo, i da popravljaju, jos se nezna da li ce uspit popravit do pocetkaDani je napisao/la:Od kud ti to>?
lik stvarno nema sreceSlash je napisao/la:Fuel pump problem.Dani je napisao/la:Od kud ti to>?
ja nepljujem po njemu nego govorim cinjenice.... bio je najbolji bolid, ferrari je prosle godine bio koma pa je alonso koristio greske i borio se do zadnjeg kruga u brazilu... a velim lewis je mogao imat tri naslova u mclarenu, i to jedan cak da je mogao vettelu uzet.... znaci nije sve do bolida koliko place pod zadnje....K1M1 je napisao/la:@McLewis - jbg znam da ti je krivo što je lewis otišao iz mclarena, al ne moraš baš pjluvat po njemu..
uostalom što je lewis krivo rekao? pa red bull je zadnje 3 godine bio najbolji bolid, dakle u 90% slučajeva mclaren je bio sporiji, a sada lewis kaže da je ovaj mercedes koji sad vozi napokon izjednacen sa ovogodišnjim rb-om i da sad ima jednako brz bolid kao vettel... ne vidim što je krivo rekao?![]()
.
rekli su na skyu sadScuderia je napisao/la:Mora da ovi na GP1 imaju neke insider informacije, nigdje na f1 portalima na tu vijest nisam naisao.
Ocito gledaju sky f1Scuderia je napisao/la:Mora da ovi na GP1 imaju neke insider informacije, nigdje na f1 portalima na tu vijest nisam naisao.
2007. bi napravio isto sta i stricek ron... ali sad kad vidim, bolje da je alonso ostao, mislim da je kudikamo zahvalniji ekipi kad mu podilazi.... je da ima zahtjeve koji mi se gade, ali je zahvalniji ekipi....Chuck Norris je napisao/la:Za ovo je sve kriva ona šarafcinger![]()
A nadam se da će rješiti inače Vettel uzima to lakoćom
@mclewis
Drago mi je da Mclarenovi navijači napokon progledavaju(što se tiče 2007).I trebao bi uzeti nick Mccheco
prvo je rekao da ima jednak pa se ispravio da ima sporiji.K1M1 je napisao/la:@McLewis - jbg znam da ti je krivo što je lewis otišao iz mclarena, al ne moraš baš pjluvat po njemu..
uostalom što je lewis krivo rekao? pa red bull je zadnje 3 godine bio najbolji bolid, dakle u 90% slučajeva mclaren je bio sporiji, a sada lewis kaže da je ovaj mercedes koji sad vozi napokon izjednacen sa ovogodišnjim rb-om i da sad ima jednako brz bolid kao vettel... ne vidim što je krivo rekao?![]()
da, olakšala je samo hamiltonu i nikom drugom.vettelu nije olakšala?
po meni je još više olalšala vettelu, jer bi mercedes onda vjerojatno imao prvi startni red, a vettel bi startao iz drugog, a ovako je u prvom...
a i kad smo već kod toga, na sky-u su pokazali krugove hamiltona i vettela, i vidjelo se da je vettel imao par grešaka u 1. sektoru, definitivno je mogao bit na poleu, jednostavno je hamilton odvozio bolji krug...
Mercedes changed the lower fuel hatch, fuel filter and mechanical fuel pump on @LewisHamilton's car. #F1