Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Komentatori i prijenosi utrka
lol fail zaboravili ugasit stream dok je bila skyeva najava za Belgiju 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
a gostovanje na početku?
priča jedno i za dvije minute opet isto - mućak
mogli su pustit onda sky stream do kraja, audio bil vrhunski, blaž bi leđero u miru pogledal utrku a ni mi s enebi zahebavali sa lovljenjem stremova. Gledal SLO2, sve je bilo super.
priča jedno i za dvije minute opet isto - mućak
mogli su pustit onda sky stream do kraja, audio bil vrhunski, blaž bi leđero u miru pogledal utrku a ni mi s enebi zahebavali sa lovljenjem stremova. Gledal SLO2, sve je bilo super.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Gdje je Neven? Mislim, nije da se žalim, meni i bolje bez njega, samo pitam? Jel dobio nogu ili?
Ja sam gledao na Kreator tv i slika je bila odlična, al naravno isto kao i na sptv nije bilo tona. Pa sam morao svaki put kad se pojavi team radio trčat u drugu sobu di je stream od sky-a. Taman je na streamu kasnila slika jedno 5,6 sec u odnosu na tv pa sam svaki put uspio stić. Al sam morao potrčat malo.

Ja sam gledao na Kreator tv i slika je bila odlična, al naravno isto kao i na sptv nije bilo tona. Pa sam morao svaki put kad se pojavi team radio trčat u drugu sobu di je stream od sky-a. Taman je na streamu kasnila slika jedno 5,6 sec u odnosu na tv pa sam svaki put uspio stić. Al sam morao potrčat malo.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Činjenica je da je otkad je Kreator vlasnik prava za F1 sranja ne prestaju. A sad nek se oni brane kako hoće.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Da li mi može neko reći da li se "zacrni" SLO2 kanal na maxtv-u kada je vrijeme utrke i kvalifikacija?
Avanti FER, Avanti!!!
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ne, ove godine nema zacrnjavanja niti na maxtv niti na b-net.The Greatest je napisao/la:Da li mi može neko reći da li se "zacrni" SLO2 kanal na maxtv-u kada je vrijeme utrke i kvalifikacija?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Zadnja izmjena: speedy56, dana/u 24 kol 2013, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

- Slash
- Veteran
Trebamo bit sretni, nisu nam rekli u 13:59 nego već sad.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Ako neko naleti na sopcast link molm da ga podjeli i tu.. 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Najbolja staza i osuđen sam gledati stream
Katastrofa,kako nam je Štetner lagao prošli put u emisiji
Katastrofa,kako nam je Štetner lagao prošli put u emisiji
...put u raj nije posut ružama...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
IZVOLIDodi_napalm je napisao/la:Ako neko naleti na sopcast link molm da ga podjeli i tu..
Kakvi ce biti, ne znam.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Uvjek su nekom dužni

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ma sramota, imaju 3 tjedna da nas obavijeste a oni to naprave pola sata prije kvala.
srećom imamo streamove...
evo jedan dosta kvalitetan stream - http://www.bestsportgo.tv/20130821/vv-6 ... 63478.html" onclick="window.open(this.href);return false;

srećom imamo streamove...
mislim da nema sopcast za sky nažalost...Dodi_napalm je napisao/la:Ako neko naleti na sopcast link molm da ga podjeli i tu..
evo jedan dosta kvalitetan stream - http://www.bestsportgo.tv/20130821/vv-6 ... 63478.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Momci, BBC prenosi Belgiju, prikopčajte se na Expat Shield 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Scuderia
- Moderator
- F1NAC
- Moderator
http://www.viponlinesports.eu/motorspor ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
A najbolje mi od svega što ni na Kreator tvu na maxtvu nije F1 nego MotoGp. Koje svinje.
- Scuderia
- Moderator
-
- Veteran
Poštovani gledatelji SPTV-a,
Laž je da zbog SPTV-a nema prijenosa natjecanja Formule 1 u Hrvatskoj! Sportska je televizija u dobroj vjeri, iako prema ugovoru nismo bili dužni, organizirala, financirala i odradila prijenose sedam utrka F1 iz vlastitog studija i režije od 16./17.03.2013. (prva utrka sezone u Australiji) do 8./9.6.2013. (utrka u Kanadi). Apsolutno nitko u tom periodu nije imao pritužbi na kvalitetu prijenosa i studijske emisije. Za VN Velike Britanije (29./30.6.2013.) vlasnik prava „Kreator grupa“ seli studio i satelitske prijemnike u svoj studio u Jastrebarsko i tada počinju ogromne primjedbe na kvalitetu slike, zvuka, pa i same emisije (kašnjenje i slično). SPTV je, prvenstveno zbog gledatelja, imala strpljenja i čekala da vlasnik prava poboljša signal prema nama, kako bi gledatelji uživali u programu. To se nije dogodilo i 29. srpnja 2013. je SPTV službeno zatražila prekid ugovora, svjesni da ne postoji nitko tko bi od nas mogao tražiti da plaćamo za neisporučenu uslugu! Vlasnik prava nije se udostojio ni odgovoriti, nego sad svoju nesposobnost prebacuje na SPTV, iako je prava za emitiranje prodavao i drugima, a u marketinškom dijelu nije dozvoljavao da mu pomognemo u boljoj zaradi.
SPTV žali zbog nastale situacije, jer smo tu prvenstveno zbog gledatelja, čak smo nudili vlasniku prava i dogovor oko utrke u Belgiji, no na ovaj jednostran čin opoziva prijenosa od vlasnika prava, te na njegovo jednostrano priopćenje morat ćemo reagirati i kroz traženje zaštite ugovora koji smo potpisali.
Uprava SPTV
...put u raj nije posut ružama...
- Slash
- Veteran
Kao što rekoh. Kreator je druga riječ za problem. PRvo je bio Jergović kriv, sad je SPTV, tko je sljedeći? Nek više propadnu pa da završi ta agonija.
-
- Veteran
- F1NAC
- Moderator
Bio live chat s Davorinom. Uglavnom ukoliko sptv ne plati dug nema prijenosa nigdje. Trenutno dogovaraju s EVO tv. Ukoliko se sredi prijenos bez SPTVa korisnici koji imaju usluge takve tipo EVOtv i to ce moc gledat dok laici ce ostat zakinuti

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
ja ostajem vjeran Sky-u...čak razmišljam za 2014., ako uspijem ove zime ubost kakav posao, da uzmem pretplatu pa da lijepo u HD-u legalno gledam...naravno, ako je moguće uzeti pretplatu za ljude koji nisu iz VB
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Mislim da JE moguće, ali da je to toliko skupo da je jednostavno neisplativo.Cuky je napisao/la:ja ostajem vjeran Sky-u...čak razmišljam za 2014., ako uspijem ove zime ubost kakav posao, da uzmem pretplatu pa da lijepo u HD-u legalno gledam...naravno, ako je moguće uzeti pretplatu za ljude koji nisu iz VB
Negdje sam čitao o tome, jedan lik je postao što sve točno treba imati i koliko košta, ako ti nađem postam

EDIT:
Evo našao sam. SkyAdria
Dakle 250 funti card + 150 funti receiver je 400 funti i još treba dodati 20 funti mjesečno za "Sport paket. To je 640 funti, tj. 5640 kn, tj. 470 kn mjesečno.
Sad sam se zainteresirao pa ću probati izračunati koliko bi došla CS varijanta.
EDIT 2:

Card Sharing:
Novi receiver u Ronisu košta 1500kn (nisam tražio cijene po ostalim dućanima, jedna mi je dovoljna za nekakav orijentir), radi se o Vu+ Solo koji mi se čini kao vrlo kvalitetan proizvod, iako je Vu+-ov početni model.
Svi CS-i nemaju jednaku cijenu. Našao sam jedan za 75€/god, i jedan 95€/god. Za računicu ću uzeti da je cijena 100€. (iako sam siguran da je manje)
Dakle: receiver 1500kn + 750kn = 2250 kn.
Ja sam razmišljao o CS-u, ali se trebam još malo informirati i nabaviti koju paricu. Kad/ako saznam neku korisni informaciju ću postati.
BTW: Isprike moderatorima na offtopicu. Predlažem da se post premjesti u temu "Prijenos utrka na Internetu".

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Ne nudim CS ali ako netko treba mogu vas preporucit liku koji ga meni daje.
Cijena je bez premca, osobito u odnosu na ove cijene koje si naveo, kvalitetom sam vise nego zadovoljan, otkljucano je brdo kanala.
Ali ono kaj je bitno je Sky F1 full HD s 5.1 surroundom, F1 nirvana.
Cijena je bez premca, osobito u odnosu na ove cijene koje si naveo, kvalitetom sam vise nego zadovoljan, otkljucano je brdo kanala.
Ali ono kaj je bitno je Sky F1 full HD s 5.1 surroundom, F1 nirvana.