Schumy.d je napisao/la:
A šta im je to...
Ali, Ronalda se moralo zadržati. Bolje nego da takvog igrača iduće sezone prodaju za 60ak milijuna.
Tek to bi bio promašaj.
da e,ovako ce ga ga 100+ milja
ne al ozbiljno,ja stvarno neznam gdje ovo vodi,ovo preseravanje sa lovom,jos malo pa ce samo jos Real,Chelsea,City,PSG i donekle Barca i United moci priustiti sebi dobrog igraca...
Gledam utakmicu Liverpoola i ne mogu se oteti dojmu da svaku utakmicu igraju sve lošije. Očito da pojačanja nisu pojačanja jer je igra bezidejna. Ali prvi puta moram priznati da je sudac jako loš. Nije dosuđen čisti penal za Redse.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
Gledao sam nesto malo Dani i odma se vidjelo da Coutinho fali...Agger igrao ozlijedjen..kad vidim onoga Spanjolca sitnog u spici smuci mi se,ocekujem puno vise od Mosesa...dobro pa se Suarez vraca iducu utakmicu...bice bolje...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dirty monkey mackems! I teba od njih raditi budale, drugo nisu ni zaslužili kad igraju u tom šugavom, smrdljivom, ružnom klubu.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Dani je napisao/la:@toon jel znaš koja je sljedeća tekma 19.10.?
Pih, kakvo pitanje...drugo i ne mogu očekivati od amaterčića poput tebe. Normalno da znam, znam cijeli raspored na pamet . 1 ko kuča velika.
Alonso-champ je napisao/la:Najgora za njih
Pretvoriti ćemo vam ovo putovanje u najgoru noćnu moru. Scouseri su uvijek bili dobrodošli u Toon no bodovi ostaju kod kuće!
Newcastle 2-2 Liverpool
Yohan Cabaye (23), Gerrard (40,pen), Paul Dummett (57), Studridge (72)
Mapou Yanga-Mbiwa sent off 40 - zasluženo ma koliko teško to bilo priznati...
Dobra utakmica puno golova i puno prilika na obje strane - realan rezultat, bez obzira na igrača manje to se nije vidjelo na terenu. Tri boda su mogla otići na bilo koju stranu...jedina zamjerka da NUFC igra utakmicu bez napača tj Ben Arfu mi onaj kreten od trenera stavlja u špicu a Remya na bok...riskirati ću 300KN i poslati mu novi FM da se nauči barem osnovne taktičke postulate ...
Realan? Kaj si opet pio? Pa golove ste dali na naše katastrofalne greške. Iako mi je onaj penal za nas malo navučen. http://www.premierleague.com/en-gb/matc ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali slažem se. Dobra utakmica.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
Dani je napisao/la:Realan? Kaj si opet pio? Pa golove ste dali na naše katastrofalne greške. Iako mi je onaj penal za nas malo navučen.
ma trijezan ko mala beba! A vaši nisu pali nakon katastrofalnih grešaka - pa tako i pada 99% golova. Prvi ste primili nakon udarca sa cca 22-25m i to nikako nije "katastrofalna" greška ...ma penal i crveni su mi bez zamjerke...da smo igrali 11 na 11 išli bi vi kući plačući!
Alonso-champ je napisao/la:Cestitke NUFC na osvojenom bodu....dobra tekma...
Na osvojenom bodu - protiv ovog malog sićušnog klubića smo izgubili dva a ne osvojili jedan
Ozbiljnije - s obzirom na kretena na klupi moram biti zadovoljan jerbo taj se u posljednje vrijeme gubi ko burek u svemiru a pregled igre mu je ko u Ray Charlesa i Stewe Wondera zajedno...