Formula 1 team - Williams Racing [FW44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Williams
odličan potez...mislim da će Maldonado-Symonds biti odlična kombinacija...if you know what I mean 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Williams testirao prednje krilo po 2014. specifikacijama, gledajući po širini krila

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
niko nije spomenuo da su se konačno dočepali boda 

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
The 2014 work is going on behind the scenes and there are no concerns about this."
The team, currently using Renault engines, will switch to Mercedes power units for next year.
Williams is upbeat about the prospect of using the German engines, as she reckons they will be very competitive from the outset when the turbo era returns to F1 next year.
"We have had a great relationship with Renault in the past two seasons that they have been our engine partner, and prior to that. Everyone knows our history with them," Williams added.
"But we had to make a decision for 2014 and in isolation we decided that the Mercedes engine and that relationship was where we wanted to be going into 2014.
"Time moves quickly in this sport and you never know what can happen down the line so the relationship with Renault will always remain amicable. But our relationship with Mercedes will be hugely important for us.
"Looking at where Mercedes are at the moment, they will have a really competitive package and we are really looking forward to working with them."
The team, currently using Renault engines, will switch to Mercedes power units for next year.
Williams is upbeat about the prospect of using the German engines, as she reckons they will be very competitive from the outset when the turbo era returns to F1 next year.
"We have had a great relationship with Renault in the past two seasons that they have been our engine partner, and prior to that. Everyone knows our history with them," Williams added.
"But we had to make a decision for 2014 and in isolation we decided that the Mercedes engine and that relationship was where we wanted to be going into 2014.
"Time moves quickly in this sport and you never know what can happen down the line so the relationship with Renault will always remain amicable. But our relationship with Mercedes will be hugely important for us.
"Looking at where Mercedes are at the moment, they will have a really competitive package and we are really looking forward to working with them."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Alonsista hasta la muerte..
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Kažnjeni su s 60 000€ zbog one Maldonadove gume iz prvog treninga.
IZVOR
IZVOR

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ako im dođe Giedo van der Garde i Felipe Massa, bit' će gadno, bez veneceulanskih novaca...... 
http://paddocktalk.com/news/html/story-237052.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://paddocktalk.com/news/html/story-237052.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, ovo su glasine, ali,...... :facepalm:

Da, ovo su glasine, ali,...... :facepalm:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Dani
- Legenda
Nekoć velika ekipa. Najbolji dokaz da preveliki ego može uništiti nečije životno djelo.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Koliko sam ja shvatio i van der Garde donosi sa sobom lovu, ali nije ni približno brz kao Maldonado kako se meni čini, Massa, hm ima iskustvo, vozio je za Ferrari, ali mislim da treba i Bottasa ostavit u timu, dečko je mlad, prva mu je sezona, a mislim da ima i potencijala

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
novi, konvecionalniji ispuh na FW35
http://cdn-3.motorsport.com/static/img/ ... 3/s1_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cdn-3.motorsport.com/static/img/ ... 3/s1_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pastor's car was fitted with development parts for the 2014 car. It turned out to gain it half a second or more over the 'standard' FW35 parts. It especially looks quick in the speed traps. Both cars will have the package tomorrow.

- F1NAC
- Moderator
sluzbeno
Bottas
Bottas
I'm happy to confirm that I will be racing with @WilliamsF1Team in 2014 with @Felipe1Massa as my team-mate!

- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Bit´ce ovo jako dobar vozacki i ljudski par,..... jedva cekam:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/111905" onclick="window.open(this.href);return false;
Zelim puno srece i uspjeha Willimasu, i ovom simpaticnom vozackom dvojcu, u 2014.-oj,.... i duze. Decki pokazite im,.... Kolega Pat Symonds, napravi stvari kako treba, slozi nesto dobro kao sto si Ayrtonu poslozio Toleman 1984. i isto tako, kao sto si napravio pilu, za Gerharda Bergera 1986.-e,...... Decki, poderimo ostatak grida u 2014.-oj!!!!!

http://www.autosport.com/news/report.php/id/111905" onclick="window.open(this.href);return false;
Zelim puno srece i uspjeha Willimasu, i ovom simpaticnom vozackom dvojcu, u 2014.-oj,.... i duze. Decki pokazite im,.... Kolega Pat Symonds, napravi stvari kako treba, slozi nesto dobro kao sto si Ayrtonu poslozio Toleman 1984. i isto tako, kao sto si napravio pilu, za Gerharda Bergera 1986.-e,...... Decki, poderimo ostatak grida u 2014.-oj!!!!!

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- Dani
- Legenda
Ček jel ti to ozbiljno? Pa traktor može kupiti kod bilo kojeg zastupnika.pospani gad je napisao/la:Bit´ce ovo jako dobar vozacki i ljudski par,..... jedva cekam:
Zelim puno srece i uspjeha Willimasu, i ovom simpaticnom vozackom dvojcu, u 2014.-oj,.... i duze. Decki pokazite im,.... Kolega Pat Symonds, napravi stvari kako treba, slozi nesto dobro kao sto si Ayrtonu poslozio Toleman 1984. i isto tako, kao sto si napravio pilu, za Gerharda Bergera 1986.-e,...... Decki, poderimo ostatak grida u 2014.-oj!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
čak su im boje slične
:

...gade ovaj tvoj optimizam je granici s nečim što baš ne bih napisao da mi se ne uvrijediš...

...gade ovaj tvoj optimizam je granici s nečim što baš ne bih napisao da mi se ne uvrijediš...

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Dani
- Legenda
Lol @toon nešto si mi tih u nogometnoj rubrici, ali zato ovdje nadoknađuješ.

- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
A cuj, trebamo cudo,.... pa neka se dogodi Williamsu, u 2014.-oj! Da, Toleman je 1984. bio kao "traktor", ali ga je Ayrton znao upotrijebiti,..... Ayrton je stvarno bio car,.... nikad, nitko vise, kao Ayrton,.....Dani je napisao/la:Ček jel ti to ozbiljno? Pa traktor može kupiti kod bilo kojeg zastupnika.pospani gad je napisao/la:Bit´ce ovo jako dobar vozacki i ljudski par,..... jedva cekam:
Zelim puno srece i uspjeha Willimasu, i ovom simpaticnom vozackom dvojcu, u 2014.-oj,.... i duze. Decki pokazite im,.... Kolega Pat Symonds, napravi stvari kako treba, slozi nesto dobro kao sto si Ayrtonu poslozio Toleman 1984. i isto tako, kao sto si napravio pilu, za Gerharda Bergera 1986.-e,...... Decki, poderimo ostatak grida u 2014.-oj!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Massa prvak u 2014
Williams bu napravil mrcinu od auta

Williams bu napravil mrcinu od auta
Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator
budimo realni, Williams bi mogao jako jako profitirati postavljanjem ispuha u neutralni položaj. Vidjeli smo da su se sve ovo vrijeme mučili sa Coanda ispuhom. Bolid u 2012. je bio odličan dok nisu počeli petljati sa coandom, tada su i rezultati pali. U 2013. bolid je bio truba sa coandom, a na zadnjim utrkama kad su postavili neutralniji ispuh bolid je odjednom postao konkurentniji.

- F1NAC
- Moderator
a njihov bolid je bio smeće, tako da gore od pocetka nije moglo. vjerovatno im je zrak bio i čišći prema difuzoruCuky je napisao/la:budimo realni, Williams bi mogao jako jako profitirati postavljanjem ispuha u neutralni položaj. Vidjeli smo da su se sve ovo vrijeme mučili sa Coanda ispuhom. Bolid u 2012. je bio odličan dok nisu počeli petljati sa coandom, tada su i rezultati pali. U 2013. bolid je bio truba sa coandom, a na zadnjim utrkama kad su postavili neutralniji ispuh bolid je odjednom postao konkurentniji.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Nadam se da će napokon napravit konkurenan bolid, tužno ih je bilo gledat prošle sezone...
A i vozačka postava je dobra, mogao bi bottas dati papra massi. Bit ce tu dobra borba
A i vozačka postava je dobra, mogao bi bottas dati papra massi. Bit ce tu dobra borba

-
- Legenda
Da, bit će zanimljivo. Massa je cijelo vrijeme bio okružen vrhom vrhova, i morao se boriti s najačim vozačima na gridu. Sad će mu biti malo lakše. Moći će pokazati svoju čistu brzinu (mislim na borbe u srednjem redu). i bottas je dobar. Bit će zanimljivo.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Williams ce bit spreman za Jerez znaci predstavljanje ili prije ili prvi dan testiranja

- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Da. Taj 28.01. sve je blize. Osjeti se ona, dobra, stara, groznica,......F1NAC je napisao/la:Williams ce bit spreman za Jerez znaci predstavljanje ili prije ili prvi dan testiranja

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
A onda ona sva tipična pitanja s testiranja
Tko je imao koliko benzina, tko je koliko stiskao, tko je imao najveću brzinu u speed trapu, tko ima najviše df-a, čiji je motor najjači, čiji najmanje troši... i onda se u Melbourneu sve potpuno okrene kao prošle dvije godine

Tko je imao koliko benzina, tko je koliko stiskao, tko je imao najveću brzinu u speed trapu, tko ima najviše df-a, čiji je motor najjači, čiji najmanje troši... i onda se u Melbourneu sve potpuno okrene kao prošle dvije godine

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A gdje nam je Massa u plavom kombinezonu???on vozika karting po Brazilu...boli ga Q...

Alonsista hasta la muerte..