Stvarno šteta.Alonso-champ je napisao/la:Tito nije vise trener Barce
http://www.marca.com/2013/07/19/en/foot ... 50751.html

Brzi oporavak želim i da se što prije vrati u nogometne vode.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Stvarno šteta.Alonso-champ je napisao/la:Tito nije vise trener Barce
http://www.marca.com/2013/07/19/en/foot ... 50751.html
nema nista od togaDani je napisao/la:Real nudi Higuaina i 23 milijuna za Suareza
http://www.marca.com/2013/07/21/en/foot ... 18956.htmlKako prenosi italijanski Korijere delo Sport, Napoli i Real su se dogovorili o prelasku Gonzala Iguaina u italijanski klub za 35 miliona evra.
A ne znam... možda nije istina, ali netko bi valjda opovrgnuo tu priču.Toon je napisao/la:mislim da si popušio neku fake priču sa interneta jer sam baš zbog priče malo googlao. CR je već sa 12 godina bio na akademiji Sportinga prema relevatnim podacima...priča lijepo zvuči no jedan komentar jednog tipa izgleda ovako i istinit je prema podacima: bullshit story. he joined the academy at 12 years old, its' even in Ronaldo's website, he's the only player to have played u-16. u-17 and u-18, and first team all in the same season. You people believe anything u read online...
Ništa od prvog trofeja.Dani je napisao/la:@scud
Kaj je to bilo jucer? Da li ce Pep rasturit Bayern kao Rafa Liverpool?
Nis.Dani je napisao/la:@scud
Kaj je to bilo jucer? Da li ce Pep rasturit Bayern kao Rafa Liverpool?
Kako Guardiola zna da je to on njemu rekao?Scuderia je napisao/la:A sto ce Pep misliti o Mandzukicu vidjet ce se vrlo dobro kada dobije prijevod.
Tipicni balkanski primitivizam.![]()
Ima ugovor jos tri godine i on se ide bahatiti novom treneru, te psovat sve u16.
Sada ga Pep moze jako dobro zahebati za nastavak karijere.
I onda kada citam po portalima komentare : " Mandzukic je car " , " Neka mu je to rekao " i sl. dodje mi da se izrigam.
Da je Ribery to rekao, mogu se kladiti u milijun kuna da bi rekao koji je to kreten, a ovako kada je to rekao HRVAT Mandzukic, e onda je komentar onakav.I neka mu je rekao.
Nebi sigurno ako znam pozadinsku priču koja je tome prethodila.Scuderia je napisao/la: Da je Ribery to rekao, mogu se kladiti u milijun kuna da bi rekao koji je to kreten, a ovako kada je to rekao HRVAT Mandzukic, e onda je komentar onakav.
![]()
Covjek u pripremnim utakmicama koje nemaju nikakvog natjecateljskog stiha rotira ne samo napad, vec cijelu ekipu, cisto da dobije uvid tko kako i gdje moze igrati. Nitko se ne buni, osim Mandzukica.Schumy.d je napisao/la: Nebi sigurno ako znam pozadinsku priču koja je tome prethodila.
Guardiola je takav tip trenera da se odnosi snobovski prema napadačima i samo je stvar karaktera koji će napadač to podnositi, a koji neće. Villu i Henrya je gurao na krilo (kao i Mandžu sada), a sa Ibrom i Eto'om nije dugo izdržao.
Slučajnost?
Čovjek izmišlja toplu vodu...
Taj se film nece vrtjeti na projektorima, ako krene zna se sta ga ceka. I zasto si toliko siguran u to rasturanje ? Samo sto se zamjena Mandzukic nesto buni, ili ?Dani je napisao/la:Ima jedna pjesma od Pipsa. Zove se "Na putu prema dole". To je pjesma ovogodišnjeg Bayerna. Sve ono što je dobro napravio Juup, sada će Pep rasturiti.
Nisam vidio, sta opet ?maric je napisao/la:opet mandžukić pocastio pepa poslje zabijenog gola
Ja ne vjerujem...Scuderia je napisao/la:Probio se zbog ozljede Gomeza i gluposti istog.
Schumy.d je napisao/la: Ja ne vjerujem...
Oprosti, ali gluplju rečenicu nisam dugo čuo.
Da je Gomez toliko bolji, onda nebi on otišao iz Bayerna.
reko mu ˝ pič*o ˝Scuderia je napisao/la:Covjek u pripremnim utakmicama koje nemaju nikakvog natjecateljskog stiha rotira ne samo napad, vec cijelu ekipu, cisto da dobije uvid tko kako i gdje moze igrati. Nitko se ne buni, osim Mandzukica.Schumy.d je napisao/la: Nebi sigurno ako znam pozadinsku priču koja je tome prethodila.
Guardiola je takav tip trenera da se odnosi snobovski prema napadačima i samo je stvar karaktera koji će napadač to podnositi, a koji neće. Villu i Henrya je gurao na krilo (kao i Mandžu sada), a sa Ibrom i Eto'om nije dugo izdržao.
Slučajnost?
Čovjek izmišlja toplu vodu...
Neka suti i igra, ako mu se ne svidja neka vodi razgovor sa Sammerom i neka trazi transfer i mirna Bosna. Cini mi se da on brzo zaboravlja pod kojim je uslovima doveden u Bayern, kao zamjena Gomezu.
Probio se zbog ozljede Gomeza i gluposti istog.
Danas citam na portalima : Pep me ne cijeni.
Alo momak, Jupp je otisao, novi trener je stigao sto znaci i novo dokazivanje.
Taj se film nece vrtjeti na projektorima, ako krene zna se sta ga ceka. I zasto si toliko siguran u to rasturanje ? Samo sto se zamjena Mandzukic nesto buni, ili ?Dani je napisao/la:Ima jedna pjesma od Pipsa. Zove se "Na putu prema dole". To je pjesma ovogodišnjeg Bayerna. Sve ono što je dobro napravio Juup, sada će Pep rasturiti.
Nisam vidio, sta opet ?maric je napisao/la:opet mandžukić pocastio pepa poslje zabijenog gola
Ajde dobro... ali mogao se taj tvoj Gomez i nametnuti onda nakon ozlijede ponovno.Scuderia je napisao/la:
Da se Gomez nije ozlijedio i da se nije ljubovao sa djevojkom od Schweinsteigera i dalje bi ostao u Bayernu.
Ako mislis da se Mandzukic probio jer je nesto extra dobar, varas se i to jako.
15 golova zabio u BuLi, u LP 3, dok je (kako si ga ti nazvao ) prevara od igraca Muller zabio samo dva manje u BuLi i 8 u LP, a svaku utakmicu je zapocinjao na drugoj poziciji.
Lewandowski dolazi sljedece sezone ako odrzi svoju rijec, zamjeni Mandzukicu ne gine ostati zamjena kao sto je to bilo prvotno zamisljeno ili se preseliti negdje drugdje u neki drugi klub.
Sada kada Guardiola uhvati nekog iz dijaspore da mu prevede to sve sto mu je ovaj rekao u ova zadnja dva dana...uh, kako bi doslo onda do promjene odnosa.maric je napisao/la:reko mu ˝ pič*o ˝
Moj sigurno nije.Schumy.d je napisao/la: Ajde dobro... ali mogao se taj tvoj Gomez i nametnuti onda nakon ozlijede ponovno.
Zabio je Realu 4 komada. Razlika izmedju Mandzukicevih golova i Lewinih su nebo i zemljaSchumy.d je napisao/la: A Lewandowski nije zabio u finalu LP gol koliko se ja sjećam.
Jedan otisao, drugi odlazi iduceg ljeta.Schumy.d je napisao/la: A o igranju za momčad da ne pričam. Razlika između Gomeza i Mandže je dan i noć.
I kako ja da se s nekim objetkivno raspravljam o Bayernu kada on jedino prati Bayern zbog naseg covjeka tamo ?Schumy.d je napisao/la: Ali, ne želim i neću razglabati o tome jer mi je totalno svejedno šta se događa u Bayernu. Da nema Mandže tamo, vjerojatno ni ne bih obraćao puno pozornosti na njih. Radite kako želite.