Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la King iCool »

RB ima najbolju trakciju zato su unatoč lošem top speedu uvijek jako brzi na ravnicama i nisu tako ranjivi kako to izgleda na prvi pogled.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

vidc je napisao/la:
Caldor je napisao/la:Ja sam dobio dojam da mali kontrolira cijelo vrijeme trku. Nisu ga nikad napali. Nije bio sporiji bolid. U najgorem slucaju izjednacen.
onda je nevjerojatno talentiran kad ima mogućnost držat bolide na sekundi razmaka. utrka se kontrolira s 3 i više sekundi prednosti a ne na granici DRS-a
Hungaroring prosle godine. Istu taktiku je koristio Hamilton.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

vidc je napisao/la:bravo mali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u sporijem bolidu pobjeda,pred domaćom publikom. odlično!
Ti isusa sporiji bolid ti si lud ili si tolko zaljepljen da ti se cini da je red bull sporiji i losiji od svih
Darkness rises when silence dies
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Caldor je napisao/la:
vidc je napisao/la:
Caldor je napisao/la:Ja sam dobio dojam da mali kontrolira cijelo vrijeme trku. Nisu ga nikad napali. Nije bio sporiji bolid. U najgorem slucaju izjednacen.
onda je nevjerojatno talentiran kad ima mogućnost držat bolide na sekundi razmaka. utrka se kontrolira s 3 i više sekundi prednosti a ne na granici DRS-a
Hungaroring prosle godine. Istu taktiku je koristio Hamilton.
gledaj, onda su oba poprilično glupi,zar ne?
ako mogu napravit prednost, napravit će je, sigurno ne uživaju u tome da im je suparnik DRS sekundu iza
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

elder je napisao/la:
vidc je napisao/la:bravo mali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u sporijem bolidu pobjeda,pred domaćom publikom. odlično!
Ti isusa sporiji bolid ti si lud ili si tolko zaljepljen da ti se cini da je red bull sporiji i losiji od svih
ajmo ispočetka...
gdje napisah sporiji od svih,ili najsporiji???
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

vidc je napisao/la:
Caldor je napisao/la: Hungaroring prosle godine. Istu taktiku je koristio Hamilton.
gledaj, onda su oba poprilično glupi,zar ne?
ako mogu napravit prednost, napravit će je, sigurno ne uživaju u tome da im je suparnik DRS sekundu iza
Ne jer ako znas na kojem mjestu trebas stisnuti nema sanse da ti se ovaj iza priblizi. Hamilton je to i priznao nakon utrke. Vettel sumnjam da hoce jer mu odgovara da ljudi govore da picek ima bolid na razini Marussie.
Zadnja izmjena: Caldor, dana/u 07 srp 2013, 16:02, ukupno mijenjano 2 puta.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Upravo to, utrka se ne kontrolira na sekundi razmaka.

Uostalom, koliko je bilo gusto svjedoči i izjava preko radija: they gave me run for the money

Jedini koji su ovdje zasljepljeni su likovi što smatraju da je ferari govno i da njihov pulen svaku utrku nadljudskim naporima i gotovo božanskim sposobnostima uhvati postolje. hahaha smiješno
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Aj nek i on jednom dozivi da mu ne zvizde,steta sto je to samo na domacoj utrci...lol
Alonsista hasta la muerte..
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

nikad mislio da cu reci al mi se seb sve vise svidja...
svaka cast....
McLaren u <3
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Caldor je napisao/la: Ne jer ako znas na kojem mjestu trebas stisnuti nema sanse da ti se ovaj iza priblizi. Hamilton je to i priznao nakon utrke. Vettel sumnjam da hoce jer mu odgovara da ljudeli govore da picek ima bolid na razini Marussie.
znači Vettel samo da ne bi slučajno ispalo da ima najbrži bolid,namjerno vozi sporije i drži vozača iza na rubu DRS-a???
izuzetna vozačka vještina
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

vidc je napisao/la:
Caldor je napisao/la:
vidc je napisao/la: gledaj, onda su oba poprilično glupi,zar ne?
Ne jer ako znas na kojem mjestu trebas stisnuti nema sanse da ti se ovaj iza priblizi. Hamilton je to i priznao nakon utrke. Vettel sumnjam da hoce jer mu odgovara da ljudeli govore da picek ima bolid na razini Marussie.
znači Vettel samo da ne bi slučajno ispalo da ima najbrži bolid,namjerno vozi sporije i drži vozača iza na rubu DRS-a???
izuzetna vozačka vještina
Majko mila, da li se ti namjerno praviš glup ili jesi? Ja to nisam rekao nikada. Očito je da u utrci puno odlučuje svačega, danas recimo gume. Grosjean i Vettel su išli skoro pa zajedno u boks i gdje je završio Grosjean? Zato jer je bolid sporiji od Red Bulla. Jedini razlog zašto je Kimi uopće ulovio Vettela su bile gume.

EDIT: I svi ali apsolutno svi ovdje su mu čestitali na vožnji (uključujući i mene) ali tebi to nije dosta. Nije dovoljno da je Vettel odlično vozio, nego mora biti i da mu je bolid kanta.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Evo pojavila se vijest da je Vettel nekoliko krugova vozio i bez KERS-a.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
nikolaf1
Početnik
Početnik

Post Postao/la nikolaf1 »

Realno, Vettel je danas vozio najbrzi bolid na gridu. To sto je Raikkonen bio blizu, to je iskljucivo zato sto je bio na soft gumama.

Sebastian je odvozio odlicnu utrku, sve cestitke. Uspio je iskontrolirati prednost u zadnjih nekoliko krugova jer je u tim momentima bio vidno sporiji od Raikkonena.
Ali sad da ga se dize u zvijezde, zato sto je vozio najbolji bolid danas, mislim da toliko ne zasluzuje..
Ja sam 2008 godine postao na ovom forumu, kako ce "malac" ( mislio sam na Vettel-a ), biti bitan faktor u F1, poslije VN Italije koja je vozena po monsunu, a on pobijedio u Toro Rossu. Jos tada sam pisao da se radi o odlicnom vozacu, jer je perfektno kontrolirao bolid u onakvim uvjetima. Dakle, ovo sam napisao, samo da se razumijemo, da ja njega ne omalovazam. Cijenim sto radi. Odlican je vozac. Ali mislim da ne zasluzuje dizanje u nebesa poslije ove utrke, kao sto to neki rade.. ;)
FORZA FERRARI !!!
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Domi je napisao/la:Evo pojavila se vijest da je Vettel nekoliko krugova vozio i bez KERS-a.
Nebi me začudilo da je to bilo onda kad ga je Grosjean prvi put ulovio.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Realno kImi i grosjean su danas vozili najbrži bolid na gridu. Jedini razlog zašto nisu pobijedili je njihov očajan start i vetelov vrhunski start
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Caldor je napisao/la: Majko mila, da li se ti namjerno praviš glup ili jesi? Ja to nisam rekao nikada. Očito je da u utrci puno odlučuje svačega, danas recimo gume. Grosjean i Vettel su išli skoro pa zajedno u boks i gdje je završio Grosjean? Zato jer je bolid sporiji od Red Bulla. Jedini razlog zašto je Kimi uopće ulovio Vettela su bile gume.
nema potrebe da se vrijeđamo, ponovo pročitaj šta si napisao prvo.
wow, grosjean završio vrlo daleko, čak treći, 4.8 sekundi iza... s tim da bi bio drugi da nije morao pustiti Raikkonena...
ok, onda Vettel danas nije pobjedio sa sporijim bolidom, nego s bolidom koji nije bio sveukupno najbrži jer je Lotus puno bolje čuvao gume.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

To što je Raikonen bio u zadnjem krugu skroz iza je velikim djelom zato što je Vettel (kao odličan profesionalac u tome) kontrolirano čuvao gume i računao broj krugova i vremena.
Dugo nisam vidio ovako savršenu utrku, bez greške. Tako zasluženu pobjedu.
Samo neka se trkaju.
nikolaf1
Početnik
Početnik

Post Postao/la nikolaf1 »

kowalski je napisao/la:Realno kImi i grosjean su danas vozili najbrži bolid na gridu. Jedini razlog zašto nisu pobijedili je njihov očajan start i vetelov vrhunski start
To bi bio slucaj, jedino da si gledao neku drugu utrku ili si gledao kroz neke posebne naocale. ;) Red Bull je bio najbrzi ( ne vanzemaljski najbrzi, ali je bio brzo od svih ostalih bolida ), samo sto su Kimi i Vettel bili na razlicim strategijama. Kimi je imao svjezije soft gume, a Vettel starije medium gume ( mislim da ovo sve govori ).. Kimi i Grosjean su bili tu gdje jesu, samo zato sto ih je sc primakao Vettel-u, pa Sebastian nije mogao puno da odmakne u prva 2 stinta sto je bio cilj, jer bi tada imao miran kraj utrke..
FORZA FERRARI !!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Kad se govori najbrži bolid onda treba gledati paket kvalifikacije+utrka i tu je jasno da je RB bio najbolji bolid.Inače Vettel je odvezao odličnu utrku,samo neki ne mogu ni tada uživati nego imaju se potrebu svađati sa drugima
...put u raj nije posut ružama...
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

smijesno. kimi je ostao gotovo 10 krugova dulje od vetela na starim mediumima i pritom je izgubio cca 3 sekunde prednosti.
samim time se sam stavio u situaciju da uđe u zadnjih 10 krugova na softu
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Chuck Norris je napisao/la:Kad se govori najbrži bolid onda treba gledati paket kvalifikacije+utrka i tu je jasno da je RB bio najbolji bolid.Inače Vettel je odvezao odličnu utrku,samo neki ne mogu ni tada uživati nego imaju se potrebu svađati sa drugima
mislim da se priča o tome ko je imao najbrzi bolid danas.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Danas je Red Bull bio brži bolid, ali paket - Lotus + gume je danas bio tu negdje s paketom - Red Bull + gume (iliti Lotuova strategija je nadoknadila zaostatak za Red Bullom)
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

bolid bez guma nije cjelina inače gume ne bi bile pričvršćene na njega
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Volim ova zavaravanja ljudi koji misle da je Lotus imao neke šanse za pobjedu. Da nije bilo SC ovo bi bilo standardno krstarenje Vettela do pobjede.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dero je napisao/la:Volim ova zavaravanja ljudi koji misle da je Lotus imao neke šanse za pobjedu. Da nije bilo SC ovo bi bilo standardno krstarenje Vettela do pobjede.
krstarenje? A do SC-a prednost mu se iz kruga u krug topila
Michael is faster than you!!
Odgovori